
Torta od lješnjaka i kestena, zdrava i slasna
Jadranka Boban Pejić, prvo ime prirodne kuhinje u Hrvatskoj i autorica kuharice 'Prirodno i slatko: cjeloviti deserti b…
Jadranka Boban Pejić, prvo ime prirodne kuhinje u Hrvatskoj i autorica kuharice 'Prirodno i slatko: cjeloviti deserti b…
Donosimo ti recept za zdravu tortu s limunom. Recept ti otkriva Jadranka Boban Pejić, prvo ime prirodne kuhinjeu Hrvats…
Tri razine zdravlja o kojima sam do sada pisala (fizička, psihička i socijalna razina) postaju cjelokupno zdravlje…
Naše zdravlje očituje se i u ostvarivanju odnosa s drugima. Socijalnu razinu našeg zdravlja također obilježavaju t…
Kao što i na fizičkoj razini postoje znakovi dobrog zdravlja: dobar apetit, dobar san i pregršt vitalnosti tj. ene…
U cjelovitom pristupu zdravlju sve razine zdravlja su međusobno povezane i isprepletene. Kako bi lakše razumjela i…
Želiš dobiti maksimum vitalne energije iz hrane za sebe i svoju obitelj? Jadranka Boban Pejić donosi ti recept za …
Misliti da si bitno drugačija od drugih, da si iznad drugih i da se tebi ne trebaju događati iste stvari kao i drugim…
Često me pitaju kako uspijevam balansirati između poslovnog i privatnog. Moj odgovor je: nikako! Mislim da takvo nešto …
Drevna mudrost Istoka i Kine danas je u osnovi gotovo svih pristupa koji govore o cjelovitosti, sinergiji djelovanja i …
Želimo li zaista više od površnih i kozmetičkih promjena u svijetu u kojem živimo neophodno je mijenjati naše svakodn…
Jesi li znala da su bademi jedan od najboljih prehrambenih izvora magnezija te su bogati bjelančevinama i pomažu regu…
Kada god osjećaš smanjenu vitalnost, to ustvari znači da ti je pao imunitet. Imunitet je upravo jedan od najvažnijih …
Vjerujem da i tebe, kao i mene, često preplavi težina patnje i stradanja koja postoji u svijetu, Ovaj mali, i po mnogo …
Iako je najpoznatiji način pripreme bundeve u pećnici, ona se može pripremiti na mnoge druge načine. Jedan od njih je n…
Bundeva je mnogima poznata kao ukras koji dolazi početkom jeseni, a sve je više onih koji je uvrštavaju na svoj jelovni…
Kad se smanji ljetni 'žar' i kolovoz počne postajati rujan, na poljima počnu 'debljati' bundeve, a u kuhinjama, …
Dolaskom vrućih dana naše biće na svim razinama žudi za osvježenjem i rashlađivanjem. Postoje, naravno, površna rješe…
Kokosovo mlijeko postaje sve popularnija namirnica u kuhinji jer je lako probavljivo i sadrži vrlo malo šećera. Jadrank…
Tijekom lijepih dana, sigurno ćeš sve manje željeti boraviti u kuhinji i u zatvorenom. Jadranka Boban Pejić daje ti i…