Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Oduvijek imam slabu i tanku kosu. Kad sam bila djevojčica najveća želja bila mi je imati dugu kosu. Ali želja mi se nije nikad ostvarila. Mama bi me uvijek šišala "na bubi" kako bi mi kosa ojačala. Naravno, nikada moja
…prikaži još! kosa nije bila čvrsta i gusta. Danas imam 47 godina, puno teških stresova u životu i mogu reći da mi je kosa zaista "u banani". Sve je rjeđa, na češlju nalazim sve više otpalih vlasi i počinje me hvatati panika. Nikako ne bi željela dočekati vrijeme da moram nositi periku...
Voljela bih probati Fitoval proizvode za kosu jer sam probala sve moguće i ništa nije pomoglo, a bila bih presretna da Fitoval pomogne i da ga mogu stalno koristiti. Kao mala sam bila bez kose i sada kada raste izgleda
…prikaži još! kao da imam 3 dlake na glavi, i stvarno mi je nešto hitno potrebno.
Moram priznati da me opadanje kose, koje naravno nije počelo preko noći, zaista pogodilo.Najviše sam kose izgubio na zaliscima, što me čini usudio bi se reći ružnim.Primjetio sam da me moj problem sputava čak i na razgovorima za posao, jer
…prikaži još! pogled sugovornima uvijek nekako završi tamo gdije nebi trebao, na mojoj kosi,,.Osim što osjećaj nije nimalo ugodan, jer nisam došao na razgovor za misera ljepote, osjećaj je grozan.Počeo sam misliti da moje sposobnosti i fakultet u mome slučaju ništa ne znače, jer nisam lijep poput Kena.Možda najviše što me pogodilo je to što moja malena djevojčica zna reći:,,Mama, vidi tata je kao Mickey Mouse, vidi ima istu kosu.,, Pa nisam manje vrijedan muškarac ili otac zbog rijetke kose i visokih zalisaka, ili ipak jesam? Možda bi ipak uz liniju proizvoda Fitoval dobio posao koji zaslužujem, možda bi umjesto nadimka Mickey Mouse dobio nadimak tata Ken, možada ipak ima nade i za mene.
Imam jako dugu kosu,koja je izrazito osjetljiva,tanka,sklona pucanju. Svake godine u ovo vrijeme otprilike mi više opada. Najgore je kada ju trebam raščešljati nakon pranja,jer se jako lako zamrsi,stoga prilikom češljanja više kose i počupam. Mislim da bi mi upravo
…prikaži još! ovi proizvodi pomogli,jer bi mi ojačali korijen kose,a i ona bi postala bujnija pa mi tako manje opadala. :) Pozdrav svima i sretno svima ! :)
U pubertetu mi je pocela prvi put opadati kosa...Koristeci Fitioval sampon za manje od dva meseca prestala je opadati i intenzivno se rebenerisala....U secanju je ostao prekrasan miris sampona koji me je oduvek podsecao na taj period zivta i rane
…prikaži još! mladosti.....Ostale su dobre navike i redovita obnova secanja ,kupovinmo sampona Fitoval hvala za moje zdravo vlasiste i divne uspomene koji se mirisom sampona Fitoval bude....))))
Sjećam se da sam bila neki 5 godina kad sam u kupaonici strica vidjela proizvode fitoval i onako znatiželjna priuptala a što je to sad??? rekao mi je striko da mi neće reći jer je to za odrasle i da
…prikaži još! to nije za curice..nadam se da tebi neće trebati :-) Mislim da mi ipak treba, upoooomoć i ja bi jedan
Od mladosti su me učili ako se ošišaš na čelavo kosa će ti narasti gusta i duga.Šišam se tako trideset godina ali kosa sve tanja i skoro je i nema.Imam visoke zaliske a još malo pistu za komarce na vrhu
…prikaži još!u glave.Znam da se šalim i svoje komplekse time liječim, ali i ja bih jednom kosu da ju mogu počešljati ili da se ujutro probudim a kosa rasčupana.Do danas ni neznam što je kosa osim na supruzi koja ima predivnu dugačku.Što sam stariji to sam depresivniji zbog toga.Ako Vi imate riješenje voljan sam za sve probati jel stvarno sam tužan zbog svoje kose.
Najkreativije bi bilo kad bi vam poslala sliku svoje kose kad ju perem i češljam.Znam da je normalno da kosa pada i raste ,ali kaj je previše...je previše.Uvijek sam htjela dugu kosu ali upravo zbog ispadanja svaki put odustanem. No
…prikaži još! možda nije sve tako crno,možda je Fitovital rješenje svih mojih problema . Obečajem da ću napisati recenziju nakon korištenja ..kakvi su rezultati.
Lijep pozdrav evo pišem vam u nadi da ću osvojiti paket fitovala.Imam problema s kosom već deset godina otkako imam problema sa štitnjačom,slaba je i dosta ispada.Probala sam piti vitamine i pokušala sam sa šamponima ali bez nekih vidljivih rezultata.Nadam
…prikaži još! se da bi mi ovaj preparat pomogao .Nezaposlena sam i zato se nadam da čete mi pomoći u mom problemu,bila sam kod dermatologa koji je samo zaključio da nema pomoći jer je to od štitnjače a sad dolazi zima a onda je i najviše kosa slaba.Hvala vam
Rodila sam prije 8mj i kosa mi užasno opada.Problem je što moje kose ima posvuda a tu je malo dijete za koje je opasno da pokupi dlaku i stavi u usta.Koristim proizvode Fitoval i vidi se poboljšanje.Ali sam ih sada
…prikaži još! potrošila pa bi bilo super kada bi ih dobila da nastavim i dalje koristi te da moja kosa bude kao prije i da ne moram kupiti dlake po cijeloj kuci.
pošto sam vlasnica tanke kose koja kao takva zahtjeva veću njegu, jednom godišnje, kad jesen zakorači u naše živote, kad je opadanje kose intenzivnije nego ostalih dana u godini, koristim Fitoval šampon protiv ispadanja kose, i to tri mjeseca, kako
…prikaži još! se i preporuča. Prezadovoljna sam njegovom upotrebom jer odmah nakon pranja razlika od uobičajenog stanja moje kose je preočita: kosa dobije sjaj, izgleda gušća i iako je mojoj kosi s drugim šamponima potrebno 24 sata da se omasti, s Fitovalom je čista 2 dana. posebna pohvala ovom proizvodu i zbog pristupačnosti cijene, što je od velike važnosti u vremenima egzistencijalne besparice, jer su proizvodi iste vrste drugih firmi daleko skuplji.
Budući da mi kosa već mjesec dana opada "u pramenovima", pitala sam nedavno svoju frizerku za savjet kako spriječiti opadanje. Ona mi je preporučila proizvode iz linije Fitoval i danas sam vidjela Vašu nagradnu igru...Bila bih vam jako zahvalna kada
…prikaži još! bi postala jedna od vaših sretnih dobitnica i zadržala svoju kosu na glavi, gdje joj je mjesto, a ne u dnevnom boravku, kupaonici i vodovodnim cijevima! :-) Hvala!
Jedna od velikih briga kad sam bila mlada je bila ta kako ukrotiti moju kosu mada bih prije rekla "lavlju grivu". Najčešće sam ju vezala ne bi li tako pristojnije izgledala. Moje takove godine borbe su daleko iza mene i
…prikaži još! stvar se potpuno preokrenula. Nakon rođenja sina moja kosa je počela lagano otpadati i ja sam bila jako sretna. Čim sam ugledala otpalu dlaku kose - jedna manje. Nakon rođenja mojih curica stvar se drastično promjenila i kosa me počela opako napuštati. Ne jedna po jedna, nego jedan po jedan grumen kose. I tako traje već pet godina. Naravno, išla sam kod dermatologa i prošla razno razne šampone. Ne mogu reći da nije vrijedilo, ali moja kosa se opako prorjedila. I zato bih baš željela isprobati i Fitoval. I možda ponovo povratiti moju izgubljenu "lavlju grivu".
Isprobala sam mnogo i preparata i šampona protiv ispadanja kose, ali do sad bez ikakvih rezultata ili su rezultati bili kratkotrajni. Kosa mi je sve slabija i svaki dan imam osjećaj da će nestat. Voljela bih isprobat i Fitoval proizvode,
…prikaži još! koje još nisam, pa možda mi oni ojačaju kosu i pomognu da me kosa ne napusti...
Imam 39 godina i kosa mi je jako slaba i opada mi do te mjere da mi se vidi tjeme.Do sad sam probala svakakve preparate ali nije bilo vidljivih rezultata.Potrošila sam mnogo novca i kupovala sve i svašta samo da
…prikaži još! mi kosa bude ljepša.Sad bi probala Vaš proizvod i ako mi bude bolje kupovat ču ga i dalje.Unaprijed zahvaljujem.
Lijep pozdrav, od ovog ljeta naš skromni dom bogatiji je za još jednog člana.Uz dva školarca sad nam dane uveseljava i mala Lorena.Ali imamo veliki problem.Nakon poroda,supruzi je počela opadati kosa.Ima je posvuda.Kako ona zna reći,njena bujna kosa je jedan
…prikaži još!n od razloga naše sreće,a sad opada.
Pomagajte,
Hvala
Reci NE ispadanju kose
Komentari 169
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.