Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Poštovani Tema je odlična i sve što je napisano je istina. Nedavnim preseljenjem u Beč našla sam se pred izazovom učenja njemačkog jezika. Pošto je Beč malo veći grad,dosta se vremena gubi na razne odlaske a to bi značilo takođe
…prikaži još!ođe i tečajeve.
Ovo bi bilo idealno, njemački od kuće cijelu godinu. Priželjkujem s oduševljenjem... hvala
Studentica sam 3. godine Ekonomskog fakulteta u Rijeci i voljela bih naučiti talijanski jezik iz razloga što sam ove godine na otoku Krku upoznala momka iz Italije. Ostali smo u kontaktu i razgovaramo na engleskom koji ne govorimo savršeno. Ova
…prikaži još! priča me samo potakla da počnem s učenjem talijanskog i htjela bih ga naučiti zbog sebe bez obzira na sve!
Kaže se "koliko jezika govoriš, toliko ljudi vrijediš".... Zamislite samo koliko knjiga postane dostupno kada se progovori novim jezikom...eto zato bih ja htjela tečaj stranog jezika (njemačkog ili talijanskog).
Postoji jedna lijepa knjiga, zove se "Olovka piše srcem", pa kaže: "Tako je malo ljubavi među ljudima. Tko zna voljeti ne bi trebao ništa drugo raditi." Ali, da bi se razvila ljubav, treba se i razumjeti, a da bismo se
…prikaži još! razumjeli, moramo govoriti istim jezikom.
S obzirom na rastuću globalizaciju koja za sobom nosi sve veću povezanost ljudi putem komunikacijskih sustava, vrlo je važno znati barem jedan ili dva strana jezika. Živimo u 21. stoljeću i moramo se znati nositi sa promjenama koje nosi moderni
…prikaži još! svijet, stoga je važno raditi na sebi i svom znanju. Pronalazak posla je mnogo lakši uz šire znanje stranih jezika. I sama sam nezaposlena i u potrazi za poslom, a na nekoliko razgovora su me već odbili upravo zbog toga što tečno govorim samo jedan strani jezik, te mi je velika želja osvojiti Vaš tečaj, proširiti svoje znanje i povećati vlastitu konkurentnost na tržištu rada. Lijep pozdrav :)
Smatram da je vazno uciti strane jezike jer oni su danas nesto bez cega se ne moze, bilo da se radi o ljubavi, poslu, zabavi ili cistoj zelji da se nauci nesto novo u zivotu!!!
Učenje stranih jezika obogaćuje čovjeka,stvara osjećaj pripadnosti i ugode. Čak moglo bi se reći i velike moći. Znanje je moć pa tako i znanje stranih jezika.Govorim engleski i talijanski a izazov mi je u potpunosti naučiti njemački jezik.
Znam engleski onako skolski,ali mi je želja naučiti pričati,bila bih jako sretna,a nadam se da ću time imati veću mogućnost zaposliti se.Struka mi je rad u ugostiteljstvu,pa se nadam da ima nade i za mene .Bila bih jako sretna budem
…prikaži još! li dobitnica tečaja iz Engleskog jezika.Ako nista od toga,bar NJemački :)
Stara je i općepoznata poslovica da vrijediš onoliko koliko jezika znaš. Pa čak i da nije tako - uvijek je dobro naučiti što više stranih jezika, jer svako znanje je plus u životopisu, a znanje stranog jezika otvara mnoga vrata,
…prikaži još! čak i ako nam je drugo znanje možda manjkavo... Osobno sam tijekom školovanja i života općenito učila čak 4 strana jezika (engleski, njemački ,ruski i francuski), a sad mi je velika želja da obnovim i što je moguće više usavršim engleski, i već dugo se spremam upisati neki tečaj, tako da ako i ne osvojim ovdje :-), planiram svakako za početak obnoviti svoje znanje na jezici.24sata.hr
Pošto nisam sa engleskim na "ti" i uvijek mi je predstavljao problem u srednjoj školo pa čak i sad na fakultetu.Voljela bih savladati engleski jer je jedan od svjetskih jezika i imala bih veće šanse za zaposlenje u inozemstvu.
Mislim da je najvažniji jezik ljubavi. A riječi su tu da nam budu u službi tog vrhunskog "jezika"... Jedna od najlješih izraza je "volim te" i zašto ne naučiti upravo to prvo... volim te I love you Ich liebe dich
…prikaži još!be dich
ti amo
愛してます。
te amo
I liebe di
aku tresno marang sliramu
të dua
nakupenda
волим те
né bi fè
te iubesc
mu me zola nge
tha gaol agam ort
rada te imam
Я тебя люблю
aloha wau iā ‘oe
mon ko lo fon
ira fan ma
milujem ťa
aš tave myliu
es tevi mīlu
na lingi yo
...
Smatram da je strani jezik bitan prvenstveno zbog posla i kod nas i ako želite otići raditi u inozemstvo. Također je bitan i ako upoznate svoju ljubav u inozemstvu.
Na svijetu je oko 6000 jezika, a ja znam samo nekoliko, šteta je ostati malen ispod zvijezda i u ovo suvremeno doba dopustiti da na putu sreći i uspjehu stoje jezične barijere. Novčane prepreke su glavni razlog što je moj
…prikaži još! njemački jezik ostao na niskoj gimnazijskoj razini, jer da je više novca u novčaniku, odavno bih već upisala tečaj bar nekoliko stranih jezika. Ovo mi je idealna mogućnost za zaista naučiti njemački jezik, eto onda bi na svijetu bilo "samo" 5997 jezika koje neznam, no važno je sanjati i željeti i ništa nije nedostižno. ;)
Strane jezike važno je učiti za bolju poslovnu suradnju, za bolje upoznavanje različitih kultura naroda, za raznovrsniju komunikaciju i shvaćanje običaja stranih naroda a samim time procjeniti i obogaćivati svoj nivo znanja, dobro je i zato da bismo shvatili osjećaje
…prikaži još! (radost, tuga, ushićenost,...) ljudi, kako bismo rekli - sporazumijeti se na nativnom /materinjem jeziku, da se kvalitetnije veselimo svojem bogatstvu izričaja, tj. da uveseljavamo i animiramo druge ljude, bilo domaće bilo strane,... zapravo, od davnina je poznata izreka: koliko jezika govoriš, toliko ljudi vrijediš.
Poštovani, diplomant sam Ekonomskog fakulteta, smjer Marketing i trenutno slušam kolegij Poduzetništvo u turizmu i marketingu. Često slušamo o turizmu u Kontinentalnoj Hrvatskoj pošto sam iz Slavonije i stvarno me rastužuje što je ovaj dio Hrvatske toliko predivan, a toliko
…prikaži još! zapostavljen. Iz tog razloga sam nekako sve više zainteresirana za rad u turizmu, konkretno u turističkoj zajednici. Kako od stranih jezika govorim jedino engleski, želja bi mi bila dodati bar još jedan zbog lakšeg isticanja u masi konkurencije. Svi znamo kako je danas teško naći posao, pogotovo za mlade koji su već izašli s fakulteta i nemaju nikakvog iskustva te traže prvo zapošljenje. Bila bih Vam jako zahvalna kada biste od svih ovih razloga odabrali baš moj te mi tako pomogli u pronalasku mog prvog posla. Unaprijed zahvaljujem na ukazanoj prilici i šaljem pozdrave iz Osijeka :)
Engleski definitivno želim znati jako dobro, zato jer gdje god se nađeš u bilo kojoj situaciji, u bilo kojoj zemlji svi bar natucaju engleski, poprilično razumim engleski jezik ali volio bih ga znati ono, baš, baš odlično kao svoj materinji
…prikaži još! odnosno naš Hrvatski. Želim tečaj Engleskog jezika i niti jedan drugi!!, okej!!
Nauči svoj jezik ljubavi
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.