nije da volim sve šta moram,al uz ovakvo glačalo sigurno bi i glačanje bilo draže
Zavoljeti glačanje?- nemoguća misija, samo kad se sjetim hlača s crtom ili košulja s naborima, a tek sakoi. Željela bih probati ovu vrstu zabave s ovakvim glačalom- djeluje ohrabrujuće, mislim da bih tada češće spajala ugodno i korisno! Ajmo iskušati ove mogućnosti!
Ova nagrada će mi pomoći da zavolim glačanje jer više onda neću morati glačati sama, sestra ili mama će morati glačati samnom pa mi neće biti jakoooo dosadno. :)
Za sada ne volim glačanje ,jer je ono za mene gubitak vremena, a život je prekratak.Vjerujem da bi sa ovim glačalom hrpa rublja koja me gleda sa radnog stola puno brže nestala i ujedno mi dokazala da se ljepota ponekad krije i u perfektno izglačanom ormaru. A i vremena ostaje dovoljo da se ista i nosi :)
Ovo glačalo izgleda tako svemirski da ću djeci "prodati" priču da je to nekakvo čarobno glačalo i nagovorit ih da mi izglačaju svo rublje. Kad god drugi glačaju umjesto mene, ja zavolim glačanje
Prema glačanju sam indiferentna. Radije posložim rublje u ormar i glačam prema potrebi. Možda je problem i u 6 godina staroj pegli koja ne odrađuje posao kako treba. Bilo kako bilo, zgužvanu odjeću ne mogu odjenuti i svakako budem osuđena na glačanje barem jednom dnevno. Sam pogled na ovu ljepotu od glačala u meni budi nadu za nekadašnjom voljom prema glačanju, uz dobru glazbu. Mislim da bi (glačalo) savršeno plesalo po rublju i svemu što treba dobro poravnati :-), izgledom se uklapa u veseli radni prostor. Kad bih ju imala (peglu, moram malo koristiti i stari naziv), mazila bih ju i pazila i hranila samo najkvalitetnijom demineraliziranom vodom. Ona bi od zadovoljstva i sama počela uklanjati sve nabore na tkanini, dok ja trčim po novu hrpu materijala za poravnavanje. E, to bi bili dani za uglađivanje!
halo. dobro veće. evo baš sam se ostavila pegle i zasluženo sjela odmoriti uz zdravu kravu. dosta mi je peglanja za danas i onda ugledam prekrasan primjerak i ktome još i priliku da ju dobijem. ne bi bilo loše iako imam novu quadro peglicu, da joj pridodam i ovu philipsicu kao ispomoć ili barem da mi moje 17-sto godišnje derište konačno počne pegluckati umjesto da mi gunđa i govori da se ionako sve uske stvari ispeglaju na njoj. hi, baš bi bila dobra fora kravice da ju nagradim peglom. ;-)
Glačalo na paru Philips Azur EXCEL PLUS 535 kupila sam prije više od 20 godina i niti jedan dan me nije razočaralo, a moj posao peglanja robe pretvorio u najlakši kućanski posao. Philips je marka kojoj vjerujem iz osobnoga iskustva i ovo novo glačalo Philips PerfectCare Pure GC7635 vjerujem da ne samo izgledom, već i novom revolucionarnom tehnologijom OptimalTemp, bez podešavanja temperature može samo olakšati i ubrzati posao peglanja, te s toga može samo pomoći da se peglanje još više zavoli i postane jedan od dražih kućanskih poslova.
Volim čisto i izglačano rublje, nema mi goreg kad vidim mlade kako hodaju u izgužvanoj odjeći- i k tome svoju kćer- kosa na glavi mi se digne- ovo glačalo bi bilo idealno za nju bez po muke bi imala izglačanu i urednu odjeću bez znojenja i gubljenja previše vremena na peglanje kako ona kaže. Sigurna sam da bi joj ovo čudo pomoglo da zavoli glačanje i da svijetom hoda kao prava dama
Moje peglanje bi se moglo nazvati - 3U1
Objasniti ću Vam kako i zašto:
1 - jedno veće kada peglam
U vrijeme peglanja obavljam isto istovremeno tri radnje:
1 - gledam televiziju
2 - držim tf slušalicu s ramenom i pričam na telefon. Istina je da me
poslije boli i rame i vrat, ali nema veze
3 - peglam.
U cijeloj toj kombinaciji se desi i "kvar", kriva majica na previsokoj temperaturi. Ne moram Vam objašnjavati kako sve to na kraju završi.
Nova pegla bi mi bila idealno rješenje i peglanje bez žutih brlja na majicama.
S obzirom da sam vjerujem još uvijek u onoj maloj (ugroženoj) skupini muškaraca koji sami sebi peglaju odjeću (najteže su naravno košulje, smatram kako bi mi pomoć u obliku Philips PerfectCare Pure GC7635 glačala bila i više nego spasonosna. Svi koji redovito peglaju svoju odjeću znaju sa kakvim se sve problemima suočavamo, a jedan od najgorih je podešavanje temperature za svaku pojedinu vrstu tkanine. Stoga itekako cijenim sve žene svijeta koje peru i peglaju za cijelu svoju obitelj. Skidam im kapu. Zato ovim putem tražim ili djevojku s kojom bi podijelio tu odgovornu zadaću pranja i peglanja odjeće pola/pola (usisavanje mi je zadovoljstvo) ili tražim/molim da mi poklonite "ovo čudo tehnike" koje ne treba svaki puta posebno podešavati. Uz ovo glačalo sa pametnim sustavima (OptimalTemp, Procesor Smart Control, easy de-calc) ne bi ni osjetio da glačam, već bi, makar u mislima uživao u koktelu na Bahamima, a ovako ili se opečem na kipuće dno glačala ili si zapalim osjetljivu tkaninu na svilenim hlačama, pa se ne mogu ni na tren "teleportirati" na Bahame, već dobivam ozljede "na radu" koje vam nitko neće priznati niti priznaje.
Naravno da će mi pomoći, kad jednom pređem preko dojeće a ona ostane zategnuta i glatka a ne kad s ovom starom moram deset puta gore, dolje a odjeći opet nije dobro ispeglana... Naravno da ću odmah zavoliti peglanje.
Peglanja nisam nikakav fan,
da imam Philips zasigurno bi peglala svaki dan.
Moje draga Philips pegla već je stara,
svoj život za naš opeglani veš je dala.
Sada napokon došlo je vrijeme,
vrijeme da se dalje krene.
Dosta mi je curenja vode više,
izmješanih programa i
uništene odjeće.
Ona je svoje odslužila,
i definitivno penziju zaslužila.
Uskoro nam stiže novi član,
s fino opeglanom robicom bio bi nam
svakako ljepši i lakši dan.
Novu peglu i moj dragi želi
jako joj se veseli.
Financijska situacija je teška
u budžetu za ovaj trošak nema mjesta.
Konkurencija na tržištu je jaka,
no za ovo Phipips glačalo nema straha.
Prepoznati kvalitetu je lako
i upravo zato bi ju htio svatko.
No nemamo svi trenutno para,
pa će neki i neke od nas ostat „kratkih rukava“.
E kad bi se barem meni sreća osmjehnula
možda bi napokon i ja u peglanju uživala.
Ako je istina ono što se navodi za ovo glačalo, da se za isto vrijeme može ispeglati dvostruko više odjeće, ovo glačalo bi moglo postati moj najbolji pomagač u kući. Ako je to istina moram ga nabaviti što prije, jer ću biti najsretnija mama i supruga na svijetu-uz njega ću s osmijehom peglati, jer ću zanti da ću imati duplo više vremena za supruga i svoje troje klinaca kod kuće. Onaj tko radi, sigurno će razumijeti, jer uza sve obaveze često imam grižnju savjesti jer eto peglam umjesto da uživam sa sebi najdražim stvorenjima u životu..ovako ću moći i jedno i drugo a da svi budemo sretni, i ispeglani. :)
Pošto mrzim glačanje iz dna duše, nadam se da bi uz pomoć osvojene nagrade mogla čak i zavoljeti glačati.
Ovo je glačalo mojih snova.Već dugo vrijeme po trgovinama gledam ovakva glačala ali s obzirom da sam na porodiljnom financije mi ne dozvoljavaju i kupnju istog.Pripreme za peglanje u mom domu znaju se odužiti i po nekoliko dana ali uvijek na moju štetu jer onda hrpa robe bude još veća.S obzirom da imam četvero dječice,od toga dvoje bebača, robe za peglanje ima kao u priči a peglanju nikad kraja.Zbog toga sam i razmišljala o ovakvom glačalu no snovi su jedno a stvarnost nešto drugo.S glačalima inače baš nemam sreće jer posljednje dvije u otišle zbog kvara na grijaču i to kratko nakon isteka garancije a nisu bile neke bezvezne nego Tefal i Roventa.Kad bi imala ovakvo glačalo to bi znatno skratilo moje vrijeme glačanja koje zna potrajat do dugo u noć.Ja bi bila zadovoljna a i više bi vremena ostalo za druženje s djecom i suprugom.Pozdrav i sretno svima.
Moja tajna želja:vidjeti muža kako lijepo glača,a ja ga hvalim kako je pravi majstor za savršeno izglačanu košulju!
Pa sad da vidim kako se tajne želje ostvaruju!
Jednom sam negdje pročitala ako nešto jako želimo i to uspijemo vizualizirati,tada je moguće ostvarenje želje...hm,vidjet ćemo!
Zbog glačala Philips sam se registrirala,
da bi konačno nešto u životu osvojila,
i svo odjeću odjednom poglačala.
Brdo robe sad me čeka i mučnina mene hvata
jer glačalo koje imam stalno nešto iz njega kapa.
Sa smiješkom glačat želim da sa svima svoj osmjeh dijelim
jer moja djeca mala nasmijanu mamu vole i da sam uvijek dobre volje!
Hvala;) !!!
Od glačanja meni nema veće muke, glačam ko da imam dvije lijeve ruke.
Glačalo mi "bolesno" i staro, "šepa" ko da mu se nebi dalo.
Kad bih imala glačalo bolje, glačala bi do mile volje.
Uživala bi kao žena svaka, rješila bi hrpu na brzaka.
Zdrava Krava ako meni glačalo daš, obećajem ispeglati i "veš" Vaš.
Glačala bi sa njim uvijek, jer uz Philips glačanje je lijek.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji