Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Sjena
    Jezici su važni jer nas ne uče samo vještini sporazumijevanja nego i razumijevanja drugih kultura i ljudi. Jezici nas čine kozmopolitima jer sva veća razina znanja nekog jezika sa sobom i vuče veću razinu razumijevanja strane kulture.
    noriko
    Odlučila sam pokušati s ovim jer prva rečenica Vašeg članka prilično precizno formulira problem koji me muči već duže vrijeme :blushes:, te sam ovo shvatila kao 'hint' da učinim nešto po tom pitanju. Iako radim na tome svaki dan, čitam …prikaži još!
  • Default avatar -
    brb
    Od stranog jezika počinje sve, ljubav, posao, komunikacija ili druženje! Kroz jezik upoznajemo kulturu zemlje kao i čovjeka, jezik traje i nakon sto vijeka, s jezikom upoznaješ ostatak čitavog svijeta! Što više jezika znaš, više vrijediš, bez jezika kao da …prikaži još!
  • Default avatar -
    jasna123hr
    Naučiti strani jezik znači znati komunicirati sa više ljudi na ovome svijetu. Komunikacija je iznimno bitna u životu koji nam različitim jezicima stvara probleme. Ako želiš otići u drugu zemlju prva stvar koju moraš znati je njihov jezik. Ako posluješ …prikaži još!
  • Default avatar -
    gojuric
    Kažes se vrijediš onoliko koliko jezika govoriš tako da bi Voljela nučiti njemački jezik jer mislim da bi mi bio od velike koristi.
  • Default avatar -
    Tonta
    Svake godine postaje mi sve teža upala mišića koju dobijem mašući rukama dočaravajući riječi talijanskog koje mi nedostaju
  • Default avatar -
    anjazg
    Jezik mi je jako bitan i hitan za naučiti jer za pol godine - godinu dana idem u Njemačku i moram znati jezik ako se hoću normalno zaposliti..Trenutno ga učim uz pomoć pjesama i uz rječnik jer nemam drugih mogućnosti..Ovaj …prikaži još!
    YellenaBM
    Jednostavno: što više jezika znaš, više vrijediš, bogatiji si. A u današnje doba globalizacije, komunikacije, mobilnosti znanje više jezika više nije prednost nego je nužno, neophodno, kako bismo držali korak sa svjetskim napretkom. Hvala!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.