Moja žena baš ne voli glačanje, pa je to moj posao, pa bi htio da imam baš to glačalo za moje 3 princeze kako bi uvijek imale ispeglanu odjeću.
Dajte priliku Philips PerfectCare glačalu da izravna bore na mojim košuljama i umanji muku svima onima koji mi pomažu u tom procesu. Vječno zahvalan!
da dobijem ovo prekrasno glačalo ne bi se više odricala od peglanja u korizmi.
Kako sam trenutno u fazi preseljenja kod dečka u Beč i kako smo u potrazi za stvarima za novi stan, Zdrava Krava bi nam puno pomogla jednim Philips PerfectCare glačalom jer bi se svom dečku pokazala ko prava domaćica koja uz super kuhanje mu uvijek i savršeno izglača košulje :)
Samo jednu manu imam ja. Sve po kući radim, osim peglanja. Kad mi i to krene od ruke, možda nađem muža ja. 27.- ma godinama mi je sve bliže, vrijeme je da i ja onom pravom kažem da. Kad se pročuje po kvartu da sam i u peglanju maherica ja, bit će udvarača gro, to već svatko zna.:))
ja sam preveliki jinx da ga dobijem..svako glačalo do sada mi se pokvarilo :( mislim da kad bih ga dobila bis se sigurno spekla na njega u roku od 5 sec :)
s obzirom da sam provela dva mjeseca na "privremenom radu" u turizmu, spremala 10 apartmana i ispeglala milijarde lancuna, plahti, ručnika...slijedeće dvije godine ne želim ni čuti za riječ GLAČANJE.Ili možda ipak uz ovu novu peglicu dobijem volju :)
PEGLA TUGA
PEGLANJE STANJE
MANJE JE VIŠE
VEŠA JE MANJE
DAJ PEGLU
UBIJ TUGU.
Htjela bih se uvjeriti da ova pegla može olakšati svim ženama život,
a ne im otežavati kao dosadašnje pegle i da zavolim to dosadno peglanje, jer nitko neće umjesto mene ispeglati, osim ako nekome ne platim ;-)
Ova pegla će toliko poboljšati moju bijednu mušku sposobnost peglanja da to neće biti istina. Ispeglat ću gotovo bez truda i poteškoća hrpu veša koja me čeka mjesecima, a o budućim naporima da ni ne govorim. Ako ovo nije ušteda onda ne znam šta je!
Zato jer imam peglu staru, a ova mi se baš sviđa, ljubičasta i ljupka. Ma hajde da ne pišem romane. Jednostavno ću dati mužu da pegla s njom :)) A ja ću se diviti novoj pegli :-)
Ova predivna boja zamaglit ce mi vid da ne vidim hrpu veša koju imam pa cu peglati nadajuci se da je svaki komad posljednji,
A Boze dragi...kaze gospon Philip da je njegova pegla trenutno najbolja i da najbolje lezi u rukama zaposlenih dama koje nemaju puno vremena a imaju puno vesa. Kaze on da ne moram mjenajti temperaturu kad peglam svoju svilu i da izbacuje vise...ovaj pare. Ja vjerujem gospodinu Philipsu i zelim probati njegovu peglu...da mi olaksa zivot ;)
ZBOG JEDNOG MALOG ALI VRIJEDNOG APARATIĆA ZAVOLJET ĆU I GLAČANJE
JER NJEŽNO,BRZO I JEDNOSTAVNO RAVNA SVE!!!
Velika je razlika glačati s kvalitetnim ili lošim glačalom. Sjećam se još mučenja s onim starog tipa pez pare, pa parnog, a glačala sam i s parnim postajama. Svaka naprednija je bila pravo otkriće: brže, jednostavnije i najbitnije: puno ljepše i kvalitetnije izglačano rublje. Vjerujem da bi me ova napredna tehnologija raspametila pa bi glačala i ono što sad ne glačam...
Koliko sam uspijela pročitati jedna sam od rijeđih žena koja usitinu voli glačati. Najljepši osjećaj kad vidite lijepo ozglačanu košulju ali to nije moguće bez kvalitetnog glačala. S obzirom da moje glačalo lagano odkazuje poslušnost i počinje ispuštati vodu kad to nije potrebno jako bi me razveselilo jedno ovakvo glačalo a time bi mi uljepšali ne samo dan nego i ostatak života ne samo meni nego i cijeloj mojoj obitelji.
Roba me na hrpi čeka
da postane glatka i meka.
Peglati volim pa vas novo glačalo molim.
I još nek je ljubičaste boje, ostvariti će se želje moje.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji