6 namirnica koje ne biste trebali jesti prije 10 ujutro, ako želite biti fit
Savjeti koje nam daju stručnjaci raznih profila, a utemeljeni su na znanstvenim istraživanjima često su kontradiktorni.…
Savjeti koje nam daju stručnjaci raznih profila, a utemeljeni su na znanstvenim istraživanjima često su kontradiktorni.…
Ovi kolačići idealni su za blagdansko vrijeme.
Ghee maslac (čita se gi) je pročišćeni maslac. Dobiva se procesom kuhanja maslaca nakon kojeg nestane mast, a proteini …
Sve sastojke stavi u lonac s debljim dnom i miješaj dok se ne otope. Zatim pojačaj temperaturu, pa kad zavrije kuhaj 15…
Pri spomenu maslaca od orašastih plodova prvo što nam padne na um jest maslac od kikirikija. Volimo ga na kruhu s pekme…
Maslac je jedna od onih namirnica koja može spasiti bilo koje neuspjelo jelo i pretvoriti ga u kulinarsko remek djelo. …
Kuhaj batat na pari dok ne omekša, a zatim ga ostavi najmanje jedan sat u cjedilu da se iscijedi sva tekućina. U međuvr…
Domaćim zelenim njokima boju daju rukola i komorač, zbog sira Grana Padana već su same po sebi pune okusa pa i ne zahti…
Kokice predstavljaju savršen međuobrok jer šalju mozgu signal sitosti, pa se naredni obrok dosta odlaže. Uz to predst…
Iako je tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća vladao izvjestan strah od masti, s početkom 21. stoljeća, masti se …
Ghee odnosno pročišćeni maslac već je tisućama godina u Ayurvedi izrazito cijenjen kao masnoća za kuhanje. Smatrao …
Svi mi volimo okus pravog maslaca. No, kada izvadimo maslac iz hladnjaka on je često tvrd pa ga je teško namazati na …
Vječni 'dvoboj' između maslaca i margarina započeo je još u Napoleonovo doba, a konačni pobjednik još se ne zna. Tako b…