Uključi se i osvoji glačalo za rublje!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    vanja_cro
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:01

Jako ću zavoliti peglanje malih stvarčica jer za dva tjedna dolazi bebačica. A pegla će nam biti najdraži kućni ljubimac :)

• Default avatar -
    ajde

ja sam odavno zavoljela glačanje - kad imam dobro glačalo ništa mi nije teško - no nedavno sam kupila neko s kojim se baš mučim i nisam zadovoljna pa bi mi baš dobro došlo ovo

• Default avatar -
    Sinajka

S obzirom da obožavam saunu vjerujem da ću uz ovaj uređaj za glaćanje i sa ovim uređajem za glačanje, prilikom glačanja, uspjeti postići efekt saune dodajući u vodu za glaćanje par kapi eteričnog ulja ružmarina, lavande.Na taj naćin još ću više zavoljeti vrijeme provedeno glačajući nepregledne količine rublja upravo sa ovim glačalom u ruci. Nakon glačanaj osjećat ću se super relaksiranom, odmorenom i opuštenom.Kao da nisam glačala već bila u sauni sa svojim prijateljicama. ;)

• Default avatar -
    mirjana15

ovako vam to ide kod mene, upalim omiljenu mjuzu, trebat će mi za potporu...stavim punu čašu uz stalak za peglanje...čega? kako čega, vina, dagi moji da se ne lažemo, treba hrabrost za moju peglu....i tada nastupa obna, gutačica destilirane vode, ona koja mi je uspješno sredila nekoliko košulja i da bude stvar gora, o da, ne samo mojih, ona koja je dok se samo na koji sekund (tak se kaže, zar ne?možda je ipak duže trajalo, od gore spomenutog vina percepija se gubi za vrijeme) otišla do telefona ostavila trajan pečat na omiljenoj majici i na nekoliko nešto manje omiljenih obleka za posao...no pustimo to...upalim ju, napojim do maksimuma i... ajmo lagano...počnem pjevušiti i kao vježbati uz omiljenu mjuzu, misleći kak možd prođe sve ok....i neeeee, neeeee opet....iako na najslabijem uspjela je "izgužvati" svilenu košulju a ne popeglati, što bi tek bilo da nema destilirane vode u njoj...mjuzu više od ljutne ne čujem...mrgudam zar opet...i idućih 10 minuta pokušavam ispraviti štetu...tada frknem i ne nije to to....ali toliko me još veša čeka da za jednu košulju 10 minuta je preeeeedugo...ljutito ju odložim na stolicu....uzmem hlače, pojačam temperaturu i ožeži...zapne ovdje, zapne odnje i opet živa muka ispeglati...pomislim fala bogu da se riješila maminog hekleraja, kak bi to tek popeglala, od muke iskapim čašu vina do kraja, šteta već, nema druge dok ne popeglaš....eh a tek počela, mjuza svira?ma da? na uši mi izlazi para više od pegle koja guta destiliranu i ne čujem više ništa...i opet 10 minuta peglanja hlača i opet polovično popeglane, ne da ovo čudo bolje odraditi i po treći put sikće da joj dosipam destiliranu....pomislim na sreću nije na vino ajd bar destilirana jeftinij od vina...pomislim kak sam blesava što to pomislila,...pogleda u hrpu veša od dobre 4 mašine....i teško uzdahnem....duga je noć pred menom...ili bolje odustati? hm...neće se samo popeglati....eto zašto ne volim moju sadašnju mučiteljicu peglu i peglanje s njom....a da dobijem ovaj svemirski brod...ohohohoho....krenulo bi podjednako, omiljena mjuza...meni čaša vina....svemirskoj postaji boca obične vode, ljubi ga majka što je ekonomična....bez podešavanja topline...moja košulja, cik-cak...op gotova za minutu...njišem kuzu i nogice poskakućući u ritmu omiljene mjuze...pijuckam lagane gutljaje pjevušeći dok hlačama klizi moja nova svemirska pegla, glačalo, postaja zovi te ju kako želite ali to bi bio zen čisti od peglanja....e tada bi i zavolila peglanje i ne bi trajalo satima...i ne bi se skupilo puno jer mi ne bi pozlilo od pomisli na peglanje....dakle češće bi peglala, njišući se uz omiljenu mjuzu i omiljeno roze vino...ozbać, pa tada bi peglanje bila čista poezija...da želim želim ovu postaju ovaj svemirski brod...da mi uljepšava peglanjenje, glačanje....uz čašu vina....živjeli :D

• Default avatar -
    vikitoria

Ne peglam već mjesecima jer se grozim od moje prastare pegle koja što god joj napravim ostavlja tragove na odjeći. Trenutno mi je prihvatljivije stavit majce na vješalicu čim izađu iz vešmašine i tako ih sušit, malo rukama pritisnut hlače da ih poravnam i slično. Treba mi ova sexy pegla, i da rekla sam sexy jer s usporedbom između moje, ova je komad ;)
    Treba mi ovaaaaa pegla !!!

traviata

Ja osobno volim glačanje, ali ne sa bilo kakvim glačalom jer mi se obično desi da ili rublje nije dosta izglačano ili najčešće pregorim i uništim robu - evo zadnja mi je bila košulja iz Sisleya koju sam pregorila glačanjem i uništila je a da sam je jednom samo obukla. To mi se je desilo već na tri košulje prije - novu košulju glačam i onda je uništim, odnosne "prekurim", a nekada mi se na tamnoj odjeći desi da ostanu tragovi od glačanja. Pretpostavljam da je to sve stoga jer nemam kvalitento glačalo, a prava glačala su preskupa i nikako da uštedim za glačalo. Uistinu volim glačati i glačam za sve ukućane doma, samo što nemam kvalitetno glačalo koje bi mi olakšalo posao, jer moje uglavnom puno toga uništi. Bila bih više nego sretna da dobijem glačalo, najsretnija žena na svijetu, obzirom da volim glačatti, a nemam sredstava za kupnju kvalitentog glačala, a do sada nikda nisam imala sreće dobiti gratis. Bila bih vam više nego zahvalna. Pozdrav.

• Default avatar -
    nemoguvjerovati

seka! moj komentar:razveselilo me kad sam ga ugledala(glacalo)jer bi mi olaksalo zivot i ostavilo vise vremena.Ukljućila sam se odmah u nagradnu igru al bi mi bilo još draže da mogu ukljućiti GLAČALO PHILIPSCARE PURE G 7635 jer izgleda elegantno i glačanje sa njime bila bi pjesma!!!! pozdrav seka.

• Default avatar -
    nemoguvjerovati

seka!Razveselilo me kad sam ga ugledala jer bi mi olakšalo život i ostavilo više vremena.Uključila sam se odmah u nagradnu igru ali bi mi bilo još draže da da mogu ukljućiti i glačalo philipsCare Pure 7635 jer izgleda elegantno i glačanje sa njime bila bi mi pjesma.Pozdrav seka.

• Default avatar -
    angiebral

Peglanje mi je najdosadniji posao u kućanstvu. Najviše vremena izgubim peglajući. Da si uljepšam vrijeme dok peglam maštam po mojoj prošlosti i putujem po vremenu kad mi je bilo najljepše.Tako peglajući proputujem svoje lijepe dogodovštine a još nisam ispeglala svu robu. Zato mi je potrebno učinkovito peglo da što brže ispeglam robu za moju mnogobrojnu obitelj.

• Default avatar -
    KSrsic

probat ću sa telekinezom, kad glačalo krene samo možda mi postane zanimljivije

• Default avatar -
    tomis

Pisat ću vam ono što hoda mi po glavi
    jer voljena me žena svakodnevno gnjavi.
    Mjesecima samo kuka pa se žali
    da njoj u kući nova pegla fali.
    I svakim danom sve više kvoca
    za novu peglu nek iznađem novca,
    da od stare pegle već boli je ruka
    i da peglanje postalo je prava joj muka.
    Da je dovoljno ne volim i ne cijenim,
    da ne udovoljavam željama njenim.
    Da frendice joj dobile pegle nove
    čak ona mene i na posao zove.
    Od rana jutra i zore rane
    ona tako gundra po cijele dane.
    A što ću ja moj dragi Bože
    kad pobjeći ne mogu iz te svoje kože.
    Toliko me guši da jedva dišem
    iz kog razloga sve ovo pišem.
    Uz novu Philips PerfectCare Pure GC7635 peglanje bi zavolio
    Jer bi se konačno od njenog kvocanja odmorio.

• Default avatar -
    makeitbetter

Mislila sam napisati hvalospjev glačalu, ali sam se sjetila da imam još malo dostojanstva, koje želim i zadržati, pa makar glačala starom peglom. Moram, međutim, reći da bih baš voljela vidjeti kako to da ovo glačalo ne ostavlja usjajenu tkaninu, to me najviše izluđuje pri glačanju!

• Default avatar -
    bubito

Starom peglom muku mučim,
    nikako da se peglati naučim.
    Dragi voli lijepe kragne,
    nikako da mi novu peglu dadne.
    Prođe Božić, pređe ljeto,
    stara pegla uništi sve to.
    Nova pegla mi samo treba,
    i eto sreće do neba. <3

• Default avatar -
    belina80

Glačanje mi nije mrsko niti sada, naprotiv, dođe mi kao neko opuštanje :-)
    Zna mi zasmetati curenje vode iz glačala, zato mislim da bi ova stvarčica ispunila sva moja očekivanja.
    Već dugo je gledam ;-)

• Default avatar -
    marina1990

Ova pegla moj je san,
    da mi olakša dan.
    Da ispeglem svu robu za jedan trenutak,
    pa da brže poletim u užitak,
    Uživancija sa mojim najdrsžima,
    i da traje satima,
    to bi radila umjesto da stalno peglam :)

• Default avatar -
    suzanns22

Ovo glačalo bi mi itekako pomoglo da zavolim glačanje jer,suprug i ja smo 13 god.u braku i moram priznati da sam jedna od onih koje ne vole glačanje pa si on jadan sam mora glačati.Naime ovakva glačala su skupa a moja pegla je nasljedstvo moje mame pa se više naljutim na peglu negoli išta izglačam jer sve je na kraju izgužvano.Tako da se držim onoga da pametniji popuštaju pa sam i ja odustala od peglanja.Kada bih je osvojila i moj muž bi bio najsretniji na svijetu.Žena bi mu napokon primila peglu u ruke, :)

• Default avatar -
    marina33

Ova stvar je toliko divna da te jednostavno zove na glačanje!Naravno da mi se ne da s onom mojom,kad jednu stvar peglam 15 minuta, i na kraju zguzvanija nego sta je bila...malo smanjim,pa malo pojacam,pa okreni ovako,pa onako...pa idem pospricati.. nema vode (samo ne znam kroz koju je rupu uspjela iscuriti i tako imaginarno nestati)...i sve je jos dobro ako mi se na kraju ne zalijepi za tkaninu i unisti po obicaju neku novu majicu...Tako da....ako osvojim ovu peglu,svu robu iz ormara cu stavit na pranje i uzivati u peglanju cijeli dan :-)

• Default avatar -
    Qiarita

Ljudi pozdrav, neću pisati o sebi jer meni ne treba pegla. Vjerovali ili ne baš sam za jednu takvu nedavno oženila muža. Rekla sam mu jednu večer; ako želiš izgledati ko' gospodin čovjek i pri tome imati sretnu ženu - kupi mi pravu peglu. Odmah drugi dan surprise. :D

A sada da zapravo pređem na temu "koja se traži". Dakle, moja najbolja prijateljica je prošli ponedjeljak imala rodjendan. I znate što joj se dogodilo kao vrhunac večeri, riknula joj pegla. Na njen 30-ti. :( Zove ona mene i kaže; "Stara znaš planirala sam večer provesti peglajući i ne možeš vjerovati krepala mi pegla. Hahaha tko još pegla na svoj rođendan" - našalila se. Drugi dan, krenula faza očaja; nema što iskombinirati za obući jer je uvijek pokoji odjevni predmet u vešu za peglanje. Ta žena, majka, kraljica je frik peglačica, pegla sve osim kuhinjskih krpa. Zamislite koja je drama njen život bez pegle. Uglavnom, ponudim se ja da joj za roćkas (sa malim zakašnjenjem) participiram u iznosu za peglu pa da si kupi neku s kojom će joj peglanje biti gušt. Neda ni čuti. A onda kao točku na "i" vidim vaš natječaj, morala sam se javiti jer ga vidim kao zadnju šansu da je iznenadim. Ne brinite, u medjuvremenu sam kupila poklon! :)

• Default avatar -
    natertua

Eno iza ugla svekrva vreba
    jel' moj veš ispeglan kak treba.
    I opet ona meni po glavi skače
    kako sam to ispeglala njenog sina hlače.
    Kad kažem da pegla je preslaba i stara
    „To ti ne znaš peglat!“ – ona odgovara.
    I uvijek pamet ona meni soli
    da dobro pegla ko peglanje voli.
    A od ove stare pegle jeza me hvata
    za dvije mašine trebam bar tri sata.
    Izgleda da joj grijač dobro ne radi
    jer veš ne pegla, već ga samo gladi.
    I ne lažem, stvarno je teško
    s nevaljalom peglom veš opeglat vješto.
    Peglanje s PerfectCare Pure san je pravi,
    san u kom sveki mi ne skače po glavi.
    Jer pokazala bi ja njoj i to iz inata
    koja od nas u peglanju je pravi tata-mata.

• Default avatar -
    Skaineska

Mislim da ćete me najbolje uvjeriti u sve prednosti ovog glačala ako mi pošaljete jedno na adresu. ;-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani