Komentari 169

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    AnaD22
    Zato što to svima triba. Naprotiv, ja bi volila dobiti jer iman full slabu kosu i dosta mi ispada, skroz mi je tanka pa bi mi to jako dobro došlo! tek mi je 18 a ne želin s 20 biti …prikaži još!
  • Default avatar -
    ihaaa1
    Fitovalom bih zapravo ubila dvije muhe jednim udarcem! Naime, mom suprugu u zadnje vrijeme pojacano ispada kosa zbog cega potiho i naglas pati dok s ceznjom u ocima gleda vlasi kako padaju po tipkovnici kompjutera... Pa sam i ja onda …prikaži još!
  • Default avatar -
    venicequeen
    Pozdrav, osvajanje Fitoval proizvoda pomoglo bi meni im ojoj vezi, s obzirom na to da mog dečka jako smeta kosa koju nenamjerno ostavljam svugdje za sobom ;)
  • Default avatar -
    CSANN
    Nakon poroda kosa mi je jako pocela ispadati ima je po svuda po kući što je popriličan problem uz malu bebu koja sve gura u usta i po podu je po cjele dane. znamo se šalit da se linjam vise …prikaži još!
  • Default avatar -
    Martina303
    Potrebana mi je Fitoval linija za obnovu kose , a i koja se bori protiv ispadanja kose zato što sam primjetila da mi kosa ispada više nego inače. Naime, nakon svakog četkanja četka mi je puna kose i to me …prikaži još!
  • Default avatar -
    Vipko
    Pozdrav! Moja bolna tema već duži period i problem koji nemogu riješiti. Naime kosa mi se prorijedila i jednostavno ispala za pola.Najviše se vidi na tjemenu gdje mi je nastala skoro rupa koju skrivam kapicama ili napravim neku frizuricu sa …prikaži još!
    Mrnjau
    U mojem slučaju je trajan gubitak kose i medicinski tretman i adekvatna njega su nužni. Važno mi je što ranije poduzeti potrebne korake, osigurati dodatnu energiju kosi, poboljšati njezinu vitalnost te potaknuti cirkulaciju vlasišta. Stoga je važno korijen kose i …prikaži još!
  • Default avatar -
    seco91
    Fitoval proizvodi trebaju baš meni,jer spriječiti opadanje kose želite dok ste mladi,a to je moj slučaj.Imam 21 godinu i svi mi kažu kako sam oćelavio u zadnje vrijeme,stoga vas lijepo molim za ovu nagradu! Hvala!
    maja_zg
    Imam jako dugu kosu,koja je izrazito osjetljiva,tanka,sklona pucanju. Svake godine u ovo vrijeme otprilike mi više opada. Najgore je kada ju trebam raščešljati nakon pranja,jer se jako lako zamrsi,stoga prilikom češljanja više kose i počupam. Mislim da bi mi upravo …prikaži još!
  • Default avatar -
    yazika
    pozdrav svima!Dugo već imam problem sa ispadanjem kose.Došlo je do te mjere da sam se već zabrinula da nije neki ozbiljan problem, no ispada da ispada :)od stresa i hormona.Stresa se pokušavam riješiti!Ovo mi baš treba!
  • Default avatar -
    ZAKS
    U zadnjih nekoliko mjeseci primijetila sam da mi intenzivno opada kosa. Danas me primjerice zaista zaprepastila količina dlaka koja je ostala na kopči kad sam ju skinula. Stvarno imam osjećaj kao da ću oćelaviti jer mi se kosa sve više …prikaži još!
    anesa
    Željela bih probati Fitoval proizvode jer moja duga i nekada bujna kosa to više nije. Prije dvije godine sam se malo ozbiljnije razboljela i moja kosa se onda jednostavno prorijedila. I što je najžalosnije poslije bolesti jednostavno nastavila opadati.Voljela bih …prikaži još!
  • Default avatar -
    juice9
    Fitoval proizvode obožavam. Imam velikih problema sa slabom kosom/ispadanjem kose. Baš nedavno sam kupila proizvode drugog proizvođača za ispadanje kose koji mi baš i ne odgovaraju. Ja bi svoj Fitoval, help koji uvijek pomaže. Ali nemam izlike da kupim dok ne potrošim
  • Default avatar -
    tomicazobec
    Sve baš, sve je mrtvo: oči, dah i ruke, Sve, što očajanjem htjedoh da oživim U slijepoj stravi i u strasti muke. U dvorani kobnoj, mislima u sivim. Samo kosa tvoja još je bila živa, Pa mi reče: Miruj! U …prikaži još!
  • Default avatar -
    PCELICA18
    Priroda je svakome podarila lijepu i zdravu kosu. Međutim, tu ljepotu treba očuvati, što danas i nije lak zadatak. Štetni faktori iz okoline, ali i agresivni tretmani mogu znatno naškoditi kosi. Trebalo bi koristiti proizvode koji ulazu u kvalitetu sastojaka.Zato …prikaži još!
  • Default avatar -
    bubijelena
    Imam dugu kosu, kojoj su se oduvijek svi divili. Nazalost, nakon trudnoce, od koje je vec proslo i..hi..hii... kosa mi je koma. Malo sam je skratila, ali se prorijedila, opala, oslabila. Toliko zalim i kukam da su me vec kukovi …prikaži još!
  • Default avatar -
    olisha
    Ja imam dosta rijetku kosu i dosta mi ispada. Stalno je spetljana i kad se krenem češljati treba mi pola sata dok se raščešljam i onda je četka skoro pa puna kose. Nemogu uopće imati nikakve frizure jer imam prerijetku …prikaži još!
  • Default avatar -
    Danci89
    Otkad sam rodila, a ima tome već 15 mjeseci, muku mučim s ispadanjem kose. Duga je, pa razmišljam i o šišanju, koje mi je nekako zadnja opcija... Pokušala sam sa kojekakvim prirodnim pripravcima, vitaminima, ali nikakav pomak na bolje. Moje …prikaži još!
  • Default avatar -
    ANA0711
    Imam taj problem da mi jako ispada kosa,a ionako je nemam baš previše...Mislim da bi moj tata bio presretan da osvojim ovu nagradu.Živi s 4 žene koje imaju isti problem, pretpostavljam da znate kako mu je :)
    vsimunic
    Ja sam žena,ni star ni mlada.46 godina .Ali ipak premlada da ostanem ćelava,zar ne ?Nakon svakog pranja kose u ruci mi ostane veliki kupić kose koji redovito bacam u školjku .Zar to nije žalosno?Ne znam što se dogadja,ali očito da …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.