Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Neću komplicirati i izmišljati, ja bi voljela naučiti talijanski ne toliko iz ljubavi , nego zbog posla u možda skoroj budućnosti.
Zaraditi treba , a kazu da ljubav ide kroz želudac :)
Super ideja za nagradnu igru! Slažem se da što više jezika govoriš to više vrijediš. I ne mislim na financijsku stranu. Drugi jezik donosi i razumjevanje druge kulture , naroda i načina razmišljanja. to je valjda najbolji dio. ;-) širenje
…prikaži još!dio. ;-)
širenje horizonta!
Važno je učiti strane jezike jer nikad ne znaš kojim jezikom će tvoja srodna duša pričati! Ipak, trebate se nekako i sporazumijeti, govor tijela nije uvijek dovoljan :)
Vrlo jednosstavno....
danas, poznavanje stranog jezika, vise nije luksuz vec svakodnevna potreba.
Zato i ja želim tečaj stranog jezika a najviše mi se sviđa online opcija ucenja! :)
To u vezi ljubavi je u redu. Ali meni osobno strani jezici koriste pri slušanju glazbe iz cijelog svijeta: 1. razumijem tekstove, 2. nakon nekoliko slušanja, pjevam zajedno s izvođačem dok slušam glazbu, 3. nakon toga osjećam se SUPER (psihički
…prikaži još!hički i fizički, tj. psihofizički odnosno pun sam OPTIMIZMA),
4. mozak je pri tome imao izvrstan trening (bolji od teretane).
Pozdrav, bok!!!
Ja bi htijela naučiti pričati ingliš.Da napokon stanu moje neugodne sičuejšns svaki tajm kada pokušam pričati ingliš. Neznam vat mi se dogodi ,ali evri put kada trebam izgovoriti neku word na engleskom uhvati me takva penik da bi od šejm
…prikaži još! propala u zemlju. U svojoj hed i sročim neku rečenicu ,al iz mauth nikako da izađe.Ja never nisam učila engleski,a htijela bi taj svoj problem riješiti da mogu fajnli u pis tok tu strejđ ljudima :)
Zato jer znanje jezika ljude povezuje i jer je predivan osjećaš kad odeš u neku stranu zemlju i kad možeš pričati sa njenim stanovnicima, osjetiti duh gradova, mjesta i onih koji ih naseljavaju.
Smatram da je strani jezik od velike važnosti, isto koliko nam treba da dobijemo priliku u poslu, tako i u ljubavi te lijepim životnim trenutcima... a šteta bi bila da to propustim zbog nedovoljnog znanja jezika, stoga imam veliku želju
…prikaži još! da naučim jezik i da uzdignute glave osvojim svoje prilike!! a online način je savšena prilika za to !!!
VEČ DUGO VREMENA ŽELIM NAUČITI TALJANSKI JEZIK, ČINI MI SE JAKO LJEP I MELODIČAN. VOLJELA BIH KAD BI RAZUMJELA TALAJNE I MOGLA RAZGOVARATI S NJIMA NA TALJANSKOM JEZIKU. POSEBNO MI JE DRAG I MELODIČAN JEZIK.
Slatki pozdrav svima, moje mišljenje o stranim jezicima je dosta opširno, al jedno je sigurno, najpotrebniji i najvažniji jezik je engleski, učila sam ga u školi, zajedno s njemačkim i latinskim, ali vrijeme prolazi i čovjek dosta riječi zaboravi, sada
…prikaži još! zaista i od sveg srca želim svladati engleski da budem spremna za sve mogućnosti i prilike koje mi nudi život, a to je i mogućnost odlaska u Canadu i Australiju ili neku stranu zemlju, gdje mi je engleski zaista potreban...moja velika želja je učiti ga online, iako se susrećem s njim svaki dan na društvenim mrežama i slušajući predivne pjesme, ovo bi za mene bilo još jedno predivno iskustvo :*
Ovaj članak mi je došao kao znak kojeg sam dugo tražila. Pošto se nalazim na vrlo važnoj životnoj prekretnici - odlasku u inozemstvu, ovo mi se ukazalo kao idealna prilika za učenje meni najdražeg jezika - talijanskog. Nikada nije naodmet
…prikaži još! znati jezike jer to je ono što otvara prilike za bolje sutra.
Važno je znati strane jezike jer u današnje vrijeme strani jezici otvaraju mnoga vrata, posebice u poslovnom svijetu. A i ne stoji bezveze uzrečica: "Koliko jezika znaš, toliko vrijediš." Jezici su dio kulture, nešto s čime se svakodnevno susrećemo i
…prikaži još! kao takvi iznimno su bitan dio obrazovanja i snalaženja u različitim životnim situacijama.
Učiti strane jezike je li bitno,
to zaista nije upitno
jer što više jezika znaš,
više vrijediš.
Njemački jezik moj je odabir,
naučiti ga želim stvarno, nije hir :)
Strane jezike je važno učiti jer otvaraju vrata u kulturu, način života i običaje naroda koji pričaju taj jezik, a naravno može se upoznati puno ljudi i ostvariti komunikacija i nova prijateljstva na lakši način....a naravno i nove ljubavi. :)
Što više jezika znaš,više mogućnosti imaš. A ljubav,ljubav igra veliku ulogu u svemu.Nekad te natjera da proširiš horizonte,čak da promijeniš državu,da budeš na mjestima na kojima se prije možda ne bi ni zamislila,da ideš dalje i ne odustaješ,jer sve radiš
…prikaži još!š iz ljubavi i zbog ljubavi. Kao što je mene moja ljubav potaknula da dođem u Italiju,da budem Au pair samo da bi bila bliže ljubavi,da živim i provodim vrijeme s Talijanima,i da,na taj način,besplatno učim jezik.Talijani nisu baš na "ti" s engleskim,a ako ga i znaju,onda se srame.Pa kad tako izađeš van,i poželiš se družiti,onda se i svim silama trudiš sklopiti koju normalnu rečenicu od svega što si naučila slušajući.Istina,talijanski je melodičan jezik koji se brzo uči,ali isto tako mi nedostaje znanje gramatike,za koju mi je potreban tečaj jezika. ;)
znanje stranih jezika je danas jako važno iz više razloga. Po meni najvažniji razlog je taj da trebamo znati strane jezike ako želimo širiti svoje horizonte, u smislu ako želimo putovati u druge zemlje, važni su ako imamo afinitete i
…prikaži još! kod sklapanja poslova u inozemstvu. Općenito bi nas ljudi bolje gledali, mogu skromno reći, i sa divljenjem ako kažemo da znamo i dokažemo to, da govorimo nekoliko stranih jezika.
Ne moramo čak ni ići van naše Hrvatske da bi govorili stranim jezikom, prava prilika je i ljeto provedeno na moru gdje je moguće upoznati hrpu zanimljivih ljudi iz drugih zemalja i eto potrebe za što boljim znanjem stranih jezika.
Nauči svoj jezik ljubavi
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.