Rižoto od pečene muškatne tikve, nakon kojeg nitko nije gladan
Tikva ili bundeva je toliko svestrana namirnica da me uvijek iznova oduševljava. Najčešće koristim butternut ili muškat…
Tikva ili bundeva je toliko svestrana namirnica da me uvijek iznova oduševljava. Najčešće koristim butternut ili muškat…
Zeleni grašak osim što je hranjiv, sadrži i popriličnu količinu vlakana i antioksidansa, a neka istraživanja navode da …
Voliš li umak od rajčice? Meni je umak od rajčice jedan od najfinijih. Još kad se slasnim rajčicama pridruže svježi zač…
Zaboravi stajanje za štednjakom, pripremi rižu u pećnici i uživaj u finim okusima kremaste riže i pečenog povrća. Druga…
Zeleni rižoto na tanjur će donijeti divne jarke boje, a tvom nepcu pružiti užitak koji ćeš zasigurno htjeti ponoviti...
Mladi luk koristim u svježim salatama ili eventualno nekom proljetnom varivu, ali nekako ga ne doživljavam kao namirnic…
Osnova dobrog rižota: vrlo fino i jednoliko nasjeckati luk za dinstanje, popržiti rižu, zalijevati je vinom i temeljcem…
Svježe gljive nareži na krupnije komade. U dubljoj tavi na zagrijanom ulju peci gljive dvije minute. Dodaj zgnječeni če…
Hotel ARCOTEL Allegra u svojim jelima oduvijek koristi namirnice isključivo regionalnih dobavljača, a od ovog proljeća …
Sezona sakupljanja plodova i pripreme zimnice polako je započela. Dok sam gledala baku kako kiseli ciklu, primijetila s…
Rižoto s gamberima, mahunama i shiitake gljivama možeš pripremiti za 30-ak minuta, a serviraj ga kao predjelo ili glavn…
Lara Sejdi iz Orebića postala je kuharica ovog tjedna zahvaljujući proljetnom rižotu od divljih šparoga. Ako i ti želiš…
Zahladilo je, kiše su se zaredale pa se tako i moja želja za malo težom hranom povećala (čitaj između redaka: tjestenin…
Sigurno znaš koliko zeleno povrće na tvom stolu znači za zdravlje organizma! Zato ti ovaj tjedan predlažemo da maštovit…
Rižoto s lignjama dobro je poznato jelo u svakom kućanstvu. Marinela ti ga predlaže zato jer je ukusno, brzo se priprem…
Kolači, keksi i druge slastice neizostavan su dio blagdanskog stola. Marinela ti donosi zdravu verziju kolača koji je n…
Marinela jako voli poriluk i često ga koristi u svojoj kuhinji, a osobito u jesen i zimu. Poriluk se može kuhati, peći,…
Irena Ivandić iz Splita postala je naša posljednja kuharica tjedna sa svojim receptom za lagani rižoto sa šafranom, te…
Rižoto sa škampima idealan je ljetni obrok. Prilikom pripreme ovog klasičnog jela pazi da dobro očistiš škampe, te da r…