Nauči svoj jezik ljubavi

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diannee9
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:01

Jako prevažno mi je da usavrsim engleski jer imam rodbine vani a i nedugo mi je bio rođendan to bi bio istinski poklon za rodendan uz to sam jedva prezivjela anginu nikada nisam ništa dobila jos k tome sam dugoo nezaposlena i sto najvažnije često i dugo pisem tu za nagradne igre te nikada nista nisam dobila od 'zdrave krave'Smilujte mi se barem jednom u životu :-( . .

• Default avatar -
    Coffe

Jako je važno učiti i znati bar jedan strani jezik. Danas je to već postalo dio osnovne kulture i svjetske komunikacije. Dio neophodan u našem obrazovanju. I ja naravno želim sudjelovati u učenju npr. engleskog jezika. Susrećem se s njim svaki dan i želim ga naučiti za bolju komunikaciju. A zašto ne? Tisuću je razloga za "da".

• Default avatar -
    leofortina

Vjerujem kako je važno učiti strane jezike zbog toga što će mi to pomoći ka daljnjem usavršavanju i budućem lakšem zapošljavanju, pogotovo u vremenu koje slijedi. Od velike je vrijednosti upoznavati različite kultura, a to upravo omogućava učenje stranih jezika. Učenje stranih jezika doprinosi povećanju intelektualnih sposobnosti i općenito osobnom razvoju, uči nas da bolje slušamo i razumijemo druge ljude, postanemo tolerantniji i općenito imamo širi pogled na cijeli svijet.

• Default avatar -
    mgunjaca

Zašto je važno znati što više stranih jezika?
    Neznanje jezika može biti vrlo ograničavajući faktor u životu. Što ako upravo zbog neznanja jezika propuštamo posao snova negdje u inozemstvu? Što ako se ljubav našeg života nalazi na drugom govornom području?
    Osim toga, učenjem stranih jezika doprinosimo svojem znaju, gradimo sebe, nadograđujemo svoje vještine, globaliziramo se. Usvajanjem svakog novog jezika osjećamo se malo više "svjetsikim čovjekom/ženom". Zar ne bi najljepši osjećaj na svijetu bio znati gotovo sve jezike svijeta kako bi se bilo gdje u svijetu osjećali kao doma?? :)

• Default avatar -
    vs1234

ja sam u najgoroj grupi između 40-50, otkazi se djele svaki dan, neznaš gdje ćeš i kada završiti, engleski jezik učila sam u prošlom stoljeću i nisam ga morala poslije koristiti, tako da sam gotovo sve zaboravila, ovo bi mi odlično došlo da ga ponovo naučim, nikad se nezna kada će mi trebati i gdje

• Default avatar -
    Maurice

Zašto želim naučiti talijanski već 20-tak godina?! Na to pitanje i ja tražim otprilike isto toliko dugo odgovor - i još ga nisam pronašla.. :-) ..možda jer su Talijani čuveni po svojem umijeću zavođenja, pa ljubavne izjave na njihovom, kao i jeziku susjeda im Francuza, tako neodoljivo zvuče? ..možda?..u svakom slučaju, želim da mi se ta želja već jednom ostvari i da naučim talijanski jezik, pa makar samo naučila izjaviti ljubav na njemu - svima onima koje volim!
    Lijepi pozdrav redakciji i čitateljstvu Zdrave krave!

• Default avatar -
    mango025

Važno je znati govoriti što više stranih jezika, jer je to danas postao diskvalifikacijski element pri zapošljavanju. I ne samo to, važnost stranih jezika se ogleda u tome da nikad ne znaš gdje će te život odvesti, u kojem pravcu. Zamisli samo da dobiješ jedinstvenu priliku za posao/usavršavanje ili nešto slično a ti to moraš odbiti zato jer nisi naučio strani jezik kad si mogao. To je situacija u kojoj se ja nikako ne zelim zateci, jer bi vjerojatno žalila cijeli svoj život što sam to morala odbiti i uvijek bi sanjala o onome što bi bilo kad bi bilo. Nadam se da će nekoga potaknuti ovo moje razmišljanje na pokret, jer nije teško naučiti strane jezike, teže je pronaći volju u sebi da se donese odluka i reci sebi: Naučit ću strani/strane jezike i nitko me u tome neće zaustaviti! Samo treba postaviti realne ciljeve i uspjeh neće sigurno izostati! :)

• Default avatar -
    marina1990

Mlada sam, motivirana i marljiva djevojka. Poznajem 3 strana jezika no nažalost to je sve što mogu reći. Sve se svodi na poznajem ali ne baš dobro. Velika mi je želja usavršiti znanje stranih jezika. Smatram kako je to važno da bi napokon pronašla posao i sigurna sam da bi mi jezik pomogao. Već mjesecima ulazim u zadnje krugove na razgovorima, poslodavci me hvale no nikako da ja budem ta odabrana. Razlog je uvijek isti, znanje vašeg stranog jezika nije zadovoljavajuće pa bi ga rado usavršila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani