Uslijed stresa na poslu i u obitelji imam problem s pojačanim ispadanjem kose. Prije dvije godine koristila sam Fitoval proizvode i to uz šampon i losion i tablete. S obzirom da mi se ponovno vratilo ispadanje kose željela bi isto ponovno rješiti s Fitovalom.
Nakon dvije totalne anestezije, moja kosa je najvise stradala, nadam se da mi Fitoval može pomoci! :)
Proizvodi su idealni za moju tanku, suhu i isušenu kosu koja opada povremeno,sada osobito uz grijanje na klimu.
Pišem u ime svog supruga. U zadnjih godinu dana počela mu je jako ispadati kosa ( stres na poslu ) i jako je u bedu zbog toga ( kao ni prvo dojete ga neće vidjeti s kosom :). Budući da mi ga je jako žao, uvjeravam ga da mu se ne primijeti nedostatak kose ( iako to baš nije tako :). Predložila sam mu čisto radi "prevencije" početi koristiti neki proizvod i sad smo za probu uzeli vaš losion koji mu stavljam svaki drugi dan. Da bi se postigao neki učinak, trebala bi nam kompletna vaša linija uz koju bi, nadam se postigli pozitivan rezultat i spriječili daljnje opadanje kose.
gubitak posla,stres,stres sve je to utjecalo na ionako tanku i slabu kosu ovo bi mi jako dobro došlo da me malo razveseli!:-)
Pošto smo cijela obitelj opsjednuta kosom, od mene, seke, tate, mame do bake, mislim da bi ovi Fitoval proizvodi bili idealni za nas. Mislim da mnogi od vas ne znaju onaj razočaravajući osjećaj kad uzmeš četku u ruku, potegnu 2-3 puta kroz kosu i već je na njoj cijelo klupko dlaka. :( isto tako pošto mi je kosa jako tanka, lomljiva i k tome imam 3 dlake na glavi, uha strše van ko šreku, a po kući je sve puno kose jer se doslovno "linjam".. Više ne znam što da radim, pa sam se čak odlučila potražit stručno mišljenje liječnika koji pregledava vlasište :S jer se bojim da bi za par godina mogla bit ćelava. uzmite u obzir da mi je tek 17...
Kosa mi je tanka i sve više rijetka, baš bi me razveselio ovaj
pokolon paket, ako bude sreće.
Lijepi pozdravi
Nikada mi se ovo nije događalo da mi kosa opada u ogromnim količinama. Nekidan sam rekla da imam osjećaj da ću ostati ćelava. Baš sam zabrinuta. Iskreno, sumnjam da postoji lijek za to, ali možda Fitoval zbilja djeluje.
svakodnevni stres, uzurbani nacin zivota i nekvalitetna prehrana stom znaci nedovoljan unos vitamina i minerala, uzroku bas to na mojoj glavi, ispada mi kosa, tj. uzasno mi se prorjedila i istanjila, a jos sam vrlo mlada i to me zabrinjava....stoga stanite na kraj mojim brigama i dajte mi bujnu i cvrstu kosu ponovno na moju glavu !
Moja kosa je moje blago.Obožavam dugu kosu.I u godinama koje imam(44),ponosno je nosim.Ali godine nose svoje,opada,bježi,svakim potezom češlja,svakim zamahom glave.Tužna sam,ali još sam tužnija jer se to događa i mojoj kćeri(15).Ona u pubertetu,a ja u stresu.Na poslu me zezaju da se raspadam,jer gdje god da jesam,ostavljam trag svoje mrtve vlasi.Dogodilo se i to da sam žvačući svoj sendvič prožvakala i svoju vlas dugu pola metra,te mi je trebalo podosta vremena da ju izvučem iz usta.Užas!I kćer je zabrinuta i stalno pita hoće li joj već jednom ta kosa prestati ispadati.Hoće li?Odgovor ne znam,ali možda bi Fitoval bio pravo rješenje.Dajem mu priliku!
Za početak, pohvala za ovakvu nagradnu igru! :)
I sama sam donedavno koristila Fitovalove proizvode (kapsule i šampon). Ostavljam komentar u nadi da ću osvojiti proizvode koje bih poklonila mami koja boluje od alupecije već godinama, vjerojatno je razlog stresan život dugi niz godina :( . Ona je također korisnih Fitovalovih proizvoda koje si, na žalost, priušti tek nekoliko puta godišnje. Jako je zadovolja proizvodima i mislim da bi ju ovaj poklon zbilja razveselio! Lijepi pozdrav, Martina ;)
Fitoval šampon koristila sam jedno vremensko razdoblje jer mi je kosa jako tanka, slaba i bez imalo volumena, uz malo sreće i Vaš Fitoval paket imat ću priliku isprobati i ostale proizvode protiv opadanja kose i jačanja korijena kose za koje vjerujem da su jednako dobri kao i Fitoval šampon :)
Pozdrav!
Treba vjerovati u sreću - ali i uložiti u nju... Radim /30-tak godina/ sa strankama i uz blagoglagoljivost izgled je važan. Za mene je važno da žena ima uvijek lijepu, zdravu i ako je moguće bujnu kosu. Dakle, naslućujete problem. Godine, stres, godine, špek , stres ...i kosa , koju, usput budi rečeno, moram prati svaki drugi dan, od nježne plave svilene bajke pretvorila se u beživotne poluduge , tanke jedvarasčešljavajuće dlake koje dnevnno obilježavaju moj put. Mislim da je ugrađena u sva ptičja gnijezda u gradu. I dalje ću se truditi oko nje - ali s Fitovalom - mislim da bih mogla ponovo vratiti njen sjaj te ga zdušno i provjereno preporučiti dalje.
Ako i Vi mislite isto - u prijavi je adresa, a ako ne - nadam se da ću si ipak jednom moći priuštiti tretman kolekcijom FITOVAL.
Imam jako tanku kosu koja je u ovom razdoblju sve tanja i tanja, pojačano ispadanje je vjerojatno posljedica i stresnih razdoblja u životu i nepravilne prehrane tako da je svaka pomoć dobrodošla za moju tanku i oštećenu kosu
Hallo,
uz malo sreće, moja tanka kosa mogla bi dobiti pravu njegu i lijep
izgled pomoću Vaše kolekcije Fitoval.Ma što se tu ima reći,
ako samo napomenem da kosu cijeli život perem svaki dan, rekla sam
sve i više od toga.Naravno to sve radim da izgledam uredno.
Unaprijed se zahvaljujem ako ja budem ta koja će osvojiti Vaš proizvod, ali znam da život nije bajka.
Iskreno ja bih ovaj paket jer ga želim nekome pokloniti kome treba.Radi se o mladiću koji ima problema sa gubitkom kose i vrlo mi je blizak pa pošto dolazi vrijeme darivanja voljela bih da ga mogu obradovati ovakvim poklonom jer i inače koristi ove proizvode.
U mojim zrelim godinama kosa se prorijeđuje.Dobro bi mi došao ovaj komplet,jer sam već koristila kapsule.Djelotvorne su!
Hvala.
Želim Fitoval šampon i losion za svoju kćer koja jako brine o svojoj kosi,ali Bog ju nije eto podario posebno kvalitetnom kosom. Stavlja baš sve i svašta na svoju kosu, a ja želim ovaj poklon paket da joj darujem da ima bar nešto kvalitetno! Hvala zdravoj kravi! Mig!
Imam jako tanku kosu, svilenkastu i jako se brzo masti, a ktome i abnormalno ispada. Suprug me zeza da sam mačka jer se linjam. Ne bi to toliko bilo ni strašno da nemam kosu dugu do kraja guze, pa kad ispadne i 10 dlaka s glave to izgleda kao perika za lutku na podu :D
Jadan usisavač već stenje koliko se prožvakao moje kose, nedavno se počeo dimiti od muke pa je morao na popravak, kaže majestor, začepio se od dlaka, nemojte ih više usisavat :))) Kadkad znam na koljenima obilazit po tepihu i skupljat kosu, žalosno, znam...ali eto, realno i iskreno. Da moram nešto opljačkat ili tajno obavit, mene bi odmah našli jer moje kose svuda, a time i dnk, ne bi se dugo krila :D
nezaposlena,majka dvi djevojcice koje idu u skolu pod svakodnevnim stresom i borbom za prezivljavanje jednostavno ne uspijem odvojiti novac za kvalitetnu njegu kose.hvala
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji