Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Bit ću iskrena i reći da čim sam vidjela ovo na 24 sata, odmah sam se registrirala i prijavila na ovu nagradnu igru. U životu sam dobivala samo od svojih najdražih poklone i jako sam ponosna zbog toga ali htjela
…prikaži još! bih osvojiti nešto i preko nagradnih igri jer koliko sam igrala, nikada ništa nisam dobila. Već pola godine isprobavam raznorazne šampone za suhu kosu i htjela bih joj povratiti sjaj jer mi je čak i prijateljica rekal da je problem u šamponu, a jednostavno koji god sam probala, nijedan nije odgovarao. Potrošila sam dosta novaca i ništa nije pomoglo i to me počelo zabrinjavati i deprimirati. Kosa je usitinu odraz naše ljepote, a ja ustajem svako jutro nezadovoljna upravo zbog toga. Bila bih presretna kad bih osvojila ovaj paket. Možda e to baš ono što je potrebno mojoj kosi.
Poklonite Fitoval sampon mami kojoj kosa otpada nakon poroda i dosta je slaba. Zelim imat opet bujnu kosu a mislim da bi mi Fitoval u tome pomogao jer sam cula samo pozitivne kritike!!!
Imam jako tanku kosu koja je u ovom razdoblju sve tanja i tanja, pojačano ispadanje je vjerojatno posljedica i stresnih razdoblja u životu i nepravilne prehrane tako da je svaka pomoć dobrodošla za moju tanku i oštećenu kosu
Pozdrav opet od mene...
Čitajući komentare od čitateljica, shvatila sam da ima ljudi kojima je stvarno potreban ovaj paket pa se odričem jer ja nemam u biti problema sa kosom..tako da...sretno vam, drage čitateljice :)
paket bih poklonila tati, kako su moji razvedeni a on svakim danom broji sve manje vlasi na glavi, ovo mu je jedina nada da se ipak svidi kojoj "teti" :)
Uf, moji problemi s ispadanjem kose počeli su jako davno... Oko 15. godine. Tada su me svi uvjeravali da je to zbog toga što sam počela bojiti kosu. No, moj doktor mi je rekao da je to vjerojatno od hormona
…prikaži još! i da bi trebalo prestati samo od sebe, ali da slobodno mogu koristiti neki losion protiv ispadanja ako će mi tako biti lakše. Muku sam mučila dok nisam našla dobar šampon i losion protiv ispadanja kose. Probala sam nedavno i Fitoval i stvarno sam oduševljena. Kosa mi je sad napokon zdrava i bujnija i jako sam sretna zbog toga :) Želim ovaj paket jer ga moja kosa obožava :)
Stigla je jesen a s njom i muke Kosa je počela otpadati ,evo sad su mi je pune ruke. Manje se linja čak i moj pas Zato stvarno trebam neki spas! Voljela bi Fitoval paket dobiti Da moju kosu mogu
…prikaži još!su mogu savršeno obnoviti! =)
Već nekoliko dana mi opada kosa. ništa extra, ali opada...malo od mog nemara tijekom ljeta (vežem ju još mokru čim izađem iz mora). sTOGA joj podhitno treba jedna dubinska njega i obnova, te jedno količinsko obogaćenje sa povećanim brojem vlasi.
…prikaži još! Fitoval je spas u zadnji čas! Poklonite mi ga, jer znam da zlata vrijedi, čuo sam puno divnih priča od svojih prijatelja o tim čudesnim preparatićima koje i ja želim testirati na svojoj trenutno jadnoj i poprilično siromašnoj kosici. Hvala.
S prvim kišnim jesenjim danima Želim da mi kosa blista, I da ova linija nova, Meni podari kosu iz snova. Bilo jutro ili pak večer, Kosa mi je puna problema, Sjaja joj nedostaje - Ma, bilo bi bolje da je
…prikaži još!lje da je nema.
Zato Fitoval proizvode želim -
Problemima se tada veselim,
Jer znam da će oni nestati,
A kosa će mi se sjajem okititi!
E da, imam jako tanku, plavu i slabašnu kosu...ispada mi jako i strah me da ću "jednog dana ostati bez kose" , zato bih Vam bila jako zahvalna kad bi osvojila taj paket, student sam i nemam primanja da si
…prikaži još! priuštim takvo nešto! Hvala!
Evo ovako...moj tata živi u kući s 5 žena (mama, sestre i ja)...i vjerujem da smo mi uzrok njegovom ispadanju kose :/ , znate kako je to, imati skoro u isto vrijeme 4 tinejdžerice pod krovom...mislim da bi mu ova
…prikaži još! nagrada jako dobro došla :)
Imam svega 22 godine, a već nenormalno gubim kosu. Nisam imala od koga to naslijediti tako da vjerujem da je sve zbog stresa, neuravnotežene prehrane i užurbanog načina života. Kod češljanja doslovne iščupam busene kose iz četke :o Proizvodi iz
…prikaži još! linije Fitoval su za moj studentski budžet preskupi tako da ih nisam nikada imala prilike isprobati, ali znam ljude koji jesu i oduševljeni su. Vjerujem da stvarno pomažu, ali bi se htjela uvjeriti da vidim da li su stvarno vrijedni tolikih novaca.
Želim Fitoval šampon i losion za svoju kćer koja jako brine o svojoj kosi,ali Bog ju nije eto podario posebno kvalitetnom kosom. Stavlja baš sve i svašta na svoju kosu, a ja želim ovaj poklon paket da joj darujem da
…prikaži još! ima bar nešto kvalitetno! Hvala zdravoj kravi! Mig!
i ja sam, nažalost jedna od onih koja se bori s ovim problemom...
čitala sam već o učinkovitosti Fitoval proivoda, ali si ih, iskreno ne mogu priuštiti i ovo bi bila idealna prilika da ih isprobam..
Mojoj prijateljici uskoro je rođendan,
zato joj treba lijepi dar,
losion protiv ispadanja kose prava je stvar,
jer on je za nju pravi pogodak!
Želim usrećiti svoju najbolju prijateljicu, da još duuugo ima lijepu smeđu kosicu. :)
Moju bi dugu smeđu kosu ovakva energetska bomba vratila u život u ove zimske dane... Unatoč tome što je moja kosa zdrava, ona jednostavno izgubi svoj sjaj i vitalnost u ovo doba godine. Pa, pomozimo zajedno dugoj smeđoj kosi da
…prikaži još! vrati svoju energiju i živost! :)
Ja sam žena,ni star ni mlada.46 godina .Ali ipak premlada da ostanem ćelava,zar ne ?Nakon svakog pranja kose u ruci mi ostane veliki kupić kose koji redovito bacam u školjku .Zar to nije žalosno?Ne znam što se dogadja,ali očito da
…prikaži još! mi nedostaju neki vitamini ili minerali koji bi to mogli spriječiti ili smanjiti..obzirom da se to ne dogadja cijele godine u istoj količiniu ,već samo u proljeće i na jesen.Vidim da mi male kosice rastu ispod šiški koje su se prorijedile.Mislim da nije ništa strašno,ali ipak ne spavam dobro zbog ovog problema.Mislim da sam objasnila i zaslužila paket .Hvala Vam , unaprijed od žalosne sredovječne ženice!!
Reci NE ispadanju kose
Komentari 169
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.