Komentari 169

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    gemini83
    pozdrav, imam problema sa tankom i suhom kosom ali masnim vlasištem koje me ponekad izluđuje zbog peruti i svraba na tjemenu.od kad znam za sebe imam jako rijetku kosu na prednjem djelu tjemena i zalisaka, dok se pretjerano ispadanje kose …prikaži još!
  • Default avatar -
    terez
    Vrlo jednostavno. Trebam dobiti paket jer imam lijepe oči. :)
  • Default avatar -
    Katarine
    Meni je potreban Fitoval paket da mi svekrva napokon može reći kako imam lijepu frizuru.
  • Default avatar -
    modnamacka
    Ovdje nekima treba ovaj paket jer imaju lijepe oči a nekima zbog komplimenata a meni treba zbog mog zdravlja.Imam velikih problema sa vlasištem,seboreični dermatitis,ispadanje kose,nesnosni svrab a još nisam isprobala fitoval proizvode.Ako mi pomogne paket koji ću dobiti od vas,nastavit …prikaži još!
  • Default avatar -
    ZAKS
    U zadnjih nekoliko mjeseci primijetila sam da mi intenzivno opada kosa. Danas me primjerice zaista zaprepastila količina dlaka koja je ostala na kopči kad sam ju skinula. Stvarno imam osjećaj kao da ću oćelaviti jer mi se kosa sve više …prikaži još!
  • Default avatar -
    MARADONA
    Već nekoliko dana mi opada kosa. ništa extra, ali opada...malo od mog nemara tijekom ljeta (vežem ju još mokru čim izađem iz mora). sTOGA joj podhitno treba jedna dubinska njega i obnova, te jedno količinsko obogaćenje sa povećanim brojem vlasi. …prikaži još!
  • Default avatar -
    marijaodzic
    molim pomoć!!!! Nikad mi kosa nije bila ovako jadna, a nekad davno bijaše glatka,sjajna i bajna. pOSTALA je stvarno tanka i opada kao luda, u mojoj kući ima je zaista posvuda. Stoga je na mojoj glavi potrebna podhitna intervencija, Jedna …prikaži još!
  • Default avatar -
    kovrcavasue1109
    Novopečena studentica sam i živim s dečkom. Studiram na moru i živim u relativno malom stanu koji je,vjerovali ili ne pun moje kose! Dečo ludi zbog toga, kosa je svuda - po podu dnevnog boravka koji ujedno čini i spavaću …prikaži još!
  • Default avatar -
    ana72
    Nisam nikad koristila šampone protiv opadanja kose a voljela bih probati ih.Nije sad da mi previše opada kosa sve je u granicama normale ali imam klinca koji obožava moju kosu.Drži se za nju,nateže i čupa je,tako da ću ja u …prikaži još!
    vsimunic
    Ja sam žena,ni star ni mlada.46 godina .Ali ipak premlada da ostanem ćelava,zar ne ?Nakon svakog pranja kose u ruci mi ostane veliki kupić kose koji redovito bacam u školjku .Zar to nije žalosno?Ne znam što se dogadja,ali očito da …prikaži još!
    missivana
    Nagradna igra koja bi bila idealna rješenje, ne za mene - već mojeg najboljeg dečka, upravo je OVA! Naime, već odavno pokušavam dragom kupiti set ovih proizvoda, no svaki put naiđem na njegovo negodovanje pošto on ne vjeruje nikakvim kremama …prikaži još!
  • Default avatar -
    Zvoncicaaa
    "Svake jeseni priča ista, kosa otpada i ne blista. Da bi bila bujna ne treba minival, pravo rješenje je Fitoval." Nisam jedna od sretnica sa bujnom kosom, a u jesen mi otpada više nego uobičajeno, pa bi bilo lijepo imati …prikaži još!
  • Default avatar -
    doroteica
    Oduvijek imam slabu i tanku kosu. Kad sam bila djevojčica najveća želja bila mi je imati dugu kosu. Ali želja mi se nije nikad ostvarila. Mama bi me uvijek šišala "na bubi" kako bi mi kosa ojačala. Naravno, nikada moja …prikaži još!
  • Default avatar -
    REZIKA
    Naime, već više od 2 mjeseca meni NENORMALNO ispada kosa, imam osjećaj da će mi uskoro glava postati totalno "bosa". Moja kosa se toliko vidljivo stanjila i prorjedila, pa sam zbog tog silnog živciranja već i osijedila! Stoga mi hitno …prikaži još!
  • Default avatar -
    dadoitea
    Baš nekidan sam u ormaru našla moju pletenicu. Brižno zamotana u nježno-ljubičastu tkaninu mamila me je svojom ljepotom. Da, tu pletenicu mi je odrezala moja frizerka prije 52 godine. Još uvijek je lijepa, sjajna i gusta. Sada imam 70 godina, …prikaži još!
  • Default avatar -
    PETRICA123
    Jedna od velikih briga kad sam bila mlada je bila ta kako ukrotiti moju kosu mada bih prije rekla "lavlju grivu". Najčešće sam ju vezala ne bi li tako pristojnije izgledala. Moje takove godine borbe su daleko iza mene i …prikaži još!
  • Default avatar -
    majamajchy
    Uf, moji problemi s ispadanjem kose počeli su jako davno... Oko 15. godine. Tada su me svi uvjeravali da je to zbog toga što sam počela bojiti kosu. No, moj doktor mi je rekao da je to vjerojatno od hormona …prikaži još!
  • Default avatar -
    Lennycros
    Mojoj prijateljici uskoro je rođendan, zato joj treba lijepi dar, losion protiv ispadanja kose prava je stvar, jer on je za nju pravi pogodak! Želim usrećiti svoju najbolju prijateljicu, da još duuugo ima lijepu smeđu kosicu. :)
  • Default avatar -
    Kraljikica
    Od puberteta imam problema s ispadanjem kose,koja mi ispada u pramenovima,a od nedavno sam saznala da su razlog policisticni jajnici...ukratko;bilo bi mi jako drago kada bih mogla probati s Fitovalom.Hvala.
  • Default avatar -
    laethala
    Jao meni, linjam se ko luda moje kose zbilja ima svuda! Nisam maca, nisam jeti zato imajte me na meti. Ovakav pokločnić baš meni treba jer gubitak kose iza ugla vreba! Neka još dugo moja kosa zlatna blista zbog Fitovala …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.