Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Želim Fitoval šampon i losion za svoju kćer koja jako brine o svojoj kosi,ali Bog ju nije eto podario posebno kvalitetnom kosom. Stavlja baš sve i svašta na svoju kosu, a ja želim ovaj poklon paket da joj darujem da
…prikaži još! ima bar nešto kvalitetno! Hvala zdravoj kravi! Mig!
Imam jako tanku kosu, svilenkastu i jako se brzo masti, a ktome i abnormalno ispada. Suprug me zeza da sam mačka jer se linjam. Ne bi to toliko bilo ni strašno da nemam kosu dugu do kraja guze, pa kad
…prikaži još! ispadne i 10 dlaka s glave to izgleda kao perika za lutku na podu :D
Jadan usisavač već stenje koliko se prožvakao moje kose, nedavno se počeo dimiti od muke pa je morao na popravak, kaže majestor, začepio se od dlaka, nemojte ih više usisavat :))) Kadkad znam na koljenima obilazit po tepihu i skupljat kosu, žalosno, znam...ali eto, realno i iskreno. Da moram nešto opljačkat ili tajno obavit, mene bi odmah našli jer moje kose svuda, a time i dnk, ne bi se dugo krila :D
nezaposlena,majka dvi djevojcice koje idu u skolu pod svakodnevnim stresom i borbom za prezivljavanje jednostavno ne uspijem odvojiti novac za kvalitetnu njegu kose.hvala
Evo ovako...moj tata živi u kući s 5 žena (mama, sestre i ja)...i vjerujem da smo mi uzrok njegovom ispadanju kose :/ , znate kako je to, imati skoro u isto vrijeme 4 tinejdžerice pod krovom...mislim da bi mu ova
…prikaži još! nagrada jako dobro došla :)
Svi mi želimo imali čvrstu, bujnu i sjajnu kosu. Kad si u odredjenim godinama i predjes 30 sve ode nizvodno. Svi problemi prelaze preko tvog tijela a na kosi se najvise osjeti. Imam lose vlasi a kad dodje zima sve
…prikaži još!ve je gore. U zadnje vrijeme se nekad bojis i pocesljati jer mislis da ces ostati celava za par godina. Sad jer zasluzujem ovaj poklon paket je na vama. Voljela bih ga dobiti jer u zivotu nisam dobila nikada na nagradnoj igri. Hvala unaprijed.
Donedavno sam imala gustu crnu kosu, dužine do ramena, no otkada pijem kontracepcijske tablete kosa mi užasno i konstantno svaki dan pada. Kad operem kosu, znam cijelu šaku kose vidjeti u kadi. HeeeLP.. trebam POMOĆ.. više ne znam šta da
…prikaži još! radim... Zato bi htijela probat FITOVAL... Hvala...
Želim ove proizvode jako...dok djed Mraz dođe moglo bi biti kasno, to mi je božićna želja za muža jer sam počela primjećivati na jednom dijelu da mu se jako prorijedila kosa....baš kao i njegovom ocu haha, kad sam mu to
…prikaži još!o rekla stalno me pita postoji li nešto što bi mu moglo pomoći a da ne vrijedi tisuće kuna...mislim da je Fitoval riješenje...pa da vidimo! :))
Ja imam dosta rijetku kosu i dosta mi ispada. Stalno je spetljana i kad se krenem češljati treba mi pola sata dok se raščešljam i onda je četka skoro pa puna kose. Nemogu uopće imati nikakve frizure jer imam prerijetku
…prikaži još! kosu i kad mi se malo zamasti izgleda ko slama i sva se slijepi pa izgleda ko da uopće nemam kose. Kad se počešljam izgledam koda me krava polizala jer mi je sva kosa priljepljena uz lice i čak mi uši strše van iz kose a nisu mi klempava. Pegla za kosu ne dolazi u obzir jer mi je kosa prirodno ravna. Dobro bi mi došao Fitoval da ojačam kosu da mi ne ispada toliko jer se stvarno bojim da ne ostanem bez kose uskoro a imam samo 19 godina.
već dugo imam problema s opadanjem kose!kosa mi je kao metla1zapravo metla je gusta, a moja je užasna.......do udaje mi se mora poboljšati!!!inače ću u depresiju......poklonite mi Fitoval(kao svadbeni poklon):-)))).pozdrav
Ja sam nekada imala prekrasnu dugu,gustu i sjajnu kosu,ali mi se totalno uništila.Nešto od toga što sam podosta pušila(pa i pila),nešto od stresa,nešto od preloše prehrane i bojanja,sušenja,peglanja,tko zna...Ne mogu nikako vratiti prijašnji izgled kose i isprobavala sam već svakakve
…prikaži još! proizvode,što prirodne,"domaće",što kupovne...Ništa nije pomoglo,a nakon zadnjeg bojanja(iz tamnosmeđe u plavu)postala je kao slama...20 dlaka na glavi,puni kreveti,odjeća,podovi moje kose,kosa uništena,tanka,slaba,suha,beživotna....Treba mi Fitoval! :)
Moj problem pocinje prije tri godine sa mojih 17 godina. Nikada do tada mi kosa nije ispadala. Pocela je postepeno otpadati, a u zadnju godinu dana je to postalo nenormalno..... poslije pranja kose mogu sakupiti puno saku mokrih dlaka, kada
…prikaži još! prolazim prstima kroz kosu,. nema kraja ispadanja... kada sam isla na frizuru za svatove, pitala sam frizera da mi da savjet, da mi pomogne....i on se zacudio koliko otpada, samo mi je rekao da je to od stresa i da ce proci, medjutim, dosta je proslo od toga i cini mi se kao da sada jos vise otpada, dali od minivala ili neceg drugog (a ne vjerujem i prije toga je otpadala) , stvarno neznam. ali od stresa mi nije zasigurno jer trenutno se niti zivciram, niti se sta lose dogadja, tako da neznam. neizmjerno mi fali moja gusta duga kosa kojoj sam pridavala svu ljubav, a ssad joj nemogu pomoci. molim vas pomozite mi vi sa svojim preparatima. hvala Vam!
paket bih poklonila tati, kako su moji razvedeni a on svakim danom broji sve manje vlasi na glavi, ovo mu je jedina nada da se ipak svidi kojoj "teti" :)
Konačno sam odlučila drastično promijeniti frizuru i ošišati svoju dugu kosu, a paket Fitoval proizvoda će mi jako dobro doći kako bih spriječila daljne ispadanje kose i svrbež vlasišta. Naime, iako ne farba kosu, od svih šampona koje sam do
…prikaži još! sada probala dobijem samo masnu kosu nakon 1 dana, ispadanje previše vlasi i svrbež vlasišta koji ne prestaje. Molim Vas, pomozite! Hvala!
Priroda je svakome podarila lijepu i zdravu kosu. Međutim, tu ljepotu treba očuvati, što danas i nije lak zadatak. Štetni faktori iz okoline, ali i agresivni tretmani mogu znatno naškoditi kosi. Trebalo bi koristiti proizvode koji ulazu u kvalitetu sastojaka.Zato
…prikaži još! bih htjela isprobati proizvode Fitoval.
Poštovani, preko prijateljice sam saznao za vašu nagradnu igru koja me jako obradovala. Ne "natječem se" za sebe nego za moju curu. Naime od ranog djetinjstva boluje od hipoterioze (bolest štitnjače) i zbog te bolesti joj jako opada kosa, jako
…prikaži još!jako je slaba i lako puca.
Od malena se nije mogla češljati kao ostale curice, mora paziti kako pere kosu, naposlijetku ima fobije od ćelavosti zbog navedenih problema.
Vjerujte, nije mi lako gledati ju kako se skriva, srami i boji.
Meni je najgore to što joj ne mogu proći prstima kroz kosu, pomilovati ju po glavi, izraziti ljubav na sličan način jer joj to stvara nelagodu.
Bio bih vam neizmjerno zahvalan da nam pomognete da se oboje osjećamo sretnijima zahvaljujuči vašim proizvodima.
Hvala!
Lijep pozdrav evo pišem vam u nadi da ću osvojiti paket fitovala.Imam problema s kosom već deset godina otkako imam problema sa štitnjačom,slaba je i dosta ispada.Probala sam piti vitamine i pokušala sam sa šamponima ali bez nekih vidljivih rezultata.Nadam
…prikaži još! se da bi mi ovaj preparat pomogao .Nezaposlena sam i zato se nadam da čete mi pomoći u mom problemu,bila sam kod dermatologa koji je samo zaključio da nema pomoći jer je to od štitnjače a sad dolazi zima a onda je i najviše kosa slaba.Hvala vam
Pozdrav Prijavljujem se iz očaja u nadi da ću uz ovaj paket riješiti svoj problem ispadanja kose. Mlad sam, a već 2 godine mi kosa jako ispada i nikako da prestane. U to vrijeme mi se užasno prorijedila i povukla.
…prikaži još!. Kad god ju perem pazim maksimalno da budem nježan, ali koliko god se trudio na kraju ostane puna šaka kose u kadi. Također se trudim što manje je dirati tokom dana jer kad je diram, onda otpada. Nikakve pretjerane frizure ne mogu slagat, a najveći neprijatelj mi je vjetar. To malo rijetke kose mi otpuhne i otkrije zaliske.
Pozdrav Prijavljujem se iz očaja u nadi da ću uz ovaj paket riješiti svoj problem ispadanja kose. Mlad sam, a već 2 godine mi kosa jako ispada i nikako da prestane. U to vrijeme mi se užasno prorijedila i povukla.
…prikaži još!. Kad god ju perem pazim maksimalno da budem nježan, ali koliko god se trudio na kraju ostane puna šaka kose u kadi. Također se trudim što manje je dirati tokom dana jer kad je diram, onda otpada. Nikakve pretjerane frizure ne mogu slagat, a najveći neprijatelj mi je vjetar. To malo rijetke kose mi otpuhne i otkrije zaliske. Pomozie, još se moram oženiti :)
Pozdrav, evo znam da je ova tema jako raširena i da je ispadanje kose veliki problem kod muškaraca. U mojoj familiji nema problema sa ispadanjem kose,nitko nije bio "čelav",znači genetski ja nisam mogao to naslijediti od nikoga. Na žalost imam
…prikaži još!m visoko čelo i primjetio sam prije nekih pet,šest godina da mi kosa jako ispada i da se prorijeđuje. Mislio sam da je to zbog korištenja raznih gelova za kosu i jakih šampona,što se nije pokazalo točnim. Pazim na kosu i koristim razne šampone za ponovni rast ali ona je sve rijeđa i rijeđa,više si ne mogu ni frizuru složiti. Kada se pogledam u ogledalo ne prepoznajem više onoga mladiča što sam bio jer me prorijeđeno tjeme podsječa da se pretvaram u muškarca srednjih godina(a ja nisam još spreman na to). Nakon svakog tuširanja kada pogledam u kadu dođe mi da plačem kad vidim koliko mi je kose otpalo. Moja mala kčerka me zna pitati "tata,zašto se tako šišaš da naprijed nemaš kose". Ja neznam šta da joj kažem ali mi je jako neugodno. Da više ne duljim sa svojom pričom molio bih Vas da meni poklonite ovaj proizvod protiv ispadanja kose jer mi zaista treba,bar još malo da se osječam kao dečko...
Hvala,pozdrav
Reci NE ispadanju kose
Komentari 169
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.