Glačanje nije samo urednost i trud domaćice da joj rublje,posteljina,ručnici i kuhinjske krpe izgledaju kao na izložbi već po meni najvažnije je da je vruće glačalo odlično za dezinfekciju rublja,a da volim glačati baš i ne no uz dobru "peglu" i dobru muziku te pjevušenje pritom mogu reći da mi sasvim podnošljivo,a tek kad vidim svoju obitelj čistu,urednu i u ispeglanom rublju te kad navečer legenem u mirisnu posteljinu osjećaj zadovoljstva je izniman i vrijedan truda !
Kao i ja i sve mi djevojke, žene, majke, kraljice, tako je došlo vrijeme da i moja najdraža tinejđerka počne peglati. Isprva joj je bilo čak i zabavno, ali kad je prošlo neko vrijeme i par ispegalnih tura veša, već je postalo tlaka. "Kako se ovo ne da speglati, dok jednu stranu speglam, druga se izgužva... kako uvijek moram nešto mijenjati po temperaturi, pa paziti na tkaninu.... joj mama, jel baš moram peglati..." kaže moja kćer:)
Pa eto, da ne bi morala toliko kukati oko kućanskog posla koji je pred njom, mislim da bi uz ovo glačalo moja kćer zavoljela glačnje i rekla "pa mama, ovo je glačalo o kojem sam sanjala...":))))
kao muškarcu,ovo glačalo bi mi skratilo muke oko peglanja iuštedilo puno vremena naspram starog glačala...hvala ;)
ja već volim glačanje jer me to zaista opušta, uključim glazbu i laganini.. no ponekad me frustrira moje glačalo jer ne uspijem ispeglati kako treba. Pa eto, vjerujem da bih uz ovo glačalo išlo sve kako treba bez imalo muke!
Kada bi me netko pitao koji je najgori posao na cijelom svijetu moj odgovor bi bio peglanje. Uz moju staru peglu to je pravo mučenje. Prvo se mora raspodijeliti veš...muževe košulje i bodiči od sina na jednu hrpu, pamuk na drugu...tu več prođe oko sat vremena, i več mi je dosta. A onda tek peglanje, uliti vodu kroz onu malu rupicu na pegli je prava lutrija i namjestiti pravu temperaturu. Nedao Bog da slučajno zazvoni telefon, pa ju moram ištekat iz struje, za svaki slučaj jer ahhh ma dogodi se da nešto i pregori. Najčešće muževa košulja ;) Pa onda ponovo ju uštekat čekat da se zagrije, mjenjat temperaturu...ma joj evo muka mi je samo kad se sjetim. TREBA MI NOVA PEGLA!!!
Uz dvoje male djece i supruga (koji je ponekad kao 3. dijete) kvalitetno glačalo mi je na vrhu wish liste. Ne samo da bi mi olakšalo i ubrzalo glačanje hrpe rublja, nego i zamornog čišćenja iste koje je neizostavno kod većine glačala. Nekoliko puta vuči peglu po istom mjestu nije ni malo zabavno. Vjerujem da bih uz pravo glačalo uz puno manje truda i vremena postigla puno bolje rezultate. Ne bih se više psihički pripremala, dapače, vjerojatno bih od sreće i zapjevala.
Draga Zdrava kravo ja volim glačati i to mi je zabava, jedino otkad imam problema sa vratnom kralježnicom to mi je počelo predstavljati
problem.Ali vaše perfektno glačalo uvelike bi pomoglo u bržem obavljanju kućanskih poslova. Unaprijed hvala
Nas ima pet u obitelji. Uz supruga i tri sina ne mogu očekivati da mi netko pomogne u glačanju, a glačalo koje imam je staro i stvarno bi mi dobro došla pomoć pri glačanju sa novim glačalom. Glačanje inače ne volim, pogotovo ljeti dok je vručina i ima hrpa veša jer se veš neprestano prlja. Stoga Vas molim nagradite me sa novim glačalom
pa da i ja zavolim glačanje!
Kaj? Pa glačanje subotom navečer nalazi se u mojoj kategoriji zabave. Pustim neki film i glačanje prođe bez velikih trauma. Doduše jedna moćna pegla olakšava posao, pa sam više nego voljna udmomiti jednu Philipsovu za zajedničko gledanje filmova u romantičnom okruženju mojega doma. Lijepi pozdrav!
Ovo glacalo nece mi pomoci da zavolim glacanje, ali ce mi ga puuuuno olaksati :)
Eh, ja već volim glačanje...osobito navečer kada klinci zaspu, ja upalim TV i trk po peglu...ali ovaj ljepotan će biti zaslužan da mi peglanje bude još draže :-)
Sa kvalitetnim glačalom i samo glačanje postaje ugodnije. Ne postanem mrzovoljna, ako neko rublje ne mogu lijepo izglačati. Štedim vrijeme, a samim tim imam više vremena za ljudi i stvari
koje me vesele. Ovakav pomagač, svakako bi bio prava blagodat za mene !
Svaki tjedan svojom starom Peglicom osvojim Himalaju. Himalaja je moj naziv od milja za kup veša koji se sastoji od barem 5 bubnjeva veš mašine. Posteljina je u temeljima, hrpe ručnika u sredini, a fini veš pri vrhu. I tako ja uključim Peglicu, napunim ju gorivom i idemoooo!!!
A jadna moja Peglica, stvarno je već stara i zaslužila je otići u mirovinu već odavno. Vrijeme je za nove, mlade, snage i nekako mi se baš čini da bi ovo krasno Philips glačalo bilo baš dobar suputnik u mojim pohodima na visoke planine. :)
Eh da mi je ova "makina", glačala bi robu svima.
Vjerujte, nije šala, za ovakvo glačalo, sve bih dala.
Glačala bi brže i bolje i uz to bila dobre volje.
Moja je košara uvijek puna do vrha i sad ne vidim koja je glačanju svrha.
Ali kad bi mi ovaj stroj dali, glačanje mi nebi bilo kao po kazni, uživala bih gledajući kako se moja košara prazni.
Želim ovo glačalo više nego si to zamisliti možete, usrećite me, samo Vi to možete.
Volim svoju peglu, jer ima "dušu", bar se tako tješim. Nisam ljubitelj peglanja, ali pegle koje peglaju skoro same, tko to ne bi zavolio?
Lijep pozdrav!
Mi smo dvije studentice u Zagrebu. Prije par dana pokvarilo nam se već ionako staro i ne dovoljno funkcionalno glačalo koje smo do sada koristile. Odjeća nam se sakuplja, a mi bi vrlo rado voljele na ovaj ispitni rok koji je pred vratima izaći uredne s izglačanom odjećom. Novo glačalo bi nam uštedjelo već ionako siromašan studentski džeparac i vrijeme te bi zbog toga zavoljele glačanje. Anja i Tena
Evo iz znatiželje, izazivam ovo glačalo na "dvoboj" sa 5 zaostalih neopeglanih tura rublja, čisto da vidimo može li uspješno odoljeti izazovu! :)
Ja mrzim glačanje.
Moja "ljubav" prema glačalu rodila se u djetinjstvu, kada sam bila zadužena za glačanje odjeće čitave obitelji, i to ni više ni manje nego metalnim glačalom koje se grijalo na štednjaku nakon svakog komada odjeće. A ako sam željela stvoriti paru, peglala bih preko vlažne pamučne gaze.
Sad kad sam vas upoznala sa svojom traumom, evo nove. Najdraži odjevni predmet mog dragog je - košulja. Ima ih u svim bojama, uzorcima i materijalima. Posebno mi je draga jedna bijela, lanena. Od glačanja ove košulje mrskije mi je samo gledanje zasjedanja Sabora.
Kažu da je najbolji način za borbu protiv strahova suočavanje s istim, pa se eto otprilike jednom tjedno prihvatim najjeftinijeg modela glačala koje posjedujem. Dolijevanje vode nakon svake košulje, mokri podovi, kapljice znoja koje se slijevaju niz čelo dok pokušavam izglačati dotičnu bijelu lanenu košulju, a mislima mi prolazi luda ideja da je sakrijem na dno ormara. Ili spalim brenerom.
Eto, mislim da sam svojom pričom dokazala kako zaista, ali stvarno trebam ovo glačalo! Moj dečko i njegova lanena košulja bit će vam zahvalni. A o sebi da ne pričam :)
Imam skupu peglu za koju sam se nadala da će mi peglati košulje tako da se ne vidi ni jedan nabor, ali nažalost to nije tako, sad sam mislila kupiti peglu s parnim postoljem ali šta ako dam tolike novce a opet ne budem zadovoljna, stoga bi mi ova nagrada dobro došla, da moje košulje budu super ispeglane bez puno znoja, a kartica neispeglana...<3
ako je kao na slici onda je jednostavno - PRESAVRŠENO! a dobro bi mi došlo novo jer imamo malu bebu pa treba svu tu njenu silnu robu spopeglati. a da ne govorim o školarcu i nama roditeljima! samo perem i peglam :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji