Ljepota i relax 2668 prikaza 08. studenoga 2012.

Reci NE ispadanju kose

Fitova
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ispadanje kose u jesenskom razdoblju je fiziološki proces koji zahtjeva pojačanu njegu kako bi korijen opskrbili svim potrebnim vitaminima i mineralima, ojačali vlasi te kosu pripremili za dugo zimsko razdoblje.

Fitoval linija protiv ispadanja sastoji se od šampona, losiona i kapsula. Proizvodi se međusobno nadopunjuju u djelovanju te zajedno osiguravaju potpunu vanjsku njegu kose i vlasišta, ali i važnu biološku prehranu korijena vlasi. Redovitim korištenjem sva tri proizvoda linije Fitoval protiv ispadanja kose postiže se smanjenje svakodnevnog ispadanja kose, stimulira rast i obnavljanje kose te vidljivo poboljšavamo njezinu vitalnost i volumen. Razliku ćeš vidjeti već nakon prvog pranja, a kombinacija proizvoda osigurat će optimalnu njegu i dugotrajni učinak. 

Igraj se i uživaj u prekrasnoj kosi

Normalno gubimo između 80 do 100 vlasi dnevno. Ako je taj gubitak veći govorimo o pojačanom ispadanju kose

Sjajna, bujna i njegovana kosa uvelike utječe na naš svakodnevni život. Dugotrajan stres, nezadovoljavajuća prehrana, hormonalne promjene te različiti drugi fiziološki čimbenici mogu uzrokovati pretjerano ispadanje, gubitak gustoće i volumena kose kako u žena tako i u muškaraca. Neupitno je istaknuti da svi mi želimo imali čvrstu, bujnu i sjajnu kosu koja predstavlja ideal ljepote. Ali kako to postići i pri tome se dodatno i nagraditi?

Dermatolozi često dijele ispadanje kose na privremeni i trajni. Privremeni gubitak kose možemo zaustaviti detektiranjem i uklanjanjem uzroka pojačanog ispadanja te potaknuti rast kose adekvatnom njegom.Pri trajnom gubitku kose ponekad je vrlo teško ili gotovo nemoguće zaustaviti gubitak kose. U tim slučajevima medicinski tretman i adekvatna njega su nužni. Bez obzira na uzrok važno je što ranije poduzeti potrebne korake, osigurati dodatnu energiju kosi, poboljšati njezinu vitalnost te potaknuti cirkulaciju vlasišta. Stoga je važno korijen kose i vlasi opskrbiti hranjivim tvarima potrebnim za rast i regeneraciju.

Šampon i losion Fitoval osvojili su...

Pet najboljih komentara koje smo nagradili Fitoval poklon paketima kriju se pod korisničkim imenima: BabyCakes, zveic, marijasambol, ivonche i kovrcavasue1109. Dobitnike ćemo o detaljima preuzimanja nagrade obavijestiti putem e-maila.

Više informacija potraži na www.fitoval.com.hr

Fitoval linija protiv ispadanja

Krkini laboratoriji spojili su jedinstvenu kvalitetu i farmaceutsko znanje te nude rješenje u obliku linije proizvoda Fitoval protiv ispadanja kose koja se sastoji od šampona, losiona i kapsula. Linija predstavlja cjelovit pristup u rješavanju problema ispadanja kose jer se proizvodi nadopunjuje u djelovanju osiguravajući potpunu vanjsku njegu kose i vlasišta, ali i važnu biološku prehranu korijena kose.

Fitoval linija protiv ispadanja ubrzano obnavlja i jača kosu te sprječava njezino prekomjerno ispadanje. Redovitim korištenjem sva tri proizvoda Fitoval protiv ispadanja kose postiže se smanjenje svakodnevnog ispadanja kose, stimulira se rast i obnavljanje kose te vidljivo poboljšava njezina vitalnost i volumen. Fitoval se brine da učinak lijepe kose i povećanog volumena započne odmah već nakon prve primjene, a kombinacija proizvoda osigurat će optimalnu njegu i dugotrajni učinak.

Dopusti da Fitoval bude i tvoj stručnjak za lijepu i zdravu kosu. Pozivamo te da posjetiš web stanicu www.fitoval.com.hr gdje ćeš saznati dodatne zanimljive i korisne informacije.

 • Default avatar -
  franky192176

  Reću DA: privremenom gubitku kose, boljoj cirkulaciji vlasišta, rastu i regeneraciji... Reću NE: ispadanju kose! ...ako dozvolite!?

 • Default avatar -
  Deleted user

  Jao, ovaj moj pravni fakultet skoro pa me ostavio s 3 dlake u 4 reda! I to na glavi, ne na nogama. :(

 • Default avatar -
  Martina303

  Potrebana mi je Fitoval linija za obnovu kose , a i koja se bori protiv ispadanja kose zato što sam primjetila da mi kosa ispada više nego inače. Naime, nakon svakog četkanja četka mi je puna kose i to me počelo zabrinjavati. Nije baš ugodno kada vam dečko prođe rukom kroz kosu, a u ruci mu ostane čup vaše kose, za što mogu reći da se meni dogodilo :( Ili da vam se zaštopa tuš kabina nakon pranja kose?! Nije baš u granicama normalnog ispadanja kose. Nisam li u pravu?! Bila bih vam zahvalna kada biste meni poklonili Fitoval liniju protiv ispadanja kose jer mi je prijeko potrebna. Jer ja to zaslužujem, vaša Martina :)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.