Pet namirnica koje svakodnevno jedu zdravi stogodišnjaci
Okinawa, Sardinija i Ikaria samo su neka od mjesta na kojima stanovnici žive zdrav i sretan život čak i nakon što prosl…
Okinawa, Sardinija i Ikaria samo su neka od mjesta na kojima stanovnici žive zdrav i sretan život čak i nakon što prosl…
Edukativni projekt 'Za čin života' širi svijest o ranom otkrivanju i prevenciji raka dojke
Kurkuma je indijski začin s nizom prednosti. Poznata je po tome što sadrži antioksidanse i djeluje protuupalno. Ovaj, u…
Ova fantastična biljka raste u šumama južne i jugoistočne Azije. Njen prah se kao začin upotrebljava diljem svijeta, a …
Bosiljak je začinska biljka, koja se posljednjih godina sve češće koristi u kulinarstvu. Međutim, osim što se ističe po…
U azijskoj kuhinji limunska trava uobičajni je začin. Okusom podsjeća na limun, a može se koristiti sušena, mljevena il…
Mnogi začini koje svakodnevno koristimo, osim što svojom aromom obogaćuju naša jela, mogu učiniti mnogo dobra i za naše…
Biljka kurkuma je podrijetlom iz Indonezije i južne Indije, a kroz povijet se koristila kao začin, sredstvo za iscjelji…
Ovaj nježni plod poznat je još iz antičkih vremena kao začin, ali i kao ljekovita biljka i afrodizijak. Njegova ljekovi…
Dugogodišnjim kultiviranjem temeljne vrste paprike latinskog naziva Capsicum annum nastale su biljke različitih odlika …
Potpuno sam zaljubljena u kurkumu jer me fascinira koliko je moćna, ljekovita i svestrana. Donosim ti recept za zlatnu …
Češnjak se već stoljećima upotrebljava u kulinarske, ali i medicinske svrhe. Češnjak je popularan začin u cijelom svije…
Izabrali smo novi jesenski recept tjedan - Edita Braje iz Sesveta postala je kuharica tjedna zahvaljujući svo…
Počela je nova sezona kuhanja, a izabrali smo i prvi jesenski recept tjedna! Rea Lujić iz Zagreba postala je kuharica t…