Komentari 169

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ivonche
    Bit ću iskrena i reći da čim sam vidjela ovo na 24 sata, odmah sam se registrirala i prijavila na ovu nagradnu igru. U životu sam dobivala samo od svojih najdražih poklone i jako sam ponosna zbog toga ali htjela …prikaži još!
    gregori
    Naiskrenije kosa mi je počela puno ispadati pa mi ovaj poklon stvarno treba
  • Default avatar -
    pgrzinic
    Poklonite Fitoval sampon mami kojoj kosa otpada nakon poroda i dosta je slaba. Zelim imat opet bujnu kosu a mislim da bi mi Fitoval u tome pomogao jer sam cula samo pozitivne kritike!!!
  • Default avatar -
    terez
    Vrlo jednostavno. Trebam dobiti paket jer imam lijepe oči. :)
  • Default avatar -
    ivankasab
    Imam jako tanku kosu koja je u ovom razdoblju sve tanja i tanja, pojačano ispadanje je vjerojatno posljedica i stresnih razdoblja u životu i nepravilne prehrane tako da je svaka pomoć dobrodošla za moju tanku i oštećenu kosu
  • Default avatar -
    ruzarossman
    Pozdrav opet od mene... Čitajući komentare od čitateljica, shvatila sam da ima ljudi kojima je stvarno potreban ovaj paket pa se odričem jer ja nemam u biti problema sa kosom..tako da...sretno vam, drage čitateljice :)
  • Default avatar -
    angel_wing
    paket bih poklonila tati, kako su moji razvedeni a on svakim danom broji sve manje vlasi na glavi, ovo mu je jedina nada da se ipak svidi kojoj "teti" :)
  • Default avatar -
    majamajchy
    Uf, moji problemi s ispadanjem kose počeli su jako davno... Oko 15. godine. Tada su me svi uvjeravali da je to zbog toga što sam počela bojiti kosu. No, moj doktor mi je rekao da je to vjerojatno od hormona …prikaži još!
    Tea9
    Stigla je jesen a s njom i muke Kosa je počela otpadati ,evo sad su mi je pune ruke. Manje se linja čak i moj pas Zato stvarno trebam neki spas! Voljela bi Fitoval paket dobiti Da moju kosu mogu …prikaži još!
  • Default avatar -
    MARADONA
    Već nekoliko dana mi opada kosa. ništa extra, ali opada...malo od mog nemara tijekom ljeta (vežem ju još mokru čim izađem iz mora). sTOGA joj podhitno treba jedna dubinska njega i obnova, te jedno količinsko obogaćenje sa povećanim brojem vlasi. …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mimy007
    S prvim kišnim jesenjim danima Želim da mi kosa blista, I da ova linija nova, Meni podari kosu iz snova. Bilo jutro ili pak večer, Kosa mi je puna problema, Sjaja joj nedostaje - Ma, bilo bi bolje da je …prikaži još!
  • Default avatar -
    mimc89
    E da, imam jako tanku, plavu i slabašnu kosu...ispada mi jako i strah me da ću "jednog dana ostati bez kose" , zato bih Vam bila jako zahvalna kad bi osvojila taj paket, student sam i nemam primanja da si …prikaži još!
  • Default avatar -
    bartolina
    Evo ovako...moj tata živi u kući s 5 žena (mama, sestre i ja)...i vjerujem da smo mi uzrok njegovom ispadanju kose :/ , znate kako je to, imati skoro u isto vrijeme 4 tinejdžerice pod krovom...mislim da bi mu ova …prikaži još!
  • Default avatar -
    pplawusha
    Imam svega 22 godine, a već nenormalno gubim kosu. Nisam imala od koga to naslijediti tako da vjerujem da je sve zbog stresa, neuravnotežene prehrane i užurbanog načina života. Kod češljanja doslovne iščupam busene kose iz četke :o Proizvodi iz …prikaži još!
  • Default avatar -
    ankica44
    Želim Fitoval šampon i losion za svoju kćer koja jako brine o svojoj kosi,ali Bog ju nije eto podario posebno kvalitetnom kosom. Stavlja baš sve i svašta na svoju kosu, a ja želim ovaj poklon paket da joj darujem da …prikaži još!
  • Default avatar -
    AngelinaN123
    Proizvodi su idealni za moju tanku, suhu i isušenu kosu koja opada povremeno,sada osobito uz grijanje na klimu.
  • Default avatar -
    Marijana666
    i ja sam, nažalost jedna od onih koja se bori s ovim problemom... čitala sam već o učinkovitosti Fitoval proivoda, ali si ih, iskreno ne mogu priuštiti i ovo bi bila idealna prilika da ih isprobam..
  • Default avatar -
    Lennycros
    Mojoj prijateljici uskoro je rođendan, zato joj treba lijepi dar, losion protiv ispadanja kose prava je stvar, jer on je za nju pravi pogodak! Želim usrećiti svoju najbolju prijateljicu, da još duuugo ima lijepu smeđu kosicu. :)
  • Default avatar -
    MarinicaV
    Moju bi dugu smeđu kosu ovakva energetska bomba vratila u život u ove zimske dane... Unatoč tome što je moja kosa zdrava, ona jednostavno izgubi svoj sjaj i vitalnost u ovo doba godine. Pa, pomozimo zajedno dugoj smeđoj kosi da …prikaži još!
    vsimunic
    Ja sam žena,ni star ni mlada.46 godina .Ali ipak premlada da ostanem ćelava,zar ne ?Nakon svakog pranja kose u ruci mi ostane veliki kupić kose koji redovito bacam u školjku .Zar to nije žalosno?Ne znam što se dogadja,ali očito da …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.