Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nina57
    Poželjela sam da naučim engleski jezik da bih se lakše snalazila na putovanjima.Več je rečeno koliko jezika govoriš toliko i vrijediš....slažem se sa tom tvrdnjom iako čovijek vrijedi koliko je čovijek i koliko pruža sebe,bilo da je stvar u nauci,pomaganju …prikaži još!
  • Default avatar -
    Frany
    Quot linguas calles, tot homines vales! Koliko jezika znaš, toliko ljudi vrijedis!
  • Default avatar -
    mirelabirkic
    Što više jezika govoriš,veće su šanse da uspiješ u životu u svim segmentima(posao.prijatelji,...itd),zato nikad nije kasno za učenje.
  • Default avatar -
    MotherAnny
    Važno je učiti strane jezike jer je tako divno kad te stranac pita za smjer na more, Plitvice i slično, a ti mu pomogneš na njegovom jeziku da sigurno stigne. Važno je i kad si u društvu stranaca(osobno-njemci) i oni …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ivanacvitkovic
    Želim naučiti još jedan strani jezik (kraj engleskog) jer smatram da je to vrhunac ljudskog znanja. Svaki jezik mi je lijep na svoj način i uvijek se divim kako svaki jezik ima svoje fraze, svoje izraze i metafore, toliko je …prikaži još!
  • Default avatar -
    Pošto nisam sa engleskim na "ti" i uvijek mi je predstavljao problem u srednjoj školo pa čak i sad na fakultetu.Voljela bih savladati engleski jer je jedan od svjetskih jezika i imala bih veće šanse za zaposlenje u inozemstvu.
  • Default avatar -
    Maurice
    Zašto želim naučiti talijanski već 20-tak godina?! Na to pitanje i ja tražim otprilike isto toliko dugo odgovor - i još ga nisam pronašla.. :-) ..možda jer su Talijani čuveni po svojem umijeću zavođenja, pa ljubavne izjave na njihovom, kao …prikaži još!
  • Default avatar -
    Desha
    Lijep pozdrav za sve. Da ste mi postavili ovo pitanje pre 4-5 godina, nasmijala bih se i ne bih vam znala odgovoriti. Tada i nisam smatrala da je baš toliko važno znati strane jezike. Sada, kad' sam završila školu, kad' …prikaži još!
  • Default avatar -
    MOJCA6569
    VEČ DUGO VREMENA ŽELIM NAUČITI TALJANSKI JEZIK, ČINI MI SE JAKO LJEP I MELODIČAN. VOLJELA BIH KAD BI RAZUMJELA TALAJNE I MOGLA RAZGOVARATI S NJIMA NA TALJANSKOM JEZIKU. POSEBNO MI JE DRAG I MELODIČAN JEZIK.
    Ivana1701
    znanje stranih jezika je danas jako važno iz više razloga. Po meni najvažniji razlog je taj da trebamo znati strane jezike ako želimo širiti svoje horizonte, u smislu ako želimo putovati u druge zemlje, važni su ako imamo afinitete i …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tinica17
    Znati jezik danas je vrlo važna stavka u životu,od obrazovanja, posla do osobnih prioriteta. Želja mi je usavršiti svoje znanje engleskog jezika koje sam u posljednje vrijeme zapostavila zbog učenja njemačkoga. Također htjela bih jednoga dana otputovati negdje gdje bih …prikaži još!
  • Default avatar -
    prag
    Doista želim naučiti engleski jezik. Dosada sam učila za potrebe kvalifikacije i odgajala djecu, a zanemarila svoju želju i potrebu. Sada imam više slobodnog vremena pa mogu i putovati. Željela bih proputovati po svijetu, a da bi to imalo pravog …prikaži još!
  • Default avatar -
    SNJESKA1
    Suprug mi je otputovao raditi u Njemačku. Budući da sam u školi učila engleski, njemački mi je totalno stran. S obzirom da želim otići za suprugom jer razdvojeni život nije život nužno moram naučiti njemački da se mogu snaći, zaposliti …prikaži još!
  • Default avatar -
    galadirele
    Učiti strane jezike je važno jer stvarno nikada ne znaš kada će ti trebati u životu. Što više ih znaš to bolje. To je ulaganje u budućnost. Znanje stranih jezika otvara svakojake mogućnosti za uspjeh u životu, počevši od poslovnih …prikaži još!
  • Default avatar -
    Nikolina887
    Studiram poslovanje i menadžment u medijima i smatram da je zbog struke koju sam odabrala veoma bitno znati više stranih jezika što nam fakultet na žalost ne omogućuje jer učim samo engleski pa bih zbog toga željela naučiti bar još jedan jezik
  • Default avatar -
    fulka
    Željela bih darivati svoju kćer s takvim darom a premda sam nezaposlena nisam joj u mogućnosti platiti tečaj .To bi bio predivan poklon i jako bi je razveselio.
  • Default avatar -
    zamjenica
    Učenje stranih jezika omogućava nam lakšu i bržu komunikaciju sa drugim osobama, pa nema "izgubljenih u prijevodu". Tako na putovanjima možemo bolje upoznati zemlje i ljude, a pri tome uživati u različitim melodijama jezika; jer jezici su glazba za naše …prikaži još!
    YESAMERICA
    Planiram sljedeće godine preko razmjene studenata, Erasmus programa otići studirati u Njemačku, a naučiti njemački u toj prilici bi mi i više nego olakšao studentski život. :)
  • Default avatar -
    finakava
    "sve svoje sa sobom nosim" -Bijant sa sobom želim nositi i znanje talijanskog jezka
  • Default avatar -
    zlocka1
    Voljela bih dobro naučiti engleski ,jer kad idem na putovanja da se lakše mogu sporazumijeti.Ovaj način učenja je super ,jer možeš učenje prilagoditi prema svom slobodnom vremenu.A i znanje bar jednog jezika je danas potreba.Voljela bih biti među tim sretnicima.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.