Fitness 05. svibnja 2021.

Vježba kojom ćeš u 30 sekundi oblikovati svoju stražnjicu

Vježbe za čvrstu stražnjicu
Foto: shutterstock Vježba ili pokret poznatiji pod imenom skakavac (eng. Grasshopper) odlična je za učvršćavanje mišića stražnjice.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Trenerica Amanda Lee, pokazala je kako možeš uz pomoć jednostavnog pokreta u trajanju od svega 30 sekundi poraditi na svojoj stražnjici kako bi ona bila čvršća.

Amanda Lee interna je trenerica za Poosh te je na njihovom YouTube kanalu pokazala jednostavnu vježbu na kojoj će ti tvoja stražnjica i kukovi zahvaliti. Vježba ili pokret poznatiji pod imenom skakavac (eng. Grasshopper) odlična je za očvršćavanje mišića stražnjice.

Možda te zanima... Jedna vježba zbog koje ćeš izgledati kao da vježbaš s osobnim trenerom Fitness

Jednostavna i laka za izvedbu, ova će ti vježba omogućiti čvršću guzu koja je vjerujemo mnogima na pameti ovih dana kako se približavamo ljetu i kupaćim kostimima. 

Za njenu izvedbu potrebna ti je samo lopta, ili ako nemaš nju, možeš ju izvesti i uz pomoć naslaganih jastuka. Za početak legni licem prema dolje na loptu i rukama se pridržavaj za pod, stol ili stolicu u blizini. Savij svoja koljena i usmjeri stopala prema gore te ih podigni koliko god možeš istovremeno stišćući mišiće bedra i stražnjice. Pokret ponovi 20 puta i kroz nekoliko dana uvjeri se u napredak.

Možda te zanima... Jedna stvar koju treba znati kako bi ciljane vježbe dale rezultate Fitness Možda te zanima... 7 vježbi koje će transformirati cijelo tijelo u samo 4 tjedna Fitness Možda te zanima... Ključna vježba za trbušnjake Jennifer Aniston Fitness
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      ExtremeUslugazajma

      Trebate li zajam? Ekstremni zajmovi su vam dostupni i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja i ne varaju, jer sam od tada s njima, pa iskoristite ovu priliku da se zapanjite

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.