Fitness Kako izgubiti 10 kilograma do ljeta? 13. svibnja 2019.

Trening u kojem ne koristiš niti jednu spravu, a cijelo tijelo ti radi

1/9
Foto: Igor Kralj (PIXSELL)
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Željka, Kristina, Magdalena i Dalibor odradili su svoj prvi trening u našem Born2Flow fitness izazovu. Podsjetimo se, naši čitatelji i čitateljice vježbaju kod kuće putem online programa Born2Flow, a jednom tjedno sastaju se s trenerima.

Možda te zanima... Trening uz koji ćeš u 10 tjedana otopiti masti i izgubiti kilograme Fitness

Prvo treba naučiti osnovne vježbe poput čučnjeva i planka

Prvi je trening započeo trener Marko koji je uz kratki uvod odmah objasnio principe vježbanja, što se očekuje od svakog kandidata te demonstrirao kružne vježbe za zagrijavanje prilikom kojih su kandidati učili pravilno izvoditi osnovne vježbe poput čučnjeva, izvođenja vježbi iz plank pozicije, razne izdržaje, pokrete i okrete. Svaka se vježba izvodila po dvije minute. Kandidati su se kroz ove vježbe doista zagrijali i shvatili da se treningu od samog početka pristupilo ozbiljno. Nakon zagrijavanja i prvih kapljica znoja slijedilo je inicijalno mjerenje koje se sastojalo od tri vježbe koje će se koristiti za usporedbu napretka svakog pojedinog kandidata na početku i na kraju izazova.

 | Author: Igor Kralj (PIXSELL) Foto: Igor Kralj (PIXSELL)

Pročitaj koje tri vježbe su kandidati radili kako bi provjerili u kakvoj su kondiciji!

Što su nam rekli kandidati nakon odrađenog prvog treninga?

Željka:

Trening je bio jako dobar, nije bio naporan već je taman aktivirao mišiće koje inače ne osjećam poslije treninga u teretani ili nakon trčanja.. Za mene novo i super iskustvo jer vidim da je već na treningu mjerenja  bilo jako izazovno i to mi se sviđa. Volim trenirati i sama, ali su mi još uvijek nepoznate vježbe na online programu pa teže hvatam ritam. Motivacija mi je baš dobra i jaka i sva organizacija i planovi oko vježbanja su jako zanimljivi i timska potpora je velika, a to puno znači za motivaciju.

 | Author: Igor Kralj (PIXSELL) Foto: Igor Kralj (PIXSELL)

Kristina:

Trening je prošao fantastično. Nije bilo lagano, ali dala sam svoj maksimum i dobila laganu upalu mišića. Sviđa mi se što cijeli stručni tim daje potpunu podršku. To me je jako ugodno iznenadilo. Stvarno se svakome od njih možeš obratiti u bilo kojem trenutku i znati da su tu s voljom da pomognu. Isto tako i ekipa koja je odlična. Svi su jako motivirani i jako su se prijateljski postavili. Osjećam kao da smo svi zaista jedno u ovom izazovu. Stvarno sam zahvalna što sam jedna od 8 kandidata. Tek smo na početku, ali vjerujem da će tako ostati do kraja izazova. 

 | Author: Igor Kralj (PIXSELL) Foto: Igor Kralj (PIXSELL)

Magdalena:

Trening je bio odličan. Prezadovoljna sam trenerima, cijelim programom i načinom pristupa prema ljudima. Sve je vrlo profesionalno odrađeno. Ovaj program Born2Flow je temeljen na tome da cijeli tijelo radi, tako da mogu reći da je stvarno svaki trening doista naporan i zahtjevan (u pozitivnom smislu, naravno) i iziskuje puno truda i vremena, ali sva moja očekivanja su ispunjena, čak bi se usudila reći i premašena.

 | Author: Igor Kralj (PIXSELL) Foto: Igor Kralj (PIXSELL)

 | Author: Igor Kralj (PIXSELL) Foto: Igor Kralj (PIXSELL)

Dalibor:

Prvi trening je bio jako zanimljiv i poučan, pogotovo zbog vježbi koje prije nisam radio. Svakako bih naglasio da mi se sviđa te jedva čekam sljedeći. Jako je interesantna dvorana u kojoj vježbamo jer nema niti jedne sprave nego sve radimo s vlastitim tijelom i snagom.

Prati nas i dalje, jer sljedeći tjedan stižu nove reportaže iz našeg Born2Flow izazova koji traje 10 tjedana!

Želiš doživotni Born2Flow program za sebe?

S novim programom vježbanja BORN2FLOW dovest ćete svoje tijelo u formu života. Vježbate od doma, na putu, na bilo kojem mjestu i kad vam odgovara. Za dobru motivaciju poklanjamo 14 dana potpuno besplatnih vježbi. Sve što trebate je otići na web Born2Flow te odabrati opciju Free14Days trial za SPRINGFLOW treninge po kojem vježbaju i naši kandidati. Na web stranici Born2Flow naći ćete različite vrste programa Flow za online treniranje. Vježbe se stalno nadopunjuju novim programima koji će vas dovesti do top forme. Želiš li doživotni program Born2Flow za sebe? Super, dajemo ti 20% popusta. Na web stranici BORN2FLOW upiši promo kôd missZdrava koji će aktivirati popust 20%. Otključaj svoje tijelo već danas!  
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.