Fitness Kako izgubiti 10 kilograma do ljeta? 06. svibnja 2019.

Trening uz koji ćeš u 10 tjedana otopiti masti i izgubiti kilograme

1/9
Foto: Igor Kralj (PIXSELL)
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Upoznaj Kristinu, Dalibora, Željku i Magdalenu koji kreću u Born2Flow fitness izazov. Oni žele izgubiti kilograme, bolje se osjećati u vlastitom tijelu i riješiti se loših navika i postati jači kako fizički tako i psihički. I ti možeš vježbati zajedno s njima, saznaj više!

Upoznavanje kandidata sa stručnim timom

Na prvom susretu kandidati su upoznali svoj stručni tim koji će ih voditi kroz 10 tjedana izazova. Članovi stručnog tima koji će voditi kandidate su: Tomislav Dolušić profesor kineziologije, profesionalni sportaš i fitness trener s 25 godina iskustva,osnivač Born2Flow trening sustava, osnivač Hard Body trening sustava i franšize, vlasnik Hard Body Premium Gym u Zagrebu.

 | Author: Igor Kralj (PIXSELL) Foto: Igor Kralj (PIXSELL)

Marko Vrbljanin, Master Coach za Born2Flow i Hard Body trening sustav,  Centar zdravlja Plasma Saal ( međunarodni tim stručnjaka iz područja holističke medicine sa širokim rasponom znanja i stručnosti), Kristina Smolić Lerš, (NLP terapeutski savjetnik & Wingwave coach), Ivana Zrno, fizioterapeut, Hard Body tim, dr.sc.Kristina Blaslov, dr.med i voditelj projekta Hrvoje Bičanić iz SUPER HiK agencija.

 | Author: Igor Kralj (PIXSELL) Foto: Igor Kralj (PIXSELL)

Siniša Kruška , Mind Coach i certificirani hipnoterapeut iz Centar zdravlja Plasma Saal odabrao je 4 kandidata s kojima će raditi narednih 10 tjedana, a svi su prošli pregled i razgovor s dr. Kristinom Blaslov i fizioterapeutkinjom Ivanom Zrno.

Čitateljice i čitatelj koje danas predstavljamo su: 

Kristina Vujević ima 23 godine i radi kao zdravstveno-laboratorijski tehničar. Ima 66,7 kg na 172 cm visine, BMI joj je 22,5, a BodyFat 32,4. Iako često vježba radi zdravlja, kaže kako joj nedostaje motivacije. Želi naučiti nove tehnike vježbanja, voli kuhati i jede zdrava jela, ali ne pije puno vode i ne odmara koliko bi trebala.

 | Author: Igor Kralj (PIXSELL) Foto: Igor Kralj (PIXSELL)

Dalibor Džajkić je profesionalni vozač, ima 38 godina, 95,2 kg na 183 cm visine. BMI mu je 28,4, a BodyFat 30. Želja mu je učvrstiti tijelo i skinuti masne naslage te steći bolju kondiciju i sveukupnu formu.

 | Author: Igor Kralj (PIXSELL) Foto: Igor Kralj (PIXSELL)

Željka Ujlaki ima 40 godina, radi kao grafičarka, ima 54,8 kg na 162 cm visine. BMI joj je 29, a BodyFat 26. Trenutno polazi školu za fitness trenera. Najveća motivacija za prijavu su joj naučiti nove vještine vježbanja i znatiželja kako će se snaći u nepoznatim situacijama.Također želi postati jača u fizičkom i duhovnom smislu.

 | Author: Igor Kralj (PIXSELL) Foto: Igor Kralj (PIXSELL)

Magdalena Šikić ima 22 godine, 71,1 kg na 172 cm visine. Radi kao zastupnica u osiguranju. BMI joj je 23,8, a BodyFat 26,6. Kaže kako želi pomaknuti granice svog uma i tijela. Želi smanjiti masno tkivo, povećati mišićnu masu i fleksibilnost. Velika želja joj je postati profesionalni trener, a najnezdravija navika joj je pušenje.

 | Author: Igor Kralj (PIXSELL) Foto: Igor Kralj (PIXSELL)

Dragi čitatelji, imamo super izazov - otključaj svoje tijelo i aktiviraj popust!

 | Author: Igor Kralj (PIXSELL) Foto: Igor Kralj (PIXSELL)

S novim programom vježbanja BORN2FLOW dovest ćete svoje tijelo u formu života. Vježbate od doma, na putu, na bilo kojem mjestu i kad vam odgovara. Za dobru motivaciju poklanjamo 14 dana potpuno besplatnih vježbi.

Sve što trebate je otići na web Born2Flow te odabrati opciju Free14Days trial za SPRINGFLOW treninge po kojem vježbaju i naši kandidati. Na web stranici Born2Flow naći ćete različite vrste programa Flow za online treniranje. Vježbe se stalno nadopunjuju novim programima koji će vas dovesti do top forme. Želiš li doživotni program Born2Flow za sebe? Super, dajemo ti 20% popusta. Na web stranici BORN2FLOW upiši promo kôd missZdrava koji će aktivirati popust 20%. Otključaj svoje tijelo već danas!
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.