Draga Zdrava Kravo,
Kosa je nešto što prvo primjetim na drugim ljudima, a o svojoj se ne brinem koliko bih trebala... Imam problema sa ispadanjem kose, ali sam zdrava, pa ne pridajem tome posebnu važnost, ali s godinama će i ona zahtijevati više pažnje. No, kao i uvijek, više brinem o drugima negoli o samoj sebi. Istina je kako bih voljela osvojiti Fitoval proizvode za svoju bolju polovicu, koja ima velikih problema sa ispadanjem kose... To bi bila sitnica, ali lijepa gesta, u odnosu na sve ono što on čini za mene... Hvala!
Moj je problem kronično ispadanje kose koje je dijelom uvjetovano genetskim čimbenicima a dijelom stresom.
Godinama muku mučim sa tim probelmom i jedino mi je Fitoval terapija pomogla.
Stanje vlasišta je daleko od dobrog ali ja sam vjeran korisnik marke Fitoval i preporučam ju svima kojima kosa ispada pretjerano.
Pomaci su vidljivi i ovaj paket Fitoval proizvoda zaista bi stigao u prave ruke :)
Buđenje i hrpa vlasi na jastuku.
Češljanje i hrpa vlasi na četki.
Pranje kose i hrpa vlasi na dnu kade.
Nekad bujna i sjajna -moja kosa sad je jadna.
Prekontrolirala sam željezo i nije anemija.
Hormoni štitnjače su isto u redu.
Stres??? Vjerovatno.Kažu da treba izbjegavati stres ali u današnje vrijeme to je nemoguća misija.Dal mi je on tako oslabio kosu ?
Uvjerena sam da je.I žalosna zbog tako slabe kose.
Preostaje mi Fitoval kao slamka spasa i moja draga Zdrava Krava.
Nadam se da će te me razveseliti ovim poklon paketom i pomoći mi da obnovim kosu.Hvala!
fitoval proizvodi bi bili idealna stvar za mog brata koji trenutno mora pit neke lijekove od kojih medu nuspojavama je i ispadanje kose.. probali smo sa nekim samponima i preparatima al nema bas pomaka tako da se nadam da je fitoval prava stvar za njega:))
Kosa je ogledalo zdravlja.Sjajna,bujna ,puna života u djetinjstvu i ranoj mladosti je dar prirode,a onda je mi isušujemo vrućim fenom,pržimo peglama za kosu,izvlačimo joj dušu četkama,ubijamo život silnim bojama ..i onda kukamo kako je slaba i kako nas napušta.
I sama sebe u ovom prepoznajem.Imam je upola manje nego prije .I sad pokušavam popraviti štetu.Perem je nježno,sušim na zraku,hranim maskom od maslinova ulja,štitim od sunca,hranim iznutra pravilnom prehranom ali ona i dalje pada više nego bi trebala.Očito trebam dobar šampon i losion za njegu,a to je Fitoval protiv ispadanja kose.
Ponekad se u životu dogodi neki stres koji uzrokuje opadanje. Mojoj baki je nakon što dede nije bilo naišao veliki stres,odjednom živi sama i ono najvažnije,njega nema...i kosa je počela padati. od tada joj nikad više nije ni bila ista. Možda će neko pomisliti ,stara je pa nemre imat neku kosu,i istina,ali kosu dostojnu da prošeta gradom bez marame bi trebala. Eto za nju....
Sjajna,bujna,zdrava kosa jedna je on najviše rangiranih poželjnih fizičkih osobina koje muškarci prvo primjete na potencijalnim partnericama. Bojim se da ću zauvijek ostati stara cura zbog svoje tanke,rijetke, ukratko- beživotne kose. Stoga bih Fitoval liniju protiv ispadanja kose,naravno ukoliko ju osvojim, smatrala svojim glavnim saveznikom u nadi da će netko i mene jednom primjetiti upravo zbog moje lijepe,zdrave kose. :)
Imam jako dugu kosu,koja je izrazito osjetljiva,tanka,sklona pucanju. Svake godine u ovo vrijeme otprilike mi više opada. Najgore je kada ju trebam raščešljati nakon pranja,jer se jako lako zamrsi,stoga prilikom češljanja više kose i počupam. Mislim da bi mi upravo ovi proizvodi pomogli,jer bi mi ojačali korijen kose,a i ona bi postala bujnija pa mi tako manje opadala. :) Pozdrav svima i sretno svima ! :)
Imam jako dugu kosu,koja je izrazito osjetljiva,tanka,sklona pucanju. Svake godine u ovo vrijeme otprilike mi više opada. Najgore je kada ju trebam raščešljati nakon pranja,jer se jako lako zamrsi,stoga prilikom češljanja više kose i počupam. Mislim da bi mi upravo ovi proizvodi pomogli,jer bi mi ojačali korijen kose,a i ona bi postala bujnija pa mi tako manje opadala. :) Pozdrav svima i sretno svima ! :)
Fitoval proizvodi trebaju baš meni,jer spriječiti opadanje kose želite dok ste mladi,a to je moj slučaj.Imam 21 godinu i svi mi kažu kako sam oćelavio u zadnje vrijeme,stoga vas lijepo molim za ovu nagradu! Hvala!
Fitoval proizvode obožavam. Imam velikih problema sa slabom kosom/ispadanjem kose. Baš nedavno sam kupila proizvode drugog proizvođača za ispadanje kose koji mi baš i ne odgovaraju. Ja bi svoj Fitoval, help koji uvijek pomaže. Ali nemam izlike da kupim dok ne potrošim
Prije 5 mjeseci sam oboljela od mononukleoze. S obzirom da mi je imunitet pao, jedna od popratnih stvari bila je i opadanje kose. Kosa mi je opadala u pramenovima, sva sreća da je imam puno inaće bih sada izgledala grozno koliko mi je opala. Sada se osjećam bolje, bolest je iza mene, imunitet se oporavlja. Kosa, iako manje, i dalje opada. A sada je još i period kada opada više jer se obnavlja.Uz sve to, jer radim na bazenu, imam i seboreju. Možda bi mi Fitoval proizvodi pomogli da mi kosa ojaća, prestane toliko opadati, a možda se i tjeme oćisti i ojaća. Kako bilo, hvala na prilici.
Fitoval proizvode obožavam.:-D Imam velikih problema sa slabom kosom/ispadanjem kose. Baš nedavno sam kupila proizvode drugog proizvođača za ispadanje kose koji mi baš i ne odgovaraju. Ja bi svoj Fitoval, koji uvijek pomaže i od kojeg mi je kosa predivna. Ali nemam izlike dok ne potrošim ovaj šampon koji nije dobar kao dobri, stari Fitoval. Usput, trebali bi staviti tipku edit, jer sam poslala nepotpuni odgovor.:-W
zeljela bih fitoval proizvode protiv ispadanja kose za svoju sestru jer njoj kosa ispada u ogromnim kolicinama...kako je inace jaaako slabog imnuiteta,mrsava i sva sitne gradje nije ni cudno to opadanje kose...ali u tolikim kolicinama je zabrinjavajuce a i doktorica je vec zabrinuta...rasplace se svaki put kada ju ceslja nakon pranja...kosa joj je tako tanka i jos vrlo rijetka...a poato dolazi zima,stvarno bi joj to bilo potrebno da joj barem malo ojaca vlasiste,privremeno...a i ne sumnjam da ce te proizvode i dalej koristiti....hvala vam ;)))
Otkad sam rodila, a ima tome već 15 mjeseci, muku mučim s ispadanjem kose. Duga je, pa razmišljam i o šišanju, koje mi je nekako zadnja opcija... Pokušala sam sa kojekakvim prirodnim pripravcima, vitaminima, ali nikakav pomak na bolje. Moje kose ima svuda po kući, ružno za vidjeti... Živim u nadi kako će to samo prestati, iako je ovo već duugo razdoblje kako mi pada. Ovaj bi mi paket dobro došao, da pokušam da zaustavim to padanje kose.
Kosa mi godinama pravi muke, a
ovaj paket bi mi došao ko od ruke.
Kosa mi pada sve po svuda
već sam i sama sebi luda.
Nikakvi proizvodi ne pomažu
već mi samo odmažu.
Fitoval još isprobala nisam
zato bi mi došao kao narisan.
Kosa mi treba vitamina jer
želim uvijek izgledat fina.
Šampon i losion za ispadanje kose
osjećam da mi sreću donose.
Jako se nadam paketu
možda popravi ovu štetu.
Zato sretno svima koiko nas
ovdje prijavljenih ima! :)
Fitoval proizvode za njegu i jačanje kose koristili su članovi moje obitelji i bili jako zadovoljni njima. Željela bih da mi poklonite ove proizvode za prijateljicu koja već neko vrijeme muku muči sa strašnim ispadanjem kose. Probala je već mnogo toga, nekakve tablete, vitamine, bla, ali ništa joj nije rezultiralo vidljivim poboljšanjima. Isto tako, sprema neku proslavu uskoro pa bih željela da zasjeni sve prisutne žene svojom prekrasnom, nažalost, sve rjeđom, kosom. ;)
Moja kosa mi je vec godinama muka. Uspjela sam je pustiti da malo naraste, ali protiv ispadanja više ne znam što da poduzmem. Razmišljala sam već ranije o kupnji Fitoval proizvoda, ali nikako da se odlučim. Jedan gratis uzorak za studenticu bi super dosao kao poklon za rođendan :)
Najkreativije bi bilo kad bi vam poslala sliku svoje kose kad ju perem i češljam.Znam da je normalno da kosa pada i raste ,ali kaj je previše...je previše.Uvijek sam htjela dugu kosu ali upravo zbog ispadanja svaki put odustanem. No možda nije sve tako crno,možda je Fitovital rješenje svih mojih problema . Obečajem da ću napisati recenziju nakon korištenja ..kakvi su rezultati.
Ja bi trebao osvojiti ovaj poklon paket jer imam više kose po dvorištu nego trave. Hvala!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji