Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Jako je važno učiti i znati bar jedan strani jezik. Danas je to već postalo dio osnovne kulture i svjetske komunikacije. Dio neophodan u našem obrazovanju. I ja naravno želim sudjelovati u učenju npr. engleskog jezika. Susrećem se s njim
…prikaži još! svaki dan i želim ga naučiti za bolju komunikaciju. A zašto ne? Tisuću je razloga za "da".
Mislim da je najvažniji jezik ljubavi. A riječi su tu da nam budu u službi tog vrhunskog "jezika"... Jedna od najlješih izraza je "volim te" i zašto ne naučiti upravo to prvo... volim te I love you Ich liebe dich
…prikaži još!be dich
ti amo
愛してます。
te amo
I liebe di
aku tresno marang sliramu
të dua
nakupenda
волим те
né bi fè
te iubesc
mu me zola nge
tha gaol agam ort
rada te imam
Я тебя люблю
aloha wau iā ‘oe
mon ko lo fon
ira fan ma
milujem ťa
aš tave myliu
es tevi mīlu
na lingi yo
...
ja sam u najgoroj grupi između 40-50, otkazi se djele svaki dan, neznaš gdje ćeš i kada završiti, engleski jezik učila sam u prošlom stoljeću i nisam ga morala poslije koristiti, tako da sam gotovo sve zaboravila, ovo bi mi
…prikaži još! odlično došlo da ga ponovo naučim, nikad se nezna kada će mi trebati i gdje
Zašto je važno učiti jezike? Jer je to najbolje ulaganje u sebe koje si možeš pružiti. Proširivanje vlastitih vidika, putovanja u strane zemlje bez neugode zbog neznanja jezika, veće šanse za bolji posao... Toliko toga korisnoga...
Kako izreka kaze: Vrijedimo koliko jezika govorimo....bilo da se radi o poslu bilo o ljubavi uvijek je vazno dobro razumijevanje i komunikacija...zelila bih osvojiti tecaj Njemackog jezika
Koliko jezika znaš, toliko glava vrijediš. Tu poruku koju sam dobila u osnovnoj školi zadržala sam kao smjernicu za ispunjen i bogat život. PItanje je što je kome bitno, meni kroz učenje jezika upoznavanje novih jezika i kultura. Neki su
…prikaži još! sretni i putovanjem u strane, daleke zemlje obogaćuju život a neki kroz učenje stranih jezika. Ja želim biti jedna od njih, bilo prvih bilo drugih. :)
Engleski definitivno želim znati jako dobro, zato jer gdje god se nađeš u bilo kojoj situaciji, u bilo kojoj zemlji svi bar natucaju engleski, poprilično razumim engleski jezik ali volio bih ga znati ono, baš, baš odlično kao svoj materinji
…prikaži još! odnosno naš Hrvatski. Želim tečaj Engleskog jezika i niti jedan drugi!!, okej!!
Želim učiti strani jezik, jer je svaki dan sve potrebnije znati barem jedan strani jezik, da nam ostavi sve opcije otvorene u osobnom napredovanju. Njemački i engleski sam već učila, ali ne škodi obnoviti znanje ili ga čak i unaprijediti!
…prikaži još! Svaki jezik je dobro došao, a kad bi osvojila ovaj tečaj jezika poklonila bih ga mužu za rođendan, jer mu je prijeko potrebno znanje barem jednog stranog jezika...:)
U današnje doba brzog života gdje su ljudi stalno u pokretu lijepo je znati da možeš pomoći strancu koji je na odmoru u našoj zemlji, a isto tako kada odlazimo u inozemstvo da imaš osnovnu komunikaciju.
Iako se možeš s nekim upoznati i bez pričanja, svako daljnje upoznavanje i komunikacija ipak zahtijeva osnove jezika osobe s kojom se želiš dalje družiti, jer riječima se ljubav zalijeva.
Željela bih naučiti njemački jer bez obzira na godine nikada nije kasno za učenje. U fazi odrastanja djece nekako zapostavimo sami sebe......nedostatak novca, nedostatak vremena i uvijek nešto. Sada su klinci poodrasli, govore po nekoliko jezika i jednostavno bih voljela
…prikaži još! i ja. Kćer će možda i na studij na njemačko govorno područje pa bilo bi lijepo kada bih i ja ponešto njemačkog naučila.
Poštovani Tema je odlična i sve što je napisano je istina. Nedavnim preseljenjem u Beč našla sam se pred izazovom učenja njemačkog jezika. Pošto je Beč malo veći grad,dosta se vremena gubi na razne odlaske a to bi značilo takođe
…prikaži još!ođe i tečajeve.
Ovo bi bilo idealno, njemački od kuće cijelu godinu. Priželjkujem s oduševljenjem... hvala
svi moji u dalmaciji, kao i ja, znaju ponesto talijanskog, ali su sve te rijeci s godinama i desetljecima promijenile svoj izvorni oblik... engleski govorim i pisem, njemacki razumijem, a talijanski VOLIM. eto. (a ovako to izgleda u google prevoditelju
…prikaži još!ju s greskama: tutta la mia in Dalmazia, come pure ne so qualcosa di italiano, ma tutte queste parole da anni e persino decenni cambiato la sua forma originale ... parlo e scrivo inglese, capire il tedesco, l'italiano e AMORE. ecco.)
Znanje stranog jezika obogaćuje i čini život ljepšim i produktivnijim jer mogu puno toga više razumjeti i pročitati a nadasve komunicirati sa ljudima. Također povećava i mogućnosti pronalaženjeg boljeg posla pa bi tako tečaj jezika stvarno bio nešto što bi bilo dragocjeno.
Slažem se u potpunosti - ne možemo ne komunicirati. A kvalitetna komunikacija je prekrasna stvar! Veliki mi je san stvoriti obiteljski seoski turizam. Uz nadu da ću jednog dana privući i prijatelje Talijane u svoj zeleni raj na zemlji, htjela
…prikaži još! bih
naučiti njihov jezik, da ih mogu srdačno pozdraviti kad mi dođu:)
Moja želja je da naučim njemački jezik. U današnjici je vrlo bitno znati barem jedan strani jezik, a mnogi nemaju financijskih mogućnosti uplatiti si tečaj izobrazbe stranog jezika.Između ostalog u ovoj ekonomskoj situaciji planiram preseljenje :) kao što bi narod
…prikaži još! rekao: "Trbuhom za kruhom", njemačka kultura me također zanima, pa evo prilike da me nagradite tečajem učenja njemačkoga jezika :)
Nauči svoj jezik ljubavi
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.