
Priprema povrća na roštilju: Paprike, tikvice, rajčice, gljive, patlidžan
Roštiljanje ne mora nužno značiti prejedanje, nezdravu hranu i obilje kalorija. Roštilj može biti ukusan i zdrav obrok.…
Roštiljanje ne mora nužno značiti prejedanje, nezdravu hranu i obilje kalorija. Roštilj može biti ukusan i zdrav obrok.…
Slanutak, krumpir i peršin odlična su kombinacija. Uz ove ukusne krokete poslužite krastavce i umak od rajčice. Sastojc…
Neke od namirnica koje često koristimo u kuhinji sadrže otrovne dijelove koji mogu predstavljati prijetnju za zdravlje,…
Još jedan maštoviti recept s tjesteninom pripremljen na mediteranski način. Ovo jelo je spoj jednostavnosti i bogatstva…
Iako su rajčice načelno vrlo zdrave kod osoba koje imaju određene zdravstvene teškoće mogu uzrokovati tegobe. Ako imaš…
Kolovoz znači da je ljeto na vrhuncu, a to je savršena prilika za opskrbu sočnim rajčicama. Ovo svestrano voće (da, to …
Ana Mihalić, autorica je veganske kuharice "Zelena jela za plavo more" u kojima donosi neka klasična mediteranska jela …
Hildegarda iz Bingena, njemačka časna sestra, katolička mističarka, književnica i skladateljica koju je Papa Benedikt X…
Stiže nam toplije vrijeme, stoga se svi okrećemo zdravim obrocima jednostavnima za pripremu. A ima li išta bolje od osv…
Jesi li znala da te pojedine namirnice, ako ih jedeš svaki dan polako ubijaju? Većina nas ima jednu ili dvije takve nam…
Lecitin se nalazi u mnogim životinjskim i biljnim izvorima kao što su žumanjak, soja, jetra govedine, cvjetača, naranča…
Pripremi začinjenu verziju svima drage i nezamjenjive juhe. Naravno, oprezno s ljutinom!
Tikvice i patlidžani slažu se u mnogo kombinacija, a upravo u povrtnoj musaki predstavljaju savršen spoj okusa koji daj…
Bruschette su poznato tradicionalno talijansko jelo koje iziskuje vrlo malo vremena i truda, a bezbroj njihovih kombina…
Uz tikvice, u ovim lazanjama važnu ulogu imaju i patlidžani. Najbolje da ih i sama pripremiš i uvjeriš se koliko su fin…
Zašto ne biste, umjesto uobičajenog "nečeg slatkog", pripremili - nešto slano! Ovi sjajni hrskavi smotuljci, koji se ka…
Isprobaj ovu inačicu klasičnoga talijanskog jela u kojemu se tikvice koriste umjesto tjestenine, a umak od gljiva zamje…
Stavi na vatru maslinovo ulje, luk i češnjak u dublji lonac od dvije litre. Dodaj pelate, papriku, celer, sol i papar t…
Ako za doručak voliš pripremati jaja, no već si ostala bez ideja kako ih kombinirati, donosimo ti dvije odlične ideje. …
Znaš li da neke namirnice sadrže manje kalorija nego što je potrebno za njihovo probavljanje pa jedući takvu hranu zapr…