Fitness Vježbe za ravan trbuh 30. rujna 2017.

Poznati trener Insanitya otkriva kako za 8 minuta do savršenog trbuha

Foto: Thinkstock Trbušnjaci nisu jedina vježba koja možete ojačati trbušnu jezgru
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Shaun Thompson, poznatiji kao Shaun T, trener Insanitya - intenzivnog kućnog programa vježbanja u trajanju od 60 dana, otkriva kako u samo 8 minuta dnevno možeš imati savršene i črvste trbušnjake kake si oduvijek željela. Stisni zube i kreni već danas na put prema sexy trbuhu.

Nema izlike!

U samo osam minuta dnevno možeš doći do savršenih trbušnjaka kakve si oduvijek željela. Poznati trener Shaun T, koji je razvio iznimno popularne programe poput Insanitya, T25 i Max 30 donosi ti elementarne vježbe za učvršćivanje.

Trebaju ti jedna stolica i prostirka i toliko malo mjesta da vježbe možeš izvoditi i gledajući televiziju (samo nemoj zaboraviti pogledati i što Shaun T radi na drugom ekranu). 

Trbuh_6 Možda te zanima... Pet vježbi za ravan trbuh kakav si oduvijek htjela Fitness

Kako djeluju?

Kombiniranjem vježba snage i izdržljivosti, pokreta iz joge te malo kardija, izdefinirat će ti se gornji dio trbuha i aktivirati mišiće donjeg dijela, koji se kriju iza tog nesretnog muffin topa (kojeg se ne možeš nikako riješiti otkad si postala svjesna svoga tijela). Stvarno ne vidimo razloga da ne počneš ovu rutinu ako ti je gornji dio tijela uvijek bio problematičan. 

Samo osam minuta, dva metra kvadratna i zgodni trener do six packa iz snova - što se čeka?

Možda te zanima... Dokazano - ovaj režim vježbanja najbolje briše salo s trbuha Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.