Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Imam dugu smeđu kosu kojoj su se svi još od djetinjstva divili, ali prije 6 mjeseci pojavio se problem. Kosa je postala jako, tanka, lomljiva. Poslije češljanja četka je puna kose, na jaknama i kaputima uvijek ima jakoo puno ispale
…prikaži još! kose, a kad prođem rukom kroz kosu puno vlasi ostane u ruci. Svi mi govore da se linjam kao mačka i nije mi baš ugodno jer sam još mlada. Ne bih htjela ostat bez svoje duge kosa, stoga bih htjela osvojiti Fitoval kao spas za svoju kosu.
Pozdrav od mene.
Ponekad se u životu dogodi neki stres koji uzrokuje opadanje. Mojoj baki je nakon što dede nije bilo naišao veliki stres,odjednom živi sama i ono najvažnije,njega nema...i kosa je počela padati. od tada joj nikad više nije ni bila ista.
…prikaži još! Možda će neko pomisliti ,stara je pa nemre imat neku kosu,i istina,ali kosu dostojnu da prošeta gradom bez marame bi trebala. Eto za nju....
nezaposlena,majka dvi djevojcice koje idu u skolu pod svakodnevnim stresom i borbom za prezivljavanje jednostavno ne uspijem odvojiti novac za kvalitetnu njegu kose.hvala
Pa iskreno, meni ne treba ali bi iznenadila svoju mamu koja muku muči s kosom jer joj je jako slaba i tanka ali nikako da si ista kupi po tom pitanju jer je sve drugo u zivotu puno vaznije...e sad,
…prikaži još! iskreno - znam koliko joj je kosa važna (maltretira nas svakodnevno; te ne moze u šetnju jer puse, te ne ide na plažu jer more i sol ju dodatno uniste, nedobog da ju taknes po kosi možeš se odmah ubiti...), uglavnom, bila bi presretna kad bi ju mogla iznenaditi s ovim proizvodima ... Evo nije uopće kreativno ali je iskreno i od srca.....iako, kad bolje razmislim, lagala sam, ovo je za mene!! Jer ako mi ovo poklonite a ja njoj dam spasili ste me od daljnjeg zanovjetanja ;-)!!!
Imam jako tanku kosu, svilenkastu i jako se brzo masti, a ktome i abnormalno ispada. Suprug me zeza da sam mačka jer se linjam. Ne bi to toliko bilo ni strašno da nemam kosu dugu do kraja guze, pa kad
…prikaži još! ispadne i 10 dlaka s glave to izgleda kao perika za lutku na podu :D
Jadan usisavač već stenje koliko se prožvakao moje kose, nedavno se počeo dimiti od muke pa je morao na popravak, kaže majestor, začepio se od dlaka, nemojte ih više usisavat :))) Kadkad znam na koljenima obilazit po tepihu i skupljat kosu, žalosno, znam...ali eto, realno i iskreno. Da moram nešto opljačkat ili tajno obavit, mene bi odmah našli jer moje kose svuda, a time i dnk, ne bi se dugo krila :D
Poštovani, preko prijateljice sam saznao za vašu nagradnu igru koja me jako obradovala. Ne "natječem se" za sebe nego za moju curu. Naime od ranog djetinjstva boluje od hipoterioze (bolest štitnjače) i zbog te bolesti joj jako opada kosa, jako
…prikaži još!jako je slaba i lako puca.
Od malena se nije mogla češljati kao ostale curice, mora paziti kako pere kosu, naposlijetku ima fobije od ćelavosti zbog navedenih problema.
Vjerujte, nije mi lako gledati ju kako se skriva, srami i boji.
Meni je najgore to što joj ne mogu proći prstima kroz kosu, pomilovati ju po glavi, izraziti ljubav na sličan način jer joj to stvara nelagodu.
Bio bih vam neizmjerno zahvalan da nam pomognete da se oboje osjećamo sretnijima zahvaljujuči vašim proizvodima.
Hvala!
Baš meni trebaju Fitoval proizvodi jer imam kosu na tatu i baku,a oni nemaju kose,ja sam već u svojim dvadesetima krenula njihovim stopama,pa eto bolje da reagiram na vrijeme i da me susjedi pri pogledu na moju glavu ne zamijene za tatu.
zeljela bih fitoval proizvode protiv ispadanja kose za svoju sestru jer njoj kosa ispada u ogromnim kolicinama...kako je inace jaaako slabog imnuiteta,mrsava i sva sitne gradje nije ni cudno to opadanje kose...ali u tolikim kolicinama je zabrinjavajuce a i doktorica
…prikaži još! je vec zabrinuta...rasplace se svaki put kada ju ceslja nakon pranja...kosa joj je tako tanka i jos vrlo rijetka...a poato dolazi zima,stvarno bi joj to bilo potrebno da joj barem malo ojaca vlasiste,privremeno...a i ne sumnjam da ce te proizvode i dalej koristiti....hvala vam ;)))
Moja mama ima mjestimičnu alopeciju koja joj se pojavljuje svako toliko.. i to je sve počelo na neki način zbog mene. Bila sam izuzetno nemirno dijete pa se mama strašno živcirala sve dok to nije uzelo danak na njezinoj kosi
…prikaži još! u vidu tog nimalo ugodnog poremećaja. Sad imam 25 godina i želim joj se na neki način iskupiti :)
Moja kosa je moje blago.Obožavam dugu kosu.I u godinama koje imam(44),ponosno je nosim.Ali godine nose svoje,opada,bježi,svakim potezom češlja,svakim zamahom glave.Tužna sam,ali još sam tužnija jer se to događa i mojoj kćeri(15).Ona u pubertetu,a ja u stresu.Na poslu me zezaju da
…prikaži još! se raspadam,jer gdje god da jesam,ostavljam trag svoje mrtve vlasi.Dogodilo se i to da sam žvačući svoj sendvič prožvakala i svoju vlas dugu pola metra,te mi je trebalo podosta vremena da ju izvučem iz usta.Užas!I kćer je zabrinuta i stalno pita hoće li joj već jednom ta kosa prestati ispadati.Hoće li?Odgovor ne znam,ali možda bi Fitoval bio pravo rješenje.Dajem mu priliku!
Od puberteta imam problema s ispadanjem kose,koja mi ispada u pramenovima,a od nedavno sam saznala da su razlog policisticni jajnici...ukratko;bilo bi mi jako drago kada bih mogla probati s Fitovalom.Hvala.
Ja imam dugu i bujnu kosu, ali moj suprug...Iako je mlad, ostao je bez dosta kose, a to muškarce frustrira, pogotovo što je kao mladić imao kosu do pola leđa. Možda će mu FITOVAL malo olakšati stresan život i unjeti
…prikaži još! malo veselja u naš dom.
F_rka me hvata, strah me lovi I_znenada kosa je počela da opada i od toga me glava boli. T_jedan dana, mjesec dana, cijelo godišnje doba, O_zbiljno je vrijeme da se Fitoval isproba! V_ratit će mi gustu kosu koja je moj
…prikaži još! moj ponos uvijek bila,
A uz to će biti lepršava i glatka kao svila.
L_ijepo ću isprobavati svaku frizuru koja mi je mila. :)
Što da vam kažem kad brige me more, a mnošto vlasi opadaju sa glave moje, stres je kriv što kosa moja se prorijedila, i prijevremena prilično posijedila, ali ipak najgore mi pada, što gubim kosu, a još uvijek sam mlada,
…prikaži još!lada,
tapiram kosu i koristim svijetliju boju,
da bar malo prekrijem ,,tugu svoju,,
no teško je rijetku kosu uljepšati,
a još teže lijepa biti i zadovoljno se smješkati,
kada sam svjesna da lijepa nije,
i svoju tugu teško krijem.
Možda ipak nade ima,
da kosa moja postane kakva nekoć je bila,
gusta, zdrava i sjajna,
možda u Fitovalu krije se tajna.
Pa na trenutak pomislim,
vrijedilo bi proizvode te isprobati,
možda bi mi na lice osmijeh vratili,
jer zbilja želim vjerovati,
da ipak riješenje postoji,
i da doći će vrijeme kada kosu svoju više neću skrivati,
već njome ću se kao nekad ponositi.
Zato bi Fitoval proizvode rado isprobala,
u njihovu učinkovitost sama se uvjerila,
i napokon gradom uzdignute glave prošetala.
Tada osmijeh sa lica svog micala ne bi,
a od srca zahvalna bila bi Fitoval tebi!
Volim jesen, padanje lišća, paletu jesenjih boja u Prirodi. Volim i ples kišnih kapi po prozoru i miris pečenih kestene. Ove jeseni, moje raspoloženje pokvario je pogled u kadu prilikom pranja kose, i kosa pada, pada. Sa strepnjom sam nježno
…prikaži još! osušila tjeme i bojažljivo pogledala u ogledalo koliko je kose ostalo. I tužna bijah i jesen mi je postala turobna i boje su zagasle i rominjanje kiše pretvorilo se u zaglušujuću buku. Pomozite mi vratiti jesen kakvu pamtim i moju prekrasnu sjajnu zdravu kosu.
Evo jednog dečka na portalu! Ja također imam problema sa ispadanjem kose, doduše meni je to nasljedno pa imam manje šanse da uspijem to "pobijediti". Svaki put kad pogledam tatu koji ima onako goli krug na vrhu glavu muka mi
…prikaži još! dođe jer vjerujem da sam blizu toga. Svako jutro hrpetina kose po jastuku, kod češljanja nenormalno ispadanje... Doslovno mi dođe da plačem. Zbog toga sam se počeo šišat na jako kratko i cura mi prigovara jer mi kao ne stoji jako kratka kosa (i sam to znam), ali mi je neugodno reći koji je pravi razlog. Pomozite mi!!! :(
Oluja zvana MENOPAUZA je sve bliže,
hormoni i napetost sve oko mene sustiže.
Kosa mi je sve rijeđa i slabija,
a ja sve očajnija.
Moram sve mjere poduzeti
i tu oluju uz Fitoval prebroditi.
Nisam nikad koristila šampone protiv opadanja kose a voljela bih probati ih.Nije sad da mi previše opada kosa sve je u granicama normale ali imam klinca koji obožava moju kosu.Drži se za nju,nateže i čupa je,tako da ću ja u
…prikaži još! skorije vrijeme vjerojatno ostati bez kose,ako on nastavi visit na mojoj glavi.
Napokon sam se prestala farbati i odlučila puštati prirodnu kosu. Ali je izgleda i kosa odlučila napustiti mene i moju glavu :) Da bih spriječila ovu osvetu i vratila povjerenje potreban mi je Fitoval.
Bolujem od psorijaze i Fitoval je jedan od šampona koji moje vlasište podnosi. Drugi su još puno skuplji, a ono što mogu dobiti na recept uz nadoplatu mi je dovoljno za trećinu mjesečnih potreba. Vaš bi mi dar zaista pomogao,
…prikaži još! a ne mogu biti kreativna u pisanju razloga jer je priroda bila previše kreativna kad mi je podarila ovu bolest.
Reci NE ispadanju kose
Komentari 169
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.