Komentari 211

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mafran
    Naravno da će mi pomoći, kad jednom pređem preko dojeće a ona ostane zategnuta i glatka a ne kad s ovom starom moram deset puta gore, dolje a odjeći opet nije dobro ispeglana... Naravno da ću odmah zavoliti peglanje.
  • Default avatar -
    nikazanella
    Peglanja nisam nikakav fan, da imam Philips zasigurno bi peglala svaki dan. Moje draga Philips pegla već je stara, svoj život za naš opeglani veš je dala. Sada napokon došlo je vrijeme, vrijeme da se dalje krene. Dosta mi je …prikaži još!
  • Default avatar -
    strasilica
    Ako je istina ono što se navodi za ovo glačalo, da se za isto vrijeme može ispeglati dvostruko više odjeće, ovo glačalo bi moglo postati moj najbolji pomagač u kući. Ako je to istina moram ga nabaviti što prije, jer …prikaži još!
  • Default avatar -
    eka52
    Pošto mrzim glačanje iz dna duše, nadam se da bi uz pomoć osvojene nagrade mogla čak i zavoljeti glačati.
  • Default avatar -
    nadino
    uh što bi mi legla, ova Philips pegla :)
  • Default avatar -
    DENNY31
    Ovo je glačalo mojih snova.Već dugo vrijeme po trgovinama gledam ovakva glačala ali s obzirom da sam na porodiljnom financije mi ne dozvoljavaju i kupnju istog.Pripreme za peglanje u mom domu znaju se odužiti i po nekoliko dana ali uvijek …prikaži još!
    kristinka68
    Moja tajna želja:vidjeti muža kako lijepo glača,a ja ga hvalim kako je pravi majstor za savršeno izglačanu košulju! Pa sad da vidim kako se tajne želje ostvaruju! Jednom sam negdje pročitala ako nešto jako želimo i to uspijemo vizualizirati,tada je …prikaži još!
  • Default avatar -
    Kristal
    Zbog glačala Philips sam se registrirala, da bi konačno nešto u životu osvojila, i svo odjeću odjednom poglačala. Brdo robe sad me čeka i mučnina mene hvata jer glačalo koje imam stalno nešto iz njega kapa. Sa smiješkom glačat želim …prikaži još!
  • Default avatar -
    ksenchica1801
    Od glačanja meni nema veće muke, glačam ko da imam dvije lijeve ruke. Glačalo mi "bolesno" i staro, "šepa" ko da mu se nebi dalo. Kad bih imala glačalo bolje, glačala bi do mile volje. Uživala bi kao žena svaka, …prikaži još!
  • Default avatar -
    vanja_cro
    Jako ću zavoliti peglanje malih stvarčica jer za dva tjedna dolazi bebačica. A pegla će nam biti najdraži kućni ljubimac :)
  • Default avatar -
    ajde
    ja sam odavno zavoljela glačanje - kad imam dobro glačalo ništa mi nije teško - no nedavno sam kupila neko s kojim se baš mučim i nisam zadovoljna pa bi mi baš dobro došlo ovo
  • Default avatar -
    Sinajka
    S obzirom da obožavam saunu vjerujem da ću uz ovaj uređaj za glaćanje i sa ovim uređajem za glačanje, prilikom glačanja, uspjeti postići efekt saune dodajući u vodu za glaćanje par kapi eteričnog ulja ružmarina, lavande.Na taj naćin još ću …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirjana15
    ovako vam to ide kod mene, upalim omiljenu mjuzu, trebat će mi za potporu...stavim punu čašu uz stalak za peglanje...čega? kako čega, vina, dagi moji da se ne lažemo, treba hrabrost za moju peglu....i tada nastupa obna, gutačica destilirane vode, …prikaži još!
  • Default avatar -
    vikitoria
    Ne peglam već mjesecima jer se grozim od moje prastare pegle koja što god joj napravim ostavlja tragove na odjeći. Trenutno mi je prihvatljivije stavit majce na vješalicu čim izađu iz vešmašine i tako ih sušit, malo rukama pritisnut hlače …prikaži još!
  • Default avatar -
    biserka65
    MOžda bi napokon zavoljela peglanje. :-)
    traviata
    Ja osobno volim glačanje, ali ne sa bilo kakvim glačalom jer mi se obično desi da ili rublje nije dosta izglačano ili najčešće pregorim i uništim robu - evo zadnja mi je bila košulja iz Sisleya koju sam pregorila glačanjem …prikaži još!
  • Default avatar -
    nemoguvjerovati
    seka! moj komentar:razveselilo me kad sam ga ugledala(glacalo)jer bi mi olaksalo zivot i ostavilo vise vremena.Ukljućila sam se odmah u nagradnu igru al bi mi bilo još draže da mogu ukljućiti GLAČALO PHILIPSCARE PURE G 7635 jer izgleda elegantno i …prikaži još!
  • Default avatar -
    nemoguvjerovati
    seka!Razveselilo me kad sam ga ugledala jer bi mi olakšalo život i ostavilo više vremena.Uključila sam se odmah u nagradnu igru ali bi mi bilo još draže da da mogu ukljućiti i glačalo philipsCare Pure 7635 jer izgleda elegantno i …prikaži još!
  • Default avatar -
    angiebral
    Peglanje mi je najdosadniji posao u kućanstvu. Najviše vremena izgubim peglajući. Da si uljepšam vrijeme dok peglam maštam po mojoj prošlosti i putujem po vremenu kad mi je bilo najljepše.Tako peglajući proputujem svoje lijepe dogodovštine a još nisam ispeglala svu …prikaži još!
  • Default avatar -
    KSrsic
    probat ću sa telekinezom, kad glačalo krene samo možda mi postane zanimljivije
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.