Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dobar dan! Imam 25 godina i od početka srednje škole primjetila sam lagani pad kose. Išla sam na snimanje vlasišta u jedan frizerski salon, te tada počela koristiti proizvode jedne svjetske tvrtke. Rast je bio primjetan jedno vrijeme, ali kratko,
…prikaži još!tko, a da ne govorim da su moji roditelji bacili dosta novaca na te ampulice.
Probala sam dosta šampona, čak i razne biljke tipa kopriva, ružmarin, te umakala kosu nakon pranja ( što i sad znam raditi). Svaki dan primjetim opadanje kose, što me strašno zabrinjava. Vaše proizvode nisam probala, ali bih voljela. Možda još ima nade za mene.
Srdačan pozdrav :)
Pišem u ime svog supruga. U zadnjih godinu dana počela mu je jako ispadati kosa ( stres na poslu ) i jako je u bedu zbog toga ( kao ni prvo dojete ga neće vidjeti s kosom :). Budući da
…prikaži još! mi ga je jako žao, uvjeravam ga da mu se ne primijeti nedostatak kose ( iako to baš nije tako :). Predložila sam mu čisto radi "prevencije" početi koristiti neki proizvod i sad smo za probu uzeli vaš losion koji mu stavljam svaki drugi dan. Da bi se postigao neki učinak, trebala bi nam kompletna vaša linija uz koju bi, nadam se postigli pozitivan rezultat i spriječili daljnje opadanje kose.
U zadnje tri godine dogodilo mi se puno toga. Udala sam se, preselila u drugu kuću živjeti sa drugim ljudima, suprug, svekar, svekrva :-). Rodila dijete i zaposlila se u drugu firmu. Dijete čuvaju svekrva i mama, podjeljeno da ne
…prikaži još! dođe do zabune. Dodjem s posla, sin me željan i ja njega, perilica puna suđa, druga veša. Jedno se suši, treće treba peglati. Ručak ni na pola puta... Treba se igrati, posvetiti djetetu, suprugu i naći vremena za sebe. Znam da nisam jedina kojoj je ovih 24 sata malo da bi stigla i pošteno se naspavti, ali sad vam je jasno zašto meni opada kosa i ako ne neko rješenje, podhitno mi je potreban ovaj tretman!
godinama sam imala dugu kosu, no budući da mi je jako ispadala, morala sam ju ošišati. očekivala sam da će ojačati, ali nije. fitoval mi je jedina nada da ponovo imam lijepu i zdravu dugu kosu.
Za početak, pohvala za ovakvu nagradnu igru! :) I sama sam donedavno koristila Fitovalove proizvode (kapsule i šampon). Ostavljam komentar u nadi da ću osvojiti proizvode koje bih poklonila mami koja boluje od alupecije već godinama, vjerojatno je razlog stresan
…prikaži još!n život dugi niz godina :( . Ona je također korisnih Fitovalovih proizvoda koje si, na žalost, priušti tek nekoliko puta godišnje. Jako je zadovolja proizvodima i mislim da bi ju ovaj poklon zbilja razveselio! Lijepi pozdrav, Martina ;)
Kada vidim ovoliko veliki broj komentara, s jedne strane mi je zao sto nas toliko puno ima problema s kosom (moji su isti kao i kod vecine - ispadanje, rijetka, tanka i lomljiva kosa), a s druge strane mi je
…prikaži još! drago što vidim da nisam sama u tom problemu o kojem mnogi ne zele pricati, a uz sve, prilicno lose utjece i na opce raspolozenje. Stoga hvala vama jer mi je ovo doslo i kao svojevrsna grupna terapija i pomoc! Fitoval cu svakako isprobati jer ne odustajem od zdrave i bujne (koliko toliko) kose!
Moja kosa je nasljedno toliko slaba i jadna da ju samo gledam kako odlazi dok puše vjetar :((( do sad nisam našla nikakav fiksir, plizić pomozite jer ne znam što ću, ne želi rasti ni u duljinu a to me
…prikaži još! nevjerojatno deprimira.
Moj ministar financija me upozorio da sam pred stecajem sto, ujedno znaci da je stanje u novcaniku katastrofalno i nema nade u skori oporavak. Kako je stanje na mojoj glavi identicno / tanka kosa, bez zivota ... koji dobar pocetak
…prikaži još! nekog pjesmuljka za siroke mase...kosa bez sjaja, kosa u lavabou, podu, sobi, krevetu, kosa u loncu ,tanjuru, odjeci mojoj itudjoj .... I tako vec godinama, a pocelo je s gubitkom dragih mi osoba. Kazu svim se ljudima to dogadja samo neki to teze podnose. Pa posao, medjuljudski odnosi, odnosi????, stres, stres stres. Nekada bih bez razmisljanja otisla i kupila paket proizvaoda protiv opadanja kose FITOVAL - a sada radi situacije s kojom sam zapocela - to mi bas nije dostupno... Ako se odlucite meni poslati ovaj komplet uvjeravam Vas da ce ucinak biti prpoznat u mojoj okolini a ja cu Vas zdusno svima preporuciti. Nadam se da ce jednog dana proci i ova "teska vremena" te cu opet, kao nekada, jednostavno moci kupiti zeljeni proizvod.
molim pomoć!!!! Nikad mi kosa nije bila ovako jadna, a nekad davno bijaše glatka,sjajna i bajna. pOSTALA je stvarno tanka i opada kao luda, u mojoj kući ima je zaista posvuda. Stoga je na mojoj glavi potrebna podhitna intervencija, Jedna
…prikaži još!
Jedna dubinska njega i regeneracija, idealna bi bila FITOVAL ekspedicija!
Zato meni jedan paket poklonite,
jad i bijedu sa moje glave napokon otklonite.
Hvala.
Pozdrav Prijavljujem se iz očaja u nadi da ću uz ovaj paket riješiti svoj problem ispadanja kose. Mlad sam, a već 2 godine mi kosa jako ispada i nikako da prestane. U to vrijeme mi se užasno prorijedila i povukla.
…prikaži još!. Kad god ju perem pazim maksimalno da budem nježan, ali koliko god se trudio na kraju ostane puna šaka kose u kadi. Također se trudim što manje je dirati tokom dana jer kad je diram, onda otpada. Nikakve pretjerane frizure ne mogu slagat, a najveći neprijatelj mi je vjetar. To malo rijetke kose mi otpuhne i otkrije zaliske.
Konačno sam odlučila drastično promijeniti frizuru i ošišati svoju dugu kosu, a paket Fitoval proizvoda će mi jako dobro doći kako bih spriječila daljne ispadanje kose i svrbež vlasišta. Naime, iako ne farba kosu, od svih šampona koje sam do
…prikaži još! sada probala dobijem samo masnu kosu nakon 1 dana, ispadanje previše vlasi i svrbež vlasišta koji ne prestaje. Molim Vas, pomozite! Hvala!
očajna sam više od mog problema ispadanja kose. masti se, svrbi i k tome ispada u busenju. ne znam više što da radim. svi ti preparati protiv ispadanja kose su ili preskupi ili su preagresivni ili ko zna šta. gubim
…prikaži još! polako nadu da će se to promijeniti
Pozdrav! Treba vjerovati u sreću - ali i uložiti u nju... Radim /30-tak godina/ sa strankama i uz blagoglagoljivost izgled je važan. Za mene je važno da žena ima uvijek lijepu, zdravu i ako je moguće bujnu kosu. Dakle, naslućujete
…prikaži još!te problem. Godine, stres, godine, špek , stres ...i kosa , koju, usput budi rečeno, moram prati svaki drugi dan, od nježne plave svilene bajke pretvorila se u beživotne poluduge , tanke jedvarasčešljavajuće dlake koje dnevnno obilježavaju moj put. Mislim da je ugrađena u sva ptičja gnijezda u gradu. I dalje ću se truditi oko nje - ali s Fitovalom - mislim da bih mogla ponovo vratiti njen sjaj te ga zdušno i provjereno preporučiti dalje.
Ako i Vi mislite isto - u prijavi je adresa, a ako ne - nadam se da ću si ipak jednom moći priuštiti tretman kolekcijom FITOVAL.
već dugo imam problema s opadanjem kose!kosa mi je kao metla1zapravo metla je gusta, a moja je užasna.......do udaje mi se mora poboljšati!!!inače ću u depresiju......poklonite mi Fitoval(kao svadbeni poklon):-)))).pozdrav
Ja sam nekada imala prekrasnu dugu,gustu i sjajnu kosu,ali mi se totalno uništila.Nešto od toga što sam podosta pušila(pa i pila),nešto od stresa,nešto od preloše prehrane i bojanja,sušenja,peglanja,tko zna...Ne mogu nikako vratiti prijašnji izgled kose i isprobavala sam već svakakve
…prikaži još! proizvode,što prirodne,"domaće",što kupovne...Ništa nije pomoglo,a nakon zadnjeg bojanja(iz tamnosmeđe u plavu)postala je kao slama...20 dlaka na glavi,puni kreveti,odjeća,podovi moje kose,kosa uništena,tanka,slaba,suha,beživotna....Treba mi Fitoval! :)
pozdrav, imam problema sa tankom i suhom kosom ali masnim vlasištem koje me ponekad izluđuje zbog peruti i svraba na tjemenu.od kad znam za sebe imam jako rijetku kosu na prednjem djelu tjemena i zalisaka, dok se pretjerano ispadanje kose
…prikaži još!e odnosi na cijeli dio godine. isprobavala sam razne proizvode za jačanje i bolji rast kose uključujući i preporuke stručnjaka nakon mikroskopskog pregleda vlasišta ali sve bez toliko željenih rezultata, tj. ništa od boljeg rasta kose.nadam se fitoval paketu koji mi može pomoći sa mojim problemom i učvrstit samopouzdanje.
Ovdje nekima treba ovaj paket jer imaju lijepe oči a nekima zbog komplimenata a meni treba zbog mog zdravlja.Imam velikih problema sa vlasištem,seboreični dermatitis,ispadanje kose,nesnosni svrab a još nisam isprobala fitoval proizvode.Ako mi pomogne paket koji ću dobiti od vas,nastavit
…prikaži još! ću i dalje kupovati vaše proizvode i širiti dobru reklamu usmenim putem.
Nagradna igra koja bi bila idealna rješenje, ne za mene - već mojeg najboljeg dečka, upravo je OVA! Naime, već odavno pokušavam dragom kupiti set ovih proizvoda, no svaki put naiđem na njegovo negodovanje pošto on ne vjeruje nikakvim kremama
…prikaži još! niti tabletama..:(
Nakon završenog fakultetu kosa mu se počela sve više prorijeđivati i primjećujem kako mu je zbog toga vrlo neugodno. No, on se (VEĆ SADA) pomirio sa situacijom te često izmišlja viceve upravo na taj svoj račun... Ja ipak vjerujem da su Fitoval proizvodi svjetlo na kraju tunela koje će pomoći mojem dragom da se riješi tog problema i postane još više samouvjereniji!
Molim Vas, skratite mi muke paketom Fitoval proizvoda kako moj dragi nebi imao razloga da ih ne koristi! A ukoliko mu pomognu vjerujem da više nikada neće sumnjati u Vaše proizvode!!:)
Učinite još jednog čovjeka potpunijim!
Čao Zdrava Kravo mmoja kosa u zadnje vrijeme je jako slaba i stalno mi opasa zato bi zeljela da ja osvojim ove tretmane ja sam kao mačka u jesen i proljece mjenja dlaku tako i ja he he Ljep pozdrav
…prikaži još!v i sretno Vama imeni
Reci NE ispadanju kose
Komentari 169
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.