Uključi se i osvoji glačalo za rublje!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    bubi13
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:01

Želim samo olakšati barem jedan kućanski posao mojoj dragoj mami koja naša pepeljuga, jer svi mi njezini ukućani smo po drugim poslovima tako da je sve na njoj.

• Default avatar -
    katija85

Posto mi treba glačalo namjeravam si ga kupit al neko super jeftino jer naravno nema se. A posto poklanjate moze meni tako da moja odjeca bude peglana philips perfectcare glačalom a ne nekim jeftinim od 80kn.

gregori

Ne igram za sebe nego za mamu koja kao i sve mi žene ne voli baš glačanje.
    U zadnjih par mjeseci pokvarilo joj se nekoliko glačala pa se nadam da bi ovo trebalo poslužiti malo duže (naravno ako nam ga poklonite)

Cujzonja

Žena mi obavezno natrpa punu košaru krvetnine, pa ajde ti sada to ispeglaj s nekom starom maleckom peglom! Joj, kak bi me ova spasila!!!

• Default avatar -
    kandjal1

Iskreno da vam kažem, ništa mi ne može pomoći da zavolim glačanje, ali mi može olakšati. Glačalo koje sad imam je marke xy i toliko teško njime glačati da nije za vjerovati, moram jako stisnuti da izglačala nešto najjednostavnije i proći sto puta preko istog mjesta i to onda traje satima, i eto sad kad sam lijepo oblikovala mišiće na rukama, treba mi nešto što će mi ubrzati posao, tako da toliko nevoljeno glačanje što prije prođe.

• Default avatar -
    jaankica

moj suprug kaže da ja ne znam glačati, jer satima se patim, a odjeća ostane skoro onakva kakva je bila i prije glačanja. Ja mu kažem da nije problem u meni već u nekvalitetnom glačalu, ali ne vjeruje mi, pa mi treba ovo super Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo da mu dokažem da nije u pravu

• Default avatar -
    malaracica

Iskreno mislim da je s ovim glačalom glačanje tako lagano i jednostavno da ne bih nikom dopustila da glača umjesto mene

• Default avatar -
    88Sekana

Iskreno "PEGLA" JE LEGLA SUPER! Izgleda savršeno ali ne pada mi na pamet da glačam! Ovo je IDEALAN POKLON ZA MOG PENZIONERCA. Muž mi je od 1.8. u MIROVINI.Raspametila bih se od sreće mi "čovik osvoji "PEGLU", he, he!
    Voli vas Sekana!

• Default avatar -
    88Sekana

Opet ja, daj curke prestanite kukati s tim komentarima! Dajte malo humora i mašte! "S "PEGLOM" se doista može "svašta".
    Moš" recimo i kosu, pa tost, pa recimo "kuvaš kavu", pa spališ ga tko te dirne, moš ju prodat pa riješiš OVRHU i tako dalje. U ovoj krizi s "PEGLOM" se može SVE, he, he!
    Ne zamjerite, radujte se i šalom osvježite ovu pustošiju oko nas!
    Vaša Sekana

• Default avatar -
    Silma

Moj dečko nosi samo košulje, a svatko zna da je njihovo peglanje zamorno ako nemaš dobru peglu. Ja je nemam tako da bi ova pegla bila idealna za njegove košulje...

• Default avatar -
    Valerija10

Moja kcer Zala ima 26.8.2014 rodedan,jako voli peglanje,odlazi na studij u inozemstvo I treba nam dodatna pegla.Za rode dan cemo moj kupiti zlati prsten,ako uspomenu na taj vazno dan u zivo tu - punoljetnost,pa bi bilo zgodno, da joj prsten umotamo kao poklon u ovu vasu peglu,I tako joj pripremimo ugodno iznenadjenje.Dobice prsten kao trajno uspomenu i Jo's peglu za njen omiljeni posao.
    Lep pozdrav,ako dobijemo peglu napravicemo fotografiju na slavlju I saljemo je za objavil na vasem portalu.

• Default avatar -
    MANSAB

Osobno mi peglanje nije jača strana,ali sa ovakvim super glačalom mislim da će sve ići kao od šale. S radošću i lakoćom ću obavljat i ovaj dio kućanskog posla ne samo za sebe nego će i ostali članovi moga kućanstva htjeti koristiti peglu.Nadam se da ću biti ta sretnica i osvojiti super glačalo.

• Default avatar -
    drazenka000

Glačalo izgleda prekrasno, voljela bih ga imati!!

• Default avatar -
    klaiceva

Konačno bi glačala bez straha da ću nešto upropastiti(spaliti)i to bez mrlja od vode uz dovoljnu količinu pare ,o brzom uklanjanju kamenca ne treba ni govoriti i da izgleda prekrasno.

• Default avatar -
    Eldobru

Sa PPCPure glačalom muka je slađa jer ono plovi tkaninom kao lađa!!!!

• Default avatar -
    KlaraW

Nakon pranja, rublje odlažem na hrpu koja postaje sve veća kako se bliži kraj tjedna. Onda, teškog srca krećem s peglanjem i tako provedem skoro svaku nedjelju, cijelo poslije podne. S novim glačalom skratila bih vrijeme koje mi je inače potrebno za peglanje, stigla bih možda i koju knjigu pročitati ali najveći uspjeh bio bi kad bih kćeri dokazala da peglanje nije najteža stvar na svijetu.

• Default avatar -
    marijanah

Kao da ne živim u ovom stoljeću.Peglam sa starom Rowentinom peglom koja mi često padne tako da je napukla a o ispustu pare sanjam.... Clin za staklo napunim vodom i špricam po robi i tako mučim svoju garderobu.Ova osvojena nagrada bi oduševila prvenstveno moje stvari koje bi oživjele i progovorile o svojoj sreći i napokon bile bez sjajnih tragova po sebi a ja kad bih ju osvojila prvo dobila srčani pa nakon oporavka uživala u modernom glačanju

Lp zdrava kravo i pošalji ovu čudesnu peglu u moj dom!!!!!!!!!

• Default avatar -
    croboy

Nas je troje muskih u kuci i nasoj majci bi ta pegla puno pomogla jer sada imamo staru peglu koja umjesto da pusta paru pusta vodu punu kamenca jer nema filter i neda se ocistit! zato ova pegla
    Philips PerfectCare Pure GC7635, nema smisla nabrajat njezine mogucnosti, rade bi ju moja majka isprobala pa da ona ocijeni dal je ona dobra

• Default avatar -
    Freddie25

Ne volim glačanje jer imam peglu staru skoro 30 godina kojom uspijem ispeglati samo veće nabore i to uz puno muke. Za "uspješno" peglanje rublje nakon pranja moram dobro istresti i "nategnuti" da bude što ravnije nakon sušenja. To mi u većini slučajeva baš i ne uspije kako sam zamislila jer centrifuga odradi svoj posao, a moja pegla je svoj posao odavno zaboravila pa se svadimo skoro svakodnevno, uvjerava me kako joj je vrijeme za mirovinu a ja joj kažem da ne može u mirovinu dok ne nakupi bar 40 godina radnog staža. Sve se bojim da će mi jednog dana jednostavno dati otkaz. A onda mi jedino preostaje peglanje na "Peggy Bundy" način jer za novu peglu nemam.
    Kad bi osvojila novu Philips PerfectCare Pure peglu, moja ljubimica bi mogla u svoju zasluženu (prijevremenu/invalidsku) mirovinu a ja bi napokon uživala u peglanju mog rublja.

• Default avatar -
    Edithah

Glačanje je super, glačati je okaay kad od Zdrave krave dobiješ Philips PerfectCare!
    Želim ju baš jako da mi glačat' bude lako, jer glača sve tkanine pa za zgužvano neema zime!
    Ma kakvo progorijevanje, ma kakve mrlje sjajne, uz nju će mi sve košulje biti tako bajne!
    :) Zdrava krava <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani