Rižoto od pečene muškatne tikve, nakon kojeg nitko nije gladan
Tikva ili bundeva je toliko svestrana namirnica da me uvijek iznova oduševljava. Najčešće koristim butternut ili muškat…
Tikva ili bundeva je toliko svestrana namirnica da me uvijek iznova oduševljava. Najčešće koristim butternut ili muškat…
Zeleni grašak osim što je hranjiv, sadrži i popriličnu količinu vlakana i antioksidansa, a neka istraživanja navode da …
Voliš li umak od rajčice? Meni je umak od rajčice jedan od najfinijih. Još kad se slasnim rajčicama pridruže svježi zač…
Zaboravi stajanje za štednjakom, pripremi rižu u pećnici i uživaj u finim okusima kremaste riže i pečenog povrća. Druga…
Zeleni rižoto na tanjur će donijeti divne jarke boje, a tvom nepcu pružiti užitak koji ćeš zasigurno htjeti ponoviti...
Mladi luk koristim u svježim salatama ili eventualno nekom proljetnom varivu, ali nekako ga ne doživljavam kao namirnic…
Osnova dobrog rižota: vrlo fino i jednoliko nasjeckati luk za dinstanje, popržiti rižu, zalijevati je vinom i temeljcem…
Svježe gljive nareži na krupnije komade. U dubljoj tavi na zagrijanom ulju peci gljive dvije minute. Dodaj zgnječeni če…
Hotel ARCOTEL Allegra u svojim jelima oduvijek koristi namirnice isključivo regionalnih dobavljača, a od ovog proljeća …
Sezona sakupljanja plodova i pripreme zimnice polako je započela. Dok sam gledala baku kako kiseli ciklu, primijetila s…
Rižoto s gamberima, mahunama i shiitake gljivama možeš pripremiti za 30-ak minuta, a serviraj ga kao predjelo ili glavn…
Lara Sejdi iz Orebića postala je kuharica ovog tjedna zahvaljujući proljetnom rižotu od divljih šparoga. Ako i ti želiš…
Zahladilo je, kiše su se zaredale pa se tako i moja želja za malo težom hranom povećala (čitaj između redaka: tjestenin…