Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Imam 40.god i u zadnjih godinu dana sam ostala na tankom sloju kose koja samo pokriva tjeme, prije toga od rođenja imam masnu i tanku dlaku ali je donekle bilo gustoće ali sada je tako grozno! Koristila sam sampone za
…prikaži još! masnu kosu a preparate za rast nisam i voljela bih probati.
Korisitla sam Pentene za kosu tako zdravu da sjaji. Brinula sam o sebi uz Garnier. A tu je bio i Elseve, jer ipak, ja to zaslužujem! A ni uz Schaumu svi muškarci nisu stajali u mom redu. Svi ti slogani
…prikaži još! puno obećavaju, no rezultata na mojoj kosi nije bilo. Sav ponos zbog moje duge, bujne kose nestao je prije nekoliko godina kad mi je kosa počela prekomjerno ispadatai. Nadam se stoga da bi Fitoval mogao biti moja formula za zdravu u bujnu kosu i tako vratiti moj ponos!
Baš nekidan sam u ormaru našla moju pletenicu. Brižno zamotana u nježno-ljubičastu tkaninu mamila me je svojom ljepotom. Da, tu pletenicu mi je odrezala moja frizerka prije 52 godine. Još uvijek je lijepa, sjajna i gusta. Sada imam 70 godina,
…prikaži još! teško breme života na leđima i bijelu kosu koja se s godinama zantno prorijedila. Gledajući moju pletenicu javila su m ise sjećanja na mlade, skromne, ali ipak prelijepe dane oje mladosti koju sam provela u malom moslavačkom selu. Imala sam najljepšu kosu u selu i svi su mi se divili, neke cure su bile malo i ljubomorne, ali ja se nisam obazirala na to. Ponosno sam nosila i njegovala svoju smeđu kosu i bila jako tužna kada sam zbog zdravstvenih razloga morala kosu odrezati. Pokazaal sam pletenicu mojoj unuci, a jedna sramežljiva suza pala je iz mog oka, bila je to suza sjećanja.
Novopečena studentica sam i živim s dečkom. Studiram na moru i živim u relativno malom stanu koji je,vjerovali ili ne pun moje kose! Dečo ludi zbog toga, kosa je svuda - po podu dnevnog boravka koji ujedno čini i spavaću
…prikaži još! sobu, po krevetu nakon spavanja, po kupaoni. Najgore od svega je kada nakon tuširanja moja izgubljena kosa začepi odvod pa voda ne može otići sve dok poveliku šaku otpadnute kose na izvadim iz rupe za odvod. A o tome kako kad prođem prstima kroz kosu ostane mi puna šaka kose u ruci, da ne pričam. Mislim kako moje kose ima više uposvuda u stanu nego na mojoj glavi,stoga Vas molim da mi pomognete. Moj dečko bi Vam bio zaista zahvalan :))
Fitoval preparate podhitno trebam ja, ispadanje kose postala je moja prava opsesija. Svaki dan u ogledalo se stalno gledam, i uvijek pomislim svoju kosu ne dam! Borit ću se za nju da bude lijepa, sjajna i gusta, ne želim biti
…prikaži još! biti slabić koji uvijek u svakoj bitci posusta.
Stoga me nagradite ovim vrijednim poklon paketom protiv ispadanja kose,
da mi barem glava ne oćelavi kad su mi noge već ionako gole i bose! :D
Hvala
molim jedno pakovanje za mog sina, žao mi je kad vidim kako mlad gubi kosu i ježim se od pomisli da jednog dana izbrijava glavu kao njegove kolege...na mladima svijet ostaje uspu uopće mi ne smeta što mu je otac
…prikaži još!otac ćelav, ali u njegovim godinama
nije bio...lijep pozdrav
Stalno se borim sa tankom i beživotnom kosom, a u posljednje vrijeme i jako ispada. Fitoval proizvodi bi mi jako dobro došli a i čula sam da su odlični. Eto, moja kosa drži fige da dobije prijeko potreban tretman uljepšavanja i učvršćivanja :))
fitoval proizvodi bi bili idealna stvar za mog brata koji trenutno mora pit neke lijekove od kojih medu nuspojavama je i ispadanje kose.. probali smo sa nekim samponima i preparatima al nema bas pomaka tako da se nadam da je
…prikaži još! fitoval prava stvar za njega:))
Sjajna,bujna,zdrava kosa jedna je on najviše rangiranih poželjnih fizičkih osobina koje muškarci prvo primjete na potencijalnim partnericama. Bojim se da ću zauvijek ostati stara cura zbog svoje tanke,rijetke, ukratko- beživotne kose. Stoga bih Fitoval liniju protiv ispadanja kose,naravno ukoliko ju
…prikaži još! osvojim, smatrala svojim glavnim saveznikom u nadi da će netko i mene jednom primjetiti upravo zbog moje lijepe,zdrave kose. :)
Nikada mi se ovo nije događalo da mi kosa opada u ogromnim količinama. Nekidan sam rekla da imam osjećaj da ću ostati ćelava. Baš sam zabrinuta. Iskreno, sumnjam da postoji lijek za to, ali možda Fitoval zbilja djeluje.
Nakon uzastopna dva poroda, kosa mi jako ispada. Probala sam dosta proizvoda a ništa mi još nije pomoglo. Inače imam jako gustu kosu,al se bojim da je više neće biti. Gdje prođem ostavim trag. Malo je neugodno, pogotovo kad smo
…prikaži još! kod nekog ili kad spremam hranu kod kuće za goste, moram jako paziti. Trebam pomoć! Ovaj poklon bi bio izvrstan, nadam se da djeluje.
Dobar dan.Fitoval sam koristila još kao djevojka i bila sam zadovoljna,sada se borim s peruti pa sam taj šampon i zaboravila.Imam 45 god,u zadnje vrijeme mi dosta kose ostaje na četki koliko vidim da je i to normalno,ako se radi
…prikaži još! o toj količini.Odlučila sam ponovno uvesti fitoval u njegu kose,ako ga još dobijem na poklon SUPER.POZDRAV. SNJEŽANA MATANIĆ
Svi mi želimo imali čvrstu, bujnu i sjajnu kosu. Kad si u odredjenim godinama i predjes 30 sve ode nizvodno. Svi problemi prelaze preko tvog tijela a na kosi se najvise osjeti. Imam lose vlasi a kad dodje zima sve
…prikaži još!ve je gore. U zadnje vrijeme se nekad bojis i pocesljati jer mislis da ces ostati celava za par godina. Sad jer zasluzujem ovaj poklon paket je na vama. Voljela bih ga dobiti jer u zivotu nisam dobila nikada na nagradnoj igri. Hvala unaprijed.
Meni za sad još nije potreban. Ali mojoj mami je definitivno potreban jedan ovakav kvalitetan tretman protiv ispadanja kose, jer je to postalo nepodnošljivo za nas ukućane. Ima slabu kosu i k tome joj i pojačano ispada tako da su
…prikaži još! njezine vlasi skoro svaki dan prisutne uz svaki obrok koji nam priprema i to je sada za nas postala prava noćna mora. Zamislite kada vam u tanjuru leži mamina vlas, bljak! Koliko se god ona trudila pokupiti kosu u rep, uvijek koja vlas zaluta izvan repa. Vrijedilo bi pokušati s ovim proizvodima, pa možda se pokažu i pozitivni rezultati i bude ručak bez maminih vlasi u tanjuru.
Fitoval šampon koristila sam jedno vremensko razdoblje jer mi je kosa jako tanka, slaba i bez imalo volumena, uz malo sreće i Vaš Fitoval paket imat ću priliku isprobati i ostale proizvode protiv opadanja kose i jačanja korijena kose za
…prikaži još!a koje vjerujem da su jednako dobri kao i Fitoval šampon :)
Ja sam žena,ni star ni mlada.46 godina .Ali ipak premlada da ostanem ćelava,zar ne ?Nakon svakog pranja kose u ruci mi ostane veliki kupić kose koji redovito bacam u školjku .Zar to nije žalosno?Ne znam što se dogadja,ali očito da
…prikaži još! mi nedostaju neki vitamini ili minerali koji bi to mogli spriječiti ili smanjiti..obzirom da se to ne dogadja cijele godine u istoj količiniu ,već samo u proljeće i na jesen.Vidim da mi male kosice rastu ispod šiški koje su se prorijedile.Mislim da nije ništa strašno,ali ipak ne spavam dobro zbog ovog problema.Mislim da sam objasnila i zaslužila paket .Hvala Vam , unaprijed od žalosne sredovječne ženice!!
Reci NE ispadanju kose
Komentari 169
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.