Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Otkad sam rodila, a ima tome već 15 mjeseci, muku mučim s ispadanjem kose. Duga je, pa razmišljam i o šišanju, koje mi je nekako zadnja opcija... Pokušala sam sa kojekakvim prirodnim pripravcima, vitaminima, ali nikakav pomak na bolje. Moje
…prikaži još! kose ima svuda po kući, ružno za vidjeti... Živim u nadi kako će to samo prestati, iako je ovo već duugo razdoblje kako mi pada. Ovaj bi mi paket dobro došao, da pokušam da zaustavim to padanje kose.
Kosa mi godinama pravi muke, a ovaj paket bi mi došao ko od ruke. Kosa mi pada sve po svuda već sam i sama sebi luda. Nikakvi proizvodi ne pomažu već mi samo odmažu. Fitoval još isprobala nisam zato bi
…prikaži još!
zato bi mi došao kao narisan.
Kosa mi treba vitamina jer
želim uvijek izgledat fina.
Šampon i losion za ispadanje kose
osjećam da mi sreću donose.
Jako se nadam paketu
možda popravi ovu štetu.
Zato sretno svima koiko nas
ovdje prijavljenih ima! :)
Fitoval proizvode za njegu i jačanje kose koristili su članovi moje obitelji i bili jako zadovoljni njima. Željela bih da mi poklonite ove proizvode za prijateljicu koja već neko vrijeme muku muči sa strašnim ispadanjem kose. Probala je već mnogo
…prikaži još! toga, nekakve tablete, vitamine, bla, ali ništa joj nije rezultiralo vidljivim poboljšanjima. Isto tako, sprema neku proslavu uskoro pa bih željela da zasjeni sve prisutne žene svojom prekrasnom, nažalost, sve rjeđom, kosom. ;)
Moja kosa mi je vec godinama muka. Uspjela sam je pustiti da malo naraste, ali protiv ispadanja više ne znam što da poduzmem. Razmišljala sam već ranije o kupnji Fitoval proizvoda, ali nikako da se odlučim. Jedan gratis uzorak za
…prikaži još! studenticu bi super dosao kao poklon za rođendan :)
Najkreativije bi bilo kad bi vam poslala sliku svoje kose kad ju perem i češljam.Znam da je normalno da kosa pada i raste ,ali kaj je previše...je previše.Uvijek sam htjela dugu kosu ali upravo zbog ispadanja svaki put odustanem. No
…prikaži još! možda nije sve tako crno,možda je Fitovital rješenje svih mojih problema . Obečajem da ću napisati recenziju nakon korištenja ..kakvi su rezultati.
U zadnje tri godine dogodilo mi se puno toga. Udala sam se, preselila u drugu kuću živjeti sa drugim ljudima, suprug, svekar, svekrva :-). Rodila dijete i zaposlila se u drugu firmu. Dijete čuvaju svekrva i mama, podjeljeno da ne
…prikaži još! dođe do zabune. Dodjem s posla, sin me željan i ja njega, perilica puna suđa, druga veša. Jedno se suši, treće treba peglati. Ručak ni na pola puta... Treba se igrati, posvetiti djetetu, suprugu i naći vremena za sebe. Znam da nisam jedina kojoj je ovih 24 sata malo da bi stigla i pošteno se naspavti, ali sad vam je jasno zašto meni opada kosa i ako ne neko rješenje, podhitno mi je potreban ovaj tretman!
Ja imam dugu i bujnu kosu, ali moj suprug...Iako je mlad, ostao je bez dosta kose, a to muškarce frustrira, pogotovo što je kao mladić imao kosu do pola leđa. Možda će mu FITOVAL malo olakšati stresan život i unjeti
…prikaži još! malo veselja u naš dom.
molim jedno pakovanje za mog sina, žao mi je kad vidim kako mlad gubi kosu i ježim se od pomisli da jednog dana izbrijava glavu kao njegove kolege...na mladima svijet ostaje uspu uopće mi ne smeta što mu je otac
…prikaži još!otac ćelav, ali u njegovim godinama
nije bio...lijep pozdrav
Imam 39 godina i kosa mi je jako slaba i opada mi do te mjere da mi se vidi tjeme.Do sad sam probala svakakve preparate ali nije bilo vidljivih rezultata.Potrošila sam mnogo novca i kupovala sve i svašta samo da
…prikaži još! mi kosa bude ljepša.Sad bi probala Vaš proizvod i ako mi bude bolje kupovat ču ga i dalje.Unaprijed zahvaljujem.
Ja sam kcerka i pisem za svoju mamu da joj poklon odnese svu tamu. Ima problem sa ispadanjem kose, njene vlasi same se od sebe nose. Ona je vec u zavidnim godinama, i ja bih htijela da izgleda kao prava
…prikaži još!prava dama.
Natrag ona svoju kosu hoce,
da je sjajna, cvrsta i puna gustoce.
Hoce se osjecati kao prava zena,
a ne da je ispadanje prati kao sjena.
Eto, necu vam vise vaditi mast,
samo hocu da se mami vrati
kose rast.
Moja mama ima mjestimičnu alopeciju koja joj se pojavljuje svako toliko.. i to je sve počelo na neki način zbog mene. Bila sam izuzetno nemirno dijete pa se mama strašno živcirala sve dok to nije uzelo danak na njezinoj kosi
…prikaži još! u vidu tog nimalo ugodnog poremećaja. Sad imam 25 godina i želim joj se na neki način iskupiti :)
Oluja zvana MENOPAUZA je sve bliže,
hormoni i napetost sve oko mene sustiže.
Kosa mi je sve rijeđa i slabija,
a ja sve očajnija.
Moram sve mjere poduzeti
i tu oluju uz Fitoval prebroditi.
Bit ću iskrena i reći da čim sam vidjela ovo na 24 sata, odmah sam se registrirala i prijavila na ovu nagradnu igru. U životu sam dobivala samo od svojih najdražih poklone i jako sam ponosna zbog toga ali htjela
…prikaži još! bih osvojiti nešto i preko nagradnih igri jer koliko sam igrala, nikada ništa nisam dobila. Već pola godine isprobavam raznorazne šampone za suhu kosu i htjela bih joj povratiti sjaj jer mi je čak i prijateljica rekal da je problem u šamponu, a jednostavno koji god sam probala, nijedan nije odgovarao. Potrošila sam dosta novaca i ništa nije pomoglo i to me počelo zabrinjavati i deprimirati. Kosa je usitinu odraz naše ljepote, a ja ustajem svako jutro nezadovoljna upravo zbog toga. Bila bih presretna kad bih osvojila ovaj paket. Možda e to baš ono što je potrebno mojoj kosi.
Moja kosa je nasljedno toliko slaba i jadna da ju samo gledam kako odlazi dok puše vjetar :((( do sad nisam našla nikakav fiksir, plizić pomozite jer ne znam što ću, ne želi rasti ni u duljinu a to me
…prikaži još! nevjerojatno deprimira.
Kada vidim ovoliko veliki broj komentara, s jedne strane mi je zao sto nas toliko puno ima problema s kosom (moji su isti kao i kod vecine - ispadanje, rijetka, tanka i lomljiva kosa), a s druge strane mi je
…prikaži još! drago što vidim da nisam sama u tom problemu o kojem mnogi ne zele pricati, a uz sve, prilicno lose utjece i na opce raspolozenje. Stoga hvala vama jer mi je ovo doslo i kao svojevrsna grupna terapija i pomoc! Fitoval cu svakako isprobati jer ne odustajem od zdrave i bujne (koliko toliko) kose!
Što da vam kažem kad brige me more, a mnošto vlasi opadaju sa glave moje, stres je kriv što kosa moja se prorijedila, i prijevremena prilično posijedila, ali ipak najgore mi pada, što gubim kosu, a još uvijek sam mlada,
…prikaži još!lada,
tapiram kosu i koristim svijetliju boju,
da bar malo prekrijem ,,tugu svoju,,
no teško je rijetku kosu uljepšati,
a još teže lijepa biti i zadovoljno se smješkati,
kada sam svjesna da lijepa nije,
i svoju tugu teško krijem.
Možda ipak nade ima,
da kosa moja postane kakva nekoć je bila,
gusta, zdrava i sjajna,
možda u Fitovalu krije se tajna.
Pa na trenutak pomislim,
vrijedilo bi proizvode te isprobati,
možda bi mi na lice osmijeh vratili,
jer zbilja želim vjerovati,
da ipak riješenje postoji,
i da doći će vrijeme kada kosu svoju više neću skrivati,
već njome ću se kao nekad ponositi.
Zato bi Fitoval proizvode rado isprobala,
u njihovu učinkovitost sama se uvjerila,
i napokon gradom uzdignute glave prošetala.
Tada osmijeh sa lica svog micala ne bi,
a od srca zahvalna bila bi Fitoval tebi!
Sve baš, sve je mrtvo: oči, dah i ruke, Sve, što očajanjem htjedoh da oživim U slijepoj stravi i u strasti muke. U dvorani kobnoj, mislima u sivim. Samo kosa tvoja još je bila živa, Pa mi reče: Miruj! U
…prikaži još!iruj! U smrti se sniva.
Dobar dan.Fitoval sam koristila još kao djevojka i bila sam zadovoljna,sada se borim s peruti pa sam taj šampon i zaboravila.Imam 45 god,u zadnje vrijeme mi dosta kose ostaje na četki koliko vidim da je i to normalno,ako se radi
…prikaži još! o toj količini.Odlučila sam ponovno uvesti fitoval u njegu kose,ako ga još dobijem na poklon SUPER.POZDRAV. SNJEŽANA MATANIĆ
Reci NE ispadanju kose
Komentari 169
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.