Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    SanjaKP
    Željela bih naučiti njemački jer sam zaljubljena u dvorce Bavarske i prelijepi Schwarzwald. A kod kuće bih mogla pratiti njemačke serije bez prijevoda.
    pag
    Zato kao što poslovica sam kaže: "Vrijediš onoliko koliko jezika govoriš."
  • Default avatar -
    frulenzo
    Strani jezici su naša budućnost i sve više ljudi odlazi raditi u inozemstvo (ruku na srce u kakvoj se ekonomskoj situaciji nalazimo nije ni čudno), stoga je bitno naučiti neke od njih. Ukoliko ne odlazimo u inozmestvo radi posla, uvijek …prikaži još!
  • Default avatar -
    amadeakrajnovic
    Moja želja i potreba je da naučim talijanski jezik, koji oduvijek obožavam.Učila sam ga u gimnaziji godinu dana, no nije bilo prilike za daljnje usavršavanje. Znanje jezika uvelike će mi otvoriti vrata za moguću suradnju s talijanskim tržištem, a sve …prikaži još!
  • Default avatar -
    normajean22
    Strani jezici su naša budućnost, sve više ljudi odlazi raditi u inozemstvo što je i moj plan nakon fakulteta. Njemački jezik jedina mi je prepreka na putu za posao u Švicarskoj. Njemački jezik nikada nisam savladala u školi zbog neadekvatnog …prikaži još!
  • Default avatar -
    kety0605
    moje mišljenje o stranim jezicima je jako sveobuhvatno.zasada ih prakticiram 4,ali san mi je naučiti talijanski jel će mi uskoro trebati kao i ponoviti gradivo iz njemačkog koji mi je za posao veoma važan a dosta sam gramatike zaboravila.ta dva …prikaži još!
  • Default avatar -
    laduena
    Razlog zbog kojeg želim naučiti još jedan strani jezik (konkretno, njemački) nažalost nije ljubav, nego želja da se iz ekonomskih razloga otisnem u smjeru zapada Europe. Nezaposlena sam već toliko dugo da polako počinjem shvaćati kako je jedini izlaz iz …prikaži još!
  • Default avatar -
    tetai
    Kažu da "Koliko jezika znaš, toliko vrijediš",želim više, želim naučiti talijanski
  • Default avatar -
    OldCat
    Znanje stranog jezika, pogotovo ulaskom u EU, izuzetno je bitna jer lakše komuniciraš, sklapaš poslove ili upoznaješ srodnu dušu.
  • Default avatar -
    bonx
    Već godinama želim otputovati u Italiju i pričati talijanski :) Budući da si to trenutno ne mogu priuštiti, voljela bih započeti s učenjem jezika :)
  • Default avatar -
    leofortina
    Vjerujem kako je važno učiti strane jezike zbog toga što će mi to pomoći ka daljnjem usavršavanju i budućem lakšem zapošljavanju, pogotovo u vremenu koje slijedi. Od velike je vrijednosti upoznavati različite kultura, a to upravo omogućava učenje stranih jezika. …prikaži još!
    Shampita
    Zato jer znanje jezika ljude povezuje i jer je predivan osjećaš kad odeš u neku stranu zemlju i kad možeš pričati sa njenim stanovnicima, osjetiti duh gradova, mjesta i onih koji ih naseljavaju.
  • Default avatar -
    Andjela19
    POSTOVANI,ZAISTA VAM HVALA NA OVIM KRATKIM POJASNJENJIMA NEZDRAVE KOMUNIKACIJE KOJA JE DANAS VRLO CESTA POJAVA NE SAMO U ODNOSIMA MEDJU BRACNIM PARTNERIMA VEC I NA POSLU I DRUGIM PODRUCJIMA LJUDSKIH DJELATNOSTI,I MISLIM DA BI U SKOLE TREBALI VEC OD MANJIH …prikaži još!
  • Default avatar -
    pajva
    QUOT LINGUAS CALLES, TOT HOMINES VALES - koliko jezika govoriš toliko vrijediš :)
  • Default avatar -
    SVETAKRAVA
    Htjela bih usavršiti svoj engleski jezik zbog bolje komunikacije sa strancima jer mi je potrebno zbog napredovanja na poslu. Spoznala sam da, učiti u školi engleski jezik i dobivati petice nije isto kao komunicirati u živo sa strancima. Smatram da …prikaži još!
  • Default avatar -
    piki7
    Poznavanje stranih jezika je uvijek dobrodošlo, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Poznavanje stranih jezika otvara nam brojne mogućnosti, možemo otići raditi u inozemstvo, ili samo komunicirati sa stranim partnerima, ako otputujemo u neku zemlju poznavanjem njenog jezika …prikaži još!
  • Default avatar -
    manjara
    Ja ne parla taliano, ali bi jako zeljela parla taliano, jer cu kad ostarim proputovati cijela Italia, to ja sanjala od malena
  • Default avatar -
    Marijana
    Nakon nekoliko nezaboravnih dana provedenih na jugu Italije, mogu samo reći da se vrlo lako zaljubiti u tu zemlju, ljude, jezik i ostalo.....već prve riječi koje sam uspjela progovoriti s lokalnim ljudima ohrabrile su me u želji da zaista naučim talijanski jezik!
  • Default avatar -
    mamed
    Bilo bi lijepo obnoviti znanje talijanskog jezika. Nikad se ne zna!
  • Default avatar -
    Banko
    Strani jezici naša su budućnost i sve više ljudi odlazi raditi u inozemstvo, stoga je bitno naučiti barem jedan od njih. Veliko su bogatstvo u životu, jer gdje god išli uvijek nas prate i uvijek nam trebaju. Jako su bitni …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.