Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Imam svega 22 godine, a već nenormalno gubim kosu. Nisam imala od koga to naslijediti tako da vjerujem da je sve zbog stresa, neuravnotežene prehrane i užurbanog načina života. Kod češljanja doslovne iščupam busene kose iz četke :o Proizvodi iz
…prikaži još! linije Fitoval su za moj studentski budžet preskupi tako da ih nisam nikada imala prilike isprobati, ali znam ljude koji jesu i oduševljeni su. Vjerujem da stvarno pomažu, ali bi se htjela uvjeriti da vidim da li su stvarno vrijedni tolikih novaca.
Evo jednog dečka na portalu! Ja također imam problema sa ispadanjem kose, doduše meni je to nasljedno pa imam manje šanse da uspijem to "pobijediti". Svaki put kad pogledam tatu koji ima onako goli krug na vrhu glavu muka mi
…prikaži još! dođe jer vjerujem da sam blizu toga. Svako jutro hrpetina kose po jastuku, kod češljanja nenormalno ispadanje... Doslovno mi dođe da plačem. Zbog toga sam se počeo šišat na jako kratko i cura mi prigovara jer mi kao ne stoji jako kratka kosa (i sam to znam), ali mi je neugodno reći koji je pravi razlog. Pomozite mi!!! :(
i ja sam, nažalost jedna od onih koja se bori s ovim problemom...
čitala sam već o učinkovitosti Fitoval proivoda, ali si ih, iskreno ne mogu priuštiti i ovo bi bila idealna prilika da ih isprobam..
Sjećam se da sam bila neki 5 godina kad sam u kupaonici strica vidjela proizvode fitoval i onako znatiželjna priuptala a što je to sad??? rekao mi je striko da mi neće reći jer je to za odrasle i da
…prikaži još! to nije za curice..nadam se da tebi neće trebati :-) Mislim da mi ipak treba, upoooomoć i ja bi jedan
Pišem u ime svog supruga. U zadnjih godinu dana počela mu je jako ispadati kosa ( stres na poslu ) i jako je u bedu zbog toga ( kao ni prvo dojete ga neće vidjeti s kosom :). Budući da
…prikaži još! mi ga je jako žao, uvjeravam ga da mu se ne primijeti nedostatak kose ( iako to baš nije tako :). Predložila sam mu čisto radi "prevencije" početi koristiti neki proizvod i sad smo za probu uzeli vaš losion koji mu stavljam svaki drugi dan. Da bi se postigao neki učinak, trebala bi nam kompletna vaša linija uz koju bi, nadam se postigli pozitivan rezultat i spriječili daljnje opadanje kose.
Pošto smo cijela obitelj opsjednuta kosom, od mene, seke, tate, mame do bake, mislim da bi ovi Fitoval proizvodi bili idealni za nas. Mislim da mnogi od vas ne znaju onaj razočaravajući osjećaj kad uzmeš četku u ruku, potegnu 2-3
…prikaži još! puta kroz kosu i već je na njoj cijelo klupko dlaka. :( isto tako pošto mi je kosa jako tanka, lomljiva i k tome imam 3 dlake na glavi, uha strše van ko šreku, a po kući je sve puno kose jer se doslovno "linjam".. Više ne znam što da radim, pa sam se čak odlučila potražit stručno mišljenje liječnika koji pregledava vlasište :S jer se bojim da bi za par godina mogla bit ćelava. uzmite u obzir da mi je tek 17...
Nikada mi se ovo nije događalo da mi kosa opada u ogromnim količinama. Nekidan sam rekla da imam osjećaj da ću ostati ćelava. Baš sam zabrinuta. Iskreno, sumnjam da postoji lijek za to, ali možda Fitoval zbilja djeluje.
svakodnevni stres, uzurbani nacin zivota i nekvalitetna prehrana stom znaci nedovoljan unos vitamina i minerala, uzroku bas to na mojoj glavi, ispada mi kosa, tj. uzasno mi se prorjedila i istanjila, a jos sam vrlo mlada i to me zabrinjava....stoga
…prikaži još! stanite na kraj mojim brigama i dajte mi bujnu i cvrstu kosu ponovno na moju glavu !
Moja kosa je moje blago.Obožavam dugu kosu.I u godinama koje imam(44),ponosno je nosim.Ali godine nose svoje,opada,bježi,svakim potezom češlja,svakim zamahom glave.Tužna sam,ali još sam tužnija jer se to događa i mojoj kćeri(15).Ona u pubertetu,a ja u stresu.Na poslu me zezaju da
…prikaži još! se raspadam,jer gdje god da jesam,ostavljam trag svoje mrtve vlasi.Dogodilo se i to da sam žvačući svoj sendvič prožvakala i svoju vlas dugu pola metra,te mi je trebalo podosta vremena da ju izvučem iz usta.Užas!I kćer je zabrinuta i stalno pita hoće li joj već jednom ta kosa prestati ispadati.Hoće li?Odgovor ne znam,ali možda bi Fitoval bio pravo rješenje.Dajem mu priliku!
Za početak, pohvala za ovakvu nagradnu igru! :) I sama sam donedavno koristila Fitovalove proizvode (kapsule i šampon). Ostavljam komentar u nadi da ću osvojiti proizvode koje bih poklonila mami koja boluje od alupecije već godinama, vjerojatno je razlog stresan
…prikaži još!n život dugi niz godina :( . Ona je također korisnih Fitovalovih proizvoda koje si, na žalost, priušti tek nekoliko puta godišnje. Jako je zadovolja proizvodima i mislim da bi ju ovaj poklon zbilja razveselio! Lijepi pozdrav, Martina ;)
Fitoval šampon koristila sam jedno vremensko razdoblje jer mi je kosa jako tanka, slaba i bez imalo volumena, uz malo sreće i Vaš Fitoval paket imat ću priliku isprobati i ostale proizvode protiv opadanja kose i jačanja korijena kose za
…prikaži još!a koje vjerujem da su jednako dobri kao i Fitoval šampon :)
U mojem slučaju je trajan gubitak kose i medicinski tretman i adekvatna njega su nužni. Važno mi je što ranije poduzeti potrebne korake, osigurati dodatnu energiju kosi, poboljšati njezinu vitalnost te potaknuti cirkulaciju vlasišta. Stoga je važno korijen kose i
…prikaži još! vlasi opskrbiti hranjivim tvarima potrebnim za rast i regeneraciju, a to nije moguće bez Fitoval linije protiv ispadanja kose!
Pozdrav! Treba vjerovati u sreću - ali i uložiti u nju... Radim /30-tak godina/ sa strankama i uz blagoglagoljivost izgled je važan. Za mene je važno da žena ima uvijek lijepu, zdravu i ako je moguće bujnu kosu. Dakle, naslućujete
…prikaži još!te problem. Godine, stres, godine, špek , stres ...i kosa , koju, usput budi rečeno, moram prati svaki drugi dan, od nježne plave svilene bajke pretvorila se u beživotne poluduge , tanke jedvarasčešljavajuće dlake koje dnevnno obilježavaju moj put. Mislim da je ugrađena u sva ptičja gnijezda u gradu. I dalje ću se truditi oko nje - ali s Fitovalom - mislim da bih mogla ponovo vratiti njen sjaj te ga zdušno i provjereno preporučiti dalje.
Ako i Vi mislite isto - u prijavi je adresa, a ako ne - nadam se da ću si ipak jednom moći priuštiti tretman kolekcijom FITOVAL.
Imam jako tanku kosu koja je u ovom razdoblju sve tanja i tanja, pojačano ispadanje je vjerojatno posljedica i stresnih razdoblja u životu i nepravilne prehrane tako da je svaka pomoć dobrodošla za moju tanku i oštećenu kosu
Hallo, uz malo sreće, moja tanka kosa mogla bi dobiti pravu njegu i lijep izgled pomoću Vaše kolekcije Fitoval.Ma što se tu ima reći, ako samo napomenem da kosu cijeli život perem svaki dan, rekla sam sve i više od
…prikaži još!i više od toga.Naravno to sve radim da izgledam uredno.
Unaprijed se zahvaljujem ako ja budem ta koja će osvojiti Vaš proizvod, ali znam da život nije bajka.
Iskreno ja bih ovaj paket jer ga želim nekome pokloniti kome treba.Radi se o mladiću koji ima problema sa gubitkom kose i vrlo mi je blizak pa pošto dolazi vrijeme darivanja voljela bih da ga mogu obradovati ovakvim poklonom jer
…prikaži još! i inače koristi ove proizvode.
Reci NE ispadanju kose
Komentari 169
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.