Komentari 169

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    skis
    zato što kad povučem pstima kroz kosu u šaki mi ostane jako puno vlasi kose,a i bila sam na ispitivanju vlasišta i preporučeni su mi proizvodi protiv ispadanja kose,ali ih si ja nažalos nisam u mogučnosti priuštiti
  • Default avatar -
    Katarine
    Meni je potreban Fitoval paket da mi svekrva napokon može reći kako imam lijepu frizuru.
    svijetlanah88
    IMAM PROBLEM SA PDANJEM KOSE I GUŠČOČE JAKO MI JE RIJETKA
    NaolinTate
    Moja kosa dosta ispada i tanka je, anemicno smeđe boje. Uvijek sam htio imati lijepu bujnu kosu, boje čokolade, blago valovite strukture. I sada kada sam pomisli da je sve gotovo vidjeh FITOVAL proizvode i odlucih igrati nagradnu igru jer …prikaži još!
  • Default avatar -
    juice9
    Fitoval proizvode obožavam.:-D Imam velikih problema sa slabom kosom/ispadanjem kose. Baš nedavno sam kupila proizvode drugog proizvođača za ispadanje kose koji mi baš i ne odgovaraju. Ja bi svoj Fitoval, koji uvijek pomaže i od kojeg mi je kosa predivna. …prikaži još!
  • Default avatar -
    sgrizila
    Draga Zdrava Kravo, Kosa je nešto što prvo primjetim na drugim ljudima, a o svojoj se ne brinem koliko bih trebala... Imam problema sa ispadanjem kose, ali sam zdrava, pa ne pridajem tome posebnu važnost, ali s godinama će i …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivanakopljar
    Prije 5 mjeseci sam oboljela od mononukleoze. S obzirom da mi je imunitet pao, jedna od popratnih stvari bila je i opadanje kose. Kosa mi je opadala u pramenovima, sva sreća da je imam puno inaće bih sada izgledala grozno …prikaži još!
  • Default avatar -
    manco
    Želim dobiti Fitoval poklon jer mi je mama jedan dan u trgovini rekla:"Gle i tebi se već vidi tjeme kao i meni, jesi razmišljala da napraviš nešto s tim?" A moja mama je uvijek iskrena i ima jako slabu kosu. …prikaži još!
  • Default avatar -
    trnje
    Kosa je ogledalo zdravlja.Sjajna,bujna ,puna života u djetinjstvu i ranoj mladosti je dar prirode,a onda je mi isušujemo vrućim fenom,pržimo peglama za kosu,izvlačimo joj dušu četkama,ubijamo život silnim bojama ..i onda kukamo kako je slaba i kako nas napušta. I …prikaži još!
  • Default avatar -
    herrjura
    Ja sam od onih muškaraca koji imaju i više kose nego šta je potrebno, ali mojoj dragoj ženici rado bi poklonio Fitoval.
  • Default avatar -
    majazdravkova
    svakodnevni stres, uzurbani nacin zivota i nekvalitetna prehrana stom znaci nedovoljan unos vitamina i minerala, uzroku bas to na mojoj glavi, ispada mi kosa, tj. uzasno mi se prorjedila i istanjila, a jos sam vrlo mlada i to me zabrinjava....stoga …prikaži još!
  • Default avatar -
    logtech
    Ja bi trebao osvojiti ovaj poklon paket jer imam više kose po dvorištu nego trave. Hvala!
  • Default avatar -
    inavk
    Moj problem pocinje prije tri godine sa mojih 17 godina. Nikada do tada mi kosa nije ispadala. Pocela je postepeno otpadati, a u zadnju godinu dana je to postalo nenormalno..... poslije pranja kose mogu sakupiti puno saku mokrih dlaka, kada …prikaži još!
  • Default avatar -
    ines8922
    Imam 21 god. Kosu puštam od osnovne škole, točnije 4. raz. Inače sam frizer po struci ali apsolutno ništa,nikada nije pomoglo mojoj kosi da naraste preko ramena. Tanka je i stalno puca. Nema sta nisam probala,a kosa je kako se …prikaži još!
  • Default avatar -
    meow
    Pošto smo cijela obitelj opsjednuta kosom, od mene, seke, tate, mame do bake, mislim da bi ovi Fitoval proizvodi bili idealni za nas. Mislim da mnogi od vas ne znaju onaj razočaravajući osjećaj kad uzmeš četku u ruku, potegnu 2-3 …prikaži još!
    svijetlanah88
    kosa mi često otpada dobro bi mi došlo malo toga
  • Default avatar -
    laethala
    Jao meni, linjam se ko luda moje kose zbilja ima svuda! Nisam maca, nisam jeti zato imajte me na meti. Ovakav pokločnić baš meni treba jer gubitak kose iza ugla vreba! Neka još dugo moja kosa zlatna blista zbog Fitovala …prikaži još!
  • Default avatar -
    Jaga11
    Gdje god se okrenem sve je puno moje kose, na podu, u tanjuru uvijek je tu. Zadnja nada prije nego se ošišam ste Vi i Vaš poklon.
  • Default avatar -
    TheDrazen13
    Brinem se za svoju mamu jer joj kosa u zadnje vrijeme jako ispada i htio bih joj pomoći jer mi jako puno znači i to je najmanje što mogu učiniti za nju; samo se nadam da to ispadanje kose nije …prikaži još!
    vsimunic
    Ja sam žena,ni star ni mlada.46 godina .Ali ipak premlada da ostanem ćelava,zar ne ?Nakon svakog pranja kose u ruci mi ostane veliki kupić kose koji redovito bacam u školjku .Zar to nije žalosno?Ne znam što se dogadja,ali očito da …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.