Komentari 169

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    tonica123
    Buđenje i hrpa vlasi na jastuku. Češljanje i hrpa vlasi na četki. Pranje kose i hrpa vlasi na dnu kade. Nekad bujna i sjajna -moja kosa sad je jadna. Prekontrolirala sam željezo i nije anemija. Hormoni štitnjače su isto u …prikaži još!
  • Default avatar -
    strizy
    Moj muž ima velikih problema sa ispadanjem kose,i zapravo bi ovo bio idelan poklon za nastupajuće praznike :)
  • Default avatar -
    Mistic
    Ajme molim vas spašavajte me,tj.moju kosu,stvarno više ne znam razlog tolikog prekomjernog ispadanja.Svaki put kada perem kosu doslovno se šokiram količinom ispadnutih vlasi,stvarno sam se zabrinula,čak sam i kod dr.bila kako bi otklonili sve moguče bolesti koje mogu biti uzrok …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeza117
    Sjećam se kad sam je raspuštenu nosila, važna se pravila, njome ponosila, na suncu se poput duge presijavala svima uzdahe na licu ostavljala... Meka i podatna, savršeno čista, kosa je bila što baš uvjek blista, znala bi reći:to dobri su …prikaži još!
    Maminamaza
    Ja sam kcerka i pisem za svoju mamu da joj poklon odnese svu tamu. Ima problem sa ispadanjem kose, njene vlasi same se od sebe nose. Ona je vec u zavidnim godinama, i ja bih htijela da izgleda kao prava …prikaži još!
  • Default avatar -
    JOPSY
    Želim ove proizvode jako...dok djed Mraz dođe moglo bi biti kasno, to mi je božićna želja za muža jer sam počela primjećivati na jednom dijelu da mu se jako prorijedila kosa....baš kao i njegovom ocu haha, kad sam mu to …prikaži još!
  • Default avatar -
    norell
    Svaki put nakon što operem kosu, pokupim iz kade skoro punu šaku kose, zatim još toliko nakon sušenja.. Dečko mi već ludi jer dlaka ima po cijelom stanu, što mojih, što od psa, kaže da ne zna kome više opada.. …prikaži još!
  • Default avatar -
    problem
    Pozdrav Prijavljujem se iz očaja u nadi da ću uz ovaj paket riješiti svoj problem ispadanja kose. Mlad sam, a već 2 godine mi kosa jako ispada i nikako da prestane. U to vrijeme mi se užasno prorijedila i povukla. …prikaži još!
  • Default avatar -
    Klementinica
    Dva puta godišnje primjećujem da mi kosa dosta ispada...kao i sada...ima je svuda po kući...nastojim ju prati sa blažim šaponima...ali ni to ne pomaže...sumnjam u bilo kakve preparate...jer smatram da to možda čak dolazi i sa godišnjim dobima ili nečim …prikaži još!
  • Default avatar -
    maslacak_511
    Moja kosa mi je vec godinama muka. Uspjela sam je pustiti da malo naraste, ali protiv ispadanja više ne znam što da poduzmem. Razmišljala sam već ranije o kupnji Fitoval proizvoda, ali nikako da se odlučim. Jedan gratis uzorak za …prikaži još!
  • Default avatar -
    tarantula
    Zadnjih godinu dana imam dosta problema sa kosom i vlasištem.Očito neredovita prehrana,stres i posao od 10 h dnevno su se odrazili na moju kosu.Ne znam što napraviti jel ispadanje i svrab vlasišta su neizdrživi.Sigurno je da jelo sa nogu,neispavanost uzrokovali …prikaži još!
  • Default avatar -
    endrina
    Fitoval je prava stvar, zelim ga na dar, kosa mi je krhka, slaba bez Fitovala joj nema spasa ;)
  • Default avatar -
    matejahranjec
    Donedavno sam imala gustu crnu kosu, dužine do ramena, no otkada pijem kontracepcijske tablete kosa mi užasno i konstantno svaki dan pada. Kad operem kosu, znam cijelu šaku kose vidjeti u kadi. HeeeLP.. trebam POMOĆ.. više ne znam šta da …prikaži još!
  • Default avatar -
    mig
    Fitoval proizvodi jedni su od rijetkih koji su mojoj kosi ne toliko davno vratili čvrstoću i sjaj, pa moram priznati da meni osobno više nisu potrebni. No moj dečko muku muči s opadanjem kose, iako je tek u ranim dvadesetima, …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mala
    Uslijed stresa na poslu i u obitelji imam problem s pojačanim ispadanjem kose. Prije dvije godine koristila sam Fitoval proizvode i to uz šampon i losion i tablete. S obzirom da mi se ponovno vratilo ispadanje kose željela bi isto …prikaži još!
  • Default avatar -
    fliska
    Fitoval liniju protiv ispadanja kose već koristim i imam samo riječi hvale za Fitoval šampon protiv ispadanja kose koji mi je puno pomogao i kojeg ću nastojati redovito koristiti i u buduće, jer kosa mi izgleda bujnije i zdravije, stoga …prikaži još!
  • Default avatar -
    stejsi
    da ne duljim, jednostavno mi se vise ne vade mamine vlasi iz svakog rucka...Pomozite joj, a i meni :D
  • Default avatar -
    zvijezde
    Moja kosa bi željela biti fit uz FITOVAL! Baš mi on treba ,o da Fitoval!
  • Default avatar -
    Tia0101
    Uf, ispadanje kose je kod mene problem. Osim šro mi zaštopa umivaonik i kadu, ima je po podu cijele kuće i po odjeći što užasno izgleda kad tu i tamo neka vlas kose visi... Valjda je to zbog jeseni - …prikaži još!
  • Default avatar -
    REZIKA
    Naime, već više od 2 mjeseca meni NENORMALNO ispada kosa, imam osjećaj da će mi uskoro glava postati totalno "bosa". Moja kosa se toliko vidljivo stanjila i prorjedila, pa sam zbog tog silnog živciranja već i osijedila! Stoga mi hitno …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.