Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Buđenje i hrpa vlasi na jastuku. Češljanje i hrpa vlasi na četki. Pranje kose i hrpa vlasi na dnu kade. Nekad bujna i sjajna -moja kosa sad je jadna. Prekontrolirala sam željezo i nije anemija. Hormoni štitnjače su isto u
…prikaži još!sto u redu.
Stres??? Vjerovatno.Kažu da treba izbjegavati stres ali u današnje vrijeme to je nemoguća misija.Dal mi je on tako oslabio kosu ?
Uvjerena sam da je.I žalosna zbog tako slabe kose.
Preostaje mi Fitoval kao slamka spasa i moja draga Zdrava Krava.
Nadam se da će te me razveseliti ovim poklon paketom i pomoći mi da obnovim kosu.Hvala!
Ajme molim vas spašavajte me,tj.moju kosu,stvarno više ne znam razlog tolikog prekomjernog ispadanja.Svaki put kada perem kosu doslovno se šokiram količinom ispadnutih vlasi,stvarno sam se zabrinula,čak sam i kod dr.bila kako bi otklonili sve moguče bolesti koje mogu biti uzrok
…prikaži još! prekomjernom ispadanju kose.Fitovl mi je možda jedina nada da ponovno vratim onu moju gustu,zdravu i sjajnu kosu i zato Vas molim pomozite!
Sjećam se kad sam je raspuštenu nosila, važna se pravila, njome ponosila, na suncu se poput duge presijavala svima uzdahe na licu ostavljala... Meka i podatna, savršeno čista, kosa je bila što baš uvjek blista, znala bi reći:to dobri su
…prikaži još!bri su geni
zavidjele mnoge žene su meni!
No poslije trudnoće problem se pojavio,
moj odraz u ogledalu skroz je pošašavio
ma zar je moguće da sam to ja,
zašto mi kosa više ne sja?!
Suha i ispucana , strašno se promjenila,
to nije kosa koju sam cjenila,
počela da je skupljam i vežem,
kapama krijem, gumicama stežem.
Ne želim botox, ni skupe tretmane,
samo kosu bez ikakve mane,
moj spas je u čudu,Fitoval se zove
i s njim ja krećem u pobjede nove!
Opadanje kose prošlost će bit,
pa svoju kosu više neću krit;
u bočici maloj sve je što mi treba,
da dohvatim i ja svoj komadić neba!
Ja sam kcerka i pisem za svoju mamu da joj poklon odnese svu tamu. Ima problem sa ispadanjem kose, njene vlasi same se od sebe nose. Ona je vec u zavidnim godinama, i ja bih htijela da izgleda kao prava
…prikaži još!prava dama.
Natrag ona svoju kosu hoce,
da je sjajna, cvrsta i puna gustoce.
Hoce se osjecati kao prava zena,
a ne da je ispadanje prati kao sjena.
Eto, necu vam vise vaditi mast,
samo hocu da se mami vrati
kose rast.
Želim ove proizvode jako...dok djed Mraz dođe moglo bi biti kasno, to mi je božićna želja za muža jer sam počela primjećivati na jednom dijelu da mu se jako prorijedila kosa....baš kao i njegovom ocu haha, kad sam mu to
…prikaži još!o rekla stalno me pita postoji li nešto što bi mu moglo pomoći a da ne vrijedi tisuće kuna...mislim da je Fitoval riješenje...pa da vidimo! :))
Svaki put nakon što operem kosu, pokupim iz kade skoro punu šaku kose, zatim još toliko nakon sušenja.. Dečko mi već ludi jer dlaka ima po cijelom stanu, što mojih, što od psa, kaže da ne zna kome više opada..
…prikaži još! :) imam sreće što imam dosta vlasi, inače bih već davno trebala periku! ;)
Pozdrav Prijavljujem se iz očaja u nadi da ću uz ovaj paket riješiti svoj problem ispadanja kose. Mlad sam, a već 2 godine mi kosa jako ispada i nikako da prestane. U to vrijeme mi se užasno prorijedila i povukla.
…prikaži još!. Kad god ju perem pazim maksimalno da budem nježan, ali koliko god se trudio na kraju ostane puna šaka kose u kadi. Također se trudim što manje je dirati tokom dana jer kad je diram, onda otpada. Nikakve pretjerane frizure ne mogu slagat, a najveći neprijatelj mi je vjetar. To malo rijetke kose mi otpuhne i otkrije zaliske. Pomozie, još se moram oženiti :)
Dva puta godišnje primjećujem da mi kosa dosta ispada...kao i sada...ima je svuda po kući...nastojim ju prati sa blažim šaponima...ali ni to ne pomaže...sumnjam u bilo kakve preparate...jer smatram da to možda čak dolazi i sa godišnjim dobima ili nečim
…prikaži još! drugim..i da tome nema spasa...ali sigurno ću jednom isprobati Fitoval proizvode...možda promjenim mišljenje.
Moja kosa mi je vec godinama muka. Uspjela sam je pustiti da malo naraste, ali protiv ispadanja više ne znam što da poduzmem. Razmišljala sam već ranije o kupnji Fitoval proizvoda, ali nikako da se odlučim. Jedan gratis uzorak za
…prikaži još! studenticu bi super dosao kao poklon za rođendan :)
Zadnjih godinu dana imam dosta problema sa kosom i vlasištem.Očito neredovita prehrana,stres i posao od 10 h dnevno su se odrazili na moju kosu.Ne znam što napraviti jel ispadanje i svrab vlasišta su neizdrživi.Sigurno je da jelo sa nogu,neispavanost uzrokovali
…prikaži još! pomanjkanje vitamina i minerala.Pomagajte ako ste sigurni da meni Fitoval može pomoći.
Donedavno sam imala gustu crnu kosu, dužine do ramena, no otkada pijem kontracepcijske tablete kosa mi užasno i konstantno svaki dan pada. Kad operem kosu, znam cijelu šaku kose vidjeti u kadi. HeeeLP.. trebam POMOĆ.. više ne znam šta da
…prikaži još! radim... Zato bi htijela probat FITOVAL... Hvala...
Fitoval proizvodi jedni su od rijetkih koji su mojoj kosi ne toliko davno vratili čvrstoću i sjaj, pa moram priznati da meni osobno više nisu potrebni. No moj dečko muku muči s opadanjem kose, iako je tek u ranim dvadesetima,
…prikaži još! te svaki dan traži novo rješenje za taj problem. Stoga u njegovo ime najdraže mi stručnjake u Fitovalu molim za ovaj divan poklon koji će mojoj ljubavi, sigurna sam, promijeniti život. U svakom slučaju, hvala na ovoj prilici!
Uslijed stresa na poslu i u obitelji imam problem s pojačanim ispadanjem kose. Prije dvije godine koristila sam Fitoval proizvode i to uz šampon i losion i tablete. S obzirom da mi se ponovno vratilo ispadanje kose željela bi isto
…prikaži još! ponovno rješiti s Fitovalom.
Fitoval liniju protiv ispadanja kose već koristim i imam samo riječi hvale za Fitoval šampon protiv ispadanja kose koji mi je puno pomogao i kojeg ću nastojati redovito koristiti i u buduće, jer kosa mi izgleda bujnije i zdravije, stoga
…prikaži još! bi ovaj poklon Fitoval poklon paket došao kao nagrada za vjernost.
Uf, ispadanje kose je kod mene problem. Osim šro mi zaštopa umivaonik i kadu, ima je po podu cijele kuće i po odjeći što užasno izgleda kad tu i tamo neka vlas kose visi... Valjda je to zbog jeseni -
…prikaži još!- pada lišće pa pada i kosa.. Treaba mo pomoć :-)
Naime, već više od 2 mjeseca meni NENORMALNO ispada kosa, imam osjećaj da će mi uskoro glava postati totalno "bosa". Moja kosa se toliko vidljivo stanjila i prorjedila, pa sam zbog tog silnog živciranja već i osijedila! Stoga mi hitno
…prikaži još!itno nešto treba protiv ispadanja kose,
jer ne želim biti jedna od onih što na glavi periku nose.
A i krajnje je vrijeme za promjenu šampona kojeg koristim,
jer imam velikih problema sa istim.
Vlasište mi je užasno suho i peruta se,
pa je možda i to dodatni razlog ispadanja moje kose.
Fitoval stoga jako jako želim,
tim divnim preparatima za kosu silno se veselim.
Reci NE ispadanju kose
Komentari 169
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.