Ljepota i relax Wellness 25. veljače 2019.

Boravak u Daruvarskim toplicama – nezaboravno iskustvo

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pronađi vremena za sebe, pobjegni od svakodnevice i iskoristi blagodati lječilišne oaze Daruvarskih toplica. Okružene zelenilom prekrasnog Julijevog parka, zapanjujućom arhitekturom i blagoslovljene termalnom vodom, Daruvarske toplice pružaju odmor za dušu i tijelo.

1 / 5

Daruvarske toplice su suvremeni centar očuvanja zdravlja s jasnom vizijom budućnosti. Uz stalno ulaganje u suvremenu medicinsku opremu, stručno osoblje, smještajne kapacitete, te sportsko-rekreacijske sadržaje, Daruvarske toplice konstantno nadograđuju kvalitetu pruženih usluga.

 | Author: PR Foto: PR

Priušti svojem tijelu detoksikaciju i relaksaciju u saunama i bazenima, prepusti se stručnim rukama naših liječnika i terapeuta, učini nešto dobro za svoje zdravlja. Kroz povijest je dokazana iznimna ljekovitost termalne vode i mineralnog blata za poboljšanje zdravstvenog stanja organizma.

 | Author: PR Foto: PR

Kupanje u termalnoj vodi posebno se preporučuje kod psihosomatskih bolesti i smetnji kao što su stres, smanjena koncentracija i pamćenje, preosjetljivost, razdražljivost, te smetnje sa spavanjem, kod oboljenja zglobova, tetiva, mišića, perifernih živčanih lezija, probavnih i ginekoloških problema. U lječilišnom hotelu Termal nalaze se dva otvorena i jedan zatvoreni bazen s ljekovitom termalnom vodom te hidromasažom, finska i infracrvena sauna, parna kupelj, jacuzzi, solarij, svijet masaža, terapijski i fitness centar.

Uz primjenu ljekovite termalne vode i mineralnog blata Daruvarske toplice provode wellness-spa programe, sportsko-rekreacijske i rehabilitacijske programe, kao i program pomoći pri liječenju neplodnosti.

 | Author: PR Foto: PR

Svakodnevni stres zamijeni opuštanjem u ugodnom ambijentu Daruvarskih toplica i priušti svome tijelu vrhunsku njegu, zasluženi odmor i relaksaciju.

U snazi ljekovite vode za tijelo i netaknutoj prirodi, pronaći ćeš mir, opustiti dušu i tijelo!

Detaljne informacije pogledajte na www.daruvarske-toplice.hr 
Daruvarske toplice, Julijev park 1, 43500 Daruvar, 
tel. 043/623 632, 623 623, fax.043/331455,www.daruvarske-toplice.hr
E-mail: rezervacije@daruvarske-toplice.hr

Tema: Promo sadržaj

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.