Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    dudilo
    Osoba sam s invaliditetom te sam zbog toga neprivlačan poslodavcima u Lijepoj Našoj, te sam odlučio naučiti dva, tri strana jezika, kako bih postao konkurentniji na našem tržištu rada, a možda ću u potrazi za poslom i prijeko granice, pa …prikaži još!
  • Default avatar -
    nikonikolina
    važno je učiti jezike :) ja osobno ne želim nikakve prepreke u komunikaciji s drugim ljudima i narodima, želim znati više i razumijeti više. a biram engleski koji zelim usavrsiti :)
  • Default avatar -
    smartin
    Kazu da vrijedis onoliko koliko stranih jezika govoris i da za ucenje nikad nije kasno. Imam veliku djecu, a time i manje obaveza i voljela bih unaprijediti znanje njemackog jezika...BIlo bi mi osobito drago ako bih dobila sansu.
  • Default avatar -
    analala
    Ja bi htijela naučiti pričati ingliš.Da napokon stanu moje neugodne sičuejšns svaki tajm kada pokušam pričati ingliš. Neznam vat mi se dogodi ,ali evri put kada trebam izgovoriti neku word na engleskom uhvati me takva penik da bi od šejm …prikaži još!
  • Default avatar -
    lucija92
    Za ovo pitanje ima jedna prigodna stara izreza: "Vrijedis onoliko koliko jezika poznajes."
  • Default avatar -
    ketty007
    Volim jezike. Željela bih naučit više njih. Trenutno bih željela naučiti njemački jezik. To mi je želja već godinama, a nikad nisam bila u prilici. Znanje njemačkog jezika bi mi pomoglo na poslovnom planu i u mojoj karijeri da nađem …prikaži još!
  • Default avatar -
    plavisafir
    ....materinji jezik je voljeni i najljepsi!! Iako za druge dosta tezak!! E pa kad smo naucili njega s lakocom cemo ostale!! :-) :D ..Neznamo kakva sudbina nas ceka( ljubavna, poslovna..) u kojoj drzavi, s kojim jezikom.. ja bih odabrala njemacki! …prikaži još!
  • Default avatar -
    arijelaV
    Voljela bih naučiti njemački jezik kako bih jednoga dana, kada završim fakulte imala kvalifikacije kojima bih donijela napredak ovoj državi i cijelom društvu koristeći znanja i vještine Zapadnjaka
  • Default avatar -
    skorpionzdrava
    Kada smo u osnovnoj školi u 4.razredu dobili obavijest da učimo engleski ja sam se rasplakala. Svi moji ukućani su znali njemački.. I tako prošle godine ja samo engleski učila i učila. tata je kao klinac živio u njemačkoj i …prikaži još!
  • Default avatar -
    baleta
    Upravo pohađam tečaj engleskog jezika i cilj mi je biti još bolja, bolje govoriti, snalaziti se i samim time biti samostalnija. DA bih to uspjela nakon ovog tečaja želim VAŠ tečaj a budite uvjereni da znanje stečeno s njim neće …prikaži još!
  • Default avatar -
    original
    kažu da si bogat koliko se osjećaš da jesi, potom da si bogat koliko jezika govoriš. osjećam da mi fale još zrna bogatstva da upotpune mene i moju želju da učim o drugim kulturama!
  • Default avatar -
    izabela1304
    Osoba sam koja svakodnevno radim na proširivanju svojih već stečenih znanja i vještina, pa me zbog toga i privukao vaš članak. Smatram da je izreka "čovjek vrijedi onoliko koliko jezika poznaje" točna jer poznavanje jezika i aktivno služenje njima otvara …prikaži još!
  • Default avatar -
    reababin
    Sramotno je učiti cijelu srednju školu njemački jezik i onda shvatiti da nemaš pojma o pojmu,a kamo li njemačkom jeziku. Pa eto da rješim i taj problem neimanja pojma o njemačkom jeziku super bi mi bilo da me vi konačno …prikaži još!
  • Default avatar -
    nova0303
    Voljela bi naučiti engleski jezik jer bez engleskog jezika ne možeš ništa. Gdje god se okreneš potreban je. Osjećam se nelagodno kad sam u društvu gdje se govori engleski ili kada me na razgovoru za posao pitaju da li ga …prikaži još!
  • Default avatar -
    manuela60
    Učenje stranih jezika obogaćuje čovjeka,stvara osjećaj pripadnosti i ugode. Čak moglo bi se reći i velike moći. Znanje je moć pa tako i znanje stranih jezika.Govorim engleski i talijanski a izazov mi je u potpunosti naučiti njemački jezik.
  • Default avatar -
    Kolyada
    Znanje jezika je jedna od nakorisnijih sposobnosti u životu - ne kaže se uzalud da vrijediš onoliko koliko jezika znaš. U današnjem globaliziranom svijetu engleski je neophodan u gotovo svakom poslu, a bilo bi jako lijepo vidjeti da Hrvati barataju …prikaži još!
  • Default avatar -
    kristalka
    Velika mi je želja naučiti talijanski, ali za to nisam nikako imala ni priliku ni financija da si ostvarim tu želju. Godine su nekako prošle, tu je i 50-ta, želja ostala, nada da ću za života posjetiti Italiju i nadalje …prikaži još!
  • Default avatar -
    andeo
    Moj jezik bio bi engleski-razlog: pa naravno da se zaljubim.....
  • Default avatar -
    mlustig
    razlog učenja stranog jezika- pa dovoljno je samo prisjetiti se dobre stare latinske poslovice: "Koliko jezika govoriš, toliko ljudi vrijediš" ;)
  • Default avatar -
    Kraljicasrca
    Moja želja je da naučim njemački jezik. U današnjici je vrlo bitno znati barem jedan strani jezik, a mnogi nemaju financijskih mogućnosti uplatiti si tečaj izobrazbe stranog jezika.Između ostalog u ovoj ekonomskoj situaciji planiram preseljenje :) kao što bi narod …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.