Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Osoba sam s invaliditetom te sam zbog toga neprivlačan poslodavcima u Lijepoj Našoj, te sam odlučio naučiti dva, tri strana jezika, kako bih postao konkurentniji na našem tržištu rada, a možda ću u potrazi za poslom i prijeko granice, pa
…prikaži još! i na drugi kontinent. Uvijek sam bio za to da treba preuzeti stvari u svoje ruke i poduzeti sve što mogu da ostvarim sebe kao osobu koja je aktivni član društva, a ne se prepustiti očaju!
važno je učiti jezike :) ja osobno ne želim nikakve prepreke u komunikaciji s drugim ljudima i narodima, želim znati više i razumijeti više. a biram engleski koji zelim usavrsiti :)
Kazu da vrijedis onoliko koliko stranih jezika govoris i da za ucenje nikad nije kasno. Imam veliku djecu, a time i manje obaveza i voljela bih unaprijediti znanje njemackog jezika...BIlo bi mi osobito drago ako bih dobila sansu.
Ja bi htijela naučiti pričati ingliš.Da napokon stanu moje neugodne sičuejšns svaki tajm kada pokušam pričati ingliš. Neznam vat mi se dogodi ,ali evri put kada trebam izgovoriti neku word na engleskom uhvati me takva penik da bi od šejm
…prikaži još! propala u zemlju. U svojoj hed i sročim neku rečenicu ,al iz mauth nikako da izađe.Ja never nisam učila engleski,a htijela bi taj svoj problem riješiti da mogu fajnli u pis tok tu strejđ ljudima :)
Volim jezike. Željela bih naučit više njih. Trenutno bih željela naučiti njemački jezik. To mi je želja već godinama, a nikad nisam bila u prilici. Znanje njemačkog jezika bi mi pomoglo na poslovnom planu i u mojoj karijeri da nađem
…prikaži još!em posao i napredujem. Mislim da je jako bitno cjeloživotno učenje i ulaganje u sebe.
....materinji jezik je voljeni i najljepsi!! Iako za druge dosta tezak!! E pa kad smo naucili njega s lakocom cemo ostale!! :-) :D ..Neznamo kakva sudbina nas ceka( ljubavna, poslovna..) u kojoj drzavi, s kojim jezikom.. ja bih odabrala njemacki!
…prikaži još!! Trenutno ga sama ucim( moj google translator i ja).. aali nije to to! Nezelim kad odem u posjet rodbini biti kao Huso u onom vicu gdje se hvali sto je naucio kako se na njem.kaze dodji vamo!!Com com!! A odi tamo?? Samo ode na drugu stranu i kaze:"com com!!"Ljudi mu kazu :"Jel, nije tezak taj njemacki? A on ce:"ma nije tezak samo se puno hoda!! :-) Pozzich.. p.s.. valjda se tako pise dodji na njem.. hehehe
Voljela bih naučiti njemački jezik kako bih jednoga dana, kada završim fakulte imala kvalifikacije kojima bih donijela napredak ovoj državi i cijelom društvu koristeći znanja i vještine Zapadnjaka
Kada smo u osnovnoj školi u 4.razredu dobili obavijest da učimo engleski ja sam se rasplakala. Svi moji ukućani su znali njemački.. I tako prošle godine ja samo engleski učila i učila. tata je kao klinac živio u njemačkoj i
…prikaži još! tamo ima bratiće. Jedan od njih ima kćer sada je 6 godina. Kada preko ljeta dođu ona zna hrvatski ali kada ne zna kako se nešta kaže ona na njemački i ja ju jedina ne razumijem.. I ostali nešt znaju na njemački govoriti, a ja sjedim i gledam u njih. Jedan od razloga zašto bih voljela naučiti njemački je upravo radi toga da mogu sa rodbinom pričati kad god poželim (i da kada im dođem u posjetu da ne moraju mi glumit prevoditlja ;) )
Upravo pohađam tečaj engleskog jezika i cilj mi je biti još bolja, bolje govoriti, snalaziti se i samim time biti samostalnija. DA bih to uspjela nakon ovog tečaja želim VAŠ tečaj a budite uvjereni da znanje stečeno s njim neće
…prikaži još!e biti uludo jer učenje jezika nije samo radi učenja nego se mora koristiti da bi ga se poboljšalo i unaprijedilo.
kažu da si bogat koliko se osjećaš da jesi, potom da si bogat koliko jezika govoriš. osjećam da mi fale još zrna bogatstva da upotpune mene i moju želju da učim o drugim kulturama!
Osoba sam koja svakodnevno radim na proširivanju svojih već stečenih znanja i vještina, pa me zbog toga i privukao vaš članak. Smatram da je izreka "čovjek vrijedi onoliko koliko jezika poznaje" točna jer poznavanje jezika i aktivno služenje njima otvara
…prikaži još! mnoga vrata kako u profesionalnom tako i u privatnom životu. Drago mi je da je Zdrava krava to prepoznala i dala nam mogućnost da osvojimo ovako vrijednu nagradu. :)
Sramotno je učiti cijelu srednju školu njemački jezik i onda shvatiti da nemaš pojma o pojmu,a kamo li njemačkom jeziku. Pa eto da rješim i taj problem neimanja pojma o njemačkom jeziku super bi mi bilo da me vi konačno
…prikaži još! naučite nečemu jer što smo danas ako ne znamo jezike???!
Voljela bi naučiti engleski jezik jer bez engleskog jezika ne možeš ništa. Gdje god se okreneš potreban je. Osjećam se nelagodno kad sam u društvu gdje se govori engleski ili kada me na razgovoru za posao pitaju da li ga
…prikaži još! znam. A bit će me sram kad moje dijete iduće godine krene u školu i počne učiti jezik a kad me pita da mu nešto pokažem ja neću znati. :(
Učenje stranih jezika obogaćuje čovjeka,stvara osjećaj pripadnosti i ugode. Čak moglo bi se reći i velike moći. Znanje je moć pa tako i znanje stranih jezika.Govorim engleski i talijanski a izazov mi je u potpunosti naučiti njemački jezik.
Znanje jezika je jedna od nakorisnijih sposobnosti u životu - ne kaže se uzalud da vrijediš onoliko koliko jezika znaš. U današnjem globaliziranom svijetu engleski je neophodan u gotovo svakom poslu, a bilo bi jako lijepo vidjeti da Hrvati barataju
…prikaži još! i drugim jezicima u većem broju. Super je što je Zdrava krava to prepoznala i omogućila nam ove lijepe nagrade.
Mislim da je poznavanje jezika važno ne samo radi posla i komunikacije s drugim ljudima, nego možda još i više - zbog našeg zadovoljstva. Jezik je najbolji put do upoznavanja i razumijevanja drugih kultura koje su često potpuno drukčije od naše i naizgled ''neshvatljive'', a takva nas iskustva obogaćuju, šire nam horizonte i čine nas sretnijima. Kao lingvist, učila sam i neke mrtve jezike, što je posebno uzbudljivo iskustvo. Uz skandinavske jezike, želja mi je naučiti talijanski budući da ga nisam imala prilike učiti u školi koju sam pohađala, a talijanska kultura i povijest me fasciniraju. Moj partner ga govori pa bi bio red da i ja progovorim na mom ''jeziku ljubavi'' :)
Velika mi je želja naučiti talijanski, ali za to nisam nikako imala ni priliku ni financija da si ostvarim tu želju. Godine su nekako prošle, tu je i 50-ta, želja ostala, nada da ću za života posjetiti Italiju i nadalje
…prikaži još! je tu, a kada ste me već pozvali da se poigram..... pa zašto ne, besplatno je a možda mi ostvari snove.
Moja želja je da naučim njemački jezik. U današnjici je vrlo bitno znati barem jedan strani jezik, a mnogi nemaju financijskih mogućnosti uplatiti si tečaj izobrazbe stranog jezika.Između ostalog u ovoj ekonomskoj situaciji planiram preseljenje :) kao što bi narod
…prikaži još! rekao: "Trbuhom za kruhom", njemačka kultura me također zanima, pa evo prilike da me nagradite tečajem učenja njemačkoga jezika :)
Nauči svoj jezik ljubavi
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.