Komentari 169

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Matematika2
    Imam dugu smeđu kosu kojoj su se svi još od djetinjstva divili, ali prije 6 mjeseci pojavio se problem. Kosa je postala jako, tanka, lomljiva. Poslije češljanja četka je puna kose, na jaknama i kaputima uvijek ima jakoo puno ispale …prikaži još!
  • Default avatar -
    sierrapahuljica
    Ponekad se u životu dogodi neki stres koji uzrokuje opadanje. Mojoj baki je nakon što dede nije bilo naišao veliki stres,odjednom živi sama i ono najvažnije,njega nema...i kosa je počela padati. od tada joj nikad više nije ni bila ista. …prikaži još!
  • Default avatar -
    pranjicka
    nezaposlena,majka dvi djevojcice koje idu u skolu pod svakodnevnim stresom i borbom za prezivljavanje jednostavno ne uspijem odvojiti novac za kvalitetnu njegu kose.hvala
  • Default avatar -
    nika213
    Pa iskreno, meni ne treba ali bi iznenadila svoju mamu koja muku muči s kosom jer joj je jako slaba i tanka ali nikako da si ista kupi po tom pitanju jer je sve drugo u zivotu puno vaznije...e sad, …prikaži još!
  • Default avatar -
    dumai
    Imam jako tanku kosu, svilenkastu i jako se brzo masti, a ktome i abnormalno ispada. Suprug me zeza da sam mačka jer se linjam. Ne bi to toliko bilo ni strašno da nemam kosu dugu do kraja guze, pa kad …prikaži još!
  • Default avatar -
    Kreatoric6
    Poštovani, preko prijateljice sam saznao za vašu nagradnu igru koja me jako obradovala. Ne "natječem se" za sebe nego za moju curu. Naime od ranog djetinjstva boluje od hipoterioze (bolest štitnjače) i zbog te bolesti joj jako opada kosa, jako …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mrsavicaxxx
    Baš meni trebaju Fitoval proizvodi jer imam kosu na tatu i baku,a oni nemaju kose,ja sam već u svojim dvadesetima krenula njihovim stopama,pa eto bolje da reagiram na vrijeme i da me susjedi pri pogledu na moju glavu ne zamijene za tatu.
  • Default avatar -
    malakrava94
    zeljela bih fitoval proizvode protiv ispadanja kose za svoju sestru jer njoj kosa ispada u ogromnim kolicinama...kako je inace jaaako slabog imnuiteta,mrsava i sva sitne gradje nije ni cudno to opadanje kose...ali u tolikim kolicinama je zabrinjavajuce a i doktorica …prikaži još!
  • Default avatar -
    Sentacer
    Moja mama ima mjestimičnu alopeciju koja joj se pojavljuje svako toliko.. i to je sve počelo na neki način zbog mene. Bila sam izuzetno nemirno dijete pa se mama strašno živcirala sve dok to nije uzelo danak na njezinoj kosi …prikaži još!
  • Default avatar -
    vanana
    Moja kosa je moje blago.Obožavam dugu kosu.I u godinama koje imam(44),ponosno je nosim.Ali godine nose svoje,opada,bježi,svakim potezom češlja,svakim zamahom glave.Tužna sam,ali još sam tužnija jer se to događa i mojoj kćeri(15).Ona u pubertetu,a ja u stresu.Na poslu me zezaju da …prikaži još!
  • Default avatar -
    Kraljikica
    Od puberteta imam problema s ispadanjem kose,koja mi ispada u pramenovima,a od nedavno sam saznala da su razlog policisticni jajnici...ukratko;bilo bi mi jako drago kada bih mogla probati s Fitovalom.Hvala.
  • Default avatar -
    Mirela789
    Ja imam dugu i bujnu kosu, ali moj suprug...Iako je mlad, ostao je bez dosta kose, a to muškarce frustrira, pogotovo što je kao mladić imao kosu do pola leđa. Možda će mu FITOVAL malo olakšati stresan život i unjeti …prikaži još!
  • Default avatar -
    BabyCakes
    F_rka me hvata, strah me lovi I_znenada kosa je počela da opada i od toga me glava boli. T_jedan dana, mjesec dana, cijelo godišnje doba, O_zbiljno je vrijeme da se Fitoval isproba! V_ratit će mi gustu kosu koja je moj …prikaži još!
  • Default avatar -
    malazana
    Što da vam kažem kad brige me more, a mnošto vlasi opadaju sa glave moje, stres je kriv što kosa moja se prorijedila, i prijevremena prilično posijedila, ali ipak najgore mi pada, što gubim kosu, a još uvijek sam mlada, …prikaži još!
  • Default avatar -
    Doria007
    Volim jesen, padanje lišća, paletu jesenjih boja u Prirodi. Volim i ples kišnih kapi po prozoru i miris pečenih kestene. Ove jeseni, moje raspoloženje pokvario je pogled u kadu prilikom pranja kose, i kosa pada, pada. Sa strepnjom sam nježno …prikaži još!
  • Default avatar -
    adebisi
    Evo jednog dečka na portalu! Ja također imam problema sa ispadanjem kose, doduše meni je to nasljedno pa imam manje šanse da uspijem to "pobijediti". Svaki put kad pogledam tatu koji ima onako goli krug na vrhu glavu muka mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    stanli
    Oluja zvana MENOPAUZA je sve bliže, hormoni i napetost sve oko mene sustiže. Kosa mi je sve rijeđa i slabija, a ja sve očajnija. Moram sve mjere poduzeti i tu oluju uz Fitoval prebroditi.
  • Default avatar -
    ana72
    Nisam nikad koristila šampone protiv opadanja kose a voljela bih probati ih.Nije sad da mi previše opada kosa sve je u granicama normale ali imam klinca koji obožava moju kosu.Drži se za nju,nateže i čupa je,tako da ću ja u …prikaži još!
  • Default avatar -
    reikon
    Napokon sam se prestala farbati i odlučila puštati prirodnu kosu. Ali je izgleda i kosa odlučila napustiti mene i moju glavu :) Da bih spriječila ovu osvetu i vratila povjerenje potreban mi je Fitoval.
  • Default avatar -
    marija48
    Bolujem od psorijaze i Fitoval je jedan od šampona koji moje vlasište podnosi. Drugi su još puno skuplji, a ono što mogu dobiti na recept uz nadoplatu mi je dovoljno za trećinu mjesečnih potreba. Vaš bi mi dar zaista pomogao, …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.