Komentari 169

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    doroteica
    Oduvijek imam slabu i tanku kosu. Kad sam bila djevojčica najveća želja bila mi je imati dugu kosu. Ali želja mi se nije nikad ostvarila. Mama bi me uvijek šišala "na bubi" kako bi mi kosa ojačala. Naravno, nikada moja …prikaži još!
  • Default avatar -
    cella92
    Voljela bih probati Fitoval proizvode za kosu jer sam probala sve moguće i ništa nije pomoglo, a bila bih presretna da Fitoval pomogne i da ga mogu stalno koristiti. Kao mala sam bila bez kose i sada kada raste izgleda …prikaži još!
  • Default avatar -
    tomitomi
    Moram priznati da me opadanje kose, koje naravno nije počelo preko noći, zaista pogodilo.Najviše sam kose izgubio na zaliscima, što me čini usudio bi se reći ružnim.Primjetio sam da me moj problem sputava čak i na razgovorima za posao, jer …prikaži još!
    maja_zg
    Imam jako dugu kosu,koja je izrazito osjetljiva,tanka,sklona pucanju. Svake godine u ovo vrijeme otprilike mi više opada. Najgore je kada ju trebam raščešljati nakon pranja,jer se jako lako zamrsi,stoga prilikom češljanja više kose i počupam. Mislim da bi mi upravo …prikaži još!
  • Default avatar -
    nevenabore
    U pubertetu mi je pocela prvi put opadati kosa...Koristeci Fitioval sampon za manje od dva meseca prestala je opadati i intenzivno se rebenerisala....U secanju je ostao prekrasan miris sampona koji me je oduvek podsecao na taj period zivta i rane …prikaži još!
  • Default avatar -
    seka13
    Sjećam se da sam bila neki 5 godina kad sam u kupaonici strica vidjela proizvode fitoval i onako znatiželjna priuptala a što je to sad??? rekao mi je striko da mi neće reći jer je to za odrasle i da …prikaži još!
  • Default avatar -
    bucocar
    Od mladosti su me učili ako se ošišaš na čelavo kosa će ti narasti gusta i duga.Šišam se tako trideset godina ali kosa sve tanja i skoro je i nema.Imam visoke zaliske a još malo pistu za komarce na vrhu …prikaži još!
  • Default avatar -
    Monikak
    Najkreativije bi bilo kad bi vam poslala sliku svoje kose kad ju perem i češljam.Znam da je normalno da kosa pada i raste ,ali kaj je previše...je previše.Uvijek sam htjela dugu kosu ali upravo zbog ispadanja svaki put odustanem. No …prikaži još!
  • Default avatar -
    iwa2312
    Lijep pozdrav evo pišem vam u nadi da ću osvojiti paket fitovala.Imam problema s kosom već deset godina otkako imam problema sa štitnjačom,slaba je i dosta ispada.Probala sam piti vitamine i pokušala sam sa šamponima ali bez nekih vidljivih rezultata.Nadam …prikaži još!
  • Default avatar -
    dorema
    Rodila sam prije 8mj i kosa mi užasno opada.Problem je što moje kose ima posvuda a tu je malo dijete za koje je opasno da pokupi dlaku i stavi u usta.Koristim proizvode Fitoval i vidi se poboljšanje.Ali sam ih sada …prikaži još!
  • Default avatar -
    Jao, ovaj moj pravni fakultet skoro pa me ostavio s 3 dlake u 4 reda! I to na glavi, ne na nogama. :(
    jedna_zd
    pošto sam vlasnica tanke kose koja kao takva zahtjeva veću njegu, jednom godišnje, kad jesen zakorači u naše živote, kad je opadanje kose intenzivnije nego ostalih dana u godini, koristim Fitoval šampon protiv ispadanja kose, i to tri mjeseca, kako …prikaži još!
  • Default avatar -
    roots
    Zato jer ste Vi super, a moja bivša bujna kosa treba kvalitetnu njegu da bi opet i ona bila super.
  • Default avatar -
    AVIANA
    gubitak posla,stres,stres sve je to utjecalo na ionako tanku i slabu kosu ovo bi mi jako dobro došlo da me malo razveseli!:-)
  • Default avatar -
    bumblebee19
    Zašto bih upravo ja trebala osvojiti vaš poklon paket? Zato što znam da vaši proizvodi djeluju. Ali sam studentica. A vi ste skupi. Now do the math.
  • Default avatar -
    Athana
    Budući da mi kosa već mjesec dana opada "u pramenovima", pitala sam nedavno svoju frizerku za savjet kako spriječiti opadanje. Ona mi je preporučila proizvode iz linije Fitoval i danas sam vidjela Vašu nagradnu igru...Bila bih vam jako zahvalna kada …prikaži još!
  • Default avatar -
    PETRICA123
    Jedna od velikih briga kad sam bila mlada je bila ta kako ukrotiti moju kosu mada bih prije rekla "lavlju grivu". Najčešće sam ju vezala ne bi li tako pristojnije izgledala. Moje takove godine borbe su daleko iza mene i …prikaži još!
  • Default avatar -
    angel25
    Isprobala sam mnogo i preparata i šampona protiv ispadanja kose, ali do sad bez ikakvih rezultata ili su rezultati bili kratkotrajni. Kosa mi je sve slabija i svaki dan imam osjećaj da će nestat. Voljela bih isprobat i Fitoval proizvode, …prikaži još!
  • Default avatar -
    visnja111
    Imam 39 godina i kosa mi je jako slaba i opada mi do te mjere da mi se vidi tjeme.Do sad sam probala svakakve preparate ali nije bilo vidljivih rezultata.Potrošila sam mnogo novca i kupovala sve i svašta samo da …prikaži još!
  • Default avatar -
    mkusturi
    Lijep pozdrav, od ovog ljeta naš skromni dom bogatiji je za još jednog člana.Uz dva školarca sad nam dane uveseljava i mala Lorena.Ali imamo veliki problem.Nakon poroda,supruzi je počela opadati kosa.Ima je posvuda.Kako ona zna reći,njena bujna kosa je jedan …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.