Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mariannealen
    Pozdrav :), ja imam 42 godine, obrazujem se online ali "zapinje" znanje engleskog jer pripadam gneracijama koje su ucile ruski. Engleski ucim sama, ponekad uz dobru volju sina tinejdzera ( a opcepoznato je kakve su "dobre volje" tinejdzeri ). Sto …prikaži još!
  • Default avatar -
    Bela11
    ;)
  • Default avatar -
    Manja72
    Kaže se "koliko jezika govoriš, toliko ljudi vrijediš".... Zamislite samo koliko knjiga postane dostupno kada se progovori novim jezikom...eto zato bih ja htjela tečaj stranog jezika (njemačkog ili talijanskog).
  • Default avatar -
    pupa047
    Ja hitno moram svladati Njemački jezik jer moja ljubav Sven je iz Berlina.Na ljeto putujem tamo pa malo on ovdje a bilo bi baš super da se mogu snači tamo barem u shopingu da mi ne treba prevoditelj.Ma volim jezike …prikaži još!
    wolfina
    “Chuck Norris je poliglota. Svi razumiju njegov jezik.” Eh, ali budući da ja nisam Chuck Norris, ne preostaje mi ništa drugo nego da naučim jezike, jer na taj način se najlakše snaći u svijetu. Budući da poslovno dosta komuniciram sa …prikaži još!
    kilkenny
    Govoriti pogledom je jedno, ostatkom tijela nešto posebno, ali ljubav očekuje i slatkoću riječi, njihovo čarobno opijanje i nit vodilju do uma koji shvaća što smo htjeli reći. Da bi mogli neznancu točno predočiti što nam je u mislima i …prikaži još!
  • Default avatar -
    allexsis
    Engleski ? Žao mi je što nisam do sad imala prilike da se učim , a iz školski klupa već je ispario ruski jezik i moje znanje . No, danas bez znanja engleskog je jako teško , jer sve se …prikaži još!
    Diannee9
    Zbog širenja kozmopolitskog duha u sebi i drugima ! :-) Radi lakšeg sporazumijevanja sa svim ljudima na planeti; unatoč važnom 'jeziku' govoru tijela..pantomimom, strani jezici su nezaobilazni potpuno u 21 stoljeću za potpuni razvitak individue/jedinke, društva kao i u globalu …prikaži još!
  • Default avatar -
    lilana27
    ohhh kako bi bilo lijepo osvojiti tečaj engleskog jezika, ali kao i svi drugi mogu samo o tome sanjati :) mogla bih se dalje usavršavati ili otputovati negdje a da ne moram misliti dali ću se naći u čudu kad …prikaži još!
  • Default avatar -
    martina1109
    Vrlo jednosstavno.... danas, poznavanje stranog jezika, vise nije luksuz vec svakodnevna potreba. Zato i ja želim tečaj stranog jezika a najviše mi se sviđa online opcija ucenja! :)
  • Default avatar -
    malakrava94
    pa volim se drzati one stare koliko znas toliko vrijedis...jezici su u danasnje vrijeme nesto sto je neizostavno znati..jer na svakom koraku susrecemo ljude koji mozda ne pricaju isti jezik kao i mi,a nikad ne znamo mozda nam mogu okrenuti …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tamaris111
    Znanje stranog jezika,kao i sama vjestina komunikacije je nesto sto nas cini covjekom. S obzirom da su ljudi diljem svijeta razliciti kako po kulturoloskim vrijednostima tako i po jeziku koji oblikuje jedan narod. Upoznavanje razlicitih kultura izmedju ostalog pretpostavlja i …prikaži još!
  • Default avatar -
    Jeanetteee
    Važno je učiti strane jezike jer nikad ne znaš kojim jezikom će tvoja srodna duša pričati! Ipak, trebate se nekako i sporazumijeti, govor tijela nije uvijek dovoljan :)
  • Default avatar -
    Grda
    Strani jezik je uvijek dobro učiti, a mislim da je najbolje kad je čovjek u mirovini.Stručnjaci kažu, da je to najbolja vježba za mozak, da bi ostao "mlad" i u dobroj funkciji. Snježana
  • Default avatar -
    Esseker
    s obzirom na situaciju u zemlji treba znati barem jedan strani jezik jer posla u ovoj državi je sve manje i manje,a nažalost smo svi svjedoci svakodnevnog odlaženja "trbuhom za kruhom" u strane zemlje...i ja sam trenutno u teškoj situaciji. …prikaži još!
  • Default avatar -
    dunja_b
    Željela bi naučiti njemački jezik iz razloga jer želim potražiti sreću u zaposljenju u drugoj državi u kojoj imam mogućnost raditi. Osim toga, u vezi sam dvije godine sa dečkom koji je Švicarac i njemački jezik nam je jedina barijera. …prikaži još!
  • Default avatar -
    shedreams
    Obožavam strane jezike i komunicirati sa strancima, no na svoju veliku žalost, nikad nisam naučila ništa drugo osim engleskog koji pričam perfektno. Njemački sam učila 5 godina, dobro mi je išao, ali mi je oduvijek bio ružan pa sam se …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mirnica666
    Učenje stranih jezika i usavršavanje bilo kojeg stranog jezika veliko je bogatstvo u životu.Gdje god krenuli i uputili se na neko putovanje ili da nas životni put odvede u neku stranu zemlju zahtijeva neprestano učenje i usavršavanje.Mislim da ako imam …prikaži još!
  • Default avatar -
    nescho
    Mislim da je važno učiti strane jezike jer u današnje vrijeme je zbilja cijeli svijet povezan i već za par sati se možeš bez problema naći u nekoj svjetskoj metropoli...bilo da osoba putuje privatno ili poslovno - uvijek je jako …prikaži još!
  • Default avatar -
    Kri
    Pozdrav :D za početak da pohvalim nagradnu igru, sviđa mi se, kvalitetna i dobra ideja. Svi znamo kako je znanje potrebno i jedino ono se danas ne može ukrasti od nas - time se vodim, jer u ovim kriznim vremenima, …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.