Hrana 10. prosinca 2017.

U prodaji je novi gastro magazin s više od 125 recepata!

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uživaj u mirisima i okusima zime uz recepte za najbolje blagdanske delicije iz novog magazina Skuhatćute. Požuri na kioske po zimsko izdanje novog magazina Skuhatćute s više od 125 recepata na raskošnih 100 stranica.

Uživaj uz najbolja mesna pečenja, priloge i umake za bogati blagdanski stol. Inspiriraj se receptima za mirisne blagdanske slastice - maštovite kolače i slatke tople napitke. Pripremi raskošnu blagdansku puricu, junetinu u vinu ili marinirana rebarca prema receptima Marija Vešligaja, chefa restorana Brewbites ili bogatu zimsku tortu, božićni voćni kolač i čokoladne kuglice prema receptu Žakline Troskot, vlasnice slastičarnice Amelie.

 | Author: Skuhatćute Foto: Skuhatćute

Ne zaboravi ni na blagdanski post i pripremi slasne morske delicije uz najbolje recepte s ribom i morskim plodovima. Počasti se primjerice finim namazom od bakalara ili oradom s pjenicom od cvjetače uz recepte koji nam je otkrila Zrinka Šare, voditeljica zagrebačkog restorana Bota Šare.

 | Author: Skuhatćute Foto: Skuhatćute

Donosimo i preporuke za vrhunske blagdanske pjenušce i vina, kao i zanimljivu priču o vinaru Tomislavu Tomcu i njegovom svjetski priznatom pjenušcu Amfora. Dočekaj novu 2018. godinu uz kreativne ideje za slasni doček, ukusne zalogaje i pjenušave koktele. Tu su i recepti iz novog Aperitivo bara, chefa Vlade Simića i koktel majstora Vjenceslava Madića – Kishonija.

 | Author: Skuhatćute Foto: Skuhatćute

Uživaj u dočeku uz pate od pačjih prsa, mousse od pileće jetrice rolice od bifteka. Aromatiziraj jela najboljim blagdanskim začinima uz recepte iz kuhinje nutricionistice Sanje Ćosić, uljepšaj hladna jutra uz ideje za bogati doručak, ugrij se uz topla jela na žlicu. Skuhatćute je u prodaji po cijeni od 20 kuna. Kuhaj s nama i oduševi najmilije blagdanskim poslasticama.

 | Author: Skuhatćute Foto: Skuhatćute

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.