
Uštipci od tikvica - ukusni i lagani za pripremu
Tikvice naribaj i lagano tapkajući dobro ih posuši kuhinjskim ubrusom. Ostavi ih još desetak minuta dok se ne posuše. P…
Tikvice naribaj i lagano tapkajući dobro ih posuši kuhinjskim ubrusom. Ostavi ih još desetak minuta dok se ne posuše. P…
Zagrij pećnicu na 170 stupnjeva Celzijevih. Odvoji žumanjke od bjelanjaka. Čokoladu otopi na pari, pa umiješaj krem sir…
Malina je bogata C vitaminom i antioksidansima. Sadrži i resveratrol, koji usporava starenje te vlakna, folnu kiselinu…
Prije nego što zamotaš tikvice, umjesto u ulju možeš ih omekšati pečenjem na grill tavi. Kratko ih prepeci, nadjeni pa …
Šparoge su bogate nutrijentima, a siromašne kalorijama - jedna šalica kuhanih šparoga osigurava svega 43 kalorije, špar…
Ispijanje različitih smoothieja, shakeova i sokova, bogatih hranjivih napitaka na bazi biljne hrane korisno je u prolje…
Za ovaj recept potrebna su ti jaja, kokosov šećer, pirovo brašno, mrkva, cimet i prašak za pecivo.
Splitski Toto's Burger Bar na rivi namirnice nabavlja od lokalnih proizvođača, a dosta truda ulažu kako bi zadovoljili …
Da bi riba bila dobra , mora biti svježa. Prvi korak u ocjeni svježine ribe jest procjena njene kože. Svježa riba ima s…
Slasni napitak je dobar način da se ugriješ i odličan razlog da pozoveš društvo u svoj dom ispunjen neodoljivim mirisim…
Uživaj u mirisima i okusima zime uz recepte za najbolje blagdanske delicije iz novog magazina Skuhatćute. Požuri na kio…
Izmiješaj maslac sa šećerom u glatku smjesu, dodaj melasu ili slad u smjesu skupa s jajetom te miješaj dok se svi sasto…
Probaj ove genijalne proteinske palačinke bez šećera koje možeš nadjenuti čine god želiš! Ako si sladokusac, posegni za…
Nasjeckani luk preprži na maslinovu ulju. Dodaj rižu i pusti da se lagano zastakli. dodaj decilitar bijelog vina i prič…
pri pripremi jela pazi da povrće ne bude prekuhano, a ako imaš mladi špinat, ne treba ga usitnjavati. Povrće reži na ta…
Poriluk, celer i peršin poprži na malo maslinova ulja, zatim dodaj oguljene kestene, zalij vodom te kuhaj 30 minuta. Na…
Jabuke oguli, očisti i nasjeckaj na sitne kockice, pomiješaj s rumom, šećerom i pudingom od vanilije. Premaži kalup mas…
Grožđe operi i ocijedi, umuti zajedno sir, šećer i slatko vrhnje pa dodaj očišćeno grožđe, ulij u posude za sladoled i …
Kriške kruha premaži uljem, a na njih stavi parmezan i kriške rajčica. Pospi bosiljkom ili drugim začinima. Stavi krišk…
Rok trajanja tikvica u ulju je oko tri mjeseca. Poput tikvica pripremaju se i patlidžani, ali i gljive. Povrće prvo pro…