Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Naravno da će mi pomoći, kad jednom pređem preko dojeće a ona ostane zategnuta i glatka a ne kad s ovom starom moram deset puta gore, dolje a odjeći opet nije dobro ispeglana... Naravno da ću odmah zavoliti peglanje.
Peglanja nisam nikakav fan, da imam Philips zasigurno bi peglala svaki dan. Moje draga Philips pegla već je stara, svoj život za naš opeglani veš je dala. Sada napokon došlo je vrijeme, vrijeme da se dalje krene. Dosta mi je
…prikaži još!ne.
Dosta mi je curenja vode više,
izmješanih programa i
uništene odjeće.
Ona je svoje odslužila,
i definitivno penziju zaslužila.
Uskoro nam stiže novi član,
s fino opeglanom robicom bio bi nam
svakako ljepši i lakši dan.
Novu peglu i moj dragi želi
jako joj se veseli.
Financijska situacija je teška
u budžetu za ovaj trošak nema mjesta.
Konkurencija na tržištu je jaka,
no za ovo Phipips glačalo nema straha.
Prepoznati kvalitetu je lako
i upravo zato bi ju htio svatko.
No nemamo svi trenutno para,
pa će neki i neke od nas ostat „kratkih rukava“.
E kad bi se barem meni sreća osmjehnula
možda bi napokon i ja u peglanju uživala.
Ako je istina ono što se navodi za ovo glačalo, da se za isto vrijeme može ispeglati dvostruko više odjeće, ovo glačalo bi moglo postati moj najbolji pomagač u kući. Ako je to istina moram ga nabaviti što prije, jer
…prikaži još! ću biti najsretnija mama i supruga na svijetu-uz njega ću s osmijehom peglati, jer ću zanti da ću imati duplo više vremena za supruga i svoje troje klinaca kod kuće. Onaj tko radi, sigurno će razumijeti, jer uza sve obaveze često imam grižnju savjesti jer eto peglam umjesto da uživam sa sebi najdražim stvorenjima u životu..ovako ću moći i jedno i drugo a da svi budemo sretni, i ispeglani. :)
Ovo je glačalo mojih snova.Već dugo vrijeme po trgovinama gledam ovakva glačala ali s obzirom da sam na porodiljnom financije mi ne dozvoljavaju i kupnju istog.Pripreme za peglanje u mom domu znaju se odužiti i po nekoliko dana ali uvijek
…prikaži još! na moju štetu jer onda hrpa robe bude još veća.S obzirom da imam četvero dječice,od toga dvoje bebača, robe za peglanje ima kao u priči a peglanju nikad kraja.Zbog toga sam i razmišljala o ovakvom glačalu no snovi su jedno a stvarnost nešto drugo.S glačalima inače baš nemam sreće jer posljednje dvije u otišle zbog kvara na grijaču i to kratko nakon isteka garancije a nisu bile neke bezvezne nego Tefal i Roventa.Kad bi imala ovakvo glačalo to bi znatno skratilo moje vrijeme glačanja koje zna potrajat do dugo u noć.Ja bi bila zadovoljna a i više bi vremena ostalo za druženje s djecom i suprugom.Pozdrav i sretno svima.
Moja tajna želja:vidjeti muža kako lijepo glača,a ja ga hvalim kako je pravi majstor za savršeno izglačanu košulju! Pa sad da vidim kako se tajne želje ostvaruju! Jednom sam negdje pročitala ako nešto jako želimo i to uspijemo vizualizirati,tada je
…prikaži još!je moguće ostvarenje želje...hm,vidjet ćemo!
Zbog glačala Philips sam se registrirala, da bi konačno nešto u životu osvojila, i svo odjeću odjednom poglačala. Brdo robe sad me čeka i mučnina mene hvata jer glačalo koje imam stalno nešto iz njega kapa. Sa smiješkom glačat želim
…prikaži još! želim da sa svima svoj osmjeh dijelim
jer moja djeca mala nasmijanu mamu vole i da sam uvijek dobre volje!
Hvala;) !!!
Od glačanja meni nema veće muke, glačam ko da imam dvije lijeve ruke. Glačalo mi "bolesno" i staro, "šepa" ko da mu se nebi dalo. Kad bih imala glačalo bolje, glačala bi do mile volje. Uživala bi kao žena svaka,
…prikaži još!ka, rješila bi hrpu na brzaka.
Zdrava Krava ako meni glačalo daš, obećajem ispeglati i "veš" Vaš.
Glačala bi sa njim uvijek, jer uz Philips glačanje je lijek.
ja sam odavno zavoljela glačanje - kad imam dobro glačalo ništa mi nije teško - no nedavno sam kupila neko s kojim se baš mučim i nisam zadovoljna pa bi mi baš dobro došlo ovo
S obzirom da obožavam saunu vjerujem da ću uz ovaj uređaj za glaćanje i sa ovim uređajem za glačanje, prilikom glačanja, uspjeti postići efekt saune dodajući u vodu za glaćanje par kapi eteričnog ulja ružmarina, lavande.Na taj naćin još ću
…prikaži još!u više zavoljeti vrijeme provedeno glačajući nepregledne količine rublja upravo sa ovim glačalom u ruci. Nakon glačanaj osjećat ću se super relaksiranom, odmorenom i opuštenom.Kao da nisam glačala već bila u sauni sa svojim prijateljicama. ;)
ovako vam to ide kod mene, upalim omiljenu mjuzu, trebat će mi za potporu...stavim punu čašu uz stalak za peglanje...čega? kako čega, vina, dagi moji da se ne lažemo, treba hrabrost za moju peglu....i tada nastupa obna, gutačica destilirane vode,
…prikaži još! ona koja mi je uspješno sredila nekoliko košulja i da bude stvar gora, o da, ne samo mojih, ona koja je dok se samo na koji sekund (tak se kaže, zar ne?možda je ipak duže trajalo, od gore spomenutog vina percepija se gubi za vrijeme) otišla do telefona ostavila trajan pečat na omiljenoj majici i na nekoliko nešto manje omiljenih obleka za posao...no pustimo to...upalim ju, napojim do maksimuma i... ajmo lagano...počnem pjevušiti i kao vježbati uz omiljenu mjuzu, misleći kak možd prođe sve ok....i neeeee, neeeee opet....iako na najslabijem uspjela je "izgužvati" svilenu košulju a ne popeglati, što bi tek bilo da nema destilirane vode u njoj...mjuzu više od ljutne ne čujem...mrgudam zar opet...i idućih 10 minuta pokušavam ispraviti štetu...tada frknem i ne nije to to....ali toliko me još veša čeka da za jednu košulju 10 minuta je preeeeedugo...ljutito ju odložim na stolicu....uzmem hlače, pojačam temperaturu i ožeži...zapne ovdje, zapne odnje i opet živa muka ispeglati...pomislim fala bogu da se riješila maminog hekleraja, kak bi to tek popeglala, od muke iskapim čašu vina do kraja, šteta već, nema druge dok ne popeglaš....eh a tek počela, mjuza svira?ma da? na uši mi izlazi para više od pegle koja guta destiliranu i ne čujem više ništa...i opet 10 minuta peglanja hlača i opet polovično popeglane, ne da ovo čudo bolje odraditi i po treći put sikće da joj dosipam destiliranu....pomislim na sreću nije na vino ajd bar destilirana jeftinij od vina...pomislim kak sam blesava što to pomislila,...pogleda u hrpu veša od dobre 4 mašine....i teško uzdahnem....duga je noć pred menom...ili bolje odustati? hm...neće se samo popeglati....eto zašto ne volim moju sadašnju mučiteljicu peglu i peglanje s njom....a da dobijem ovaj svemirski brod...ohohohoho....krenulo bi podjednako, omiljena mjuza...meni čaša vina....svemirskoj postaji boca obične vode, ljubi ga majka što je ekonomična....bez podešavanja topline...moja košulja, cik-cak...op gotova za minutu...njišem kuzu i nogice poskakućući u ritmu omiljene mjuze...pijuckam lagane gutljaje pjevušeći dok hlačama klizi moja nova svemirska pegla, glačalo, postaja zovi te ju kako želite ali to bi bio zen čisti od peglanja....e tada bi i zavolila peglanje i ne bi trajalo satima...i ne bi se skupilo puno jer mi ne bi pozlilo od pomisli na peglanje....dakle češće bi peglala, njišući se uz omiljenu mjuzu i omiljeno roze vino...ozbać, pa tada bi peglanje bila čista poezija...da želim želim ovu postaju ovaj svemirski brod...da mi uljepšava peglanjenje, glačanje....uz čašu vina....živjeli :D
Ne peglam već mjesecima jer se grozim od moje prastare pegle koja što god joj napravim ostavlja tragove na odjeći. Trenutno mi je prihvatljivije stavit majce na vješalicu čim izađu iz vešmašine i tako ih sušit, malo rukama pritisnut hlače
…prikaži još! da ih poravnam i slično. Treba mi ova sexy pegla, i da rekla sam sexy jer s usporedbom između moje, ova je komad ;)
Treba mi ovaaaaa pegla !!!
Ja osobno volim glačanje, ali ne sa bilo kakvim glačalom jer mi se obično desi da ili rublje nije dosta izglačano ili najčešće pregorim i uništim robu - evo zadnja mi je bila košulja iz Sisleya koju sam pregorila glačanjem
…prikaži još! i uništila je a da sam je jednom samo obukla. To mi se je desilo već na tri košulje prije - novu košulju glačam i onda je uništim, odnosne "prekurim", a nekada mi se na tamnoj odjeći desi da ostanu tragovi od glačanja. Pretpostavljam da je to sve stoga jer nemam kvalitento glačalo, a prava glačala su preskupa i nikako da uštedim za glačalo. Uistinu volim glačati i glačam za sve ukućane doma, samo što nemam kvalitetno glačalo koje bi mi olakšalo posao, jer moje uglavnom puno toga uništi. Bila bih više nego sretna da dobijem glačalo, najsretnija žena na svijetu, obzirom da volim glačatti, a nemam sredstava za kupnju kvalitentog glačala, a do sada nikda nisam imala sreće dobiti gratis. Bila bih vam više nego zahvalna. Pozdrav.
seka! moj komentar:razveselilo me kad sam ga ugledala(glacalo)jer bi mi olaksalo zivot i ostavilo vise vremena.Ukljućila sam se odmah u nagradnu igru al bi mi bilo još draže da mogu ukljućiti GLAČALO PHILIPSCARE PURE G 7635 jer izgleda elegantno i
…prikaži još!i glačanje sa njime bila bi pjesma!!!! pozdrav seka.
seka!Razveselilo me kad sam ga ugledala jer bi mi olakšalo život i ostavilo više vremena.Uključila sam se odmah u nagradnu igru ali bi mi bilo još draže da da mogu ukljućiti i glačalo philipsCare Pure 7635 jer izgleda elegantno i
…prikaži još! glačanje sa njime bila bi mi pjesma.Pozdrav seka.
Peglanje mi je najdosadniji posao u kućanstvu. Najviše vremena izgubim peglajući. Da si uljepšam vrijeme dok peglam maštam po mojoj prošlosti i putujem po vremenu kad mi je bilo najljepše.Tako peglajući proputujem svoje lijepe dogodovštine a još nisam ispeglala svu
…prikaži još! robu. Zato mi je potrebno učinkovito peglo da što brže ispeglam robu za moju mnogobrojnu obitelj.
Dobitnica glačala za rublje je...
Komentari 211
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.