Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Željela bih naučiti njemački jer sam zaljubljena u dvorce Bavarske i prelijepi Schwarzwald. A kod kuće bih mogla pratiti njemačke serije bez prijevoda.
Strani jezici su naša budućnost i sve više ljudi odlazi raditi u inozemstvo (ruku na srce u kakvoj se ekonomskoj situaciji nalazimo nije ni čudno), stoga je bitno naučiti neke od njih. Ukoliko ne odlazimo u inozmestvo radi posla, uvijek
…prikaži još! je lijepo kada na nekim od svojih putovanja znaš jezik države u kojoj se nalaziš, odmah ti se sve čini ugodnijim i dostupnijim. Kroz jezik možeš dobro upoznati tuđe običaje, kulturu, karakter ljudi tako da ipak nije to samo znanje riječi i gramatike, nego nešto ... više ...
Moja želja i potreba je da naučim talijanski jezik, koji oduvijek obožavam.Učila sam ga u gimnaziji godinu dana, no nije bilo prilike za daljnje usavršavanje. Znanje jezika uvelike će mi otvoriti vrata za moguću suradnju s talijanskim tržištem, a sve
…prikaži još! zajedno pripomoći će mojem zapošljavanju i daljnjem poslovanju. Hvala vam na nagradnoj igri za učenje stranih jezika. Znanje stranog jezika pravi je blagoslov za mene.:)
Strani jezici su naša budućnost, sve više ljudi odlazi raditi u inozemstvo što je i moj plan nakon fakulteta. Njemački jezik jedina mi je prepreka na putu za posao u Švicarskoj. Njemački jezik nikada nisam savladala u školi zbog neadekvatnog
…prikaži još! profesora. Njemački jezik jedina je barijera između mene i rodbine u Švicarskoj i Njemačkoj. Pomozite mi prevladati tu prepreku.
moje mišljenje o stranim jezicima je jako sveobuhvatno.zasada ih prakticiram 4,ali san mi je naučiti talijanski jel će mi uskoro trebati kao i ponoviti gradivo iz njemačkog koji mi je za posao veoma važan a dosta sam gramatike zaboravila.ta dva
…prikaži još! jezika su mi ključna za daljnje napredovanje kako u karijeri tako i u obrazovanju.ovaj članak me oduševio jel je došao u pravo vrijeme baš kada mi je edukacija potrebna a financijski si trenutno ne mogu priuštiti tečajeve koji su mi potrebni.idealno bi bilo kad bih mogla učiti strani jezik online i tako si olakšati raspored koji mi već sad ne ostavlja gotovo ništa slobodnog vremena za samu sebe.a vaši besplatni tečajevi bi mi uvelike olakšali prenatrpani raspored i još bih k tome imala priliku obrazovati se online što je idealno za situaciju u kojoj se trenutno nalazim.
Razlog zbog kojeg želim naučiti još jedan strani jezik (konkretno, njemački) nažalost nije ljubav, nego želja da se iz ekonomskih razloga otisnem u smjeru zapada Europe. Nezaposlena sam već toliko dugo da polako počinjem shvaćati kako je jedini izlaz iz
…prikaži još!z svega odlazak odavde ili dobitak na lotu :)
Kako je ovo drugo jako teško ostvarivo, odlučila sam polako početi učiti njemački jezik i okušati sreću na nekom drugom mjestu...
Učenje putem interneta čini mi se idealnim zbog obiteljskih obaveza i činjenice da polako zalazim u srednje godine i teško se mogu zamisliti u školskim klupama zajedno s tinejdžerima.
Moram se pohvaliti da engleskim jezikom odlično vladam iako sam ga učila samo u školi. Moje znanje pokazalo se jako korisnim i dobrim kod putovanja u inozemstvo i zbilja sam bila jako ponosna na sebe.
Nadam se da ću uskoro jednako dobro naučiti i njemački jezik.
Vjerujem kako je važno učiti strane jezike zbog toga što će mi to pomoći ka daljnjem usavršavanju i budućem lakšem zapošljavanju, pogotovo u vremenu koje slijedi. Od velike je vrijednosti upoznavati različite kultura, a to upravo omogućava učenje stranih jezika.
…prikaži još! Učenje stranih jezika doprinosi povećanju intelektualnih sposobnosti i općenito osobnom razvoju, uči nas da bolje slušamo i razumijemo druge ljude, postanemo tolerantniji i općenito imamo širi pogled na cijeli svijet.
Zato jer znanje jezika ljude povezuje i jer je predivan osjećaš kad odeš u neku stranu zemlju i kad možeš pričati sa njenim stanovnicima, osjetiti duh gradova, mjesta i onih koji ih naseljavaju.
POSTOVANI,ZAISTA VAM HVALA NA OVIM KRATKIM POJASNJENJIMA NEZDRAVE KOMUNIKACIJE KOJA JE DANAS VRLO CESTA POJAVA NE SAMO U ODNOSIMA MEDJU BRACNIM PARTNERIMA VEC I NA POSLU I DRUGIM PODRUCJIMA LJUDSKIH DJELATNOSTI,I MISLIM DA BI U SKOLE TREBALI VEC OD MANJIH
…prikaži još! RAZREDA TREBALI UVESTI PREDMET KOJI BI UCIO O KOMUNIKACIJI MEDJU LJUDIMA
Htjela bih usavršiti svoj engleski jezik zbog bolje komunikacije sa strancima jer mi je potrebno zbog napredovanja na poslu. Spoznala sam da, učiti u školi engleski jezik i dobivati petice nije isto kao komunicirati u živo sa strancima. Smatram da
…prikaži još! bi u školama trebalo više sati odvojiti na samoj konverzaciji između učenika .
Poznavanje stranih jezika je uvijek dobrodošlo, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Poznavanje stranih jezika otvara nam brojne mogućnosti, možemo otići raditi u inozemstvo, ili samo komunicirati sa stranim partnerima, ako otputujemo u neku zemlju poznavanjem njenog jezika
…prikaži još! puno ćemo se lakše snalaziti, te moći komunicirati s tamošnjim stanovništvom, a možda i zaljubiti se. Ja za sada učim engleski jezik, no htjela bi i još talijanski. Oduvijek sam željela otputovati u Italiju te posjetiti Rim, Veneciju i ponovno uživati u Gardalandu, također osobitno bi željela posjetiti Milano kao prijestolnicu mode jer obožavam modu, odjeću, obuću...uživala bih ondije. A uz poznavanje talijasnkog to bi sve bilo još jednostavnije, a doživljaj bi bio puno bolji :)
Nakon nekoliko nezaboravnih dana provedenih na jugu Italije, mogu samo reći da se vrlo lako zaljubiti u tu zemlju, ljude, jezik i ostalo.....već prve riječi koje sam uspjela progovoriti s lokalnim ljudima ohrabrile su me u želji da zaista naučim talijanski jezik!
Strani jezici naša su budućnost i sve više ljudi odlazi raditi u inozemstvo, stoga je bitno naučiti barem jedan od njih. Veliko su bogatstvo u životu, jer gdje god išli uvijek nas prate i uvijek nam trebaju. Jako su bitni
…prikaži još!i ponajviše zbog traženja pošla. Više se puta čuje izreka "Koliko jezika znaš, toliko vrijediš". Također kada kupujemo neki proizvod upute često pišu na stranim jezicima.
Tako bih i ja htjela usavršiti svoj engleski jezik kad bi mi se pružila prilika.
Nauči svoj jezik ljubavi
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.