Uključi se i osvoji glačalo za rublje!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    doribelina
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:02

Uf, skoro sam zakasnila na ovu igru..Hmm..Kako bi mi ovo glacalo pomoglo?? Pa vrlo jednostavno..Student sam i kod sebe na stanu imam peglu i to neku najnajjadniju koja postoji..Mama mi ju je izvadila iz podruma i rekla da je jako jako stara ali da radi i da ce mi za fax biti dobra. Nisam se bunila, inace bi si sama morala kupiti peglu ali peglanje sa njom meni je pravo mucenje..;/..Neke stvari poput naguzvane kosulje ili kute koje moram imati dok idem u labaratorij nemogu uopce lijepo speglati pa me nekada i sram..Mislim da sa ovom peglom bi jako jako zavoljela peglanje, jer zapravo onda uopce i ja nebi trebala peglati vec bi pegla isla sama ;)

• Default avatar -
    LenaLi

Pomognite novopečenoj supruzi u nevolji:)
    Muž ima veći ormar od mene prepun košulja, a moj staž peglanja i nije toliko dug da bi izašla na kraj s tom količinom najtežeg rublja za peglanje:(Stoga smatram da bi ova pegla rješila sve moje probleme:) Stoga za sretan i skladan početak braka uz ispeglane košulje i veliko zadovoljstvo muža Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo je upravo ono što nam treba:)

• Default avatar -
    minimini

ništa me ne može uvjeriti da je glačanje zabavno, ali volim ova glačale sa puno pare, jer mi se kosa jako lijepo nakovrča

• Default avatar -
    biserka65

MOžda bi napokon zavoljela peglanje.
    :-)

• Default avatar -
    stanli

Ova pegla me je svojim izgledom oduševila i čini mi se kao zgodan kućni modni dodatak. Djeluje moderno i moćno i kojojo ženi peglanje s ovom peglom neće biti zadovoljstvo?

• Default avatar -
    mlada678

S ovim glačalom sve nesavršeno postaje savršeno :)

• Default avatar -
    Alvedina

U posljednjem trenutku ćini mi se, Pa prije svega da odgovorim ovo da odgovorim na pitanje Kako bi mi ovog glačalo pomoglo? Pa ova koju imam kod kuće pušta konstantno vodu,te svako malo moram dopunjavati istu,zatim teperatura nije konstantna a za rubove te stalnog straha da tkanina ne preogri ili dobije sjajne rubove da ne govorim koliko vremena i napora treba da bi licilo na nešto,a samo čišćenje kamenca je katastrofa, tako da je peglanje za mene prava muka ili sama pomisao na peglanje.. tao da bi bila zaista sretna da osvojim ovo glačalo koje bi mi uveliko olakšalo peglanje bez rizika od progorijevanja ili sjajnih mrlja,curenja tekućine,te konstantno dodatno podešavati temperaturu tako da bih zavoljela peglanje,a tkanine bi ostale istog kvaliteta.

• Default avatar -
    maryyy

Zelim kupiti ovo glacalo vec duze vrijeme,ali je preskupooo:(Ne uzivam u glacanju, ali su mi nahvalili ova glacala s parnim postoljem a i cijena im je takva da se iskreno nadam da sami obavljaju glacanje:)

• Default avatar -
    Malal

S ovom peglom bez po` muke, ipak ne do nauke, al do savršeno speglane robe!!!!!

• Default avatar -
    Kristina6

Moje staro glačalo je otišlo u staro zeljezo, a Perfect care je savršeno novo rješenje. Jednostavno peglanje i više vremena s klincima su dobitna kombinacija.

• Default avatar -
    zoxparty

Tko kaže da je peglanje samo za ženski rod ? U Zagrebu živim i studiram sa još dva cimera i nemamo - peglu. Snalazimo se se na sve moguće načine... Bilo bi super kada bismo osvojili ovu peglu koja bi našu robu učinila puno profinjenijom, a samim time nas uglađenijima :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani