Komentari 169

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    venicequeen
    Pozdrav, osvajanje Fitoval proizvoda pomoglo bi meni im ojoj vezi, s obzirom na to da mog dečka jako smeta kosa koju nenamjerno ostavljam svugdje za sobom ;)
  • Default avatar -
    petraa18
    jer cu ostat celava inace hah :/
  • Default avatar -
    ruzarossman
    pozdrav! Ja bih da baš meni poklonite ovaj predivni paket za kosu jer se danima pokušavam logirati na zdravu kravu i ne uspijevam, kad sam konačno uspjela, odmah sam išla komentirati ovaj članak da preparati dođu na moju adresu! :) …prikaži još!
  • Default avatar -
    ruzarossman
    Pozdrav opet od mene... Čitajući komentare od čitateljica, shvatila sam da ima ljudi kojima je stvarno potreban ovaj paket pa se odričem jer ja nemam u biti problema sa kosom..tako da...sretno vam, drage čitateljice :)
  • Default avatar -
    TheDrazen13
    Brinem se za svoju mamu jer joj kosa u zadnje vrijeme jako ispada i htio bih joj pomoći jer mi jako puno znači i to je najmanje što mogu učiniti za nju; samo se nadam da to ispadanje kose nije …prikaži još!
  • Default avatar -
    bubijelena
    Imam dugu kosu, kojoj su se oduvijek svi divili. Nazalost, nakon trudnoce, od koje je vec proslo i..hi..hii... kosa mi je koma. Malo sam je skratila, ali se prorijedila, opala, oslabila. Toliko zalim i kukam da su me vec kukovi …prikaži još!
  • Default avatar -
    Matematika2
    Imam dugu smeđu kosu kojoj su se svi još od djetinjstva divili, ali prije 6 mjeseci pojavio se problem. Kosa je postala jako, tanka, lomljiva. Poslije češljanja četka je puna kose, na jaknama i kaputima uvijek ima jakoo puno ispale …prikaži još!
  • Default avatar -
    fliska
    Fitoval liniju protiv ispadanja kose već koristim i imam samo riječi hvale za Fitoval šampon protiv ispadanja kose koji mi je puno pomogao i kojeg ću nastojati redovito koristiti i u buduće, jer kosa mi izgleda bujnije i zdravije, stoga …prikaži još!
  • Default avatar -
    roots
    Zato jer ste Vi super, a moja bivša bujna kosa treba kvalitetnu njegu da bi opet i ona bila super.
  • Default avatar -
    Mrsavicaxxx
    Baš meni trebaju Fitoval proizvodi jer imam kosu na tatu i baku,a oni nemaju kose,ja sam već u svojim dvadesetima krenula njihovim stopama,pa eto bolje da reagiram na vrijeme i da me susjedi pri pogledu na moju glavu ne zamijene za tatu.
  • Default avatar -
    tarantula
    Zadnjih godinu dana imam dosta problema sa kosom i vlasištem.Očito neredovita prehrana,stres i posao od 10 h dnevno su se odrazili na moju kosu.Ne znam što napraviti jel ispadanje i svrab vlasišta su neizdrživi.Sigurno je da jelo sa nogu,neispavanost uzrokovali …prikaži još!
  • Default avatar -
    bucocar
    Od mladosti su me učili ako se ošišaš na čelavo kosa će ti narasti gusta i duga.Šišam se tako trideset godina ali kosa sve tanja i skoro je i nema.Imam visoke zaliske a još malo pistu za komarce na vrhu …prikaži još!
  • Default avatar -
    hk
    Korisitla sam Pentene za kosu tako zdravu da sjaji. Brinula sam o sebi uz Garnier. A tu je bio i Elseve, jer ipak, ja to zaslužujem! A ni uz Schaumu svi muškarci nisu stajali u mom redu. Svi ti slogani …prikaži još!
  • Default avatar -
    valencia72
    Nastavi li moja štitnjača raditi punom parom uskoro ću ostati ćelava ili u najboljem slučaju s nekoliko tankih jadnih vlasi na glavi.Uvijek sam imala gustu,zdravu kosu dok mi hormonalni status nije otišao vrit.Opreracija ili Fitoval, pitanje je sad?
  • Default avatar -
    nevenabore
    U pubertetu mi je pocela prvi put opadati kosa...Koristeci Fitioval sampon za manje od dva meseca prestala je opadati i intenzivno se rebenerisala....U secanju je ostao prekrasan miris sampona koji me je oduvek podsecao na taj period zivta i rane …prikaži još!
  • Default avatar -
    AnaD22
    Zato što to svima triba. Naprotiv, ja bi volila dobiti jer iman full slabu kosu i dosta mi ispada, skroz mi je tanka pa bi mi to jako dobro došlo! tek mi je 18 a ne želin s 20 biti …prikaži još!
  • Default avatar -
    tomitomi
    Moram priznati da me opadanje kose, koje naravno nije počelo preko noći, zaista pogodilo.Najviše sam kose izgubio na zaliscima, što me čini usudio bi se reći ružnim.Primjetio sam da me moj problem sputava čak i na razgovorima za posao, jer …prikaži još!
  • Default avatar -
    kovaci
    Pozdrav, Pišem Vam u nadi da ću osvojiti ovaj poklon paket kako bi ga poklonila svom dečku i vratila mu osmijeh na lice. Naime, već duže vrijeme ima problema sa ispadanjem kose. Pokušao je s raznim preparatima, ali bezuspješno. Ja …prikaži još!
    jedna_zd
    pošto sam vlasnica tanke kose koja kao takva zahtjeva veću njegu, jednom godišnje, kad jesen zakorači u naše živote, kad je opadanje kose intenzivnije nego ostalih dana u godini, koristim Fitoval šampon protiv ispadanja kose, i to tri mjeseca, kako …prikaži još!
  • Default avatar -
    nebolesnamu
    Moj ministar financija me upozorio da sam pred stecajem sto, ujedno znaci da je stanje u novcaniku katastrofalno i nema nade u skori oporavak. Kako je stanje na mojoj glavi identicno / tanka kosa, bez zivota ... koji dobar pocetak …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.