Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Slatki pozdrav svima, moje mišljenje o stranim jezicima je dosta opširno, al jedno je sigurno, najpotrebniji i najvažniji jezik je engleski, učila sam ga u školi, zajedno s njemačkim i latinskim, ali vrijeme prolazi i čovjek dosta riječi zaboravi, sada …prikaži još!
  • Default avatar -
    blue991
    Učiti strane jezike je li bitno, to zaista nije upitno jer što više jezika znaš, više vrijediš. Njemački jezik moj je odabir, naučiti ga želim stvarno, nije hir :)
  • Default avatar -
    kvisco
    Ako znaš strani jezik, više nije ti stranni jezik, ni zemlja, ni grad, ni ljudi :)
  • Default avatar -
    davor007
    Kad sam trebao učiti strani jezik nije mi se dalo. Zašto?? Zato što sam morao, a ne funkcioniram kad sam nešto prisiljen raditi. Kroz život mi je uvijek falilo to što ne mogu komunicirati na stranom jeziku jer sam se …prikaži još!
  • Default avatar -
    dl
    Živimo u vremenu globalizacije. Engleski jezik, kao univerzalni jezik, je tu značajna karika i koristi se u mnogim zemljama. Stoga bi i ja željela naučiti engleski.
  • Default avatar -
    Falcon_pile
    Meni je učenje stranog jezika jako bitno zbog proširenja mogućnosti - mogu čitati literaturu na stranom jeziku, ići u stranu državu te poznavati njen jezik (a da nije univerzalni engleski), lakše se zaposliti u struci, no ipak je najbitnije znati …prikaži još!
  • Default avatar -
    amamamia
    Danas si sa visokom školom onako, recimo na sredini, a bez jezika si još niže.. ako ne znaš engleski ili njemački, nisi nigdje.. to je danas ključ uspjeha i komunikacije. Moja je želja naučiti jezik, otići malo po svijetu i …prikaži još!
  • Default avatar -
    Felice
    koliko znaš, toliko vrijediš!
  • Default avatar -
    franciska2
    Učila sam njemački jezik tijekom školovanja ,uskoro planiram upravo zbog ljubavi selidbu u Njemačku te bi mi dobro došao tečaj usavršavanja. Strani jezik važno je znati jer nikad ne znaš u kakvoj se životnoj prilici ili neprilici možeš naći i …prikaži još!
  • Default avatar -
    anakokos
    Zdravo! Ja sam Ana Kos idem na tečaj Engleskoga jezika u Pučko Otvoreno Učilište.Jako sam znatiželjna osoba i želim pronaći svoju budućnost učeči talijanski jezik.Zanimljiva činjenica prema statistikama UNESCO-a je zabluda misliti da živimo u dvadesetom stoljeću dok pola ljudi …prikaži još!
    Maminamaza
    Mislim da treba strane jezike učiti, zato da se sa strancima ne treba mučiti. Jer kad se ljudi razumiju sve lakše bude, a ne da rukama mašu kao neke lude. Ako čovjek ima to znanje, problema sa razumijevanjem bit će …prikaži još!
  • Default avatar -
    ljkukucka
    Koliko jezika znaš, toliko ljudi vrijediš. Smatram da je potrebno konstantno obnavljati svoje znanje i naučiti nešto novo. Učenje nikada ne završava. Znanje nekog drugog stranog jezika olakšava nam komunikaciju ali i otvara nova vrata, nudi nove mogućnosti.
    margareta_j
    znanje stranih jezika mi je važno zbog bolje budućnosti, kako u privatnom, tako I u poslovnom smislu. budući da planiram jedan dio svog života provesti u inozemstvu, znanje više stranih jezika (osim engleskog) otvara puno više mogućnosti za pronalazak posla …prikaži još!
  • Default avatar -
    zdravamrsava
    Strani jezik??? U mom slucaju engleski...nedavno sam pocela raditi u turizmu i prvi gosti su mi bili amerikanci. Predivna obitelj koja se toliko trudila da nauci hrvatski u 5 tjedana sta su bili ovdje. Toliko toga sam im imala za …prikaži još!
  • Default avatar -
    Raketica
    Poznavanje stranih jezika je danas stvar opće kulture, i ne kaže se bez razloga vrijediš onoliko koliko jezika poznaješ. Mi smo od srpnja prošle godine stanovnici Europe i bitno je da poznajemo jezike okružja u kojem živimo a da tome …prikaži još!
  • Default avatar -
    x007
    poznavanje više jezika je prednost u životu. nažalost, danas su tečajevi stranih jezika postali luksuz. želim usavršiti engleski
  • Default avatar -
    lotosolik
    Želim učiti njemački jezik jer će mi trebati za studiranje u nekoj od zemalja njemačkog govornog područja.
    friki
    Pozdrav, engleski sam učila u školi i snalazim se donekle. Zainteresirana sam za tečaj talijanskog jezika budući da živim u Rijeci gdje se dosta koristi a ja samo malo razumijem bila bih jako sretna da to mogu poboljšati. Zahvaljujem uz pozdrav.
  • Default avatar -
    Mirta8
    Znanje drugog jezik mi je potrban pri zaposljavanju. Bez znanja jezika nema posla. Znanje jezika je kod ima trecu savrenu ruku koja ti otvara svaka vrata.
  • Default avatar -
    Kraljicasrca
    Moja želja je da naučim njemački jezik. U današnjici je vrlo bitno znati barem jedan strani jezik, a mnogi nemaju financijskih mogućnosti uplatiti si tečaj izobrazbe stranog jezika.Između ostalog u ovoj ekonomskoj situaciji planiram preseljenje :) kao što bi narod …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.