Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Što više jezika znaš,više mogućnosti imaš. A ljubav,ljubav igra veliku ulogu u svemu.Nekad te natjera da proširiš horizonte,čak da promijeniš državu,da budeš na mjestima na kojima se prije možda ne bi ni zamislila,da ideš dalje i ne odustaješ,jer sve radiš
…prikaži još!š iz ljubavi i zbog ljubavi. Kao što je mene moja ljubav potaknula da dođem u Italiju,da budem Au pair samo da bi bila bliže ljubavi,da živim i provodim vrijeme s Talijanima,i da,na taj način,besplatno učim jezik.Talijani nisu baš na "ti" s engleskim,a ako ga i znaju,onda se srame.Pa kad tako izađeš van,i poželiš se družiti,onda se i svim silama trudiš sklopiti koju normalnu rečenicu od svega što si naučila slušajući.Istina,talijanski je melodičan jezik koji se brzo uči,ali isto tako mi nedostaje znanje gramatike,za koju mi je potreban tečaj jezika. ;)
...učim strane jezike od kada znam za sebe; njemački-u školi, engleski-na faksu, talijanski-privatno ali niti jedan nisam naučila i niti jednim se ne mogu služiti i zbog toga mi je uvijek neugodno jer se svakodnevno susrećem s potrebom za engleskim
…prikaži još! i velikom željom da znam talijanski jer sam imala priliku samo 1.stupanj završiti... ako ne prije u mirovini ću si priuštiti učenje talijanskog :)
Mlada sam, motivirana i marljiva djevojka. Poznajem 3 strana jezika no nažalost to je sve što mogu reći. Sve se svodi na poznajem ali ne baš dobro. Velika mi je želja usavršiti znanje stranih jezika. Smatram kako je to važno
…prikaži još! da bi napokon pronašla posao i sigurna sam da bi mi jezik pomogao. Već mjesecima ulazim u zadnje krugove na razgovorima, poslodavci me hvale no nikako da ja budem ta odabrana. Razlog je uvijek isti, znanje vašeg stranog jezika nije zadovoljavajuće pa bi ga rado usavršila.
Svaka kuna uloženu u učenje stranih jezika smatram pametnom investicijom u vlastitu budućnost. Razumijevanje stranih jezika pridonosi globalnom razumijevanju, te samim time otvara nam mnoge mogućnosti za usavršavanje kako u osobnom, tako i u profesionalnom smislu! p.s.uz dobro svladan talijanski
…prikaži još!ski i španjolski jezik, želja mi je svladati i engleski.
Učenje stranog jezika je dobro za komunikaciju s drugim ljudima, naročito na putovanju. Moja komunikacija je nažalost ograničena jer nijedan od tri ponuđena jezika ne govorim, engleski donekle i jako bi me obradovalo ponovno učenje.
Lijep pozdrav
Oduvijek su me zanimali strani jezici, i volim ih uciti! Trenutno ucim njemacki, sama, jer se uskoro selim. Ucim ga tako da citam knjige na njemackom, gledam njemacke programe i sl. Mislim da bi ovakva vrsta tecaja, online, dostupna 24
…prikaži još! sata, ucinila cuda za usavrsavanje jezika svakome tko se na to odluci. Koliko jezika govoris, toliko ljudi vrijedis!
Zašto misliš da je važno učiti strane jezike 1. Uistinu živjeti znači moći izraziti sebe u ovome svijetu. Izraziti sebe poslovno, financijski, materijalno, prijateljski, seksualno, ljubavno, u odnosu i komunikaciji s drugima. 2. Iako smatram da je neverbalna komunikacija neprocjenjivo
…prikaži još!enjivo bitan aspekt komunikacije i njen je značaj nemoguće prenaglasiti (i kako to obično biva, često je puno važnije ono što nije izrečeno), čovjek nikako ne smije zanemariti niti svoj govorni izričaj (dakako, kao i u svemu, dajući prednost sadržaju, a ne samo formi). Pjesnički rečeno, često je govor, baš poput kože ili očiju, ogledalo duše.
3. Također, globalizacija se ukorijenila i dobrano izmijenila svakodnevicu ljudi, postavila neke nove izazove i standarde (biti pismen, između ostalog, danas podrazumijeva i znanje barem jednog stranog jezika).
4. Kvaliteta u verbalnoj komunikaciji olakšava svakodnevicu, poboljšava odnose i doprinosi kvaliteti života na svim razinama (nikad se ne zna gdje biste mogli živjeti, kuda vas život može odvesti u potrazi za poslom).
5. Ljudski se mozak razvija čitavog života, a učenje stranih jezika (uz matematiku i ples : )) važan je doprinos mentalnom i emocionalnom zdravlju pojedinca, pa tako i društva u cjelini.
Imam dečka u Njemackoj i u vezi smo skoro 3 godine.. kako se moj fakultet priblizava kraju uskoro slijedi vjencanje i preseljenje kod njega. ovaj tečaj bi mi jako pomogao da naucim njemacki i da se sto prije prilagodim novoj
…prikaži još! zivotnoj situaciji :)
Jos jedan strani jezik zeljela bih nauciti iz prilicno "sebicnog" razloga, a taj je da vec jako, jako dugo vremena sebi nisam prisutila apsolutno nista. Uz troje djece i sve obveze na poslu i doma, uz sve financijske izdatke za
…prikaži još! razlicite "prioritete", sebe i svoj rast i razvoj sam stavila na zadnje mjesto. Ova tecaj bi me na neki nacin vratio u zivot i pomogao mi da opet pocnem brinuti i o sebi :)
Postoji jedna lijepa knjiga, zove se "Olovka piše srcem", pa kaže: "Tako je malo ljubavi među ljudima. Tko zna voljeti ne bi trebao ništa drugo raditi." Ali, da bi se razvila ljubav, treba se i razumjeti, a da bismo se
…prikaži još! razumjeli, moramo govoriti istim jezikom.
Smatram da je strani jezik od velike važnosti, isto koliko nam treba da dobijemo priliku u poslu, tako i u ljubavi te lijepim životnim trenutcima... a šteta bi bila da to propustim zbog nedovoljnog znanja jezika, stoga imam veliku želju
…prikaži još! da naučim jezik i da uzdignute glave osvojim svoje prilike!! a online način je savšena prilika za to !!!
Radi boljeg sporazumjevanja u međuljudskim odnosima. Već sam kupila jedan njihov ekspres tečaj, a radi utvrđivanja gradiva, sad bi mi dobro došao plus-paket. Jednostavno je i samo treba imat malo vremena i dobru volju, jer strani jezici otvaraju put u
…prikaži još! u nove poslove, otkrivanje novih zemalja, raznih kultura i ljudi.
Lidija
Smatram da je vazno uciti strane jezike jer oni su danas nesto bez cega se ne moze, bilo da se radi o ljubavi, poslu, zabavi ili cistoj zelji da se nauci nesto novo u zivotu!!!
Pronaći dobar posao bez znanja jezika danas je nemoguće, zapravo nemoguće je pronaći skoro bilo kakav posao! Moja motivacija za učenjem, moj poticaj "za nešto više, i nešto bolje" su dva mala dječaka čija budućnost uvelike ovisi o njihovoj majci!
…prikaži još! Jezik beba sam svladala prije nepune 3 godine, a sada radim na njegovoj obnovi i nadogradnji već punih 5 dana :-), tečaj je potpuno besplatan i cjelodnevni, s izvornim govornicima! Bilo bi predivno osvojiti i jedan takav tečaj engleskog jezika, jer učenjem će mi porasti samopouzdanje i proširiti će mi se mogućnosti za pronalaskom boljeg posla, proširiti će mi se vidici i budućnost će barem na tren izgledati svjetlije!
ODUŠEVILO ME DA JE I TA NAGRADNA IGRA. VOLJELA BI NAUČITI NJEMAČKI JEZIK, NAIME ,BAKA SAM I MOJA KĆI,ZET ,UNUČICA I UNUK IDU ŽIVJETI TAMO, A JA BI JAKO VOLJELA NAUČITI JEZIK DA IM BUDEM OD KORISTI JER BI IM
…prikaži još! MOGLA DOLAZITI.UJEDNO BI MI BILO SUPER DA SE MOGU SNALAZITI NA AERODROMU, U TRGOVINAMA,BANCI,KAZALIŠTU I OSTALO.ENGLESKI GOVORIM PASIVNO, TAKO DA BI NJEMAČKI JEZIK BIO PRAVO ZADOVOLJSTVO,IAKO SAM GA UČILA U GIMNAZIJI, ALI POŠTO MI NIJE BILO PRILIKE ,NISAM GA KORISTILA.SADA BI TO BILA PRAVA STVAR ZA MENE.
Oduvijek su me zanimali strani jezici, i volim ih uciti! Trenutno ucim njemacki, sama, jer se uskoro selim. Ucim ga tako da citam knjige na njemackom, gledam njemacke programe i sl. Mislim da bi ovakva vrsta tecaja, online, dostupna 24
…prikaži još! sata, ucinila cuda za usavrsavanje jezika svakome tko se na to odluci. Koliko jezika govoris, toliko ljudi vrijedis!
Moja želja je da naučim njemački jezik. U današnjici je vrlo bitno znati barem jedan strani jezik, a mnogi nemaju financijskih mogućnosti uplatiti si tečaj izobrazbe stranog jezika.Između ostalog u ovoj ekonomskoj situaciji planiram preseljenje :) kao što bi narod
…prikaži još! rekao: "Trbuhom za kruhom", njemačka kultura me također zanima, pa evo prilike da me nagradite tečajem učenja njemačkoga jezika :)
Nauči svoj jezik ljubavi
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.