Biskvit s kestenima i javorovim sirupom
Posljednjih nekoliko tjedana doslovno živim na jelima od bundeve pa sam mislila da bi bilo vrijeme da to promijenim. Je…
Posljednjih nekoliko tjedana doslovno živim na jelima od bundeve pa sam mislila da bi bilo vrijeme da to promijenim. Je…
U vinogradu mojeg djeda plodove već godinama daje posebna sorta vinove loze, Izabella. Još od djetinjstva to mi je na…
Doručak se smatra najvažnijim obrokom u danu pa ga ne valja preskakati, zato je dobro djecu naviknuti da redovito doruč…
Sezona sakupljanja plodova i pripreme zimnice polako je započela. Dok sam gledala baku kako kiseli ciklu, primijetila s…
Zar nije najljepše u vruće ljetno poslijepodne sjesti na terasu s osvježavajućom tortom u ruci i tako provesti sljedeći…
Ljeto je napokon počelo. Iako mnogi vole ljeto i vrućine, osobno sam više zimsko dijete, ali ništa ne može zamijeniti…
Rabarbara je poznata namirnica u našem kulinarstvu i svaki kuhar jedva čeka da na policama dućana pronađe svježu. Nakon…
U subotu sam se prošetala zagrebačkim Dolcom i naišla na šumske jagode. Naravno, morala sam ih kupiti i napraviti neš…
Mnogi nakon blagdana odluče očistiti organizam i ostaviti sve slatko i masno iza sebe, ali svi znamo kako se teš…
Ove godine sam ponosno zakoračila u novu etapu svog života - krenula sam na fakultet. Uz novi grad dolaze novi prijatel…
Vjerojatno najbolje prihvaćena kuhinja u svijetu je talijanska. Tko ne voli lazanje, pizzu, tagliatelle, raviole, …
Sretan Božić! Nadam se da si Badnju večer provela u ugodnoj i toploj atmosferi sa svojim najdražima. Uskoro će i božićn…
Zima se ozbiljno odlučila zadržati u našim krajevima donoseći oštru hladnoću tako da su prehlade i različite boles…
Jesen je službeno počela pa se načini pripreme obroka mijenjaju. Isprobaj recept s tunom koja obiluje bjelančevinama i …