Uključi se i osvoji glačalo za rublje!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    pllavusa
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:01

Najradije peglam kartice, kreditne naravno, a dok ih peglam baba pegla i para joj ide na uši ;) ak me razmete kaj hoću reći ;)

• Default avatar -

Generalno i načelno, ne volim peglat jer sve moderne pegle su teže od moje ruke i nikako da nešto ispeglaju kako treba. Uvijek ostaju nekakve crte po odjeći, košulje su mi posebno bolna točka..A znam da bi i potrošila koju kaloriju, ali s ovom gubim samo...živce :(

• Default avatar -
    annoaa

Kako će mi pomoći? Tako što više neću propaliti niti jednu najsvečaniju košuljicu iz ormara, tako što neću prolijevati vodu dok sedamdesetsedmi put pokušavam precizno nadosipati destiliranu vodu, tako što si neću pokvariti frizuru isfeniranu taj dan od silne "disko pare" i tako što se neću iživcirati što mi iz rupica na pegli ispada smeće od kamenca. Po bijelom rublju, razumije se.

• Default avatar -
    zvonkica30

Bilo bi divno imati peglu koja ne pecka dok peglam :))

• Default avatar -
    tflanjak

Ne volim peglati jer moram dobro paziti,
    temperaturu podešavati i tkaninu orošavati.

Ali Phillips i Zdrava Krava mi nude
    da peglanje moj omiljeni posao bude.

• Default avatar -
    marasepovic

Glačalo PerfectCare na oko izgleda prekrssno, ali bi isto tako
    peglanje mojoj snahi vjerujem bilo isto tako, budući je prije
    1 mjesec rodila te bi joj uvelike pomogao takav strojčić. Do sada
    sam peglala ja ( svekrva ), a sada joj prepuštam palicu, pa molim
    ovu napravicu da joj olakšamo njeno svakodnevno peglanje, a i moje kada budem uskakala po potrebi. Hvala

• Default avatar -
    damac

Iskreno, ne znam što bi me natjeralo na peglanje, ali ako imam nešto tako lijepo kao što je ova pegla bilo bi bezveze da stoji poklopljeno krpom, kao sadašnja pegla. Ova je za pokazivanje. Svima bi rekla: "Vidite s čime ja peglam!" Nema veze što oni ne znaju da mi mama to (još uvijek) radi.

• Default avatar -
    sanjabirkic

od kud da započnem?! glačanje uopće ne volim. toliko da niti ne kupujem odjevne predmete koje se moraju glačat :/
    sreća pa živim s mamom, pa joj podvalim one koje moram hihihi
    pravo da vam kažem, ni sama nisam sigurna da znam glačati, ali možda bih uz neko ovako slatko glačalo naučila ;)

• Default avatar -
    kett87

Ništa mi ne može pomoći da zavolim glačanje, ali uz ovakvo glačalo barem bih taj dosadan posao ubrzala!

• Default avatar -
    santol1

Moja žena bi bila presretna kada bi osvojila ovo glačalo, da ne moram peglati sa starim.

kiara_89

Tek sam počela živjeti sa zaručnikom. Volim sve raditi za njega ali glačanje mi je uvijek najteži dio jer imam staro glačalo s kojim se redovito svađam...(nismo si baš dobri)..Uvijek mu prijetim da ću ga zamijeniti boljim - Pomozite mi da ga se riješim i da uživam u novom zajedničkom životu ;)

Pozdrav,
    BRIDE-TO-BE

• Default avatar -
    sonja4

Nikad nisam voljela glačanje, previše mi je statičan posao i dugo traje, ali što se može i to se mora. Sa ovakvim glačalom ako ništa drugo bar bi uživala u brzini glačanja, a i dizajn glačala je savršen.

• Default avatar -
    mirjana43

joooooooooooj..mrzim glačanje :,( posvuda hrpa neispeglane odjeće.doduše uredno posložena ali ipak neispeglana...a tek onaj osjećaj kada moram na posao ,pa ispeglati odoru,pa hlače dobiju duplu crtu po sredini..ajoooooooj....bljak..bljak..help mi...Nadam se da bi mi PerfectCare glačalo omogućilo lakše,brže i jednostavnije glačanje službenih košulja i hlača koje me svakodnevno izluđuju.a tek uporaba krpica preko hlača kako ne bi ostao sjaj od glačala...joooooj....katastrofa..čitajući o ovom tipu Philipsova glačala uvidjela sam svoju nadu i spas ;)

Zdrava KravaMoj vodič kroz vitalnost
    Hrana
    Zdravlje
    Dijeta&Vitalnost
    Fitness
    Wellness
    Ljepota
    Ljubav
    Green&Bio
    Specijali
    Alati
    Stručnjaci
    Diskusije
    Kvizovi
    Video
    Kolumna
    Dobrodošao mirjana43
    moj profil
    odjava
    Traži
    Uključi se i osvoji glačalo za rublje!

Uključi se i osvoji glačalo za rublje! Foto: PR
    Green&Bio
    Green&Bio
    ispiši članak
    pošalji članak
    spremi u moje članke
    Datum objave:
    21. 08. 2014.
    Autor:
    Sponzorirani članak
    (91)Dodaj komentar

Ostavi komentar ispod članka i osvoji Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo
    U našem nagradnom natječaju koji će trajati od 21. do 26. kolovoza u 11 sati možeš osvojiti Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo. Glačanje slovi kao ne baš omiljeni kućanski posao pa nam u komentaru napiši kako će ti ova nagrada pomoći da zavoliš glačanje? Najbolji komentar po izboru Zdrave Krave ćemo nagraditi

Pravila nagradnog natječaja pročitaj ovdje.

Glačanje bez rizika
    PerfectCare zahvaljujući OptimalTemp funkciji jedino je glačalo kojem nije potrebno dodatno podešavati temperaturu. Nježno, brzo i jednostavno glačanje svih vrsta tkanina u trenu. Jedan od kućanskih poslova koji većina žena stavlja na čekanje je glačanje i to ponajprije zbog vremena koje oduzima i napora koji treba uložiti u ravnanje zamornih nabora. No uz prave pomagače taj posao uskoro bi mogao postati jedan od dražih. Danas, vjerovali ili ne, postoje glačala koja skoro sav posao obavljaju sama. Takve su i parne postaje Philips PerfectCare koje pružaju brze rezultate za sve odjevne predmete, bez rizika od progorijevanja ili sjajnih mrlja.

Philips, svjetski broj 1 među markama za glačanje, od 1956., kada je proizveo svoje prvo električno glačalo, neprestano radi na usavršavanju i održavanju odjeće. Svoje povjerenje Philips glačalima do sada je poklonilo više od 400 milijuna ljudi diljem svijeta, a svake 2,5 sekunde netko na svijetu odabere glačalo tvrtke Philips.

''Philips PerfectCare glačala zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji OptimalTemp glačaju sve vrste odjeće od svile do lana, pamuka ili kašmira...bilo kojim redoslijedom, bez ikakvog dodatnog podešavanja temperature, dok ravnoteža pare i temperature pruža odlične rezultate bez sjajnih dijelova na vašoj odjeći. Sav težak posao za vas u trenu obavlja PerfectCare glačalo i to s izvrsnim rezultatima'', istaknula je Božena Brnas, voditeljica marketinga Philipsa.

Nježno, brzo i jednostavno glačanje za sve vrste tkanine
    Osim tehnologije OptimalTemp još jedna odlična značajka ovog proizvoda je to da kod PerfectCare glačala ne dolazi do curenja tekućine. Procesor Smart Control održava stalnu temperaturu ploče za glačanje zbog čega ona nikad nije ni prevruća ni prehladna, a zahvaljujući sustavu easy de-calc koji uklanja kamenac za manje od minute produljuje se životni vijek parne stanice. Bilo da za izlazak spremaš sebe ili pak cijelu obitelj, svaki je trenutak važan. Prednosti tlačne parne postaje dvostruka su količina proizvedene pare u odnosu na klasično glačalo i ispuštanje mlaza pare pri vrlo visokom i stalnom tlaku kako bi brže prodrla u materijal. Drugim riječima, za isto vrijeme brže glačaš dva puta veću količinu odjeće, a zahvaljujući velikom spremniku za vodu možeš neprekidno glačati i do 2 sata.

PerfectCare glačala

• Default avatar -
    dposlon

Ja sam možda među rijetkima,,ali obožavam peglati veš...pošto mi je pegla otišla u tisuće komadića ,,,bila bih sretna ako dobim ovu prekrasnu peglu.

• Default avatar -
    Manja72

Glačanje je dosadnjikavo i uvijek gledam televiziju dok to radim. Problem je samo što pegla koju posjedujem nije tako čarobna kao ova koju nam opisujete te stalno moram puno paziti kada glačam.

ALI....Mislim da bih s Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalom mogla uključiti "funkciju autopilot" jer ova "pegla" sve radi sama....samo ju treba "pridržavati". Uz nju bih mogla bezbrižno gledati filmove i možda i uživati u glačanju..... :)

• Default avatar -
    mrkihno

Ja ne mogu vjerovati da netko voli glačanje! Ali Netko kaže da se samo ne može bez kisika, i vode, a bez svega se može. A kako živjeti bez glačala? Imali ijedno kućanstvo koje ga nema? Zamislite neukus i izgled ljudi, samo si to zamislite kad bi ljudi šetali zgužvanih odjela, bluza, majci i dr. Zamislite samo dođete u jednu bolnicu i vidite ljude u piđamama i trenerkama zgužvanih i pored njih hodaju doktori i sestre zgužvanih uniformi. I sad se recimo neka med. sestra ili liječnik isprlja ili mehaničar, nebitno. I onda još uz tu mrlju koja i nije nešto strašno, na ispeglanoj uniformi. Ali na zgužvanoj uniformi, ili bilo kojem djelu odjeće to izgleda prljavo i odvratno, i ljudi bi izgledali kao uličari. Pa eto možda kad se malo razmisli bez kisika se ne može živjeti, a bez glačala sigurno se može živjeti, ali kako pitam ja vas. Najbolje da jedan dan odete na kavu neispeglano ili na posao, pa ćete vidjeti kako ćete se osječati.

• Default avatar -
    martinasimec

Ah,koji divan osječaj zadovoljstva i sreće kada vidimo nešto savršeneo, a još je divnije kada je to savršenstvo u našim rukama... Teško je voljeti neku dosadnu obavezu bez koje nebi mogli izgledati ljepo i profinjeno ali sve je lakše kada tu dosadu obavljate sa nečim ljepm i profinjenim...Samo ime nam nalaže da ga zavolimo te tako si olakšati radnju peglanja odjeće... PerfectCare

• Default avatar -
    MYDT

...oooo, takvo funkcionalno glačalo bi mi uveliko pomogla, pošto imam veliku obitelj, pa dok operem i opeglam sav veš...padam sa nogu!!!sa ovom peglom, imam osjećaj da bi to bilo lakše, brže i jednostavnije, te bi meni ostalo malo više slobodnog vremena!!...​za male ženske užitke!!!

• Default avatar -
    anak2105

Kod kuće imam peglu koja me nervira čim ju pogledam, ne moram čak niti peglati. Curi voda iz nje, ostavlja mrlje na odjeći i odjeća nakon peglanja ne izgleda ispeglano. Naravno da nijedna žena ne voli peglanje kada joj oduzima puno vremena. Novo Philipsovo PerfectCare Pure pegla me na prvi pogled očarala, posebno njezina meni najprimamljivija karakteristika, a to je velika ušteda vremena. Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvo čitanje članka o njoj. :) Lako bih zavoljela peglanje uz ovu divotu od pegle!!

• Default avatar -
    PelicaMaya

Jooooj a ja baš volim peglati. Opušta mi živce. Raspalim si Rock pjesme i peglam :)) Samo, kad imate staru peglu sve se to oduži, umorite se brzo i često to raspoloženje splasne kad shvatite da ta ista pegla ispušta vodu i time mrlja odjeću, kad ne možete podesiti idealnu temperaturu peglanja pa ili je sve prepeglano (čitaj prepečeno) ili nije dobro ispeglano. :( Uz Philips PerfectCare glačalo, bez pola muke i živciranja odjeća bi bila tip-top opeglana jako brzo, a moju želju i volju za peglanjem samo bi povećala :) Još uz to dodate muziku koju volite i oduševljenju nema kraja kad s lakoćom obavite svima mrski posao :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani