Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Coffe
    Jako je važno učiti i znati bar jedan strani jezik. Danas je to već postalo dio osnovne kulture i svjetske komunikacije. Dio neophodan u našem obrazovanju. I ja naravno želim sudjelovati u učenju npr. engleskog jezika. Susrećem se s njim …prikaži još!
    Larka
    Mislim da je najvažniji jezik ljubavi. A riječi su tu da nam budu u službi tog vrhunskog "jezika"... Jedna od najlješih izraza je "volim te" i zašto ne naučiti upravo to prvo... volim te I love you Ich liebe dich …prikaži još!
  • Default avatar -
    vs1234
    ja sam u najgoroj grupi između 40-50, otkazi se djele svaki dan, neznaš gdje ćeš i kada završiti, engleski jezik učila sam u prošlom stoljeću i nisam ga morala poslije koristiti, tako da sam gotovo sve zaboravila, ovo bi mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    TashaNatasha
    Zašto je važno učiti jezike? Jer je to najbolje ulaganje u sebe koje si možeš pružiti. Proširivanje vlastitih vidika, putovanja u strane zemlje bez neugode zbog neznanja jezika, veće šanse za bolji posao... Toliko toga korisnoga...
  • Default avatar -
    djdusper
    Kako izreka kaze: Vrijedimo koliko jezika govorimo....bilo da se radi o poslu bilo o ljubavi uvijek je vazno dobro razumijevanje i komunikacija...zelila bih osvojiti tecaj Njemackog jezika
  • Default avatar -
    flash00
    Veliki sam zaljubljenik u Italiju, tako da bi mi znanje talijaskog jezika omogućilo bolje razumijevanje njihove kulture i običaja.
  • Default avatar -
    gamebor2
    Stara narodna poslovica kaže: "Vrijediš onoliko koliko jezika govoriš."
  • Default avatar -
    relaxtakeiteasy
    Koliko jezika znaš, toliko glava vrijediš. Tu poruku koju sam dobila u osnovnoj školi zadržala sam kao smjernicu za ispunjen i bogat život. PItanje je što je kome bitno, meni kroz učenje jezika upoznavanje novih jezika i kultura. Neki su …prikaži još!
  • Default avatar -
    MIKA1975
    Engleski definitivno želim znati jako dobro, zato jer gdje god se nađeš u bilo kojoj situaciji, u bilo kojoj zemlji svi bar natucaju engleski, poprilično razumim engleski jezik ali volio bih ga znati ono, baš, baš odlično kao svoj materinji …prikaži još!
  • Default avatar -
    danchi0301
    Želim učiti strani jezik, jer je svaki dan sve potrebnije znati barem jedan strani jezik, da nam ostavi sve opcije otvorene u osobnom napredovanju. Njemački i engleski sam već učila, ali ne škodi obnoviti znanje ili ga čak i unaprijediti! …prikaži još!
  • Default avatar -
    pastir
    U današnje doba brzog života gdje su ljudi stalno u pokretu lijepo je znati da možeš pomoći strancu koji je na odmoru u našoj zemlji, a isto tako kada odlazimo u inozemstvo da imaš osnovnu komunikaciju.
  • Default avatar -
    MashaCroatia
    Moram učiti talijanski jerbo naši dragi susjedi nikaj drugo ne razmeju :)
    eleja
    Iako se možeš s nekim upoznati i bez pričanja, svako daljnje upoznavanje i komunikacija ipak zahtijeva osnove jezika osobe s kojom se želiš dalje družiti, jer riječima se ljubav zalijeva.
  • Default avatar -
    lili67
    Željela bih naučiti njemački jer bez obzira na godine nikada nije kasno za učenje. U fazi odrastanja djece nekako zapostavimo sami sebe......nedostatak novca, nedostatak vremena i uvijek nešto. Sada su klinci poodrasli, govore po nekoliko jezika i jednostavno bih voljela …prikaži još!
  • Default avatar -
    vilalala
    Želim učiti da budem sveznajuća mama za svoje troje djece... ( za sada sam svevideća i svemoćna);)
  • Default avatar -
    manuela60
    Poštovani Tema je odlična i sve što je napisano je istina. Nedavnim preseljenjem u Beč našla sam se pred izazovom učenja njemačkog jezika. Pošto je Beč malo veći grad,dosta se vremena gubi na razne odlaske a to bi značilo takođe …prikaži još!
  • Default avatar -
    vesnavesna
    svi moji u dalmaciji, kao i ja, znaju ponesto talijanskog, ali su sve te rijeci s godinama i desetljecima promijenile svoj izvorni oblik... engleski govorim i pisem, njemacki razumijem, a talijanski VOLIM. eto. (a ovako to izgleda u google prevoditelju …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mario14
    Znanje stranog jezika obogaćuje i čini život ljepšim i produktivnijim jer mogu puno toga više razumjeti i pročitati a nadasve komunicirati sa ljudima. Također povećava i mogućnosti pronalaženjeg boljeg posla pa bi tako tečaj jezika stvarno bio nešto što bi bilo dragocjeno.
  • Default avatar -
    rdunja
    Slažem se u potpunosti - ne možemo ne komunicirati. A kvalitetna komunikacija je prekrasna stvar! Veliki mi je san stvoriti obiteljski seoski turizam. Uz nadu da ću jednog dana privući i prijatelje Talijane u svoj zeleni raj na zemlji, htjela …prikaži još!
  • Default avatar -
    Kraljicasrca
    Moja želja je da naučim njemački jezik. U današnjici je vrlo bitno znati barem jedan strani jezik, a mnogi nemaju financijskih mogućnosti uplatiti si tečaj izobrazbe stranog jezika.Između ostalog u ovoj ekonomskoj situaciji planiram preseljenje :) kao što bi narod …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.