Hrana 18. rujna 2014.

Kremasti okus maslaca za ukusan doručak

Meggle-Uspr
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svi mi volimo okus pravog maslaca. No, kada izvadimo maslac iz hladnjaka on je često tvrd pa ga je teško namazati na šnitu kruha. Ne bi li bilo lijepo kada bi maslac bio maziv ravno iz hladnjaka, kada bismo u njemu mogli uživati nesmetano kad god nam padne na pamet bez nepotrebnog čekanja da se maslac malo smekša na sobnoj temperaturi

Savršeno maziv ravno iz hladnjaka

Ovom problemu uspješno su doskočili stručnjaci iz Megglea kada su kreirali Meggle Alpinesse. Radi se o novom namazu koji je proizveden od najboljeg Meggle maslaca s malim udjelom kvalitetnog biljnog ulja. Tajna savršene mazivosti krije se upravo u ovom posljednjem sastojku, kvalitetnom biljnom ulju zbog kojeg Aplinesse posjeduje savršenu mazivost. Naravno, nije mazivost jedino što je bitno. Što je s okusom, sigurno se pitaš. Okus Meggle Alpinessea je, kao i uvijek kada je u pitanju Meggle, besprijekoran. Bogati, kremasti okus maslaca ravno s Alpa oduševit će sve koji vole uživati u okusu pravog maslaca.

Meggle Alpinesse možeš pronaći u dvije osnovne varijante. Prva je classic, a namijenjena je onima koji vole uživati u originalnom okusu maslaca. Druga je slani - za one koji svoj maslac ipak vole malo posoliti. Osim na šniti kruha ili kao podloga za svaki dobar sendvič, Meggle Alpinesse poslužit će i kao dodatak raznim jelima, od kolača do pečenja.

Meggle Alpinesse novost je u Meggleovoj ponudi. Možeš je potražiti već danas u svim boljim hladnjacima, a prepoznat ćeš ga lako po jedinstvenom pakiranju. Predlažemo da ga isprobaš što prije već uz današnji ili sutrašnji doručak. Uvjereni smo da ćeš uživati podjednako u izvrsnom okusu kao i u praktičnosti ovog novog mazivog maslaca iz Megglea.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.