Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    martinapriselac
    Želim da naučim Engleski jezik, jer za mene su tečajevi nažalost luksuz. Molim lijepo !
  • Default avatar -
    tinica
    Važno je znati strane jezike radi komunikacije u poslovnom okruženju, na putovanjima, i radi sebe samog. Jezik je sredstvo komunikacije među ljudima, te se cijeni što više jezika znaš to za više ljudi vrijediš. Učenjem jezika ulažeš u sebe, u …prikaži još!
  • Default avatar -
    LilyFriday85
    Kažu da čovijek vrijedi oniliko koliko jezika govori. Radim u Turizmu i iako sam nekoć poznavala Osnove Talijanskog jezika moje znanje je izbljedjelo s godinama. Podignite mogu vrijednost za 1 a ja ću Talijanima i Talijankama govoriti sve najljepše o …prikaži još!
  • Default avatar -
    gogilina
    Htjela bih naučiti Njemački jezik kako bih imala mogućnost zajedno sa djecom pridružiti se suprugu koji je na izaslanom radu u Njemačkoj. Ovako ga jako rijetko vidimo, a poznavanjem Njemačkog jezika otvorila bi se mogućnost da djeca odrastaju uz oca …prikaži još!
  • Default avatar -
    zena71
    Volim učiti, stjecati nova znanja i vještine - a naročito strane jezike. Za mene je važno učiti strani jezik jer puno putujem, svaki slobodni trenutak i novčić potrošim na to, za mene najveće zadovoljstvo. Volim upoznavati nove kulture, jezike, ljude...volim …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirich
    Studentica sam 3. godine Ekonomskog fakulteta u Rijeci i voljela bih naučiti talijanski jezik iz razloga što sam ove godine na otoku Krku upoznala momka iz Italije. Ostali smo u kontaktu i razgovaramo na engleskom koji ne govorimo savršeno. Ova …prikaži još!
  • Default avatar -
    Renata30
    Želim naučiti engleski jezik jer je on najpotrebniji. A i ako uspijem pronaći posao u inozemstvu - treba mi engleski. Al na stranu to što bi znanje engleskog lijepo izgledalo u mom životopisu - bitno je cjeloživotno učenje. Pa zašto …prikaži još!
  • Default avatar -
    sarah999
    Danas naučiti strani jezik i dobro se koristiti njime u komunikaciji je potrebno, jednako kao i pričati vlastitim jezikom. Mogućnosti su ogromne, a vidici prošireni. Bitno je izići iz svojih okvira. Stoga naučiti strani jezik više nije stvar odabira već potrebe.
  • Default avatar -
    dancingqueen
    Can ´t you nicht sehen das io amo viele allen languages und das ja brauchen ein bischen learning da ne spikati ki indijanac i trkeljati od svega eines kleines. io amo parlare und i want tu learn!!!!! :))))
  • Default avatar -
    vesna1968
    Ova godina je za mene veliki preokret, zbog nemogućnosti dobivanja posla svojim zaslugama bila sam prisiljena napustiti Hrvatsku i igrom slučaja otišla sam u Berlin u nadi za boljim životom, sa minimalnim znanjem njemačkog jezika. Tu sam već dva mjeseca, …prikaži još!
  • Default avatar -
    glaja
    Poznavanje jednog a po mogućnosti i više stranih jezika danas je neophodno kako u poslovnom tako i u privatnom aspektu života. Bez poznavanje stranih jezika često se nije moguće zaposliti, a da ne govorimo o nemogućnosti pristupa brojnim korisnim informacijama …prikaži još!
  • Default avatar -
    oool57
    Os viška poznavanja jezika glava ne boli. Usavršavanjem engleskog jezika možeš razgovarati sa svima. Kažu da će osoba najbrže naučiti strani jezik ako se nađe u nepoznatoj državi sama i gladna. Ne bih se baš htjela naći u toj situaciji, …prikaži još!
    su777
    Strane jezike važno je učiti za bolju poslovnu suradnju, za bolje upoznavanje različitih kultura naroda, za raznovrsniju komunikaciju i shvaćanje običaja stranih naroda a samim time procjeniti i obogaćivati svoj nivo znanja, dobro je i zato da bismo shvatili osjećaje …prikaži još!
    BarbieJagoda
    Danas se dokazuje sve više ona stara da koliko jezika znaš toliko i vrijediš. Možda ne toliko u ljubavi već i u traženju posla. Preporučam svima da uče jezike i obnove naučeno, jer ono što naučimo u školi ne priprema …prikaži još!
  • Default avatar -
    Jay136
    Super ideja za nagradnu igru! Slažem se da što više jezika govoriš to više vrijediš. I ne mislim na financijsku stranu. Drugi jezik donosi i razumjevanje druge kulture , naroda i načina razmišljanja. to je valjda najbolji dio. ;-) širenje …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ivanaa
    Smatram da je učenje stranih jezika neophodno u svijetu u kojem smo svi povezaniji više nego ikad prije. Voljela bih dobiti priliku učiti strane jezike jer se nalazim na kraju studiranja tijekom kojeg nisam imala priliku učiti strane jezike, koji …prikaži još!
  • Default avatar -
    respect_me
    Zelim obnoviti znanje iz njemackog jezika,steta je ne imati mogucnost rada u zemljama u kojima je neka varijanta njemackog sluzbena. Mladima danas znanje vise jezika nudi i vece mogucnosti bolje buducnosti,a to svatko od nas zeli.
    smargareta
    Važno je znati strane jezike prvo zbog sebe, da se možemo ponositi sa sobom, da znamo da vrijedimo i da nikad nije kasno za naučiti nešto novo, važno je i zbog posla, da lakše možemo naći neki dobar posao i …prikaži još!
  • Default avatar -
    charlote11
    Imam veliku zelju naucit talijanski jezik jer je jako lijep i romantican jezik. Naravno, pomoglo bi mi i u trazenju posla :)
  • Default avatar -
    Dajchi
    Strani jezici uvijek su bila moja ljubav, prekrasno mi je to kako su svi različiti i posebni svaki na svoj način. Jedan od mojih dražih jezika je Njemački, učila sam ga u srednjoj školi jednu godinu i jako mi se …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.