Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    pa3sha
    Stara je i općepoznata poslovica da vrijediš onoliko koliko jezika znaš. Pa čak i da nije tako - uvijek je dobro naučiti što više stranih jezika, jer svako znanje je plus u životopisu, a znanje stranog jezika otvara mnoga vrata, …prikaži još!
  • Default avatar -
    sanjagrr
    Želim naučiti talijanski u sto kraćem roku. Naime, neverbalna komunikacija je u redu, ali verbalna je nužnost!
  • Default avatar -
    wanda11
    Mama mi je oduvjek govorila: koliko jezika pričaš toliko vrijediš... A i ne jednom sam se uvjerila u to. Tijekom posla sam se sretala sa različitim nacionalnostima i uvijek je bitno pronaći zajednički jezik, a uglavnom su to bili ili …prikaži još!
  • Default avatar -
    kristina_vinkovci
    U Njemačku rado putujem, te želim naučiti njemački kako bi se što ugodnije i ljepše osjećala, te stekla još više prijatelja.
    karmenka
    Željela bih naučiti njemački jezik, jer je moja baka (po svojoj majci)porijeklom iz Austrije i dosta su se koristili njemački izrazi u našem svakodnevnom životu za pojedine stvari(melšpaiz, šlafcimer, badecimer, escajg.....). Učenjem jezika bih nadopunila svoje znanje o kulturi tog …prikaži još!
    missivana
    Strani su jezici poput ključeva kojim otključavamo vrata sasvim nepoznatih svjetova, ljudi, pojava i događaja. Zaviriti iza nepoznatih vrata uvijek predstavlja neopisivo uzbuđenje, stoga dopustite mi da zavirim u svijet mašte i poklonite mi ključeve!:)
    selvaggia
    "Koliko jezika znaš, toliko ljudi vrijediš". S obzirom da je tri savršen broj, a talijanski i engleski znam... fali mi još njemački :)
  • Default avatar -
    maratonac
    To u vezi ljubavi je u redu. Ali meni osobno strani jezici koriste pri slušanju glazbe iz cijelog svijeta: 1. razumijem tekstove, 2. nakon nekoliko slušanja, pjevam zajedno s izvođačem dok slušam glazbu, 3. nakon toga osjećam se SUPER (psihički …prikaži još!
  • Default avatar -
    MamaSBC
    Učila sam njemački jezik kroz 4 razreda osnovne škole i 4 razreda srednje škole. Ne mogu reći da ga govorim, ali gramatiku, recimo, znam. Voljela bih naučiti razgovarati na njemačkom jer mi je jedan profesor rekao da govorim indijanski njemački …prikaži još!
  • Default avatar -
    Nina2711
    Znati što više jezika znači biti povezan sa što više ljudi iz različitih dijelova svijeta. U današnje vrijeme jezici se najviše uče zbog veće šanse za zapošljavanjem, ali mislim da se glavni razlog koji bismo trebali imati za učenjem jezika …prikaži još!
  • Default avatar -
    anmari18
    mene su roditelji oduvijek učili da strani jezici otvaraju sva vrata. ja želim usavršiti svoj njemački :)
  • Default avatar -
    Ajngel
    Kao odgovor ovom pitanju postavila bih protupitanje: Zašto je važno naučiti čitati ili pisati?! Znanje stranog jezika danas je pitanje opće kulture, a sa svakim naučenim jezikom proširivanje granica. Dakle, ukoliko želimo ostati i vidjeti samo "lijepu našu" onda ostajemo …prikaži još!
    Eglantine
    Na svijetu je oko 6000 jezika, a ja znam samo nekoliko, šteta je ostati malen ispod zvijezda i u ovo suvremeno doba dopustiti da na putu sreći i uspjehu stoje jezične barijere. Novčane prepreke su glavni razlog što je moj …prikaži još!
    kristinka68
    Ein bisschen Frieden-davne 1982 godine još sam išla u OŠ kad je ova pjesma pobijedila na Eurosongu.Učila sam njemački jezik i tada ga poprilično znala i naučila,ali godine su učinile svoje,pomalo je sve otišlo u zaborav i sada je ovo …prikaži još!
  • Default avatar -
    pukica01
    Smatram da je komunikacija veoma bitna stvar, pogotovo u današnje vrijeme kada internet zamijenjuje većinu nekada normalnog života, makar je i ovo sada normalan život. Jezici omogućuju bolju komunikaciju i uživanje u originalnim izrekama i čarima samog jezika. Sinkronizacijama i …prikaži još!
  • Default avatar -
    Haffera
    Tri godine sam u vezi s austrijancem. On nezna hrvatski, ja neznam njemački, pa komuniciramo na engleskom. Želim ga iznenaditi...
  • Default avatar -
    mgunjaca
    Zašto je važno znati što više stranih jezika? Neznanje jezika može biti vrlo ograničavajući faktor u životu. Što ako upravo zbog neznanja jezika propuštamo posao snova negdje u inozemstvu? Što ako se ljubav našeg života nalazi na drugom govornom području? …prikaži još!
  • Default avatar -
    sanjamrdja81
    Znam engleski onako skolski,ali mi je želja naučiti pričati,bila bih jako sretna,a nadam se da ću time imati veću mogućnost zaposliti se.Struka mi je rad u ugostiteljstvu,pa se nadam da ima nade i za mene .Bila bih jako sretna budem …prikaži još!
  • Default avatar -
    dadaidada
    U današnje vrijeme poznavanje minimalno jednog stranog jezika i računalna pismenost su jednostavno obavezni. Bez znanja stranog jezika, osobito engleskog čovjek je izoliran od ostatka svijeta. Uvjet za dobivanje većine poslova je strani jezik. Smatram da bi čovjek najprije zbog …prikaži još!
  • Default avatar -
    Kraljicasrca
    Moja želja je da naučim njemački jezik. U današnjici je vrlo bitno znati barem jedan strani jezik, a mnogi nemaju financijskih mogućnosti uplatiti si tečaj izobrazbe stranog jezika.Između ostalog u ovoj ekonomskoj situaciji planiram preseljenje :) kao što bi narod …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.