Osvoji proizvode protiv ispadanja kose!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    AnaD22
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:57

Zato što to svima triba. Naprotiv, ja bi volila dobiti jer iman full slabu kosu i dosta mi ispada, skroz mi je tanka pa bi mi to jako dobro došlo! tek mi je 18 a ne želin s 20 biti s dvi dlake na glavi. haha fala :)

• Default avatar -
    mpetr620

Meni za sad još nije potreban. Ali mojoj mami je definitivno potreban jedan ovakav kvalitetan tretman protiv ispadanja kose, jer je to postalo nepodnošljivo za nas ukućane. Ima slabu kosu i k tome joj i pojačano ispada tako da su njezine vlasi skoro svaki dan prisutne uz svaki obrok koji nam priprema i to je sada za nas postala prava noćna mora. Zamislite kada vam u tanjuru leži mamina vlas, bljak! Koliko se god ona trudila pokupiti kosu u rep, uvijek koja vlas zaluta izvan repa. Vrijedilo bi pokušati s ovim proizvodima, pa možda se pokažu i pozitivni rezultati i bude ručak bez maminih vlasi u tanjuru.

gregori

Naiskrenije kosa mi je počela puno ispadati pa mi ovaj poklon stvarno treba

• Default avatar -
    mkusturi

Lijep pozdrav,
    od ovog ljeta naš skromni dom bogatiji je za još jednog člana.Uz dva školarca sad nam dane uveseljava i mala Lorena.Ali imamo veliki problem.Nakon poroda,supruzi je počela opadati kosa.Ima je posvuda.Kako ona zna reći,njena bujna kosa je jedan od razloga naše sreće,a sad opada.
    Pomagajte,
    Hvala

• Default avatar -
    pgrzinic

Poklonite Fitoval sampon mami kojoj kosa otpada nakon poroda i dosta je slaba. Zelim imat opet bujnu kosu a mislim da bi mi Fitoval u tome pomogao jer sam cula samo pozitivne kritike!!!

• Default avatar -
    ANA0711

Imam taj problem da mi jako ispada kosa,a ionako je nemam baš previše...Mislim da bi moj tata bio presretan da osvojim ovu nagradu.Živi s 4 žene koje imaju isti problem, pretpostavljam da znate kako mu je :)

• Default avatar -
    Martina303

Potrebana mi je Fitoval linija za obnovu kose , a i koja se bori protiv ispadanja kose zato što sam primjetila da mi kosa ispada više nego inače.
    Naime, nakon svakog četkanja četka mi je puna kose i to me počelo zabrinjavati.
    Nije baš ugodno kada vam dečko prođe rukom kroz kosu, a u ruci mu ostane čup vaše kose, za što mogu reći da se meni dogodilo :(
    Ili da vam se zaštopa tuš kabina nakon pranja kose?!
    Nije baš u granicama normalnog ispadanja kose.
    Nisam li u pravu?!

Bila bih vam zahvalna kada biste meni poklonili Fitoval liniju protiv ispadanja kose jer mi je prijeko potrebna.

Jer ja to zaslužujem, vaša Martina :)

• Default avatar -

Jao, ovaj moj pravni fakultet skoro pa me ostavio s 3 dlake u 4 reda! I to na glavi, ne na nogama. :(

• Default avatar -
    franky192176

Reću DA: privremenom gubitku kose, boljoj cirkulaciji vlasišta, rastu i regeneraciji...
    Reću NE: ispadanju kose!
    ...ako dozvolite!?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani