Ove tri teglice su must have u frižideru cijele zime!
Svježe voće i povrće obavezno je na jelovniku svih koji žele jesti zdravo i kvalitetno, ali svako povrće i voće ima svo…
Svježe voće i povrće obavezno je na jelovniku svih koji žele jesti zdravo i kvalitetno, ali svako povrće i voće ima svo…
Sterilizirane staklenke ključ su uspješne zimnice. Bilo da staklenke steriliziramo u pećnici ili prokuhavanjem, važno j…
Kečap nam je postao svakodnevna namirnica, a kako bi ta namirnica bila što zdravija i ukusnija probaj ju sama napraviti…
Domaća zimnica traje i do jedne godine, dok nutritivna vrijednost svježeg povrća naglo opada već kroz nekoliko dana. Nu…
Više nikad jabučni ocat nećeš morati kupiti u trgovini. Sve što ti treba su jabuke i toplo i tamno mjesto u kuhinji.
Rok trajanja tikvica u ulju je oko tri mjeseca. Poput tikvica pripremaju se i patlidžani, ali i gljive. Povrće prvo pro…
Donosimo ti recept za domaću slanu zimnicu: popržene kisele paprike koju možeš pripremiti koristeći rog paprike, češnja…
Jednu od omiljenih delicija tradicionalne zimnice s vremenom su izgurali kupovni slatkiši, no polako, ali sigurno kompo…
Iskoristi sezonu mandarina i počasti se slatkim namazom idealnim za doručak i za kolače. Za pripremu marmelade potrebno…
Vrlo je važno da se faza pasterizacije, odnosno sterilizacije provede pravilno jer ti procesi osiguravaju dugotrajnost …
U veliki lonac nalij vodu skoro do vrha. Pusti da zakuha. Svakoj rajčici na vrhu razreži malo veći X kako bi lakše skin…
Biraj rajčice približno iste veličine radi ravnomjerna sušenja. Pećnicu upali na 100 stupnjeva Celzijevih. Rajčice oper…
Polako privodimo ljeto kraju, a pripremamo se za kraljicu jeseni - bundevu. Ovaj džem od bundeve jednostavno se priprem…
Bogat hranjivim tvarima, s malo kalorija i vrlo zasitan, krastavac je idealna namirnica koju moraš uvrstiti u najzdravi…