Komentari 169

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    tinna110
    Dobar dan! Imam 25 godina i od početka srednje škole primjetila sam lagani pad kose. Išla sam na snimanje vlasišta u jedan frizerski salon, te tada počela koristiti proizvode jedne svjetske tvrtke. Rast je bio primjetan jedno vrijeme, ali kratko, …prikaži još!
  • Default avatar -
    jacmina
    Pišem u ime svog supruga. U zadnjih godinu dana počela mu je jako ispadati kosa ( stres na poslu ) i jako je u bedu zbog toga ( kao ni prvo dojete ga neće vidjeti s kosom :). Budući da …prikaži još!
  • Default avatar -
    MojaBeba
    U zadnje tri godine dogodilo mi se puno toga. Udala sam se, preselila u drugu kuću živjeti sa drugim ljudima, suprug, svekar, svekrva :-). Rodila dijete i zaposlila se u drugu firmu. Dijete čuvaju svekrva i mama, podjeljeno da ne …prikaži još!
    PennyLane1
    godinama sam imala dugu kosu, no budući da mi je jako ispadala, morala sam ju ošišati. očekivala sam da će ojačati, ali nije. fitoval mi je jedina nada da ponovo imam lijepu i zdravu dugu kosu.
  • Default avatar -
    marttina1990
    Za početak, pohvala za ovakvu nagradnu igru! :) I sama sam donedavno koristila Fitovalove proizvode (kapsule i šampon). Ostavljam komentar u nadi da ću osvojiti proizvode koje bih poklonila mami koja boluje od alupecije već godinama, vjerojatno je razlog stresan …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ivanasz
    Kada vidim ovoliko veliki broj komentara, s jedne strane mi je zao sto nas toliko puno ima problema s kosom (moji su isti kao i kod vecine - ispadanje, rijetka, tanka i lomljiva kosa), a s druge strane mi je …prikaži još!
    socunkaceti
    Moja kosa je nasljedno toliko slaba i jadna da ju samo gledam kako odlazi dok puše vjetar :((( do sad nisam našla nikakav fiksir, plizić pomozite jer ne znam što ću, ne želi rasti ni u duljinu a to me …prikaži još!
  • Default avatar -
    nebolesnamu
    Moj ministar financija me upozorio da sam pred stecajem sto, ujedno znaci da je stanje u novcaniku katastrofalno i nema nade u skori oporavak. Kako je stanje na mojoj glavi identicno / tanka kosa, bez zivota ... koji dobar pocetak …prikaži još!
  • Default avatar -
    marijaodzic
    molim pomoć!!!! Nikad mi kosa nije bila ovako jadna, a nekad davno bijaše glatka,sjajna i bajna. pOSTALA je stvarno tanka i opada kao luda, u mojoj kući ima je zaista posvuda. Stoga je na mojoj glavi potrebna podhitna intervencija, Jedna …prikaži još!
  • Default avatar -
    problem
    Pozdrav Prijavljujem se iz očaja u nadi da ću uz ovaj paket riješiti svoj problem ispadanja kose. Mlad sam, a već 2 godine mi kosa jako ispada i nikako da prestane. U to vrijeme mi se užasno prorijedila i povukla. …prikaži još!
    vlaja
    Konačno sam odlučila drastično promijeniti frizuru i ošišati svoju dugu kosu, a paket Fitoval proizvoda će mi jako dobro doći kako bih spriječila daljne ispadanje kose i svrbež vlasišta. Naime, iako ne farba kosu, od svih šampona koje sam do …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivanastrbac
    očajna sam više od mog problema ispadanja kose. masti se, svrbi i k tome ispada u busenju. ne znam više što da radim. svi ti preparati protiv ispadanja kose su ili preskupi ili su preagresivni ili ko zna šta. gubim …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ljerkalela
    Pozdrav! Treba vjerovati u sreću - ali i uložiti u nju... Radim /30-tak godina/ sa strankama i uz blagoglagoljivost izgled je važan. Za mene je važno da žena ima uvijek lijepu, zdravu i ako je moguće bujnu kosu. Dakle, naslućujete …prikaži još!
  • Default avatar -
    frankic1
    Nakon dvije totalne anestezije, moja kosa je najvise stradala, nadam se da mi Fitoval može pomoci! :)
  • Default avatar -
    frenky984
    već dugo imam problema s opadanjem kose!kosa mi je kao metla1zapravo metla je gusta, a moja je užasna.......do udaje mi se mora poboljšati!!!inače ću u depresiju......poklonite mi Fitoval(kao svadbeni poklon):-)))).pozdrav
  • Default avatar -
    tinaninabp
    Ja sam nekada imala prekrasnu dugu,gustu i sjajnu kosu,ali mi se totalno uništila.Nešto od toga što sam podosta pušila(pa i pila),nešto od stresa,nešto od preloše prehrane i bojanja,sušenja,peglanja,tko zna...Ne mogu nikako vratiti prijašnji izgled kose i isprobavala sam već svakakve …prikaži još!
  • Default avatar -
    gemini83
    pozdrav, imam problema sa tankom i suhom kosom ali masnim vlasištem koje me ponekad izluđuje zbog peruti i svraba na tjemenu.od kad znam za sebe imam jako rijetku kosu na prednjem djelu tjemena i zalisaka, dok se pretjerano ispadanje kose …prikaži još!
  • Default avatar -
    modnamacka
    Ovdje nekima treba ovaj paket jer imaju lijepe oči a nekima zbog komplimenata a meni treba zbog mog zdravlja.Imam velikih problema sa vlasištem,seboreični dermatitis,ispadanje kose,nesnosni svrab a još nisam isprobala fitoval proizvode.Ako mi pomogne paket koji ću dobiti od vas,nastavit …prikaži još!
    missivana
    Nagradna igra koja bi bila idealna rješenje, ne za mene - već mojeg najboljeg dečka, upravo je OVA! Naime, već odavno pokušavam dragom kupiti set ovih proizvoda, no svaki put naiđem na njegovo negodovanje pošto on ne vjeruje nikakvim kremama …prikaži još!
  • Default avatar -
    zanamateo
    Čao Zdrava Kravo mmoja kosa u zadnje vrijeme je jako slaba i stalno mi opasa zato bi zeljela da ja osvojim ove tretmane ja sam kao mačka u jesen i proljece mjenja dlaku tako i ja he he Ljep pozdrav …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.