Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
pozdrav! Ja bih da baš meni poklonite ovaj predivni paket za kosu jer se danima pokušavam logirati na zdravu kravu i ne uspijevam, kad sam konačno uspjela, odmah sam išla komentirati ovaj članak da preparati dođu na moju adresu! :)
…prikaži još! :)
Stoga vas molim da budem baš ja vaša sretnica ;)
Hallo, uz malo sreće, moja tanka kosa mogla bi dobiti pravu njegu i lijep izgled pomoću Vaše kolekcije Fitoval.Ma što se tu ima reći, ako samo napomenem da kosu cijeli život perem svaki dan, rekla sam sve i više od
…prikaži još!i više od toga.Naravno to sve radim da izgledam uredno.
Unaprijed se zahvaljujem ako ja budem ta koja će osvojiti Vaš proizvod, ali znam da život nije bajka.
Joj ovo je prava stvar za mene,ovi šamponi spasili bi me od dosadnog ispadanja kose. Svaki puta kad perem kosu ispadne mi dosta kose i osjećam se kao neki pas koji se linja a svoju kadu sam već začepila dlakama
…prikaži još! pa je krajnje vrijeme da osvojim vaš poklon kako bi ukućanima skratila muke s odčepljivanjem kade poslije mog pranja :)
Želim ove proizvode osvojiti za svoju cimericu Ninu koja ih već dugo koristi. Ona je najbolja cimerica na svijetu. Okrugla je od puno pojedenih slatkiša i opada joj kosa od stresa. Ona uvijek kaže da to nije od stresa nego
…prikaži još! su joj keksi i bomboni začepili pore na glavi pa kosa ne može rasti. Umrem od smijeha s njom. Znam da bi je jako obradovalo dobiti neki poklonić, pa se nadam da ću je baš ja moći obradovati s vašim paketićem. Hvala! :-)
Nastavi li moja štitnjača raditi punom parom uskoro ću ostati ćelava ili u najboljem slučaju s nekoliko tankih jadnih vlasi na glavi.Uvijek sam imala gustu,zdravu kosu dok mi hormonalni status nije otišao vrit.Opreracija ili Fitoval, pitanje je sad?
"Svake jeseni priča ista, kosa otpada i ne blista. Da bi bila bujna ne treba minival, pravo rješenje je Fitoval." Nisam jedna od sretnica sa bujnom kosom, a u jesen mi otpada više nego uobičajeno, pa bi bilo lijepo imati
…prikaži još!po imati ovaj Fitoval set. Šampon sam već isprobala, na preporuku frizerke i mame, i zaista djeluje!
Iskreno ja bih ovaj paket jer ga želim nekome pokloniti kome treba.Radi se o mladiću koji ima problema sa gubitkom kose i vrlo mi je blizak pa pošto dolazi vrijeme darivanja voljela bih da ga mogu obradovati ovakvim poklonom jer
…prikaži još! i inače koristi ove proizvode.
Pozdrav, Pišem Vam u nadi da ću osvojiti ovaj poklon paket kako bi ga poklonila svom dečku i vratila mu osmijeh na lice. Naime, već duže vrijeme ima problema sa ispadanjem kose. Pokušao je s raznim preparatima, ali bezuspješno. Ja
…prikaži još!a ga volim bez obzira na njegovu kosu, ali njemu njegova kosa zadaje velike muke. Voljela bih mu pomoći u rješavanju tog problema te smatram da je ovaj poklon paket idealan način za to.
Pozdrav, evo znam da je ova tema jako raširena i da je ispadanje kose veliki problem kod muškaraca. U mojoj familiji nema problema sa ispadanjem kose,nitko nije bio "čelav",znači genetski ja nisam mogao to naslijediti od nikoga. Na žalost imam
…prikaži još!m visoko čelo i primjetio sam prije nekih pet,šest godina da mi kosa jako ispada i da se prorijeđuje. Mislio sam da je to zbog korištenja raznih gelova za kosu i jakih šampona,što se nije pokazalo točnim. Pazim na kosu i koristim razne šampone za ponovni rast ali ona je sve rijeđa i rijeđa,više si ne mogu ni frizuru složiti. Kada se pogledam u ogledalo ne prepoznajem više onoga mladiča što sam bio jer me prorijeđeno tjeme podsječa da se pretvaram u muškarca srednjih godina(a ja nisam još spreman na to). Nakon svakog tuširanja kada pogledam u kadu dođe mi da plačem kad vidim koliko mi je kose otpalo. Moja mala kčerka me zna pitati "tata,zašto se tako šišaš da naprijed nemaš kose". Ja neznam šta da joj kažem ali mi je jako neugodno. Da više ne duljim sa svojom pričom molio bih Vas da meni poklonite ovaj proizvod protiv ispadanja kose jer mi zaista treba,bar još malo da se osječam kao dečko...
Hvala,pozdrav
Reci NE ispadanju kose
Komentari 169
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.