zato što kad povučem pstima kroz kosu u šaki mi ostane jako puno vlasi kose,a i bila sam na ispitivanju vlasišta i preporučeni su mi proizvodi protiv ispadanja kose,ali ih si ja nažalos nisam u mogučnosti priuštiti
Bolujem od psorijaze i Fitoval je jedan od šampona koji moje vlasište podnosi. Drugi su još puno skuplji, a ono što mogu dobiti na recept uz nadoplatu mi je dovoljno za trećinu mjesečnih potreba. Vaš bi mi dar zaista pomogao, a ne mogu biti kreativna u pisanju razloga jer je priroda bila previše kreativna kad mi je podarila ovu bolest.
Dobar dan!
Imam 25 godina i od početka srednje škole primjetila sam lagani pad kose. Išla sam na snimanje vlasišta u jedan frizerski salon, te tada počela koristiti proizvode jedne svjetske tvrtke. Rast je bio primjetan jedno vrijeme, ali kratko, a da ne govorim da su moji roditelji bacili dosta novaca na te ampulice.
Probala sam dosta šampona, čak i razne biljke tipa kopriva, ružmarin, te umakala kosu nakon pranja ( što i sad znam raditi). Svaki dan primjetim opadanje kose, što me strašno zabrinjava. Vaše proizvode nisam probala, ali bih voljela. Možda još ima nade za mene.
Srdačan pozdrav :)
Sjećam se kad sam je raspuštenu nosila,
važna se pravila, njome ponosila,
na suncu se poput duge presijavala
svima uzdahe na licu ostavljala...
Meka i podatna, savršeno čista,
kosa je bila što baš uvjek blista,
znala bi reći:to dobri su geni
zavidjele mnoge žene su meni!
No poslije trudnoće problem se pojavio,
moj odraz u ogledalu skroz je pošašavio
ma zar je moguće da sam to ja,
zašto mi kosa više ne sja?!
Suha i ispucana , strašno se promjenila,
to nije kosa koju sam cjenila,
počela da je skupljam i vežem,
kapama krijem, gumicama stežem.
Ne želim botox, ni skupe tretmane,
samo kosu bez ikakve mane,
moj spas je u čudu,Fitoval se zove
i s njim ja krećem u pobjede nove!
Opadanje kose prošlost će bit,
pa svoju kosu više neću krit;
u bočici maloj sve je što mi treba,
da dohvatim i ja svoj komadić neba!
Volim jesen, padanje lišća, paletu jesenjih boja u Prirodi. Volim i ples kišnih kapi po prozoru i miris pečenih kestene. Ove jeseni, moje raspoloženje pokvario je pogled u kadu prilikom pranja kose, i kosa pada, pada. Sa strepnjom sam nježno osušila tjeme i bojažljivo pogledala u ogledalo koliko je kose ostalo. I tužna bijah i jesen mi je postala turobna i boje su zagasle i rominjanje kiše pretvorilo se u zaglušujuću buku. Pomozite mi vratiti jesen kakvu pamtim i moju prekrasnu sjajnu zdravu kosu.
Fitovalom bih zapravo ubila dvije muhe jednim udarcem! Naime, mom suprugu u zadnje vrijeme pojacano ispada kosa zbog cega potiho i naglas pati dok s ceznjom u ocima gleda vlasi kako padaju po tipkovnici kompjutera... Pa sam i ja onda nevesela jer mi ga bude zao gledati ga takvog. Kada biste mi darovali Fitoval proizvode, usrecili bi i mene i njega jednim poklonom! :-)
Imam 40.god i u zadnjih godinu dana sam ostala na tankom sloju kose koja samo pokriva tjeme, prije toga od rođenja imam masnu i tanku dlaku ali je donekle bilo gustoće ali sada je tako grozno! Koristila sam sampone za masnu kosu a preparate za rast nisam i voljela bih probati.
Rodila sam prije 8mj i kosa mi užasno opada.Problem je što moje kose ima posvuda a tu je malo dijete za koje je opasno da pokupi dlaku i stavi u usta.Koristim proizvode Fitoval i vidi se poboljšanje.Ali sam ih sada potrošila pa bi bilo super kada bi ih dobila da nastavim i dalje koristi te da moja kosa bude kao prije i da ne moram kupiti dlake po cijeloj kuci.
Ajme molim vas spašavajte me,tj.moju kosu,stvarno više ne znam razlog tolikog prekomjernog ispadanja.Svaki put kada perem kosu doslovno se šokiram količinom ispadnutih vlasi,stvarno sam se zabrinula,čak sam i kod dr.bila kako bi otklonili sve moguče bolesti koje mogu biti uzrok prekomjernom ispadanju kose.Fitovl mi je možda jedina nada da ponovno vratim onu moju gustu,zdravu i sjajnu kosu i zato Vas molim pomozite!
S prvim kišnim jesenjim danima
Želim da mi kosa blista,
I da ova linija nova,
Meni podari kosu iz snova.
Bilo jutro ili pak večer,
Kosa mi je puna problema,
Sjaja joj nedostaje -
Ma, bilo bi bolje da je nema.
Zato Fitoval proizvode želim -
Problemima se tada veselim,
Jer znam da će oni nestati,
A kosa će mi se sjajem okititi!
Fitoval je prava stvar, zelim ga na dar,
kosa mi je krhka, slaba bez Fitovala joj nema spasa ;)
Imam 21 god. Kosu puštam od osnovne škole, točnije 4. raz. Inače sam frizer po struci ali apsolutno ništa,nikada nije pomoglo mojoj kosi da naraste preko ramena. Tanka je i stalno puca. Nema sta nisam probala,a kosa je kako se kaze "moja tiha patnja" ... ja cu to tako nazvat. Eto nadam se da ce mi Fitoval konacno pomoc da moja kosa malo ojaca i konacno predje tu dužinu.
Moj muž ima velikih problema sa ispadanjem kose,i zapravo bi ovo bio idelan poklon za nastupajuće praznike :)
Napokon sam se prestala farbati i odlučila puštati prirodnu kosu. Ali je izgleda i kosa odlučila napustiti mene i moju glavu :) Da bih spriječila ovu osvetu i vratila povjerenje potreban mi je Fitoval.
Voljela bih probati Fitoval proizvode za kosu jer sam probala sve moguće i ništa nije pomoglo, a bila bih presretna da Fitoval pomogne i da ga mogu stalno koristiti. Kao mala sam bila bez kose i sada kada raste izgleda kao da imam 3 dlake na glavi, i stvarno mi je nešto hitno potrebno.
Pa iskreno, meni ne treba ali bi iznenadila svoju mamu koja muku muči s kosom jer joj je jako slaba i tanka ali nikako da si ista kupi po tom pitanju jer je sve drugo u zivotu puno vaznije...e sad, iskreno - znam koliko joj je kosa važna (maltretira nas svakodnevno; te ne moze u šetnju jer puse, te ne ide na plažu jer more i sol ju dodatno uniste, nedobog da ju taknes po kosi možeš se odmah ubiti...), uglavnom, bila bi presretna kad bi ju mogla iznenaditi s ovim proizvodima ... Evo nije uopće kreativno ali je iskreno i od srca.....iako, kad bolje razmislim, lagala sam, ovo je za mene!! Jer ako mi ovo poklonite a ja njoj dam spasili ste me od daljnjeg zanovjetanja ;-)!!!
Isprobala sam mnogo i preparata i šampona protiv ispadanja kose, ali do sad bez ikakvih rezultata ili su rezultati bili kratkotrajni. Kosa mi je sve slabija i svaki dan imam osjećaj da će nestat. Voljela bih isprobat i Fitoval proizvode, koje još nisam, pa možda mi oni ojačaju kosu i pomognu da me kosa ne napusti...
Željela bih probati Fitoval proizvode jer moja duga i nekada bujna kosa to više nije. Prije dvije godine sam se malo ozbiljnije razboljela i moja kosa se onda jednostavno prorijedila. I što je najžalosnije poslije bolesti jednostavno nastavila opadati.Voljela bih joj vratiti prijašnji sjaj i nadam se da će to biti s Fitoval proizvodima.
Moju bi dugu smeđu kosu ovakva energetska bomba vratila u život u ove zimske dane... Unatoč tome što je moja kosa zdrava, ona jednostavno izgubi svoj sjaj i vitalnost u ovo doba godine. Pa, pomozimo zajedno dugoj smeđoj kosi da vrati svoju energiju i živost! :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji