Uskršnji omlet s lukom
Ako ove godine ne želiš cijelo uskrsno jutro provesti u kuhinji, Marinela ti otkriva brzi recept za svega 15 minuta! Za…
Ako ove godine ne želiš cijelo uskrsno jutro provesti u kuhinji, Marinela ti otkriva brzi recept za svega 15 minuta! Za…
Juha od mrkve oduševljava jednostavnošću okusa, a uz dodatak povrća u tempuri te loptica od blitve postaje prava delic…
Marinela jako voli poriluk i često ga koristi u svojoj kuhinji, a osobito u jesen i zimu. Poriluk se može kuhati, peći,…
Kamo god se okrenem u ovo doba godine bruji se o tikvama, bučama, bundevama ili kako god ih još zvali. Iako volim tikv…
Maneštre su neizostavni dio mediteranske kuhinje. Ukusne su i zdrave, a nakon nje se uvijek osjećaš bolje. Marinela ti …
Počele su ljetne vrućine, a s njima se povećala i želja za laganijom hranom poput raznih salata, tjestenine i rižota. …
Ratatouille ili kako bi kod nas rekli ratatui je jedno od najpoznatijih provansalskih povrtnih jela. Rustikalno jelo od…
Kombinacija riže i graška je nezaobilazna u gotovo svakoj kuhinji. Sigurno si bar jednom u životu jela rižu u kombinac…
Tikvice, rajčice, riba, vino, bosiljak... sve to miriše na ljeto. Ovo jednostavno jelo može pripremiti i početnik u ku…
Lipanj je mjesec kad se može pronaći svježi bob, pa je sada pravo vrijeme da uživaš u njemu jer je najbolji i najsvježi…
Počela je sezona tikvica pa je Marinela pripremila ukusne špagete s mladim tikvicama i njihovim cvjetovima. Cvjetove tr…
Za manje od pola sata možeš pripremiti ovo ukusno jelo od smrznutog bakalara i mladog graška! Bakalar pet minuta dinsta…
Iako su dosta zahtjevni za čišćenje, sigurno ćeš guštati u izrazito mekanom mesu malog škampa, a i cjenovno su puno pri…
Tijekom radnog tjedna teško je uvijek odvojiti vrijeme za kuhanje i tada dobro dođu recepti poput ove juhe sa špinatom…