Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Poznavanje stranih jezika je uvijek dobrodošlo, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Poznavanje stranih jezika otvara nam brojne mogućnosti, možemo otići raditi u inozemstvo, ili samo komunicirati sa stranim partnerima, ako otputujemo u neku zemlju poznavanjem njenog jezika
…prikaži još! puno ćemo se lakše snalaziti, te moći komunicirati s tamošnjim stanovništvom, a možda i zaljubiti se. Ja za sada učim engleski jezik, no htjela bi i još talijanski. Oduvijek sam željela otputovati u Italiju te posjetiti Rim, Veneciju i ponovno uživati u Gardalandu, također osobitno bi željela posjetiti Milano kao prijestolnicu mode jer obožavam modu, odjeću, obuću...uživala bih ondije. A uz poznavanje talijasnkog to bi sve bilo još jednostavnije, a doživljaj bi bio puno bolji :)
Velika mi je želja naučiti talijanski, ali za to nisam nikako imala ni priliku ni financija da si ostvarim tu želju. Godine su nekako prošle, tu je i 50-ta, želja ostala, nada da ću za života posjetiti Italiju i nadalje
…prikaži još! je tu, a kada ste me već pozvali da se poigram..... pa zašto ne, besplatno je a možda mi ostvari snove.
Želim učiti strani jezik, jer je svaki dan sve potrebnije znati barem jedan strani jezik, da nam ostavi sve opcije otvorene u osobnom napredovanju. Njemački i engleski sam već učila, ali ne škodi obnoviti znanje ili ga čak i unaprijediti!
…prikaži još! Svaki jezik je dobro došao, a kad bi osvojila ovaj tečaj jezika poklonila bih ga mužu za rođendan, jer mu je prijeko potrebno znanje barem jednog stranog jezika...:)
Kao odgovor ovom pitanju postavila bih protupitanje: Zašto je važno naučiti čitati ili pisati?! Znanje stranog jezika danas je pitanje opće kulture, a sa svakim naučenim jezikom proširivanje granica. Dakle, ukoliko želimo ostati i vidjeti samo "lijepu našu" onda ostajemo
…prikaži još! samo na hrvatskom jeziku.... :-)
Želim život bez granica i hitno trebam tečaj engleskog jezika!!!! :-)
Volim jezike. Željela bih naučit više njih. Trenutno bih željela naučiti njemački jezik. To mi je želja već godinama, a nikad nisam bila u prilici. Znanje njemačkog jezika bi mi pomoglo na poslovnom planu i u mojoj karijeri da nađem
…prikaži još!em posao i napredujem. Mislim da je jako bitno cjeloživotno učenje i ulaganje u sebe.
Doista želim naučiti engleski jezik. Dosada sam učila za potrebe kvalifikacije i odgajala djecu, a zanemarila svoju želju i potrebu. Sada imam više slobodnog vremena pa mogu i putovati. Željela bih proputovati po svijetu, a da bi to imalo pravog
…prikaži još! smisla dobro je znati jedan svjetski jezik. U školi sam učila ruski i slovački, a engleski samo kratko. Solidno razumijem, ali moram razvijati konverzaciju pa je dobro da počnem i što više govoriti. Veselim se svakoj naučenoj riječi, rečenici i novom prijatelju u svijetu...
Prvenstveno, meni je znanje još jednog stranog jezika karta za bolju budućnost. Strani jezici su moć u sadašnjem svijetu. Pošto gradim karijeru, uz engleski koji govorim i pišem vlo dobro, htjela bih naučiti još neki kako bih se što bolje
…prikaži još! izgradila i napredovala u poslu.
Moja želja i potreba je da naučim talijanski jezik, koji oduvijek obožavam.Učila sam ga u gimnaziji godinu dana, no nije bilo prilike za daljnje usavršavanje. Znanje jezika uvelike će mi otvoriti vrata za moguću suradnju s talijanskim tržištem, a sve
…prikaži još! zajedno pripomoći će mojem zapošljavanju i daljnjem poslovanju. Hvala vam na nagradnoj igri za učenje stranih jezika. Znanje stranog jezika pravi je blagoslov za mene.:)
Zelim obnoviti znanje iz njemackog jezika,steta je ne imati mogucnost rada u zemljama u kojima je neka varijanta njemackog sluzbena. Mladima danas znanje vise jezika nudi i vece mogucnosti bolje buducnosti,a to svatko od nas zeli.
Planiram sljedeće godine preko razmjene studenata, Erasmus programa otići studirati u Njemačku, a naučiti njemački u toj prilici bi mi i više nego olakšao studentski život. :)
Kada smo u osnovnoj školi u 4.razredu dobili obavijest da učimo engleski ja sam se rasplakala. Svi moji ukućani su znali njemački.. I tako prošle godine ja samo engleski učila i učila. tata je kao klinac živio u njemačkoj i
…prikaži još! tamo ima bratiće. Jedan od njih ima kćer sada je 6 godina. Kada preko ljeta dođu ona zna hrvatski ali kada ne zna kako se nešta kaže ona na njemački i ja ju jedina ne razumijem.. I ostali nešt znaju na njemački govoriti, a ja sjedim i gledam u njih. Jedan od razloga zašto bih voljela naučiti njemački je upravo radi toga da mogu sa rodbinom pričati kad god poželim (i da kada im dođem u posjetu da ne moraju mi glumit prevoditlja ;) )
Ja hitno moram svladati Njemački jezik jer moja ljubav Sven je iz Berlina.Na ljeto putujem tamo pa malo on ovdje a bilo bi baš super da se mogu snači tamo barem u shopingu da mi ne treba prevoditelj.Ma volim jezike
…prikaži još! i stvarno mi trebaju za posao,volim učiti svašta.
Moj najdraži strani jezik je engleski. Obožavam ga učiti, nadograđivati znanje, čitati na engleskom te nailaziti na nove fraze. Ovaj tecaj bi me jako razveselio, a dodatno znanje bi me motiviralo da i dalje usavršavam ovaj danas gotovo svugdje prisutan jezik.
Zdravo! Ja sam Ana Kos idem na tečaj Engleskoga jezika u Pučko Otvoreno Učilište.Jako sam znatiželjna osoba i želim pronaći svoju budućnost učeči talijanski jezik.Zanimljiva činjenica prema statistikama UNESCO-a je zabluda misliti da živimo u dvadesetom stoljeću dok pola ljudi
…prikaži još!ljudi na Zemlji nepismeno što znači da oni žive prije otkrića pisma i zato mislim da je jako važno naučiti strane jezike.
Htjela bih naučiti Njemački jezik kako bih imala mogućnost zajedno sa djecom pridružiti se suprugu koji je na izaslanom radu u Njemačkoj. Ovako ga jako rijetko vidimo, a poznavanjem Njemačkog jezika otvorila bi se mogućnost da djeca odrastaju uz oca
…prikaži još! koji im je u ovim ranim godinama života jako važan faktor kako u samom odgoju tako i u odrastanju općenito. Naravno uz poznavanje Njemačkog jezika otvorila bi mi se mogućnost boljeg pronalaska posla.
Još kao maloj djevojčici govorili su mi :"Koliko jezika govoriš toliko vrijediš!"Vođena tim sloganom, ali i znatiželjom prema dr. jezicima i kulturama ophođenja, rado sam ih učila i upijala. Sada je došao red i na talijanski. Uz malu bebu ovo
…prikaži još! se učinilo kao idealan način za dodatno usavršavanje. Radujem se ponuđenoj mogućnosti. Gdje piše da majčinstvo mora biti ograničavajuće?!;-)
Pozdrav :D za početak da pohvalim nagradnu igru, sviđa mi se, kvalitetna i dobra ideja. Svi znamo kako je znanje potrebno i jedino ono se danas ne može ukrasti od nas - time se vodim, jer u ovim kriznim vremenima,
…prikaži još!a, jedino je za što se valja uloviti.
Mlada sam, studiram, no nikako da naučim taj engleski, cijeli život muku mučim sa njime, kako zbog srama, treme i sl. u osnovnoj, tako i u srednjoj školi.
Pritom, još mi je gore jer je to sad jezik koji "svi znaju" ili bi trebali znati, pa kada me s takvom izjavom poklopi osoba koja je mlađa, puno mlađa od mene, zbilja mi je neugodno.
Zbilja biste me uveselili te bih napokon uspjela poraditi i na tom području :D
Nauči svoj jezik ljubavi
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.