Ne moram podešavati temperaturu?! Ma već sam sad poželjela isprobati takvo glačalo. Osim što će meni biti puno lakše, i moja mama će biti sretnija jer neće morati glačati moje stvari kad god mi padne napamet. Još više mi se sviđa što nema rizika od pregorijevanja. To znači da ću napokon moći glačati i bijelu robu u nadi da neće postati zlatno-žuta zbog visoke temperature.
Nikad nisam redovito glačala, uvijek mi se to činilo kao gubitak vremena. Ali sad, s obzirom da nam za par dana na svijet dolazi mala kćerkica, znam da ću morati početi redovito glačati, posebno sve te male dječje stvarčice i tome se čak veselim! :) Ovo bi mi glačalo pomoglo i uljepšalo te trenutke. :)
Cijelo popodne peglam kauč gledajući sport na Tv-u, a žena pegla li ga pegla iz dana u dan i to satima. To što čitam o ovom Philips glačalu izgleda idealno pa bi ga poželio svojoj ženi kako bi skratila vrijeme koje utroši na glačanju starom peglom.
uz glačalo svemirskog dizajna , osjećala bih se kao da glačam u nekoj drugoj galaskiji
Moje glačalo iz noćne more...ovo je već ne znam koja pegla po redu da mi je peglanje najgori kućanski posao. da, moja pegla... Pohabana, curi na sve strane, zaflekana tako da ne mogu niti popeglati stvari, a da prije toga ne stavim neku gazu ili ručnik...I ono najgore...svaki puta kad uđem u djetetovu sobu imam direktan pik na nju. I strese me svaki puta kad je moram upaliti jer znam da kreće noćna mora. A palim je svaki dan jer moja pegla nije u stanju popeglati veš u jednom šusu. I to zamara. ova nova pegla bi ako ništa drugo mogla riješiti moje trzavice...
Kad bih morala samo jednom ili 2x preci preko majice da bude ispeglana a ne 8 puta, mozda bih i zavolila glacanje..
Uistinu se rijetko uključujem u ove nagradne igre jer kad vidim hrpu super komentara odmah odustanem. No, vidjevši ovu prekrasnu peglu i kako je većini ovdje nezamislivo da netko voli peglanje odlučila sam se uključiti. Eto ja sam jedna od njih. Uživam u peglanju, prekrasnom mirisu svježeg rublja i naravno dobroj pegli. Peglanje me jednostavno opušta što ne mogu reći za neke druge kućanske poslove. Moja sadašnja Philips pegla je stara 8 godina i obožavam je, no mislim da je polako došlo vrijeme za nasljednicu. Puno sreće svima i uvjerena sam tko god da je osvoji da će zavoljeti i uživati u peglanju.
Kod kuće već imam dosta staro glačalo zbog kojeg ne volim glačati. Glačalo ima podosta godina pa već iz njega curi voda jer se najvjerojatnije nakupio kamenac u njemu i dosta vremena mu treba da se ugrije. Možda sam zbog toga izgubila volju za peglanjem. Ova nagrada bi mi opet vratila volju za glačanjem jer ja volim glačati, ali mi je potrebano ovako odlično glačalo.
Nisam kreativna ni originalna u osmišljavanju komentara, volim glačanje, ne bliži mi se nikakva godišnjica ni rođendan, a moj dragi ne bi peglao svoje košulje čak ni s ovim super glačalom, ali bi meni stvarno dobro došlo :)
Troje djece, muž i ja, zamislite koliko je to isprljane i oprane odjeće svaki tjedan. I tako iz tjedna u tjedan meni se roba nakuplja u košarama samo zato što mi je muka od same pomisli na moju 7godina staru peglu, kojoj su rupice koz koje treba ići para začepljene, al zato na svim drugim mjestima curi ko luda. Stopalo joj je toliko zagoreno da peglam preko dvije gaze da si neuništim robu, a da ne kažem da mi je glava u torbi svaki put kad je palim jer joj je kabel već sav zapetljan i žice na mjestima ogoljene! I tako mi za peglanje treba puno snage, živaca i hrabrosti, a ponajviše vremena. Ne da bi uz Phillips PerfectCare Pure GC7635 zavoljela glačanje, već bi to postalo moja omiljena aktivnost! A cure bi bile presretne, sve bi im haljinice visile i ormaru, a mama bi imala više vremena za njih!
Inace ne igram nagradne igre, ali vidjevi ovu peglu odlucila sam ostaviti komentar. Studentica sam i uvijek negdje zurim, nikad mi odjeca nije savrseno ispeglana. Nije da bas nesto posebno volim peglati, ali studentski zivot me prisilio na samostalno peglanje. Imam neku staru peglu koja mi je vec spalila 2 majice, pa mi neku odjecu vise ni ne peglam jer se bojim da ce mi ostetiti. Nisam neki strucnjak, ali ova mi se pegla cini kao jedna od boljih, brzih za zagrijati i sto je meni jako vazno pegla koja mi vise nece ostecivati odjecu koje i onako imam sve manje. :) :) :)
Glačati nikada nisam voljela ja
Al što mogu kad obitelj imam sad
Štramplice za bebu, hlače za dječake
Košulja za muža, bakina vesta koja joj je tijesna
Didove potkošulje,a tu se nađe i nešto moje
Sve to izglačat moram sad
Odmah mi na oči pada mrak
Dok mi niz lice klizi znojna kap
Nadam se da me sutra čeka bolji dan
Da ću s novom peglom lakše glačat ja
Nova pegla dobro bi mi došla
Sva depresija života s njom bi prošla
Kada vidim svoju staru peglu,od muke mi s čela počne kapati znoj, ne znam što je goge kad je vidim, kamenac između ploče ili efekt smeđeg otiska koji stvori na mojem bijelom rublju...da mi peglanje ne bi bilo tlaka, Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo bi bilo moj spas bez hrđavih dodataka!
Stvarno volim pomoći mami kad god imam vremena. Kad nema puno obaveza na fakultetu volim kuhati ručak i peći kolače, a moji roditelji ih još više obožavaju jesti. Ali moram Vam priznati da mi je glačanje stvarno "noćna mora" još od djetinjstva kad sam igrajući se vruću peglu naslonila na svoje uho. Mislim da nikad neću zavoljet glačanje, ali sigurno će mi postati mrvicu draže ako osvojim ovo PerfectCare glačalo. Iznenadit ću mamu nagradom i obećajem da ću joj pomoći u glačanju. A naša već jakooo stara pegla moći će napokin otići u zasluženu penziju i to nakon dugog radnog staža. Pa se nadam da će se i meni jedanput osmjehnuti sreća u Vašim nagradnim igrama!
Dakle, ja sam svom dragom dala obećanje da ću, kad počnemo živjeti skupa (a to se jako približava)uvijek peglati jer je to jedini kućanski posao koji on ne može smisliti.. S obzirom da peglanje nikome nije omiljena aktivnost pa tako ni meni, ova pegla bi mi bila spas i temelj lakšeg i uspješnog zajedničkog života :) btw. ljubičasta mi je najdraža boja...
Glačanje-meni jedan od najomiljenijih kućanskih poslova,tako da bi mi uz ovo bilo još i ljepše.
Iskreno ja sam jedna od onih ljudi ako takvi uopce i postoje koji ne razumiju zašto je loše ako obučem zgužvanu robu na sebe i pustim da se izravna na meni ;) U životu nisam primirisala pegli, pogotovo kad čujem svoju mamu i sestru kad kažu da su peglali cijeli dan i da jedva stoje.Nemojte me krivo shvatiti, napravim sve ostalo. Mogu i boju gledati kako se suši, ali ona vrućina i para nezamislive su mi. U jednu ruku osjećam se užasno što nešto osnovno neznam napraviti :( Ali vidjevši ovu peglu i njezin svemirski dizajn poželim je držati u ruci i šokirati sve ;) a možda posudim koji put mami i sestri ;)
Moja mama glača po dva sata svake subote što je i meni pokušala usaditi, međutim takav režim kod mene nije zaživio. Ne mogu se natjerati na ta dva sata za glačalom pa se često ulovim u grozničavom peglanju prije izlaska iz kuće neovisno o tome idem li na faks, odvesti dijete u vrtić, na izlet ili u poštu, jer ipak ne možemo po svijetu hodati kao da nas je krava prožvakala. :) Ova pegla bi me oslobodila stresa i opeklina nastalih u žurbi, a kratko peglanje subotom bi mi se sigurno činilo kao dobra ideja, dakle, cijeli život bi mi se promijenio nabolje :D
Oni koji vole glačanje sigurno imaju dobru peglu jer mene moja dovodi na sto muka. Odugovlačim da uzmem peglu u ruke što duže mogu a kada počne peglanje počinje i kalvarija. Vrućina, znoj, ruke koje se tresu od umora jer jednu krpicu moram desetak puta prijeći s peglom prije nego se vidi barem malo poboljšanje. A tek žute mrlje koje ostavlja na bijeloj robi...groza. Voljela bi zamjeniti svoju staru peglu ali kao umirovljenik nemam nikada dovoljno novaca za izdvojiti za novu. Kada bi osvojila ovu peglu ne bi zavoljela samo peglanje već i život. Moja pegla štuca i kašljuca, a robe za peglanje je dosta, kao male Himalaje. Nova pegla, wow bilo bi peglanja s takvim uživanjem da bih postala i peglanator! :-)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji