Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Imam 40.god i u zadnjih godinu dana sam ostala na tankom sloju kose koja samo pokriva tjeme, prije toga od rođenja imam masnu i tanku dlaku ali je donekle bilo gustoće ali sada je tako grozno! Koristila sam sampone za
…prikaži još! masnu kosu a preparate za rast nisam i voljela bih probati.
Rodila sam prije 8mj i kosa mi užasno opada.Problem je što moje kose ima posvuda a tu je malo dijete za koje je opasno da pokupi dlaku i stavi u usta.Koristim proizvode Fitoval i vidi se poboljšanje.Ali sam ih sada
…prikaži još! potrošila pa bi bilo super kada bi ih dobila da nastavim i dalje koristi te da moja kosa bude kao prije i da ne moram kupiti dlake po cijeloj kuci.
Ajme molim vas spašavajte me,tj.moju kosu,stvarno više ne znam razlog tolikog prekomjernog ispadanja.Svaki put kada perem kosu doslovno se šokiram količinom ispadnutih vlasi,stvarno sam se zabrinula,čak sam i kod dr.bila kako bi otklonili sve moguče bolesti koje mogu biti uzrok
…prikaži još! prekomjernom ispadanju kose.Fitovl mi je možda jedina nada da ponovno vratim onu moju gustu,zdravu i sjajnu kosu i zato Vas molim pomozite!
S prvim kišnim jesenjim danima Želim da mi kosa blista, I da ova linija nova, Meni podari kosu iz snova. Bilo jutro ili pak večer, Kosa mi je puna problema, Sjaja joj nedostaje - Ma, bilo bi bolje da je
…prikaži još!lje da je nema.
Zato Fitoval proizvode želim -
Problemima se tada veselim,
Jer znam da će oni nestati,
A kosa će mi se sjajem okititi!
Imam 21 god. Kosu puštam od osnovne škole, točnije 4. raz. Inače sam frizer po struci ali apsolutno ništa,nikada nije pomoglo mojoj kosi da naraste preko ramena. Tanka je i stalno puca. Nema sta nisam probala,a kosa je kako se
…prikaži još! kaze "moja tiha patnja" ... ja cu to tako nazvat. Eto nadam se da ce mi Fitoval konacno pomoc da moja kosa malo ojaca i konacno predje tu dužinu.
Napokon sam se prestala farbati i odlučila puštati prirodnu kosu. Ali je izgleda i kosa odlučila napustiti mene i moju glavu :) Da bih spriječila ovu osvetu i vratila povjerenje potreban mi je Fitoval.
Voljela bih probati Fitoval proizvode za kosu jer sam probala sve moguće i ništa nije pomoglo, a bila bih presretna da Fitoval pomogne i da ga mogu stalno koristiti. Kao mala sam bila bez kose i sada kada raste izgleda
…prikaži još! kao da imam 3 dlake na glavi, i stvarno mi je nešto hitno potrebno.
Isprobala sam mnogo i preparata i šampona protiv ispadanja kose, ali do sad bez ikakvih rezultata ili su rezultati bili kratkotrajni. Kosa mi je sve slabija i svaki dan imam osjećaj da će nestat. Voljela bih isprobat i Fitoval proizvode,
…prikaži još! koje još nisam, pa možda mi oni ojačaju kosu i pomognu da me kosa ne napusti...
Željela bih probati Fitoval proizvode jer moja duga i nekada bujna kosa to više nije. Prije dvije godine sam se malo ozbiljnije razboljela i moja kosa se onda jednostavno prorijedila. I što je najžalosnije poslije bolesti jednostavno nastavila opadati.Voljela bih
…prikaži još! joj vratiti prijašnji sjaj i nadam se da će to biti s Fitoval proizvodima.
Moju bi dugu smeđu kosu ovakva energetska bomba vratila u život u ove zimske dane... Unatoč tome što je moja kosa zdrava, ona jednostavno izgubi svoj sjaj i vitalnost u ovo doba godine. Pa, pomozimo zajedno dugoj smeđoj kosi da
…prikaži još! vrati svoju energiju i živost! :)
Moj je problem kronično ispadanje kose koje je dijelom uvjetovano genetskim čimbenicima a dijelom stresom. Godinama muku mučim sa tim probelmom i jedino mi je Fitoval terapija pomogla. Stanje vlasišta je daleko od dobrog ali ja sam vjeran korisnik marke
…prikaži još!arke Fitoval i preporučam ju svima kojima kosa ispada pretjerano.
Pomaci su vidljivi i ovaj paket Fitoval proizvoda zaista bi stigao u prave ruke :)
Buđenje i hrpa vlasi na jastuku. Češljanje i hrpa vlasi na četki. Pranje kose i hrpa vlasi na dnu kade. Nekad bujna i sjajna -moja kosa sad je jadna. Prekontrolirala sam željezo i nije anemija. Hormoni štitnjače su isto u
…prikaži još!sto u redu.
Stres??? Vjerovatno.Kažu da treba izbjegavati stres ali u današnje vrijeme to je nemoguća misija.Dal mi je on tako oslabio kosu ?
Uvjerena sam da je.I žalosna zbog tako slabe kose.
Preostaje mi Fitoval kao slamka spasa i moja draga Zdrava Krava.
Nadam se da će te me razveseliti ovim poklon paketom i pomoći mi da obnovim kosu.Hvala!
fitoval proizvodi bi bili idealna stvar za mog brata koji trenutno mora pit neke lijekove od kojih medu nuspojavama je i ispadanje kose.. probali smo sa nekim samponima i preparatima al nema bas pomaka tako da se nadam da je
…prikaži još! fitoval prava stvar za njega:))
Kosa je ogledalo zdravlja.Sjajna,bujna ,puna života u djetinjstvu i ranoj mladosti je dar prirode,a onda je mi isušujemo vrućim fenom,pržimo peglama za kosu,izvlačimo joj dušu četkama,ubijamo život silnim bojama ..i onda kukamo kako je slaba i kako nas napušta. I
…prikaži još!I sama sebe u ovom prepoznajem.Imam je upola manje nego prije .I sad pokušavam popraviti štetu.Perem je nježno,sušim na zraku,hranim maskom od maslinova ulja,štitim od sunca,hranim iznutra pravilnom prehranom ali ona i dalje pada više nego bi trebala.Očito trebam dobar šampon i losion za njegu,a to je Fitoval protiv ispadanja kose.
Fitoval proizvode obožavam. Imam velikih problema sa slabom kosom/ispadanjem kose. Baš nedavno sam kupila proizvode drugog proizvođača za ispadanje kose koji mi baš i ne odgovaraju. Ja bi svoj Fitoval, help koji uvijek pomaže. Ali nemam izlike da kupim dok ne potrošim
Prije 5 mjeseci sam oboljela od mononukleoze. S obzirom da mi je imunitet pao, jedna od popratnih stvari bila je i opadanje kose. Kosa mi je opadala u pramenovima, sva sreća da je imam puno inaće bih sada izgledala grozno
…prikaži još! koliko mi je opala. Sada se osjećam bolje, bolest je iza mene, imunitet se oporavlja. Kosa, iako manje, i dalje opada. A sada je još i period kada opada više jer se obnavlja.Uz sve to, jer radim na bazenu, imam i seboreju. Možda bi mi Fitoval proizvodi pomogli da mi kosa ojaća, prestane toliko opadati, a možda se i tjeme oćisti i ojaća. Kako bilo, hvala na prilici.
Dobar dan.Fitoval sam koristila još kao djevojka i bila sam zadovoljna,sada se borim s peruti pa sam taj šampon i zaboravila.Imam 45 god,u zadnje vrijeme mi dosta kose ostaje na četki koliko vidim da je i to normalno,ako se radi
…prikaži još! o toj količini.Odlučila sam ponovno uvesti fitoval u njegu kose,ako ga još dobijem na poklon SUPER.POZDRAV. SNJEŽANA MATANIĆ
Reci NE ispadanju kose
Komentari 169
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.