Komentari 169

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ruzarossman
    pozdrav! Ja bih da baš meni poklonite ovaj predivni paket za kosu jer se danima pokušavam logirati na zdravu kravu i ne uspijevam, kad sam konačno uspjela, odmah sam išla komentirati ovaj članak da preparati dođu na moju adresu! :) …prikaži još!
  • Default avatar -
    lukaka
    Hallo, uz malo sreće, moja tanka kosa mogla bi dobiti pravu njegu i lijep izgled pomoću Vaše kolekcije Fitoval.Ma što se tu ima reći, ako samo napomenem da kosu cijeli život perem svaki dan, rekla sam sve i više od …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mirnica666
    Joj ovo je prava stvar za mene,ovi šamponi spasili bi me od dosadnog ispadanja kose. Svaki puta kad perem kosu ispadne mi dosta kose i osjećam se kao neki pas koji se linja a svoju kadu sam već začepila dlakama …prikaži još!
  • Default avatar -
    kajmakcarka
    Želim ove proizvode osvojiti za svoju cimericu Ninu koja ih već dugo koristi. Ona je najbolja cimerica na svijetu. Okrugla je od puno pojedenih slatkiša i opada joj kosa od stresa. Ona uvijek kaže da to nije od stresa nego …prikaži još!
  • Default avatar -
    valencia72
    Nastavi li moja štitnjača raditi punom parom uskoro ću ostati ćelava ili u najboljem slučaju s nekoliko tankih jadnih vlasi na glavi.Uvijek sam imala gustu,zdravu kosu dok mi hormonalni status nije otišao vrit.Opreracija ili Fitoval, pitanje je sad?
  • Default avatar -
    Zvoncicaaa
    "Svake jeseni priča ista, kosa otpada i ne blista. Da bi bila bujna ne treba minival, pravo rješenje je Fitoval." Nisam jedna od sretnica sa bujnom kosom, a u jesen mi otpada više nego uobičajeno, pa bi bilo lijepo imati …prikaži još!
    Imutak
    Iskreno ja bih ovaj paket jer ga želim nekome pokloniti kome treba.Radi se o mladiću koji ima problema sa gubitkom kose i vrlo mi je blizak pa pošto dolazi vrijeme darivanja voljela bih da ga mogu obradovati ovakvim poklonom jer …prikaži još!
  • Default avatar -
    kovaci
    Pozdrav, Pišem Vam u nadi da ću osvojiti ovaj poklon paket kako bi ga poklonila svom dečku i vratila mu osmijeh na lice. Naime, već duže vrijeme ima problema sa ispadanjem kose. Pokušao je s raznim preparatima, ali bezuspješno. Ja …prikaži još!
  • Default avatar -
    djonigipson
    Pozdrav, evo znam da je ova tema jako raširena i da je ispadanje kose veliki problem kod muškaraca. U mojoj familiji nema problema sa ispadanjem kose,nitko nije bio "čelav",znači genetski ja nisam mogao to naslijediti od nikoga. Na žalost imam …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.